Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig, der er masser af positive ting at tage med fra sæsonen. Man behøver ikke nødvendigvis kun fremhæve de negative ting, som selvfølgelig også er til at få øje på. Hvor den store spillemæssige fremgang måske er til at overse, så er den resultatmæssige fremgang uomtvistelig.

Den store udfordring i de kommende måneder bliver at få forbedret truppen i et forkortet transfervindue. Og her skal der selvfølgelig hentes de rigtige spillere ind og ikke blot de rigtige navne. Jeg kunne godt frygte at vi ender med at købe Milinkovic-Savic i en gigahandel og selvom han er en fantastisk spiller, så er han efter min bedste overbevisning ikke den rigtige spiller. Vi har ikke brug for endnu en spiller, som kan modtage bolden fremme på banen. Vi har brug for folk, der kan finde dem mellem kæderne. Der er jeg bange for, at der stadig er for meget marketing-mand i Woodward til, at han kan holde hovedet koldt, hvis han får tilbudt et stjernenavn. Det kunne også være Bale for den sags skyld.
Skrevet af fedefynboen
Det er så rigtigt LaPioche

Det handler ikke om "navne" men om de rigtige spillere i den rette funktion.
Men, men. Med mindre der er sket en mindre revolution i klubben, er det givet fortsat en udfordring.
Vi kan kun håbe
Skrevet af Pete2
En spiller som Christian Eriksen ved siden af proba kunne være spændende men nok ikke realistisk . Det vil så kræve en stærk defensiv midt ved soden af Matic en spiller der er stærk til omstilling pasninger og samtidig kan rydde op og tackle - han har jeg svært ved og finde
Skrevet af Slettet(100838201910)
En spiller som Christian Eriksen kunne være interessant som erstatning for Juan Mata. Altså dvs. i realiteten på vores højre kant med frihed til at bevæge sig overalt på banen. Det er også den rolle han tit har spillet i Spurs, når Dele Alli har sat sig på 10´eren lige bag Kane. Det jeg efterspørger er en dyb playmaker til at ligge ved siden af Matic i typen a la Toni Kroos. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er her, man tænker Fred fra Shaktar, kan være den rigtige mand.

Men nej, lige præcis Eriksen er nok ikke så realistisk.
Skrevet af fedefynboen
Nej Eriksen er desværre ikke realistik efter min mening.

Af flere grunde. Prisen selvfølgelig, men nok så meget at han er en spiller, der har sine evner i det relationelle offensivt primært.
Han skal have spillere i løb omkring sig. Allerhelst dybdeløb og det vil kræve at flere spillere slipper restforsvaret på samme tid.

Indtil nu har det ikke haft Mourinhos interesse. Han foretrækker at spillerne fremme på banen primært kan klare sig selv og skabe på egen hånd.
Signer United Eriksen vil det for alvor være signal om en ændret tilgang og det er trods alt nok for meget at tro på.

Jeg ville hilse det velkomment, men tror ikke på det.
Skrevet af Slettet(262004201905)
En spiller som Christian Eriksen ved siden af proba kunne være spændende men nok ikke realistisk . Det vil så kræve en stærk defensiv midt ved soden af Matic en spiller der er stærk til omstilling pasninger og samtidig kan rydde op og tackle - han har jeg svært ved og finde

Raja Nainggolan er vel det bedste bud, men han er imo for gammel til at satse på.
Skrevet af uden_benskinner
jeg tror kun at christian eriksen skifter klub, hvis det er enten barcelona eller real madrid der har den store pengepung fremme. alt andet vil være hip som hap for ham nu hvor tottenham er fast i top-4 - og for mere end en kort bemærkning.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inferno
"De Gea har vundet Golden Globe med 18 CS. "

Hehe Pete2, det er sgu høj klasse, eller noget. (apropos vrøvl).
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Røret
TCG:

Nianggolan, er det et meget ala det vi ville få med Milinković-Savić? Uden at se så meget italiensk bold, så husker/forestiller jeg mig to powerhouse med atributer i både det offensive og defensive. I mine øjne en lidt underlig signing med tanke på, hvordan du ønsker spillet skal være.

Nej du, min drømmesigning til midtbanen være Dembele. Hold kæft jeg er fan af den mand!
Skrevet af Mr. Pink
Ja tak til Dembele. Enig i at der mangler en dybdeliggende/central/defensiv midt i topklasse til Uniteds midt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
sludder pink, glem ikke at pogba stadig er i klubben...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Uden at se så meget italiensk bold, så husker/forestiller jeg mig to powerhouse med atributer i både det offensive og defensive. I mine øjne en lidt underlig signing med tanke på, hvordan du ønsker spillet skal være.

Nej du, min drømmesigning til midtbanen være Dembele. Hold kæft jeg er fan af den mand!

Ikke forstået?
Du skriver at Nainggolan er god både offensivt og defensivt, og synes derefter det er underligt, at jeg nævner ham som en spiller der kunne udfylde den rolle pete efterspørger.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er bange for vores opspil ville blive helt urimeligt langsomt, hvis vi både havde Pogba og Dembele til at varme kuglen. Det har de nemlig begge en tendens til.

Jeg vil hellere prioritere en spiller, der kan sætte fart på spillet - og det gerne med afleveringer frem i banen.

Fred er i øvrigt udtaget til det brasilianske landshold. Så hvis vi ender med at lave en aftale med ham, kan det være vi får lejlighed til at smugkigge på ham til slutrunden.
Skrevet af Inuk.
Jeg forstår ikke behovet for et nyt indkøb til den centrale midt. Hvem skal han erstatte? Fellainis plads på bænken?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sådan skal det jo ikke stilles op. Det er ikke et spørgsmål om at erstatte de 23 kampe, som Fellaini har spillet i denne sæson, hvor mange sikkert har været fra bænken. Det handler om, at hvis holdet skal udvikle sig, så er der brug for nogle kvaliteter på den centrale midtbane, som vi ikke får fra hverken Matic, Pogba, Herrera, McTominay eller Fellaini, hvis han bliver. Det er meget gerne de kvaliteter, som Michael Carrick har, men som han desværre ikke længere kan give og ikke har kunnet i denne sæson.

Så en ny central midtbanespiller skal erstatte mange af de kampe Herrera har spillet, Fellaini har spillet, måske endda Mata eller andre fra det forreste geled, når vi har spillet 4-2-3-1.

Når jeg ser United spille er det største behov vi har, en central midtbanespiller med playmaker-egenskaber. Det kan jeg ærlig talt ikke forstå, hvis du ikke synes, vi har et behov for.
Skrevet af Røret
TCG:
Troede du ønskede ham, hvorfor jeg blev en anelse forvirret. Og her menes ikke til en rolle Pete efterspørger, men som en brik du synes mangler på holdet.

LaPioche:
Enig ift. Pogba og Dembele, men problemet for mig, at det ikke er den rolle Pogba skal have.

Inuk:
Matic, Pogba og Herrera har desværre ikke vist sig så effektivt i år, selvom det på papiret så vanvittigt ud inden sæsonen. Herrera er i mine øjne blevet for defensiv. McTominay er nok også mere en spiller der dækker huller og distribuerer bolden videre til en som kan noget offensivt, og jeg synes hans offensive løb mangler en hel del. Det meget tydeligt han trives bedst længere tilbage på banen. Så det Pereira, måske et bud, men jeg aner ikke om han er god nok. Kan nogle af u-spillerne udfylde rollen? Jeg aner det ikke, men tror det ikke.
Kunne vi klare os uden en signing, ja højest sandsynligt, hvis vi vil være nummer 2,3 eller 4. Men jeg føler vi mangler en med kvalitet til at binde spillet sammen fra forsvar til angreb, og Pogba er ikke dygtig nok til det, hvorfor vores nuværende konstellation ikke fungerer (især mod bundhold synes jeg vi kommer i problemer).
Skrevet af Røret
LaPioche var 3 min hurtigere, men vi vidst meget enige.
Skrevet af fedefynboen
Jeg er helt enig i at United har brug for en central, lav midt.
Om det så skal være en primært defensiv type, synes jeg er en anden sag.
Den plads sidder Matic ganske godt på og han har vel endnu et par gode sæsoner i sig.

Som jeg ser det, er det mere en lav spilfordeler holdet har brug for. Som kunne være Eriksen, om hvem vi jo ved at han ofte roterer længere bagud for at gøre brug af sit overblik.
Rent defensivt er han ikke noget bæst, men man kan regne med at han løber med sin mand og for det meste neutraliserer vedkommende, skulle bolden tabes

Fordelen ved det arrangement er, at Pogba kan fritages for de mest prækære tilbageløbssituationer og desuden vil han kunne søge dybdeløbene mere. De er stadig hans spidskompetence og skal det give mening at have ham på holdet, må de udnyttes.

Personligt så jeg stadig gerne en 4-4-2 uden decideret spids. De to forreste skulle have udgangspunkt i hver sin side, hvor der er mere plads og hvor modstandernes midterforsvar kan trækkes væk fra centrum. Det rum ville spillere som Pogba og Eriksen (eller en anden, der kan spille bolden fremad i rummene) kunne udnytte.

Der er selvfølgelig Lukaku, som de fleste vel ser som midterangriber. Men vi har ofte set ham tage udgangspunkt i højre side, givet for lettere at få del i spillet og dernæst søge midten. Det scenarie kan også være en rigtigt god idé, hvis bolden føres frem i venstre side og Lukaku kan finde ind ved bagerste stolpe.

Min tanke er selvfølgelig, at en sådan opstilling gør angrebet mindre forudsigeligt og modstandernes midterforsvar kan ikke bare "stå" og afvente. De må ud at løbe, hvad efterlader rum.
Altså en diamant, hvor forreste mand kan rotere lidt bagud og efterlade rum, hvor 7´er og 8´er kan søge ind.

Det er nok naivt at tro at Mourinho laver om på sit system, men jeg så det nu gerne
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det kan måske godt være, vi skal have sat scenen ift. transfersæsonen, nu hvor den sat er sparket ind. Jeg vil tage udgangspunkt i The Times, fordi det er den mest troværdige engelske avis ud fra min erfaring. De kunne i søndags berette om, at Mourinho kigger efter 6 mulige indkøb (2xCM, VB, CB, RW, RB). Højre back skulle være der, hvor man er villig til at vente et år mere, da Valencia trods alt stadig gør det hæderligt.

Højre kant
Når det er nævnt, at Mourinho går efter en kantspiller, så må det næsten være fordi, man regner med, at Martial er fortid. Tidligere har han nemlig været ret konsekvent i sin udmelding om, at man ikke ville forstærke angrebet. Det er naturligvis bedrøveligt, hvis det kommer dertil hvor Martial søger væk. Vi har vendt det adskillige gange allerede, men for lige at slå en sløjfe på den, så mener jeg også der er korrekt at sælge, hvis han ikke vil forlænge. Så er det nu, vi skal få pengene tilbage for ham inden han har 12 måneder tilbage og vi kan blive presset til at acceptere et mindre bud. Hvis man sælger Martial, så tror jeg det er forklaringen på, at man forventer at købe 5 spillere i stedet for 4, modsate de sidste to sæsoner. Bestyrelsen har flere gange forsøgt at få Mourinho til at sælge, før han får lov til at købe, og hvis de kan se 500 mio. komme ind i kassen, er de måske mere tilbøjelige til at lade ham hente en ekstra spiller.

Bud på hvem, vi kigger efter? Willian har Mourinho været rygtet interesseret i siden han kom til. Der var lidt snak om Malcom i vinters, men det døde hurtigt ud igen. Der skal nok også være et par artikler, der kæder os sammen med Bale igen, men medmindre Real er villige til at sælge med rabat, så håber jeg ikke, det bliver noget seriøst. Der har været historier om Justin Kluivert, men det ville godt nok være et uprøvet kort at hente ind i en sæson, hvor Mourinho er tvunget til at levere, hvorfor jeg ikke rigtigt tror på det.

Central forsvar
Dagens historie i London Evening Standard er, at vi er tætte på en handel med Alderweireld i Spurs for et beløb i omegnen af £40 mio. Det lyder lige tilpas dyrt nok til, at der godt kunne være noget om det. Spurs vil ifølge historien erstatte ham med De Ligt i Ajax. Hvorfor springer vi ikke mellemleddet over og henter ham i stedet? £40 mio. lyder virkelig af meget for en aldrende forsvarsspiller, omend han da er bedre end alle dem, vi ellers har rendende rundt dernede.

Venstre back
Alex Sandro er det varmeste navn i øjeblikket, og det lyder også som en handel på £40-50 mio., selvom beløbet måske kan blive lidt mindre, hvis vi sender Darmian deres vej. I samme ombæring som historien om Farias afgang i weekenden, opstod der en historie om, at United mener de er 80-90% i mål med Sessegnon. Jeg tror bare ikke, at han skal spille venstre back fremover - han laver sgu for mange mål. Allerhelst ville jeg gerne have Kieran Tierney i Celtic. Han har lederegenskaber og spiller med hjertet ude på trøjen - begge dele noget, vi godt kunne savne i United.

Central midtbane
Milinkovic-Savic og Fred de navne, jeg ser mest til. Jeg har svært ved at se midtbanekabalen gå op med et indkøb af Savic, fordi han uden tvivl kommer til at koste et beløb, hvor han forventes at starte og Matic og Pogba nok forventer det samme. Jeg synes stadig der er for meget fysik og for ringe pasninger i en midtbane med Matic, Pogba, og Savic. Men det ville selvfølgelig ikke være første gang, at jeg er uenig i vores transferdispositioner, hvis det rent faktisk er planen at etablere dén midtbane.

Jorginho er min favorit, men jeg tror han ender i Liverpool eller City, hvis han skifter. Formentlig City, hvis han da ikke bliver afskrækket af konkurrencen om pladserne.

Højre back
Det er nævnt, at det her er positionen med lavest prioritet i det kommende vindue. Det kan jeg ærlig talt godt forstå, for sådan har jeg det også. Der trænger til en opgradering, men Valencia er trods alt bundsolid og en af de bedste på positionen i ligaen, så hvis den rigtige mulighed ikke kommer, er der ingen grund til at nøjes. Og jeg har egentlig lidt svært ved at se, hvem vi skulle hente. Thomas Meunier fra PSG kunne være et bud, men han må vel også ane en chance for at slå Alves af holdet dernede inden for nær fremtid. Han skulle være glødende United-fan og slår nogle pokkers gode indlæg til Lukaku på landsholdet. Men hvem ellers? Jeg kan faktisk ikke rigtigt se det.

Alt i alt
Det ser sgu dyrt ud. Der er ingen chance for, at det her kan klares for mindre end £200 mio., og det er nok endda lavt sat. Heldigvis kan vi for første sommer i lang tid forvente at få lidt penge ind igen fra spillersalg, når Darmian, Blind og en række andre (Smalling, Mata, Martial måske?) bliver solgt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fynboen
Jeg håber også, at vores næste træner vil arbejde i 4-4-2. Jeg er blevet lidt lun på Jardim i Monaco på det sidste, og han spiller da i hvert fald underholdende fodbold med den formation.

Og jeg er helt enig i, at Lukaku er mere end bare en centerangriber. I virkeligheden tror jeg kun han befinder sig centralt, fordi han får besked på det og hans størrelse gør ham attraktiv i sådan en rolle. Men han er ikke engang specielt god som target man, selvom vi da har set forbedringer i løbet af sæsonen. Det virker bare som om han meget hellere vil ud i frimærkerne og modtage bolden dybt..
annonce
0