Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Jeg tror som nævnt stadig hans talent kan forløses - bare ikke med den nuværende træner.

Der er heller ingen garantier for at Mou´s afløser kan forløse Martials talent.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Hvor er det dog dumt at undskylde sig med hans manglende engagement når man tydeligt kan se hans stats faktisk er bedre end Ronaldos (da han stort set har lavet samme antal mål og assists på langt færre minutter)..

Husk at Ronaldo spillede under en træner med en HELT anden tilgang og spillestil.

Det er jo direkte dumt at sige at "han ikke havde lyst" og at "han sikkert ikke bliver bedre et andet sted"..

Se dog på det faktuelle. Ja Martial havde en lortesæson sidste år, men denne der lige er gået var han rent faktisk begyndt at levere stabile gode præstation hvilket bland andet kan ses ved kåring som MoM 3 kampe i streg før indkøbet af Sanchez hvorefter han stort set ikke spillede mere..

Spørg dog jer selv : Hvordan ville I kunne trives og levere under de former?...

I leverer super indsatser der bliver værdsat af alle på nær jeres træner der sætter dig på bænken hvor du kan se en der præsterer langt dårligere end dig drible rundt og rundt uden at han derved mister sin plads på holdet...

NEJ Mourinho er og bliver en elendig manager til at få talenter til at folde sig ud....og nej McTorminay er ikke en world beater og bliver det aldrig...han kan flytte en bold til siden og tilbage og så kan han løbe lidt...det er meget begrænset og den type spillere har vi set i hobetal af ....vi har dog set meget få af Martials slags der kan lidt ud over det sædvanlige.


For mig er det en katastrofe at han vil væk og fortæller om alt hvad der er galt med denne klub og vores manager.
Skrevet af Muggedreng2
Lad os tage vores offensive spilleres stats og se på dem ...

Sanchez 11 mål 9 assists på 3.500 minutter
Lingard 13 mål 7 assist på 2.700 minutter
Rashford 13 mål 9 assist på 2.700 minutter
Lukaku 27 kasser 9 assist på 4100 minutter
Mata 3 mål 7 assist på 2.700 minutter

og sidst

Martial 11 mål og 9 assist på 2350 minutter altså næsten 4 kampe færre end den der har spillet næstmindst.

Hvordan skal have vise hvilket talent han er når han har præsteret lige så godt som ENHVER anden af vores offensive spillere på TRODS af han har spillet langt færre minutter end de har?
Skrevet af Mc86
Er egentlig enig i, at det vil være dybt frustrerende, hvis en spiller som Martial smutter. Omvendt så sidder jeg bare ikke med fornemmelsen af, at jeg kommer til at savne ham helt vildt..
Ja, han er driblestærk og har nogle gode offensive stats. Man skal også bare huske på, at modsat de andre på samme position, så arbejder Martial ikke tilnærmelsesvis med samme arbejdsmoral, når bolden skal vindes tilbage..
Så burde man vel retteligt også forvente markant bedre stats, når man kun arbejder én vej - groft sagt.

Er da helt sikker på, at lige netop dét, også er årsagen til at Mourinho ikke giver ham den ønskede mængde spilletid.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, han er driblestærk og har nogle gode offensive stats. Man skal også bare huske på, at modsat de andre på samme position, så arbejder Martial ikke tilnærmelsesvis med samme arbejdsmoral, når bolden skal vindes tilbage..
Så burde man vel retteligt også forvente markant bedre stats, når man kun arbejder én vej - groft sagt.

Det kan da godt være det ser ud som om han kun arbejder én vej. Men han har ofte defensive pligter der begrænser hans offensive placeringer - den slags havde Ronaldo altså ikke i samme grad, da han kom frem (og har aldrig haft det), ligesom Messi, Lukaku, Hazard, Mbappé og Neymar har langt mere frihed til at blive fremme, når resten af holdet skal forsvare.
Det må da også være frustrerende for en spiller som Martial med de kvaliteter han har, at han har en træner, der hellere ser, at han spiller som en Pukki, end en Hazard. Og som i øvrigt henter Alexis og fritager ham for de defensive pligter han forventede af Martial.
Skrevet af fedefynboen
Om jeg fatter hvorfor så mange af jer "fører bevis" ved hjælp af statistik.

Hvordan spiller holdet?
Hvad er spillerens tillidsforhold til træner?
Er der offensive offensive løb omkring ham, der kan give plads?
Har de omkringværende spillere klasse og vilje til at brede spillet ud?
Kort sagt. Hvad er betingelserne for den pågældende?

Ingen af de parametre indgår i statistik på nogen måde
Hvad gør enhver sammenligning fuldstændigt håbløs.

Som at måle intelligens og udviklingsmuligheder på hvor mange penge man tjener.

Forstår såmænd godt at det for nogen kan give mening at forsøge at skabe sig overblik over multifacetterede og komplicerede tilstande.
Men nej, det kan ALDRIG være en god idé at forsøge at forklare verden ved at forkorte den.
Man må have det hele med og acceptere at der ingen facitliste er.
Om noget, så minder tendensen om religioners forsøg på at forenkle verden og forklare den ud fra forudindtagede parametre.

I er på gale veje folks!!!! Vågn nu op og lad medier og andre med behov for at tage patent på virkeligheden om den slags.

PS! Martials ønske om at ville væk er både forståeligt og umådeligt trist.
Uanset om nogen synes han ikke leverer, ikke har mentaliteten, så er han by far Uniteds største talent (måske Pogba undtaget).
Og vælger man ikke at give ham de rette udfoldelsesmuligheder, ja, så ligger man som man har redt.

Suk!
Skrevet af trannel
Fordi Fynbo, det er ekstremt afgørende om en offensiv spiller scorer mål eller assisterer. Det kan der da ikke være to meninger om.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Som der heller ikke kan være to meninger om at står holdet lavt med alle mand bag bold, så forringes mulighederne for at assistere og score betragteligt trannel.

Prøv nu at skabe overblik i stedet for at begrænse det!!!!
Skrevet af trannel
Du er et godt med på det gælder for alle vores offensive spiller, ikke? Hvorfor en sammenligning med de øvrige offensive spillere er helt fin.

Ofte ville jeg virkelig ønske du stoppede med at blande dig, da min lyst til at deltage kraftigt aftager, og så stiller du spørgsmålstegn ved helt åbenlyse ting at tage fat på, når vi diskuterer Martial niveau. Det fjerner fokus fra det essentielle på dit evindelige fokus på at nævner man bare et eneste tal, så stejler. Vi andre kan fint finde ud af at manøvrere i det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Tag nu Christian Eriksen

Er hans scorings- og assiststats over the top?
Det bliver svært at hævde. På landsholdet måske, men i Tottenham nej.

Er han så alligevel Tottenhams vigtigste spiller. I min bog ja - så ganske afgjort.
Fordi han er teknisk dygtig, fordi han har et guddommeligt overblik. Men mest af alt fordi han skaber plads til de øvrige og giver alle troen på at det kan nytte at løbe den ekstra meter. Chancen skal nok komme.

Eriksen er, som Martial, ikke en spiller med store armbevægelser. Han går nærmest i ét med tapetet og bryder sig ikke meget om det store ståhej.
I Tottenham har han en manager, der har ubegrænset tillid til ham.
Derfor er han så god.

Og skulle man endelig forsøge at lade statistik tale for hans værdi, så må man have 3.- 4.- 5.sidste aflevering med. Og ikke mindst evnen til at få spillere til at løbe foran bolden.

Eriksen er ikke Martial, det er jeg helt med på.
Men begge er stille eksistenser, med tydeligt behov for entydig opbakning.
Den havde Martial indledningsvis, men på det sidste har det unægteligt knebet gevaldigt med det.
Det er ikke bare dumt. Det er torskedumt.
Skrevet af Yildis
@Muggedreng:

Jeg er helt enig med dig. Det er potentielt en katastrofe, hvis Martial smutter, og vi kan godt stå om 2-3 sæsoner og ærgre os grusomt over det. Var han solgt eller udlejet sidste sommer, var det i og for sig til at forstå, efter en dårlig sæson. Men nu falder det altså KUN tilbage på manageren (og/eller Woodward), da Martial - som flere skriver - havde et rigtig fint efterår, indtil han blev bænket til fordel for Alexis, der til gengæld har haft umådelig lang snor. Hvis man vil snakke statistik, kan man jo sætte Martials efterår op mod Alexis´ forår.

Man kan godt stille spørgsmålstegn ved Martials psyke, som flere også gør. Der var alt det med ex´en og ringe præstationer ved EM og i den følgende sæson. Men han kom i mine øjne stærkt igen og burde aldrig have været bænket til fordel for en 29-årig.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
"Du er et godt med på det gælder for alle vores offensive spiller, ikke? Hvorfor en sammenligning med de øvrige offensive spillere er helt fin.

Ofte ville jeg virkelig ønske du stoppede med at blande dig, da min lyst til at deltage kraftigt aftager, og så stiller du spørgsmålstegn ved helt åbenlyse ting at tage fat på, når vi diskuterer Martial niveau. Det fjerner fokus fra det essentielle på dit evindelige fokus på at nævner man bare et eneste tal, så stejler. Vi andre kan fint finde ud af at manøvrere i det."

Mener du virkeligt det trannel?
Må jeg minde om at vi deltager i et debatforum. Ikke et ensretningskursus.

Fjerner jeg fokus?
Beklager, men skudt helt forbi.
Faktisk så forsøger jeg, med begrænset held åbenbart, at gøre fokus større.

Når du bliver så indædt harm over hvad jeg skriver, så er det vel fordi jeg har ramt et relevant punkt. Eller hur?

Vælger du, eller andre, at droppe debatten pga. forstyrrende elementer som undertegnede, så er det vel fordi du ikke ønsker debat. Men i stedet at finde kammesjukker at enes med.
Det, må jeg slå fast, kommer der hverken debat eller udvikling af.

Det sagt, har du selvfølgelig ret til at have din mening, ganske som jeg (forhåbentlig) har det.
Skrevet af Yildis
@Fynbo:

Kære Fynbo. Du har en pointe i forhold til, at statistik ikke viser et helt billede. Men jeg synes ikke, det klæder dig, at nedgøre andres debat på den måde. Du skælder jo nærmest ud på de brugere, der debatterer ud fra den præmis.

Hvis en debat om statistik er dig uinteressant, så bland dig udenom. Og det er skrevet med den største respekt for det, du ellers bidrager med.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af trannel
"Mener du virkeligt det trannel?
Må jeg minde om at vi deltager i et debatforum. Ikke et ensretningskursus."

Ja, det mener jeg. Du fremstår ubegavet når du ikke mener mål og assist har nogen relevans i hvorvidt en offensiv spiller har gjort det godt, og du fordrejer debatten ofte med tåbelig input. Bare se din ageren senest i landsholdstråden. Helt væk.

"Fjerner jeg fokus?
Beklager, men skudt helt forbi.
Faktisk så forsøger jeg, med begrænset held åbenbart, at gøre fokus større."

Øhh hallo kammerat bladfjeder.

Det her indleder jeg hele debatten med:

"For mig at se lykkedes det ham ikke at lægge ovenpå en flot debutsæson, og så har han selvfølgelig haft svære betingelser som alle offensive spillere under Mous regime."

Så det er længe nævnt og taget det forbehold du mener skal fremsættes. Jeg har netop taget højde for Mous defensive fodbold. Var det for svært at sætte sig ordentlig ind i debatten?

"Vælger du, eller andre, at droppe debatten pga. forstyrrende elementer som undertegnede, så er det vel fordi du ikke ønsker debat. Men i stedet at finde kammesjukker at enes med."

Nej. For det er lige præcis kun dig. Crazys indvending om at se på Ronaldo i samme periode havde jeg ikke tænkt på og udfordrede da bestemt min holdning til Martial. Det er den slags man bliver klogere af. Det gør man ikke af at læse dine indlæg. Kun det modsatte.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Surt med Martial, men det kommer jo desværre ikke som en overraskelse. Talentet er åbenlyst, men Mourinho har desværre ikke interessen i at forløse det.

Mit eneste håb er er blot at det samme nu ikke sker med Rashford. Det er påfaldende at se hvordan han har præsteret for landsholdet på det sidste sammenlignet med store dele af sæsonen. Så er jeg sådan set ligeglad med hvor mange kampe Mourinho har givet ham, for det er jo tydeligt at det er vore spillestil der kvæler spillernes muligheder for at udfolde sig.
Skrevet af fedefynboen
Yildis

Tak.
Ja, jeg nedgør præmissen. Men ikke budbringeren, det er i al fald ikke hensigten.
Fordi præmissen er ganske tåbelig, som jeg ser det. Budbringeren behøver selvfølgelig ikke også at være det.

Vi er alle salige i vores tro og hvem er jeg at angribe andre for deres?
Dér har du en rigtigt god pointe.
Det kan jeg kun takke for at du har fokus på.

Så med en hilsen til trannel, eller andre, der måtte føle sig personligt angrebet af mine skriverier, så vil jeg om ikke undskylde, så i hvert fald understrege at jeg i alle tilfælde går efter bolden og ikke manden.
Men fodbold er en kontaktsport og i den sammenhæng er utilsigtede sammenstød uundgåelige.
Debat er også, i min bog, en kontaktsport.

Men Yildis. Igen. Point taken og tak for det
Skrevet af Yildis
Selv tak. Og respekt for din måde at tage imod kritikken.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Trannel

"Ja, det mener jeg. Du fremstår ubegavet når du ikke mener mål og assist har nogen relevans i hvorvidt en offensiv spiller har gjort det godt, og du fordrejer debatten ofte med tåbelig input. Bare se din ageren senest i landsholdstråden. Helt væk."

"Øhh hallo kammerat bladfjeder."

"Nej. For det er lige præcis kun dig. Crazys indvending om at se på Ronaldo i samme periode havde jeg ikke tænkt på og udfordrede da bestemt min holdning til Martial. Det er den slags man bliver klogere af. Det gør man ikke af at læse dine indlæg. Kun det modsatte."

Ikke det fjerneste perfidt vel?

Ja, jeg er ubegavet og så langt fra perfekt.
Skønt at møde mennesker, der er begavede og perfekte.
Var det ikke noget at trykke på kopiknappen?
Skrevet af Indspark med bolden
Ignorer dog fedefynboen istedet for at tale til hans ego.
Han har det ligesom mange meget religiøse mennesker det svært med fakta & statistiker, fordi de bygger på konkrete observationer, om hvordan tingene rent faktisk fungerer,

og hvis det ikke passer med hvad han føler, så skal det tales ned, fordi det hjælper med til at nuancerer en debat, og han ønsker en ensretning af, at det er hans følelser, der er det rigtige. Lidt ligesom nogle meget religiøse mennesker, der mener at Biblen skal tages bogstavligt a la jorden blev skabt på 7 dage.
Det kan modbevises med fakta, og uha så er der altid nogle enkelte (de fleste ved jo godt, at det ikje skal tages bogstavligt), som går i selvsving og angriber, dem der kommer med fakta til debatten.

Læg mærke til at jeg skriver ikke til fedefynboen, man kan ikke diskuterer med folk, der ikke vil acceptere fakta.
lad ham dog bare komme med sine "religiøse" input.

Det er til alle jer andre. Bliv ved med at debater, og bliv ved med at komme med jeres fornuftige argumenter, som f.eks. at det er ganske væsentligt, især at kigge på hvor mange mål og til dels assist en angriber laver, for det er deres primære rolle. Selvfølgelig er det et væsentligt element i en nuanceret debat :-)
Skrevet af trannel
Så du vil altså ikke forholde dig til, at det du efterspurgte længe var blevet gjort? Tænkte det nok.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0