Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Pogba og Sanchez kom i infight igår under kampen, pogba vi fik sent en masser gloser afsted mod Sanchez

Er det en opførsel som er Unitedspiller værdigt? Hvad syntes folk?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Infight? Er det der, hvor de råber lidt af hinanden? Synes det er fint nok, hvis de viser lidt følelser i en finale, man er ved at tabe. Det er bedre end at gå og være ligeglade med at tabe.
Skrevet af trannel
Der skal bare råbes igennem, hvis man fedter rundt med kuglen og spiller den bagud, når der er muligheder frem i banen.

Vi har mange "stille" ledere: De Gea, Valencia, Carrick og Matic. Det er fint med lidt vokal.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der kører en historie om, at Milan har tilbudt Fellaini en 3-årig kontrakt. Det kan jeg ikke forestille mig, at vi kommer til at matche, så det kunne godt se ud som om, han er på vej videre. Hurra!
Skrevet af Toggle
. Wilian har posted et billed af deres pokal sejr på hans Instagram hvor han har photoshopped conte ud med pokaler... drama!
Desuden så var mourinho henne og klappe ham på skulderen lige inden han skulle på banen. Så mon ikke willian også kommer?

Så godt rygtet om fellaini til Milan. Milan udtaler i øvrigt at han i hvert fald ikke forlænger med United. Så det er vel så tæt på en done deal som det kan blive.

Og en anden omend lidt mere speciel ting. Mourinho har slettet sin instagram fordi der var kommet så mange negative kommentarer efter nederlaget i lørdags. Feel the pressure
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, medmindre Conte på mirakuløst vist har reddet sit job ovenpå FA Cup finalen, så kan jeg ikke se det store drama. Ham og Willian skal jo efter alt at dømme ikke arbejde sammen efter sommerferien.

Jeg tror snarere vi skal frygte for drama i eget omklædningsrum. Det begynder allerede nu at sive med negative historier om Mourinho og flere journalister antyder, at der er tale om en meget frustreret spillertrup, hvad vi vil høre mere om i de kommende dage (de udgiver jo naturligvis skidtet trinvis, så de kan sælge så mange aviser som muligt).

Som udgangspunkt er der ikke noget jeg hader mere end spillere, der render til pressen og lufter det beskidte undertøj. Den slags skal man efter bedste overbevisning klare internt og de folk, der ikke kan forstå det, burde bare få sparket (jeg ved godt, at det ikke fungerer sådan i moderne fodbold, hvor spillertruppen er langt mere værdifuld end manageren). Især nu hvor det er 3. gang på 5 sæsoner, at vores møgforkælede spillere laver det stunt. Men i lige præcis denne situation kan man ikke lade være med at tænke, at Mourinho har godt af at få lidt af sin egen medicin. Han har afholdt MUS-samtaler med den ene spiller efter den anden foran medierne på sine pressekonferencer, så det er måske meget fair, at de også giver lidt tilbage.

Skrevet af Pete2
La poche - det passer ikke ret godt med det DDD , Matic , Proba siger om næste sæson hvor de glæder sig til nye forstærkninger og fortsætte udviklingen sammen med Mourinho . (Læs: Man United live)
Skrevet af fedefynboen
Uden at klappe mig selv alt for meget på skulderen, vil jeg gerne fremhæve at igennem længere tid har jeg kunnet se den frustration i vore spillere.

Du LaPioche og andre, har jævnligt været utilfreds med spillernes tilgang og attitude. Senest i pokalfinalens start.
Er det ikke evident at roden findes i frustration over spillestil og mandskabsbehandling?
Ydermere er det ikke også præcis hvad Mourinho er løbet ind i, i samtlige tidligere ansættelser, måske med undtagelse af den i Porto.

Det er altså for mig ikke på nogen måde underligt, at denne frustration ser dagens lys.
Snarere er det underligt, synes jeg, at det ikke er sket før.
Du nævner forkælede spillere. Jeg synes derimod, at deres tilbageholdenhed med kritik og offentliggørelse, er både tiltalende og tegn på at de respekterer både klub og hold.

Som du har jeg heller ikke meget til overs for spillere, der af egoistiske grunde lufter deres utilfredshed offentligt.
Men spillere bør også have både personlighed og rygrad, hvorfor de ikke kan være umælende, vellønnede slaver.
Nej, når kritikken kommer nu, efter sæsonen, så synes eg det kalder på både respekt og anerkendelse.
Flertallet af dem kender givet Uniteds historik præcis lige så godt som vi herinde og for dem må den generelle tilgang uvægerligt medføre frustration.
Det kan ikke være anderledes, synes jeg. Tror også, det bare handler om tid, før selv de mest ihærdige forsvarere af Mourinho, må indse de tog fejl.

Om det så sker på direktionsgangen i tide, det er en helt anden sag.
Woodward vil givet forsvare sit valg med liv og sjæl, han kan næppe tåle endnu en fejlslagen manager efter van Gaal
Som jeg i øvrigt har langt større tiltro til, ville have lykkedes med sit setup, havde han fået samme opbakning - hans udtryk var også langsomt og forsvarsbetinget, javel.
Men planen var givet at indføre hollandske tilstande, hvor alle er angribere og alle forsvarere. Det tager tid, derfor langsommeligheden og givet tid ville det helt sikkert ha´ ændret sig i mod langt mere offensivt udtryk.
Man kan sige han respektfuldt lod briterne komme ind i den tankegang stille og roligt, men fik aldrig den opbakning, som mange nu giver Mourinho, hvis plan tydeligvis er non-existent.
Verden er ikke retfærdig og så gik det som det gjorde. Det sagt er jeg lige så lidt tilhænger af van Gaals arrogante facon, som jeg er af Mourinhos hovne. Hvad måske var tungen på vægtskålen for van Gaal.
Skrevet af fedefynboen
Pete2

Er der nogen af spillerne, der har grund til særligt at bakke Mourinho op, så er det vel netop de to du nævner. Er det ikke?
Det er som regel en god idé at søge at afdække underliggende dagsordener og ikke tage enhver udtalelse for pålydende.
Uden at have læst/hørt din kilde, kunne det vel være tilfældet her.
Skrevet af Pete2
???? Jeg nævner 3 og specielt De Gea syntes jeg er vigtig opbakning. Det forhindre jo ikke jer 5 herinde i at have jeres mening dog tror jeg Mourinho er mere interesseret i spillernes forventninger til næste sæson
Skrevet af Pete2
Spillerene er Iøvrigt ude og sige at de selv ønsker erfarne spiller til klubben her i sommer transfer . Dette til info for dem der mener det er spildte millioner fordi de er gamle/erfarne
Skrevet af fedefynboen
Pete2

Antyder du at vi 5 (som du siger) herinde, der er konsekvente i vores kritik af Mourinho og har været det i lang tid, er de eneste?
I Danmark? I England?

For så læser du inputs, som fanden læser biblen. Det er muligt at det for nuværende er nogenlunde fifty-fifty, hvad angår modstand/opbakning til Mourinho. Men tendensen er vist klar og det er vist ikke dit synspunkt der genererer større opbakning.
Så frem for at nedgøre "mindretallet", som du har for vane, ville det måske være en bedre idé at folde ørerne en smule ud.

Og hvorfor den tendens ikke også skulle findes på de indre linjer i United, ja det må du nok argeumentere for.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ydermere er det ikke også præcis hvad Mourinho er løbet ind i, i samtlige tidligere ansættelser, måske med undtagelse af den i Porto.

Inter, også. Men jo, hvis spillerne er trætte af ham, så er det da gentagelse af hvad der skete i Real og Chelsea. Og et eller andet sted, hvad vi alle har forventet ville ske før eller siden. Men lad os nu se, hvor galt det står til, når aviserne ryger i trykken.

Som jeg i øvrigt har langt større tiltro til, ville have lykkedes med sit setup, havde han fået samme opbakning - hans udtryk var også langsomt og forsvarsbetinget, javel... Man kan sige han respektfuldt lod briterne komme ind i den tankegang stille og roligt, men fik aldrig den opbakning, som mange nu giver Mourinho, hvis plan tydeligvis er non-existent.

Van Gaal fik ikke samme opbakning fordi han leverede en markant dårligere sæson. Hvis Mourinho var røget ud af gruppespillet i CL og havnet udenfor top-4 i ligaen, så tror jeg heller ikke en FA Cup ville have kunnet reddet ham. Med en 2. plads har han formentlig lige akkurat fået røven op over hvad bestyrelsen kan acceptere - men heller ikke mere.
Skrevet af uden_benskinner
pete,

"5 herinde"..? - kan du sige 90 procent i stedet for.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pete2
Ok 90%
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

"Hvis Mourinho var røget ud af gruppespillet i CL og havnet udenfor top-4 i ligaen, så tror jeg heller ikke en FA Cup ville have kunnet reddet ham. Med en 2. plads har han formentlig lige akkurat fået røven op over hvad bestyrelsen kan acceptere - men heller ikke mere."

Kan meget vel være du har ret i den antagelse. Ja det er faktisk overvejende sandsynligt, skulle jeg mene.
Men er det en klog tilgang?
Er kortsigtet plus på bundlinjen at foretrække for lang?
Om noget synes jeg, det afspejler den manglende forståelse for hvad United er for en virksomhed. De synes at sætte brandet overstyr, til fordel for momentan succes.
Der virker ikke til at være nogen grundlæggende sportslig strategi og selv om det rent sportslige måske ikke lige genererer de største indtægter her og nu, så er det hvad gør det over tid.
Af den grund, er ledelse og direktion uansvarlige i deres virke og også det må få konsekvenser.
Det er ALDRIG en god idé at pisse i bukserne for at få varmen. Heller ikke selv om pisset er gyldent.
Skrevet af Pete2
Nå - Mourinho er træner næste sæson også - så hvilke spillere ønsker i han skal gå efter - spillerne siger de ønsker gerne erfarne spillere der allerede har vist World class performance. Man United live skriver at Fred er på plads med både klub og spiller og bliver endelig underskrevet efter WM. Wilan skulle også være klar og godkendt af Mou ligesom Anderson .
Skrevet af Pete2
Sorry Anderson Talisca
Skrevet af Slettet(100838201910)
Om det er klogt? Nej, gu´ er det ej. Men du kan da ikke være i tvivl om, at vores bestyrelse først og fremmest tænker med pengepungen, hvorfor Champions League er det, der tæller. Der er formentlig og forhåbentligt også en eller anden overordnet sportslig plan med hvad der skal ske på managerposten i fremtiden, men CL-kvalifikation er en kritisk faktor, som skal opfyldes.

Den væsentligste del af forklaringen på, at jeg støtter Mourinhos fortsatte ansættelse er jo netop også, at jeg ønsker noget kontinuitet. Vi har skiftet alt for meget manager og alt for meget stil de sidste 5 år. Hvis vi fyrer Mourinho i dag og ansætter en helt 4. type træner i morgen, så kan vi ellers starte forfra med at lade en manager forme truppen efter hans idealer.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche igen

Ja Inter bør også nævnes, når talen går på Mourinhos autoselfdestruct.
Man kan sige at for dem, var situationen meget lig Chelseas.

En stor klub (også større end Chelsea historisk har været), der ikke havde vundet noget i årtier, får pludselig succes og ikke mindst samtidigt med at rivalerne i Milan er for nedadgående. Selvfølgelig er det selvforstærkende og sagen er vel den at Mourino til en afveksling pakkede kufferten i rette tid, som han også gjorde i Porto
annonce
0