Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af trannel
Træls at Jones blev udtaget efter hans stunt i efteråret, hvor han spillede en venskabskamp skadet. Jeg havde håbet på han trak en nitte som følge heraf. Men han er da langt bedre end Smaling, så forstår godt Southgates beslutning.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes virkelig Smalling har spillet sig op i den sidste halve sæson, så forskellen på ham og Jones er ikke engang SÅ stor i min optik. Men Southgate har jo tidligere sagt, at han simpelthen er for ringe på bolden, så medmindre Smalling forbedrer sig på dét område kan Southgate jo ikke rigtigt udtage ham uden at gå på kompromis med sin egen udtalelse.

--
La Stampa, der skulle være rimeligt troværdige mht. Juventus skriver, at så snart FA Cup finalen er overstået, skulle det være et spørgsmål om tid før Alex Sandro bliver præsenteret i United og Darmian går den modsatte vej. Der står ikke noget om Darmians pris, men vi betaler 50 mio. euro for Sandro, hvilket jeg synes er en okay deal.
Skrevet af fedefynboen
Carrick har vel alle dage været en ydmyg person LaPioche

I sit spil som i interviews
Vel ikke så overraskende, at han også er det i trænergerningen.

Faktisk er det en kvalitet i mine øjne. I alle sammenhænge.
Men især i en holdsport som fodbold jo er.
Skrevet af Pete2
Det virker som om en deal med Savic er ved og falde på plads. Han vil være fantastisk ved siden af Matic. Savic kan tackle drible lave hurtige omstillinger med lange afleveringer. Lyder vildt spændende . Også Willian på højrekanten lyder fantastisk og det skulle også være tæt på. Willan har udtalt han kan rigtig godt lide Mourinho
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man kan godt sidde og være ærgerlig over, at Atletico fik transferkarantæne sidste sommer, hva? For pokker hvor er Griezmann god, når det kører for ham.
Skrevet af fedefynboen
Ja, Griezmann ville i den grad pynte i den røde trøje.

Som forreste mand i diamanten i en 4-4-2. Fy for pokker.
Han scorer mål, han indgår i relationer og han arbejder for sagen.

Kommer nogen gange til at tænke på Lou Macari, når jeg ser ham spille.
Med den åbenlyse forskel at Griezmann er et par klasser bedre, men spillestilen er meget det samme.
Lou blev aldrig hvad han kunne være blevet i United, dertil var i perioder både spillestilen uegnet og spillerne omkring ham havde heller ikke kvaliteter, der kunne få det bedste ud af ham.
Det synes der at være nu, så ja tak til Griezmann.

Desværre næppe et tema
Skrevet af KasperK
Ja, det var sgu ærgerligt med den transfer-ban. Der er ikke meget der tyder på, at han havner i England længere. Det kan virkelig ærge mig - han ville afgjort gøre en forskel.

@fynboen. Stærk reference med Lou Macari. Kendte ham kun af navn, men kan sagtens se ligheden nu hvor jeg har set lidt video.
Skrevet af Battlegoat
Nå LaP, så kan du vist godt lukke dit ønske om jorginho. Hans agent siger hvertfald han er på vej til city

https://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/jorginho-manchester-city-united-transfer-news-latest-updates-napoli-a8356041.html
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er vel ikke så overraskende, og han er vel egentlig også et bedre match til dem og deres spillestil. Det eneste, der skulle komme i vejen er, at deres midtbane er pænt god i forvejen, men det har så nok ikke afskrækket ham.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Sporer man en gedigen ærgrelse over Citys spillestil i forhold til vor egen?
Eller er jeg bare håbløst forudindtaget :)

Somme tider ser øjnene hvad de ønsker at se og her er måske et sådant tilfælde.
Men synes sgu det lugter af slet skjult kritik.
Så slet skjult det nu kan være, hvis man er stud.scient.pol.

PS! Kender du (og i andre) iøvrigt den sang? Political Science af og med Randy Newman. Halvgammel sag efterhånden, men så absolut fortsat relevant.
Og hysterisk morsom, som mange af den herres sange er.
Er man til humor af den sorteste slags, så gå endelig i krig :)
Let´s drop the big one!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ærgrelse? Altså, der skal da ikke herske tvivl om, at jeg synes City spiller bedre fodbold end vi gør. De har jo en bedre målforskel, end vi har scoret mål - og som de fleste, kan jeg jo godt lide at se mit hold score mål.

Men mit indlæg var nu blot et udtryk for, at en dygtig pasningsspiller nu engang nok har de bedste arbejdsbetingelser på et hold, der gerne vil spille sig igennem kæderne med bolde langs jorden. Ligesom Fellaini har det bedre på et hold, der gerne vil dominere modstanderen fysisk.

Jeg læser i øvrigt ikke statskundskab, selvom jeg godt kan lide statistikker ;-)

Musikere født i 40´erne, er jeg nok lidt for ung til, desværre.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han er sgu lidt skizofren i øjeblikket, ham Mourinho. I søndags ville han slet ikke ansætte en assistent men i stedet give posten til Carrick, når han havde sine licenser i orden, i dag er der et stort interview med ham i en portugisisk avis, hvor han fortæller, at han nye assistenttræner er en, som han har arbejdet med tidligere, men som han endnu ikke kan sætte navn på, fordi han er tilknyttet en anden klub på nuværende tidspunkt.

Nogen der kan få dé to udtryk til at gå op? Jeg synes de lyder lidt modstridende.

http://sportwitness.co.uk/mourinho-says-new-man-united-assistant-coming-another-club-worked/

Han er også ude med riven over Neville, hvilket faktisk er ganske underholdende læsning.

http://sportwitness.co.uk/extraordinarily-frank-mourinho-suggests-former-man-united-players-want-club-fail/
Skrevet af fedefynboen
Jaså ikke statskundskab. Følte mig ellers ganske sikker hehe.
Men der kan man bare se.

Men statistik har interesse. Forstås også hvad musikken angår. Hvorfor ellers lægge dens alder til grund for evt. interesse?
Det skulle umiddelbart betyde at klassisk musik ej heller har interesse.
Hvad da bestemt er en skam. Omvendt må jeg nok også erkende at min egen interesse i den slags først fødtes da jeg var i trediverne. Så der er vel håb endnu :)
Når jeg nu nævner det der med musik, så er det nok fordi også jeg har en bagtanke.
Musik er nemlig fuldstændigt blottet for statistik, men mindre man hører til de der går op i hitlister eller vil stemme i melodi grand prix.
Og det er i den grad livgivende synes jeg :)
Det giver nemlig mulighed for at dyrke hele spektret, ikke blot udsnit heraf.

Gælder det monstro også klassisk Unitedbold?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Belgiske medier siger, at vi stadig forhandler med Fellaini, og at der fortsat er en chance for, at han bliver. Lad os nu bare komme videre, altså.. Især hvis det er planen at købe Fellainis opgradering for en formue i Lazio.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Martial er, som ventet, ikke med i den franske trup (Det er Kingsley Coman i øvrigt heller ikke).
Hvis vi beholder ham, må det vel betyde, at han bliver en af dem der bliver trukket veksler på i starten af sæsonen, da han ikke har en hård sæson og et VM i benene.

Jeg ville egentlig acceptere, at vi ikke henter nogen, hvis vi beholder ham - og udvikler ham i næste sæson.
Skrevet af Battlegoat
Så længe han ikke vil underskrive en ny kontrakt, så tror jeg sandsynligheden for at han bliver solgt er større.
Tror hvertfald ikke Mourinho sætter ekstra tid af, til at nurse ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, problemet med Martial er, at han ikke vil forlænge. Den nuværende kontrakt løber til næste sommer, men vi har option på 12 måneder ekstra, dvs. de facto 24 måneder tilbage. Det er altså nu, der skal sælges, hvis man skal have gode penge for ham.

Hvis han ville forlænge, og der i øvrigt ikke var andre afgange til de forreste pladser, så kan jeg også fint leve med, at man ikke forstærker den kæde. Men når Martial ikke vil forlænge, vil han højest sandsynligt blive solgt, og så skal vi pludselig erstatte de 20 mål/assist han stod for i denne sæson.
Skrevet af trannel
"og så skal vi pludselig erstatte de 20 mål/assist han stod for i denne sæson."

Det bør Sanchez kunne levere og mere til, så den erstatning har vi allerede og han skal i øvrigt heller ikke til VM. Martial kan stadig ikke efter 3 år i klubben sætte tre gode kampe sammen i streg, og mens en del af forklaringen måske også skal findes hos Mourinho, så må Martial også tage ansvar for det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men Sanchez har, indtil videre, kun haft 1 god kamp. Og han er jo købt dyrt, som en stor stjerne.
Skrevet af trannel
Han er reelt købt for ingenting, da han er byttet med Mikhy, men Sanchez skal og bør levere 20 assist/mål over en sæson. Ellers er det simpelthen for dårligt. Det er en opgradering af Uniteds offensiv på papiret, hvis vi starter næste sæson og den eneste ændring er Sanchez for Martial.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0