Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
Det gør ikke spor, Fynbo. Hvis jeg en dag lærer at fatte mig i korthed, kan det også være, mine pointer skinner klarere igennem ;)
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Yildis

Ups! Den kunne vist lige så vel møntes på mig :)

Om Veratti:
Han minder rigtigt meget om en af mine all time favourites, franske Alain Giresse, som du givet husker.
Lille af statur, lår som bundgarnspæle og fremragende teknik og et overblik som matcher.

Modsat Giresse, har han dog et problem når løbene er 10m eller mere. Benene er simpelthen for korte. Han er heller ikke så målfarlig som Giresse var
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså Fred er til lægetjek lige nu. Paperazzierne har allerede fotograferet ham ankomme til Carrington. Den er på plads.
Skrevet af Yildis
@Fynbo:

Husker er så meget sagt. Jeg er født i 1984. Men jeg kender da til Giresse, som jeg også kender til Platini, Tigana og Fernandez fra den sindssyge franske midtbane i 1980´erne.


@LaPioche:

Ja, det er et fint billede af hans blonde kæreste i en bil. Men still... Jeg er simpelthen holdt op med at regne med noget som helst, før den fede kvinde har sunget.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Jaså Yildis

Må vel så erkende at du er lovligt undskyldt :)
Men som du siger, del af en aldeles fremragende fransk midtbane dengang.
På et hold, som vel kun Danmark havde fortjent en bedre skæbne mod.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fred skulle have bestået lægetjekket og være på vej til Mayfair-kontoret for at underskrive kontrakten. Det bliver sikkert officielt i aften eller engang i morgen.

Dalot er booket til lægetjek indenfor de næste par dage.

Begge fra Craig Norwood, der nærmest er lige så officielt som klubben selv.

Fellaini flirter åbenbart med Arsenal i dag. Det ville ikke være rart at rende ind i ham et par gange om året, men den slags har man jo ikke rigtigt nogen medbestemmelse over når han er kontraktfri.
Skrevet af trannel
Jeg kan simpelthen ikke forestille mig Arsenal være klubben, der honorere idiotens vanvittige lønkrav.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, det virker helt skørt. Men det kan selvfølgelig være de i højere grad end os er villige til at spise ham af med en lækker sign-on fee i stedet for en løn på 140.000 og 2 år eller hvad han nu går efter.
Skrevet af Mc86
Bruger godt nok sjældent youtube-videoer, som bevis for fodboldspilleres evner, men ham Diogo Dalot ser ualmindelig spændende ud.
Han ser ud til, at havd nogle af de kompetencer jeg gerne ser hos en back i moderne fodbold.
Denne video viser det meget godt, hvis I ikke allerede har set den.

https://youtu.be/QYibhN1UYCA
Skrevet af Battlegoat
Det er simpelthen verdens største gave, hvis det er arsenal der overtager den store pose cement. det vil være bedre end en bale signing!
Skrevet af fedefynboen
Må jeg i al stilfærdighed minde om at Arsenal også tidligere har investeret i en spiller, som United ikke ville bruge.
Danny Welbeck er det selvfølgelig jeg tænker på.

Om han kvalificerer sig til at blive kaldt idiot, tvivler jeg på. Men ét er givet, han har heller ikke i Arsenal overbevist ret mange.

Om Fellaini er der mange synspunkter. Men et er givet, synes jeg.
Modsat mange andre har han haft respekt for sit hold og sin klub.
Uanset om han er en teknisk dværg, så har han nok også scoret lige så mange mål, som Welbeck gjorde for os. Trods placering på bænk og længere tilbage på banen.

Det korte af det lange er, at jeg synes det er langt ude at laste ham for hans kropsbygning, eller hans valg af frisure.
Det ene har han ikke ansvar for og det andet er hans eget frie valg, skulle jeg mene.
Manden har altid leveret en arbejdsindsats og er ofte gået langt over stregen, i en blanding af klodsethed og indsatsiver.

Målt på indsats og holdånd kvalificerer han sig dog langt foran spillere, der tjener langt mere end han.
Det synes jeg man skal have med i vurderingen af ham og dermed også hvad han er værd. Sammenlignet med Sanchez, Martial og Pogba, giver hans holdindstilling respekt.

Når det er sagt, synes jeg det er fint han er fortid i United.
Ikke pga. af hverken hår eller kropslige mangler, men fordi han ikke har talent nok til hurtigt, direkte, fladt spil.
Vi må nu se om vores manager (med hjælp af nye assistenter), evner at sætte det spil op og hvor meget Mou evt. kommer i bekneb, hvis han ikke kan.
I så fald vil han og mange andre nok savne Fellaini som plan B.

Det er sgu ikke let at være udskreget som et fejlkøb fra day one og et resultat af en tvivlsom managers tvivlsomme valg.
Har han pebet over det? Ikke mig bekendt. Det aftvinger også respekt, i al fald hos mig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Om Dalot skal man bare hele tiden huske, at han virkelig ikke har spillet mange kampe for Portos førstehold. Det er svært at vurdere ham for alvor på baggrund af 10 førsteholdkampe og derudover kun ungdoms- og reserveholdsfodbold. Men det er selvfølgelig derfor man ansætter scouts. Det kunne godt være en handel på opfordring fra Ribalta, den scout vi hentede i Juve. Det er sådan en handel de kunne finde på for at komme en giga transfersum i forkøbet ved at plukke frugten tidligt.

Om Fellaini synes jeg det er længe siden, jeg har set nogen, der ikke havde respekt for manden. Jeg har også flere gange skrevet, at jeg intet har imod ham og at han spiller med langt mere hjerte end mange af holdkammeraterne. Men derfor har han stadig haft en alt for central rolle på vores hold i de seneste år. Han er en glimrende joker fra bænken men han har simpelthen startet alt, alt for mange kampe ift. hvad han evner på bolden.
Skrevet af fedefynboen
Det var nu ikke lige dig jeg hentydede til LaPioche :)

Er helt på det rene med at din optræden altid er ganske respektfuld og favnende
Så ingen grund til at du skal føle dig truffet.

Rent fodboldmæssigt, er vi også helt enige.
Blot vil jeg hævde, at hvis Mou ikke evner at spille bedre fremadrettet, så vil Fellaini blive savnet. Sikkert også af mange af de, som forbander ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Apropos Jorge Mendes og apropos Darmian, så skulle Cancelo være på vej til Wolves for 40 mio. euro.

Så nu kommer Juve nok snart tilbage og banker på. Så må vi se, om de har et forbedret tilbud med.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Må jeg i al stilfærdighed minde om at Arsenal også tidligere har investeret i en spiller, som United ikke ville bruge.
Danny Welbeck er det selvfølgelig jeg tænker på.

Jeg tænkte Silvestre, da jeg læste første sætning.
Skrevet af fedefynboen
Crazy

Ham kunne jeg naturligvis også også have nævnt, som det er tilfældet med tidligere folk som Brian Kidd og måske især David Platt. Der som Wellbeck var hos os som helt unge og lovende.

Bortset fra Platt som vel aldrig fik chancen, synes jeg fællesnævneren for alle disse skift, har været at de var bedst hos United.

Sjovt nok har der været spillere, som er flyttet den modsatte vej, men som er blevet bedre hos United. Vel især Frank Stapleton.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dagens nye navn er Lenglét fra Sevilla og historien kommer fra L´Equipe.

Han spillede rimeligt stærkt mod os i CL, han er venstrebenet, ung med plads til udvikling. Men det er jo lidt noget andet end Toby Alderweireld. Jeg var klar på at tage en general ind til forsvaret, men hvis vi kun kan hente middelstore talenter på sommerens marked, så ville jeg egentlig hellere gemme pengene til en anden gang. Så kan vi som jeg ser det lige så godt satse på Bailly og Lindelöf.
Skrevet af Pete2
Dalot virker som en fantastisk moderne back der fighter i defensiven og er hurtig i offensiven og slår gode indlæg. Så kan han åbenbart spille i begge sider.
Skrevet af Yildis
@LaPioche:

Jeg er splittet vedr. Alderweireld. Helt grundlæggende bryder jeg mig ikke om at give halve milliarder for spillere, der er over 30 år. Og Toby er der næsten med sine 29 somre.

Man gjorde det med Matic, selvom han vel var lidt billigere. Og selvom det er en pragmatisk løsning, der fungerer nogenlunde i nuet, så er jeg stadig ikke fan. Det samme med Alexis. Hvad skulle vi dog med ham, når Martial i efteråret præsterede fint på positionen?

Nå, tilbage til emnet. Det kan godt være, Alderweireld kan komme til og være en instant succes i 4-5 sæsoner. Men man må forvente, at hans niveau vil falde med alderen, og han er heller ikke ligefrem kendt for at undgå skader på sin vej.

Derfor vil jeg altid være fortaler for at hente en yngre spiller - også selvom man så risikerer at stå med en Lindelöf, der ikke rigtigt har overbevist - endnu i hvert fald. Men man kunne også have stået med en Varane, en Umtiti. Derfor kunne jeg godt være hooket på Lenglet, omend jeg ikke kender så meget til ham. Men af hvad jeg har set og læst, så er han mere end bare et mellemstort talent.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Spørgsmålet er også, hvor mange midterforsvarere, man vil have i truppen. Man har Bailly, Jones, Smalling, Rojo og Lindelöf, og på talentsiden har jeg store forventninger til, at Tuanzebe kan gøre sig gældende - også på relativ kort sigt.

Så hvis man investerer her, er det vel også planen, at man vil afskibe nogle af de andre? Måske Lindelöf på en låneaftale, og/eller salg af Jones, Smalling eller Rojo.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0