Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Men er det virkelig en spiller vi vil hænge vores hat på hvis kampene ikke går som planlagt?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mathews
Kan Fellaini acceptere at fortsætte i hans nuværende "jokerrolle", er han da et fremragende våben at have siddende på bænken, den uro han stort set altid bringer er jo second to none IMO. Jeg har i hvertfald siddet med nerverne uden på tøjet, når han er blevet skiftet ind sent i kampene mod mit hold. Handler det ikke nærmere om manglende påskønnelse ift. at han ikke blev tilbudt en ny kontrakt sidste år, som det også fremgår af artiklen, end det handler om ekstra lønkroner fra Fellainis side?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Handler det ikke nærmere om manglende påskønnelse ift. at han ikke blev tilbudt en ny kontrakt sidste år, som det også fremgår af artiklen, end det handler om ekstra lønkroner fra Fellainis side?

Måske, men det er helt almindelig politik hos Manchester Uniteds lønkontor, at man som udgangspunkt lader kontrakter løbe ind i det sidste år. Så jeg ved ikke, hvorfor han har haft en idé om, at han ville få tilbudt noget før. Alene i næste sæson udløber kontrakterne for Shaw, Blind, Mata og Herrera (frit fra min hukommelse). Det giver selvfølgelig nogle problemer, når spillere stiller sig på bagbenene som Fellaini gør her, men jeg kan egentlig meget godt lide princippet om, at når man har indgået en aftale, så gider man ikke ligge og genforhandle efter hver anden sæson.

Men for at svare på dit spørgsmål, så strides man jo netop om lønnen. Fellaini mener han skal have en højere løn, nu hvor han har bidraget med nogle vigtige mål i denne sæson, og sikkert også påpeger, at han kan gå ud og få en lækker sign-on fee ved at skifte på en fri transfer til en anden klub.

Og bare lige for at sætte nogle tal på, så blev det i efteråret meldt ud, at Fellaini ville have £125.000/ugen. Det er den ondelyneme mig mange penge for lidt kaos fra bænken, og selvom der er nogle spillere i Uniteds trup, der tjener langt mere, så ville £125.000 immervæk langt overgå hvad spillere som Smalling, Jones, Valencia og Carrick tjener, og bringe ham op i nærheden af Nemanja Matic. Og er han virkelig dét værd?
Skrevet af Mathews
Fair nok, så er det jo ens for alle, tak for indsigten. Men nej, selvfølgelig kan de penge bruges bedre end på en lønforhøjelse i den størrelsesorden til Fellaini, især hvis der, som forventet, hentes endnu en midtbanespiller til sommer. Jorginho anyone?
Skrevet af fedefynboen
God pointe Inuk.

Nej, han er på ingen måde nogen æstetisk nydelse og har et udtryk så langt fra hvad også jeg synes United skal have.
Om noget bringer han mindelser frem om Joe Jordan, den tandløse forward United satsede på i startfirserne. Og som efter min mening var den mest triste periode før Mourinho.
Det var trist og kastede ikke meget af sig, på den front har Mou da lidt mere at ha´ det i.

Men når nu Mourinho netop svinger taktstokken og spillet i dermed allerede kun alt for sjældent er æstetisk nydeligt, giver det mening at have en spiller som Fellaini i baghånden.
Vel, det er en lidt bagvendt argumentation, det anerkender jeg. Og så langt fra hvad jeg egentlig ønsker. Men skal man vælge mellem to onder (Mous United med og uden Fellaini), vælger jeg det med ham.

Skulle man anskue situationen lidt fra Fellainis side, så synes jeg det giver god mening for ham at forlænge. Med hans kropsbygning og bevægelsesmønster, risikerer han at blive meget mere langsom meget hurtigt. Det ved han sikkert godt og for ham handler det hele nok lidt om at få det sidste ud af karrieren.
Der er nok lidt flere knaster at hente i Kina, men ingen chance for et trofæ han vil for alvor huske. Så jeg tror jeg han vil blive og få så meget for det, som han nu kan opnå. Er Mourinho interesseret i at spare lidt lønkroner til brug på anden front, hvad jeg tror han er, så giver det mening at lade Fellaini stege lidt. Næppe særligt rart for Fellaini, men som det nu engang er.
Var jeg Mou ville jeg tilbyde ham en etårig kontrakt, som vel kan finde genklang hos ledelsen. På den led vil han sikre sig at Fellaini opper sig hver gang han får chancen.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

"men jeg kan egentlig meget godt lide princippet om, at når man har indgået en aftale, så gider man ikke ligge og genforhandle efter hver anden sæson"

Grundlæggende er jeg helt enig med dig. Men United har jo i flere tilfælde alligevel tilbudt nye, forbedrede kontrakter undervejs i forløbet.
Selvfølgelig for at modvirke salg/forhøje salgsprisen.

Med Fellainis alder in mente, er det ikke et tema og ret beset er det vel også noget grotesk, hvis han mener sig i kategori med Ronaldo eller Rooney.
Eller føler sig bedraget af United. Han burde nok være tilfreds med den kontrakt han fik af Moyes. Det er allerede at få rigeligt ud af et temmeligt begrænset talent.

Står de summer han forventer til troende, er det skudt ved siden af efter min mening og så meget mere grund til at lade ham stege lidt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jorginho anyone?

Tror desværre det bliver en kamp mellem Liverpool og City. Det virker lidt som om United i stedet satser på Fred fra Shaktar, som jeg ikke kender specielt godt.

Jeg er ellers helt tosset med Jorginho.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår ikke hvorfor nogen mener, at en lønstigning på £45.000 om ugen er meget for en Fallaini, der vel holder i 2-3 år endnu, når man samtidig ser på den samlede pris for den 29-årige Matic, der alt inklusiv kommer til at koste omkring £54.000.000 for de 3 år han er signet for.

Jeg er med på, at hvis man mener han ikke bidrager med noget til holdet, så skal han selvfølgelig ikke have en guldrandet kontrakt.
Men hvis man mener han bidrager med noget til holdet, som Mourinho øjensynligt mener, bør man se på hvad en lignende spiller vil koste, når både løn og pris er inkluderet.

Nu vi er ved Matic, kom jeg til at tænke på, at vi tidligere har været sat i forbindelse med Nainggolan - efter at have set ham i de 2 kampe mod Liverpool kunne jeg godt ærgre mig over, at det aldrig blev til noget.
Han ville godt nok pynte på den nuværende United midtbane.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, du synes det er fint nok at honorere Fellaini, en plan B, på samme niveau som Matic, der har været en af sæsonens største profiler og har spillet samtlige kampe?

Jeg forstår ikke helt rationalet.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Problemet er jo ikke lønforhøjelse men nærmere den først løn han fik som i forvejen er for høj.. United er verdens rigeste klub men ingen grund til at te sig mere idiotisk end hvad man allerede har gjort med Sanchez løn..

Håber virkelig på Jorginho som krydre spillet med en dynamisk midtbanemotor ala Vidal samt en eksplosiv højre back.. Tre indkøb er nok meget men synes truppen er ret godt dækket ind, nu mangler det offensive koncept bare at blive prioriteret..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Toggle
Og som efter min mening var den mest triste periode før Mourinho
Fynboen, du må have sovet godt i den periode hvor moyes og LvG havde roret????

Fellaini skal bare ud hvor peberet gror. Tak, men nej tak. Der er andre spillere der kan finde ud af at komme ind fra bænken og score 5mål i 21 kampe. Manden har altså kun scoret 20mål i 5 sæsoner i united - det vil jeg ikke give 1mio kr for i ugen ! Derudover vil jeg gerne minde jer om at hver gang fellaini spiller så tager han spilletid fra bigmac. Fellaini er 194cm, bigmac 193 og langt langt bedre. Jeg er i øvrigt fortsat ikke så skide benovet over fellainis hovedspil - så er han altså heller ikke bedre i den spidskompetence han har.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Altså, du synes det er fint nok at honorere Fellaini, en plan B, på samme niveau som Matic, der har været en af sæsonens største profiler og har spillet samtlige kampe?

Jeg forstår ikke helt rationalet.

Personligt er jeg ikke fan af Fellaini.
Men hvis vi skal ud og finde en anden i stedet for ham, kommer vi til at betale langt mere - der har du rationalet for at give ham lidt mere i løn.
I øvrigt var Matic god i starten af sæsonen. Men det er godt nok gået ned ad bakke siden. Han er en af dem der gør opspillet langsommere - ikke hurtigere.

I øvrigt har vi jo alverdens penge, når vi kan betale ca. 500 mio. DKK for en 29-årig reserve fra Chelsea, og var villige til at betale omkring 1,5 mia. DKK for en reserveangriber fra Real (hvis vi tager løn plus transfer). Hvad betyder £7m over 3 år i merudgifter til løn så?
Lønnen er jo ikke højere, end hvad Young fik sidst han fik fornyet, og der var han også marginalspiller.

Der er brug for en bred trup - og McT er ikke moden til at tage al slæbet, hver gang midtbanen har skader/karantæner. Jorginho er sikkert fin - kender ham ikke. Men et køb af ham er jo ikke for at fylde et hul efter Fellaini, men for at dække et akut behov.
Skrevet af Inuk.
Der er brug for en bred trup - og McT er ikke moden til at tage al slæbet, hver gang midtbanen har skader/karantæner.

Altså fordi BigMac ikke tager al slæbet på midtbanen, så giver det mening at smide en masse penge efter en rotationspiller, som aldrig bliver den spiller der tager al slæbet på midtbanen. Hvordan hænger det sammen?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Røret
TCG:

Matic var jo ikke reserve i Chelsea. Derudover har han været en af de mest stabile spillere for os i år.
Jeg kunne Google mig til 35m pund - som kunne stige til 40m, med den nuværende kurs er vi langt fra 500m kr? Lønnen er måske inkluderet her? Her kan man da snakke om at anvende tal som man lyster (ret relevant ift. Trannel og Fynbos statistik diskussion). Hvis vi inkluderer løn, skal vi så ikke inkludere den løn vi sparer på en anden spiller (for at understrege så synes jeg det useriøst)?
Til sidst var det jo en plads vi manglede en spiller på i og med Carrick er så gammel som han er.

Jeg synes Fellaini er en rigtig fin plan b, men han må ikke spille fra start i mine øjne. Forlængelse skal ikke ske på hans præmisser, men jeg synes det ok at føje ham en smule.
Skrevet af Bosse1983
Hvis Mou ikke vil have nye spillere ind, er det naturligvis udgangspunktet at ingen er til salg. Man forsøger at forlænge med Fellaini og Shaw har man vel option et år mere.

Faktum er vel bare, at Mou vil signalere, at der ikke er udsalg på overskudslageret, når han nu snakker om Blind og Darmian.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af fedefynboen
LaPioche er forelsket i Jorginho og United måske i Fred.

Personligt er der ingen jeg hellere så i den røde trøje end Griezmann.
For mig den bedste hængende angriber i verden og i modsætning til eksempelvis Sanchez meget direkte i sit spil. Plus vel at mærke et godt øje for sine medspillere og relationelle færdigheder.

Desværre er den potte nok ude, udover at hans tilstedeværelse vel vil kræve en mere struktureret offensiv end den Mourinho opererer med.
Skal United igen skabe et offensivt flow, vil en spiller som han være den helt rigtige signing, synes jeg.
Dyr, ja. Men efter min mening den rette vej at gå, skal City og evt. Liverpool ikke løbe fra os de kommende år.
Naturligvis kræver det lidt af en mentalitetsændring hos Mou og vel også hos Griezmann, men mon ikke et lille 0 kan udgøre den forskel. I hvert fald hos Griezmann.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Altså fordi BigMac ikke tager al slæbet på midtbanen, så giver det mening at smide en masse penge efter en rotationspiller, som aldrig bliver den spiller der tager al slæbet på midtbanen. Hvordan hænger det sammen?

Nu smider vi jo netop ikke mange penge efter Fellaini, ved at forlænge med ham. Matic har vi betalt ca. ½ mia. DKK for, når hans løn er betalt. Han var allerede meget svingende i sine præstationer i slutningen af denne sæson. Det bliver jo nok ikke bedre i de 2 næste.

Skulle vi ud og have en anden spiller i stedet for Fellaini, vil prisen blive en del højere, end de 7 mio. pund han vil koste i højere løn over 3 år.

Jeg tror i øvrigt også at McT vil stige med omkring £45.000/uge, næste gang han skal have ny kontrakt. Rashford en del mere.

Så hvis vi vil bruge Fellaini i bredden og som en 2. option på taktikbrættet, vil det være himmelråbende dumt, at hente en anden rotationsspiller, fremfor at forlænge med ham, da prisen vil nærme sig det dobbelte eller mere.
Kan man leve med en smallere trup, og uden den taktiske mulighed han giver, så skal han bare afsted.
Skrevet af Slettet(262004201905)
TCG:

Matic var jo ikke reserve i Chelsea. Derudover har han været en af de mest stabile spillere for os i år.
Jeg kunne Google mig til 35m pund - som kunne stige til 40m, med den nuværende kurs er vi langt fra 500m kr? Lønnen er måske inkluderet her?

Ja, alt inklusive inkluderer også lønnen.
Matic får £120.000/uge = £18.720.000 over 156 uger som hans kontrakt løber - så er vi et stykke over de £50m

Hvis vi inkluderer løn, skal vi så ikke inkludere den løn vi sparer på en anden spiller (for at understrege så synes jeg det useriøst)?

Men hvilken spiller solgte vi, for at købe Matic?

Når man snakker priser for spillere, og prisen det nu vil koste os at forlænge med Fellaini, er det da på sin plads, at tage det fulde beløb.
Klubbens omkostninger er jo ikke kun til transfers - og i et marked hvor priser og lønninger eksploderer i øjeblikket, er det da netop dumt, ikke at inddrage løn i en direkte sammenligning.
Skrevet af Røret
Uanset hvad skulle vi jo have brugt lønnen på en anden spiller. Vi kan vel blive enige om at der var brug for en ekstra midtbanespiller? Min holdning er bare at det er tamt at bringe lønomkostningerne ind i det for at underbygge sit argument.
Skrevet af KasperK
Ligger det ikke fast, Fella forlængelse eller ej, at der skal hentes en ny midtbanemand ind?
Jeg er helt hægtet af rygtebørsen, da den er spundet fuldstændig ud af kontrol i de seneste sæsoner. Men det er jo alligevel lidt spændende, når man nærmer sig sæsonafslutning. Måske særligt i et VM år, hvor der er flere handler, der bliver ordnet tidligt.

Men - hvem har været nævnt? Jeg har set Fabinho, Fred, Jorginho og Milinkovic-Savic blive nævnt, hvor jeg nok vil foretrække sidstnævnte. Han lader også til at være en Mou-type målt udfra fysisk statur og en fin balance mellem defensive og offensive kvaliteter. Hvad tror I er mest sandsynligt?
annonce
0