Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Årh, jeg synes faktisk han har meget god humor, når han ikke sidder og surmuler på pressemøderne, hvilket dog er relativt ofte.

Ja specielt her sidst på sæsonen, var han noget tør, ellers syntes os det har været fint. At han ser sur på sidelinjen syntes jeg ikke er så slemt, syntes mere han ser koncentreret ud. Udover self. Når en laver noget de ikke skal, men producerne i England mangler os noget at gå op i, så der bliver sat teleskop linser osv på hans ansigt hele tiden så de lige kan klippe over, når kampen bliver for kedelig.
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes Mourinho har en aldeles fremragende, besk og underfundig humor.

Problemet er blot, at han bruger den til selvhævdelse og for at sværte andre
Hvorved charmen unægteligt går af for mig.

Humor er kun rigtig god, hvis der er mening bag. Det ville være ganske rart og afvæbnende, hvis Mourinhos humor havde et positivt mål, frem for et næsten altid negativt.
Manden kunne være både jovial og aldeles morsom, hvis han ikke var så bandsat fixeret på selvhævdelse altid
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mourinho viste langt mere humor og charme til pressemøderne tidligere.
Tidligere kom han, og styrede selv agendaen, og jokede og pressede modstandernes managers.
Nu bliver det bare forsvar af egen person, og ikke meget humor og jokes - jeg tror bare han er blevet gammel.


Btw. Zidane har lige sagt op i Real - eller også er han blevet fyret, fordi han ikke vandt La Liga.

Mon de pønser på at hente Mourinho igen nu - kom nu, one time :-)
Skrevet af Battlegoat
de skal være så velkommen, bare det at vi bliver ved med at være linked til arnautovic og at mourinho har været i østrig for at se nærmere på ham, giver mig ikke en fornemmelse af en ny spillestil næste sæson, lyder mere som en fellaini erstatning til longballs de sidste 20min.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Mit største problem med Fellaini var ikke, at han var en plan B med lange bolde og masser af indlæg. Der kunne han sagtens være effektiv som vi også så det mod Arsenal her i slutningen af sæsonen.

Problemet har været, når han er blevet spillet som defensiv midtbanespiller fx mod Sevilla. Dét er sgu lige til at få lange løg af. Og det nummer kan Mourinho trods alt ikke lave med Mandzukic eller Arnautovic. Sidstnævnte tror jeg i øvrigt stadig ikke på. Vi har brug for at forstærke mange positioner og så duer det ikke at bruge 50 mio. pund på en back-up angriber. Og det kommer West Ham til at forlange. Så det er jeg egentlig ikke bange for.
Skrevet af Inuk.
Problemet har været, når han er blevet spillet som defensiv midtbanespiller fx mod Sevilla. Dét er sgu lige til at få lange løg af. Og det nummer kan Mourinho trods alt ikke lave med Mandzukic eller Arnautovic.

Gudjohnsen anyone?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Mourinho har altid haft en targetspiller på sit hold. Han mener øjensynligt at en lang fra de bagerste rækker til en sådan, som kan fordele til de bagfra kommende, er den eneste måde at spille bold på.
I hvert fald, hvis man som han, for alt i verden vil bevare organisation og restforsvar til alle tider.

I det lys tror jeg man skal se interessen for en anden/ny targetman.
Jeg finder det sandsynligt at Mou har fundet sin nye højrekant i Lukaku og ønsker ham erstattet inde midtpå.
Lukaku var jo ikke på nogen måde en ørn med ryggen mod målet, så på den led giver det mening. Lukaku elsker at løbe dybt, hvad i Mourinhos øjne er en fløjspillers primæropgave. Så derfor vil en sådan ændring i hans øjne give mening også.

Problemet ved det hele er jo bare at spillet med en targetman er stationært og altmodisch og at der dermed ikke kommer nogen reel ændring i form af mere offensiv indstilling.
Det kan dog sagtens være at mere boldsikre og kreative folk bagude, der kan ramme en targetman vil kunne presse Uniteds spil så meget længere frem, at flere chancer skabes. Uden at det defensive kompromitteres.
Targetman´ ens tilstedeværelse, vil fortsat betyde at fløjene er stationære og levner lidt plads derude til backs. Tror derfor vi også her vil se valg, der har det defensive som det altoverskyggende kriterie for hvem det bliver.
Med andre ord. Same old, same old. Gammel vin på nye flasker.

For mig er det, uanset om det bringer succes her og nu, en nærmest neanderthalsk tilgang, som ikke har fremtid blandt de bedste hold i verden. Og som derfor er for nutiden og mere for Mourinho selv, end for United.
Skrevet af Inuk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Interessant indlæg Inuk

Det fortæller jo at ikke alt var guld for Ferguson og vel også at en fyring undervejs ikke nødvendigvs behøver at være skidt.

Om noget, så synes jeg det fortæller at selve managergerningen også har begrænset indflydelse i forhold til spillernes kvalitet.
Hvad må med, når man forsøger at måle managere, hvad enten det er Fergie eller Mourinho.
Måske man kunne sige at enhver manager, kan få succes i Real Madrid, mens det gør pokker til forskel i St. Mirren.
Om noget et argument for at benytte aig af spillernes kvaliteter i størst mulig udstrækning, i stedet for at søge at indpasse dem i et rigidt system.

Skal man forsøge at udnævne en manager som verdens bedste, hvad jeg i udgangspunktet finder en tåbelighed i sig selv, så må man vel skele til hvem har opnået mest med det relativt dårligste materiale.
Mourinho opfyldte det kriterium med Porto i sin tid synes jeg og måske tilmed i sin første tid i Chelsea og siden Inter. Men siden er det unægteligt gået ned ad bakke.
Først og fremmest, vil jeg mene, fordi tiden er løbet fra hans mantra og fordi han ikke har evnet at udvikle det.

Skrevet af fedefynboen
Kan læse at United angiveligt skulle have interesse i Thiago, som lige så angiveligt skulle ville prøver noget nyt.

Er Bayern til at handle med og er der kød på historien, så synes jeg han vil være et oplagt emne for United.
Teknisk god, med fint overblik. Tillige er han vant med presset i de største klubber og kan formentlig gå direkte ind i startelveren.

Jeg så det gerne ske, hvad synes I andre?
Uanset om det er en sommerand eller ej
Skrevet af Don_Millionaire
Thiago ville være en klasse signing, og i mine øjne besidder han langt større kvalitet end Pogba, som vel er den spiller han skal erstatte, såfremt han skal passe ind på Mourinhos hold. Tror simpelthen ikke at han tør spille med to 8´ere der fylder så lidt i det defensive.

Derfor kan jeg heller ikke se at det skulle være realistisk at vi henter ham.
Skrevet af fedefynboen
Don_M

I den netop overståede sæson har vi ganske ofte set en midtbane med Matic-Pogba-Herrera
Kunne det derfor ikke lige så vel være Herrera, der skulle erstattes?

Thiago har under alle omstændigheder væsentligt større offensive kvaliteter end Herrera
Måske Mou tilmed har set lyset, hvad angår Pogbas spidskompetencer og endegyldigt rykker ham frem i en friere rolle uden så mange defensive pligter. Hvem ved, måske endda i en 4-4-2?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er enig med Don M i, at han ville skulle spille i Pogbas position, som den mest fremskudte på en 3-mands midtbane. Spiller vi med Thiago og Pogba foran Matic, så er der kun én mand til at dække op.

Thiago er jo en strålende spiller, men jeg synes ikke han er den rigtige spiller, hvilket er det vigtigste med det her vindue for United. Der er brug for de rigtige spillere og ikke de bedste spillere.

Der synes jeg bedre om Fred, selvom Thiago selvfølgelig er en markant bedre spiller.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Hører godt argumentet og forstår det såmænd også.

Men er det ikke undfanget i et fuldstændigt fastlåst taktisk mønster?
Det er måske en anelse naivt at tro Mou pludseligt vil skifte til 4-4-2 og vel også, som I anfører, med 2 primært offensive 8´ere.

Men der er også en anden vinkel på det. Vi ved at Mou, i al fald tidligere, har været ganske god til at skifte taktik undervejs i kampene, når tingene ikke lige kørte.
Kunne det ikke være han har set at den fastlagte taktik for sæsonen sidst viste sig utilstækkelig? Og derfor anlægger et andet udgangspunkt. Også i en 4-3-3, eller 4-3-2-1, som det reelt ofte har været. 4-3-2-1 gør holdet længere og derfor mere sårbart og det kan være han ønsker at gøre op med det. Med en 4-4-2, eller en 4-3-3, der står højere i banen.

Jeg medgiver at der er en del wishful thinkng i min argumentation. Men sikkert og vist må det også være, at Mou næppe overlever endnu en sæson som den sidste.
Nød lærer nøgen kvinde at spinde, hedder det sig. Måske Mou er ved at strikke et lidt anderledes koncept sammen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Thiago må være en and.
Jeg ved ikke hvor god en signing det vil være. Han har været meget skadet, og har ikke den fysik Mourinho normalt kræver.
Og så kan han altså falde ud, og være en fare for vores forsvar, som vi så i Bayerns hjemmekamp mod Real.

I øvrigt melder rapporter i dag, at Mourinho kiggede på Aleksandr Golovin, da han så Rusland forleden.
Kender ikke spilleren, men han skulle være offensiv midtbane - så den er også usandsynlig, hvis man stadig tager Mourinhos ord om, at offensiven ikke bliver styrket for et par måneder siden for gode varer.
Det samme ville vel være tilfældet med Arnautovic.
Skrevet af uden_benskinner
mourinho bør kun kigge efter én ting: en spillestil som folk gider se på.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Det er jeg så enig i u_b
Hvad du givet allerede er klar over.

Problemet er desværre at mange, ikke kun Mourinho, fortsat har den defensive styrke helt fremme forrest i tankesættet.
Der er mange, for hvem det endnu ikke er en given ting, at ved stillingen 0-0, er der intet at forsvare. Og skulle stillingen være 1-0 eller 2-0 til os, er der mange der ønsker at "forsvare den hjem". Også selv om fortsat offensiv, som regel har den effekt, at det holder modstanderen beskæftiget og ganske langt fra eget mål.

Jeg forstår ikke den frygtsomme tilgang, der ligger til grund for de ræsonnementer og er fan af United, fordi man stort set altid ellers har haft det defensive som en nødvendig plan B, når klatten tabes. Ikke udelukkende for at forhindre de andre i at score, men nok så meget for at genvinde den og atter komme den anden vej ned mod de hvide stænger hos de andre.
Endnu mere besynderligt finder jeg det, når det så entydigt ses, at alle de bedste hold, som vi bør sammenligne os med, har en langt mere offensiv strategi.

Men der er så meget jeg ikke forstår, såhhhh.......
Skrevet af uden_benskinner
en fodboldtræner på højeste niveau bør vel altid have for øje, at præsentere en spillestil som er seværdig, men lige her er det som om, at mourinho er fuldstændig ligeglad med hvad folk tænker om ham.

den dag han bliver fyret i united, hvilken topklub ønsker at ansætte ham med den destruktive (og gammeldags) spillestil som han praktiserer..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
"den dag han bliver fyret i united, hvilken topklub ønsker at ansætte ham med den destruktive (og gammeldags) spillestil som han praktiserer..?"

Svaret på det spørgsmål vil, er jeg overbevist om, være afhængig af den næste sæson med United.
Få vi mere af samme skuffe, tror jeg han må stille sig tilfreds med klubber fra anden hylde, eller måske Portugals landshold. Alternativt trække sig tilbage.
Viser han derimod at han kan omstille sig og skabe et helt andet billede, er sagen en anden.

Personligt tror jeg ikke han er mæt af jobbet og at han ville elske at få et stort hold i Frankrig med på cv´et.
Hvad også i høj grad tæller med, når jeg vurderer at han er opsat på at vise noget andet i den kommende sæson
Skrevet af fedefynboen
For pokker, hvor jeg dog gerne så Griezmann som "9´er" i United
Han kender kun en vej og han kan spille sammen med sine kolleger
annonce
0