Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
mon ikke han skal til barcelona og kissemisse lidt med messi og coutinho...

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
det kan jeg virkelig ikke forestille mig Messi vil acceptere
Skrevet af uden_benskinner
med alderen vil messi sikkert gerne overlade den rene 10´er rolle til andre gode kræfter.

men efter at barcelona har købt coutinho så kan klubben næsten ikke tillade sig at købe flere megastjerner uden a det virker alt for "støvsuger-agtigt" dominerende.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
Prepare to bid.

Så har man hvertfald ikke skudt sig selv i foden hvis det ikke skulle ske, sikker på United har været ved at prepare to bid på bale og Ronaldo mange gange før.

DI Marzio skulle efter sigende have svaret på Tweet omkring fred og ham wunderkid i Porto, som done deals.
Skrevet af Fribytter
Det er lidt sjovt at sammenligne Mendes´ forretninger med, hvem Man. Utd. meldes interesseret i. Diogo Dalot og Alex Sandro er begge Mendes-klienter. Fred spiller for Shakhtar, hvor Mendes før har hjulpet med handler (bl.a. salget af Alex Teixeira til kinesisk fodbold), og træneren er Mendes-klient. Gestifute indgik i 2016 en samarbejdsaftale med Dinamo Moskva for at højne profilen i russisk fodbold inden VM, og nu kigger Mourinho på et par russiske spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CrimsonFiend
Jeps, Fribytter. Det link går tilbage til Peter Kenyon/Ronaldo tiden, men blev for alvor udbygget under LvG og nu selvfølgelig Mou. Listen over spillere hvor United er blevet brugt som leverage for en bedre kontrakt eller for at skabe (kunstig?) interesse er alenlang og en stor del har givetvis været Mendes/Gestifute klienter.

Men United er hverken de eneste eller værste når det kommer til Mendes mafiaen - Monaco, Valencia, Atl. Madrid, Zenith, Wolves osv osv. Han har en finger med så mange stedet at han ikke rigtig er til at komme udenom; noget Woodward nok hurtigt opdagede i sit sink or swim vindue og derfor siden har sørget for at være inde i varmen. Raiola er samme historie.
Skrevet af Fribytter
Mendes brugte nærmest træningsanlægget i Valdebebas som arbejdskontor, da Mourinho var i Real Madrid. Nuno blev i Valencia beskyldt for at være Mendes’ marionetdukke, og nu er han i Wolves. Hvis først man ansætter en træner, som Mendes har i stalden, så lader det til, at mange Mendes-spillere pludselig kommer i kikkerten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af fedefynboen
Jeg må også sige jeps, Crimson

Èt blik på den hertug (Mendes) er alt rigeligt.
Det dyre skræddersyede jakkesæt. Det snorlige slips. Brillantinehåret og frem for alt de uærlige øjne.
Uniformen for mange såkaldt gode forretningsmænd og for mafiosi én masse.
Måske fordi der er flere lighedspunkter end det modsatte mellem disse.

Hvorfor disse blodsugere ikke sidder i spjældet er mig en gåde, men vi elsker nok alle at blive taget i røven.

Suk
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det lyder som om Fred-handlen bliver officiel i morgen. Prisen lander på €55 mio. - skal ikke kunne sige, hvor meget der er add-ons.

Fint at komme i gang med transfermarkedet.

Til gengæld skulle der være problemer mht. Darmian fordi vi forlanger €20 mio., men Juve kun vil betale €12 mio. Det er svært at fortænke dem i.
Skrevet af Don_Millionaire
Til gengæld skulle der være problemer mht. Darmian fordi vi forlanger ?20 mio., men Juve kun vil betale ?12 mio. Det er svært at fortænke dem i.


Det kunne dog være rart hvis vi for en gang skyld kunne få overpris for en af vores spillere. Det sker jo aldrig.
Skrevet af fedefynboen
"Fint at komme i gang med transfermarkedet."

Helt enig. Har "vi" spejdet/udvalgt de rigtige spillere, så er det bare med at få skrevet og helst før VM.
Risikoen er at prisen ellers kan være en ganske anden.
Undtagelsen der bekræfter denne regel er måske Bale, hvis ikke den historie er en and. Dels skal han ikke til VM, dels er der næppe mange om buddet på ham og skulle Real stege lidt i eget fedt, så er det nok helt fint

Der er selvfølgelig også altid risiko for skader, men det gælder jo også til hverdag.
Så jeg håber at Woodward ikke bruger for meget tid på golfbanen for tiden og skulle han gøre det, så er det forhåbentlig med de rigtige mennesker.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kan I huske Anderson Talisca, der for 14 dage siden nærmest havde booket en one-way ticket til England, hvor vi selvfølgelig blev kædet sammen med ham? Den portugisiske avis Record skriver i dag, at han intet tilbud har fået fra nogen engelsk klub og er på vej til Kina... Det går hurtigt i fodbold.

Tuttospor skriver, at man i Juve i øjeblikket overvejer, om det er bedre at smide €20 mio. efter Darmian eller €40 mio. efter Cancelo. I så fald tror jeg Woody har gjort klogt i at spille højt spil over Darmian.

De siger også, at man er villig til at lytte til bud på Benatia samt (mere væsentligt for os) Mandzukic og Alex Sandro. Især Sandro skulle bede om en løn i kontraktforhandlingerne, som man ikke er villig til at betale, hvorfor et bud på omkring €50 mio. ville blive accepteret. Det virker lidt som om €50 mio. er den nye minimumspris vi skal betale for en spiller, der er tiltænkt startopstillingen. Det er værd at bemærke, at Duncan Castles i den Bale-artikel, som Don M delte på forrige side, skrev, at vi fortsat er i "advanced negotiations" med Sandro efter der ellers har været lidt stille om ham i et stykke tid. Sæt i gang, Ed!Skrevet af Slettet(100838201910)
Og nå, ja. MEN snakker lidt om Verratti. Den har jeg dog svært ved at forestille mig, nu hvor Fred er hentet ind.
Skrevet af Yildis
@LaPioche:

nu hvor Fred er hentet ind


Jeg vil nu gerne lige se et billede af Fred med en kuglepen i hånden eller en rød trøje udstrakt i sine hænder, før jeg antager noget som helst.

Men ellers er jeg enig. Man henter ikke både Fred og Verratti. Så er det mere plausibelt, at man supplerer med en Golovin, som i hvert fald i første omgang er tiltænkt en anden rolle - og er noget billigere. Hvis der altså er tale om en reel interesse.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Jeg har også lige læst et rygte om Kovacic. Det kunne også være spændende, men han er nok også i kategorien af spillere, som nok ikke kommer, hvis Fred gør.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg troede heller ikke rigtigt på det i går, da Verratti rygtet dukkede op. Men skulle jeg vælge af ham og Fred, ville det klart være Italieneren jeg ville vælge.
Fred er pt. reservespiller for det brasilianske landshold, mens Verratti er omdrejningspunktet for PSG

- jeg kan dog ikke forestille mig, at PSG vil gå af med ham, eller at han ville være interesseret i at flytte til England - han har tidligere talt varmt om Barca eller Real - jeg tror ikke vi får ham at se i en United trøje.
Skrevet af fedefynboen
Du skriver ER hentet ind LaPioche

Men han skal vel lige klare lægetjekket først?
Skrevet af fedefynboen
Sorry Yildis

For at gentage dit indlæg
Havde ikke lige fået det seneste med
Skrevet af Yildis
@Crazy:

Verratti er selvfølgelig en mere profileret spiller end Fred. Men prisen vil formentlig også være dobbelt så høj, hvis PSG overhovedet er interesseret i at sælge.

Spørgsmålet er også, om hans profil er den samme. Fred omtales som en meget alsidig spiller, der både kan agere oprydder, playmaker og box til box. Jeg har ikke set nok fransk fodbold til at vide, om Verratti har samme kvalitet.

Så har jeg også en tese om, at en spiller, der i et skifte til United ser dette som et stort skridt op, vil være mere tilbøjelig til at "dø" for trøjen. Og sådanne spillere mangler vi altså pt. Det kan man selvfølgelig aldrig vide på forhånd, men jeg synes ikke, vi for alvor har haft held med disse højtprofilerede signings som Falcao, Di Maria og til dels Pogba.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0