Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kommentatorerne kaldte det en herlig fodboldkamp i første halvleg. Jeg synes nu det har været en pænt ringe kamp hele vejen igennem. Og for én gangs skyld var vi endnu dårligere i 2. halvleg ift. den første.

Man kan ikke sætte så meget på, hvis Arsenal tager det ene point. Hvilket ærlig talt er skuffende, startopstilling in mente.
Skrevet af Battlegoat
jeg ikke sikker på jeg for forstår taktikken.
rashford har hvertfald ikke været nogen erstatning for lukaku helt usynlig - og sanchez på højre har heller vist sig særlig effektivt.
Skrevet af Battlegoat
felle gør det igen, ufortjent men faaen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rashford har været pivringe.

For god ordens skyld har vi ingen option på Fellaini, modsat Werges opfattelse. Den brugte vi nemlig allerede sidste år.
Skrevet af trannel
Kønt er det godt nok ikke.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mon ikke Martial kom lidt tættere på startopstillingen til næste kamp om ikke andet. Ham og Fellaini var da nogle af de få friske indslag, vi kunne stå for i dag.

Fin kamp af Matic, ellers synes jeg de fleste var virkeligt ringe.
Skrevet af trannel
Synes også Pogba gjorde det okay. Varmede ikke bolden unødigt og kun en lille smule cirkusbold. Men elelrs virkelig en ringe indsats hele vejen rundt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Pete2
Så må man jo sige det er godt og få 3 point mod Arsenal når i syntes de spillede så ringe !!!!!!!!

De pressede gele kampen og producerede masser af chancer og hjørne spark. Meget svært og følge mange herinde
Skrevet af Martinovic
Du må være Mourinhos assistent eller noget med den udmelding. United kan spille meget bedre med de spillere, klubben har til rådighed.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(591633201312)
Ville så gerne se Martial starte på venstre og Alexis på højre istedet for Lingard
Skrevet af Geddar , moderator
De havde overordentligt svært ved at producere store chancer mod Arsenals reserver. Du ved, Arsenal der er virkeligt ringe defensivt og på udebane.

Så hvad ævler du om, Pete2?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af uden_benskinner
sagde mourinho ikke forleden, at han så fremgang i uniteds spil..? i dag synes jeg ikke det var til at se overhovedet, spillet er stadig en tam blanding af tilfældigheder og ustruktureret boldomgang.

men resultatet er fint, selv om man sidder tilbage med en underlig fornemmelse af, at man på en eller anden besynderlig mådehar mistet united, gud ved i hvor lang tid...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes Pogba havde markant flere berøringer end sidste uge mod Spurs, hvor det lignede, at han virkeligt gjorde en dyd ud af at spille den videre på førsteberøringen og sætte fart i bolden. Det var ikke så slemt, som det nogle gange har været, men det var et skridt i den forkerte retning ift. sidste uge.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinho on Fellaini:

"I want him to stay, the club wants him to stay. I think he will stay, it is nearly there.

Nå, vi slipper så åbenbart ikke engang af med Fellaini. Jeg har ikke noget imod manden, og jeg synes han er en af dem, der altid giver 100% - igen med sit indhop i dag. Men det er bare latterligt at have en så endimensionel midtbanespiller på et tophold.
Skrevet af Battlegoat
:(
Skrevet af Muggedreng2
Er der en af de virkeligt fodboldkyndige der kan fortælle mig hvad det er Alexis og Rashford bidrager med der gør at kan stå foran i køen af spilletid i forhold til Martial...det er jo helt vildt så meget mere fart flair og tempo der kommer over vores spil når han er på banen
Skrevet af Slettet(591633201312)
Mange kritiserer Alexis men det er altså med ham på holdet vi har vundet 5 kampe i træk mod top 6, han var ikke god idag men jeg synes stadig han bidrager med en dimension til spillet som vi manglede ift Martial, rashford, lingard, mata kæden

At rashford er foran Martial fatter jeg dog ikke, han har jo sejlet rundt siden sine to mål mod Liverpool. Som jeg skrev tidligere så jeg rigtig gerne Martial testet på venstre med Alexis på højre før FA finalen
Skrevet af Battlegoat
ja godt spørgsmål, syntes ikke rashford fik de bedste betingelser i dag
han er ikke en target-man som lukaku, og vi ændrede ikke spille stil for at tilgode se ham, i stedet satte vi fellaini på banen og spillede med høje bolde.

Alexis var elendig i dag, no doubt. syntes ligesom ggmu73 at han er bedre til andre ting end martial og rashford, bla. at holde på bolden og spille små spil nær feltet.

Matial er bare 10gange bedre til at bryde ned gennem langsiden fordi han 1 mod 1 er et bæst. og kan skabe noget på egenhånd.
det er egentlig underligt at mourinho ikke bruger ham mere, for er det ikke det han ønsker så han ikke skal træne angrebs spil?

og rashford har så meget fart i fødderne at jeg ser ham bedst på omstillinger og counter attacks, hvor han kan komme ud at løbe mod modstanderne. ham og lukaku har et godt sammenspil i de situationer.

så det kommer lidt an på kampen, hvad der er mest brug for.

pogba og alexis på banen samtidig syntes jeg heller ikke rigtig virker, begge varmer bolden for meget, og de løber i de samme områder.

tilgengæld syntes jeg at alexis lingard og mata virker rimeligt mod bundhold der pakker sig ned.

meh i sidste ende kommer det til at vi spiller for langsomt, og for tilfældigt.
Skrevet af trannel
"Er der en af de virkeligt fodboldkyndige der kan fortælle mig hvad det er Alexis og Rashford bidrager med der gør at kan stå foran i køen af spilletid i forhold til Martial...det er jo helt vildt så meget mere fart flair og tempo der kommer over vores spil når han er på banen"

For det første køber jeg ikke præmissen om der generelt kommer mere fart, flair og tempo i vores spil når Martial spiller fremfor de to andre, selvom det var tilfældet i dag. Martials helt store problem er for mig at se netop at han går ned i tempo og vil slå folk på accelerationen stort set hver gang. Det lugter lidt af one trick pony.

Martial har spillet et hav af forfærdelige kampe i denne sæson. Nogen gange går der lidt for selektiv hukommelse i den angående visse spillere og Martial er en af de spillere der får en del mere credit end berettiget fordi vi alle kan se talentet, men hans spil lever altså for sjældent op til talentet.

Når han spiller godt er han afgørende stort set hver gang, men der er for langt mellem de gode præstationer. Derudover gør Mourinhos spillestil ham absolut ingen tjenester, men det er jo lidt det alle vores offensive spillere lider under.

Alexis bidrager med en utrolig stor lyst til at ville have bolden hele tiden, hvor i mod Martial går og gemmer sig i store dele af kampene og det tror jeg Mourinho prioriterer. Personligt synes jeg det er ekstremt belastende at se Sanchez pludselig være nede som defensiv midtbanespiller og føre bolden frem. Men jeg synes også det er belastende at se Martial forsvinde helt ude af kampe i store perioder. Rashford prioriteres nok fordi, at selvom han nogle gange falder helt ud og spille rædderligt kan man være sikker på et gedigent arbejde begge veje og det virker til Rashford er god til at følge de instruktioner Mourinho giver.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af tobiasff
folk ved ikke meget herinde,

hverken alexis martial eller rashford passer ind i venstre kanten, der gør mata, men mourinho som er så denfensiv orentieret vil hellere ofre mata for at skabe 3 på midten, men med mata alexis og lingard på banen har vi vundet 10 ud af 10 kampe. det skalden gamle portugiser forstå.
annonce
0