Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Fuldstændig korrekt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ronaldo til Juventus på plads. Der tog de sgu fusen på mig - jeg var overbevist om det var Ronaldos hyleri for at få en ny kontrakt igen, igen.

Forhåbentligt betyder det, at Juventus er til at tale med mht. udgående transfers. Jeg foreslår et friskt bud på £20 mio. + Darmian for Alex Sandro. Så kan vi jo derfra arbejde os op i et prisleje, hvor det er tåleligt for Juve. I den mere fantasifulde afdeling ville jeg elske Dybala. Der er ingen spiller jeg nyder at se mere i de her år.

Skrevet af trannel
Dejligt vi ikke har været på banen angående Ronaldo. Der har jeg det bedst med at beundre på afstand.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den havde jeg heller ikke troet på. Jeg synes nu ikke han gjorde nogen forskel, da han kom ind for Argentina. Jeg har kun set ham i udvalgte CL kampe, så jeg er ikke den helt store Dybala kender.
Men sådan umiddelbart ville jeg mene, at Messi, Neymar, Ronaldo og Mbappé underholder mere.
Som tidligere nævnt i tråden, tror jeg ikke der kommer noget offensivt ind i dette vindue. Mourinho sagde det for lang tid siden, og vi har ikke rigtigt solgt nogen offensive kræfter, så det virker usandsynligt, at man ændrer transferstrategien, medmindre et talent a la Martial/Mbappé bliver tilgængelig mod slutningen af vinduet.

Jeg er efterhånden blevet lidt loren ved Sandro, og så langt hellere nogen af de andre der er nævnt. Sandro er 28 år, og er back, hvor hurtigheden er væsentlig.
Så hellere en spiller som Tierney, hvis man har scoutet ham ordentligt.
Den eneste spiller fra Juve jeg godt gad at se i United (hvis altså vi tager priser og alder med i ligningen), er Dybala.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sandro er 27. Nok er hurtighed vigtigt, men Sandro har også lidt af give af, da han har god fart i støvlerne på nuværende tidspunkt. De to brasilianske backs, der står foran ham i køen på landsholdet, Marcelo og Filipe Luis er fantastiske backs uden at have den samme fart. Det er ikke det eneste, det handler om. En spiller som Young er godt oppe i årene efterhånden og klarer sig fint uden at have den samme acceleration som tidligere. Sandro har desuden været rygtet til i snart et år, så hvis vi jagter ham, synes jeg ikke man kan sige, at han ikke har været scoutet ordentligt.

At Dybala ikke fungerede på landsholdet, synes jeg ikke man skal lægge det store i. Det var der ikke ret mange, der gjorde, hvis nogen overhovedet. Han har aldrig været en vigtig mand på holdet under Sampaoli. Men det er ikke fordi, det er realistisk. Hans arbejdsomhed uden bold giver Allegri hovedpine, så jeg tør slet ikke tænke på, hvad Mourinho ville sige.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis Pogba dog bare gad at spille ligeså passioneret og engageret som han gør for det franske landshold, så ville vi få den spiller som vi så akut står og mangler. Man fristes til at tro at det er hans ukendte tvilling der lige nu spiller.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kanté komplimenterer ham godt, hvilket afgjort hjælper på det. Men det er værd at have med, at Pogba under VM har spillet langt mere disciplineret end vi nogensinde har set ham - også på landsholdet. Han har haft de samme problemer under Deschamps som under Mourinho i United. Det har alle eksperter bare glemt når de siger, at han altid er langt bedre på landsholdet end i United. Det er langt fra tilfældet. Men han har virkelig været dygtig i sit defensive arbejde under VM - det kan vi ikke komme udenom.

Skrevet af Mr. Pink
Pogba har enorme selvforståelse-problemer. Se hans "kram" med Deschamps VS alle de andre spillere. Han er uden for pædagogisk rækkevidde, selvom jeg er enig med jer i, at han klart har spillet et super VM, hvor han har været ret disciplineret. Har dig ikke bidraget med meget offensivt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg lagde også mærke til efter en af de tidlige kampe under EM - kan ikke huske hvilken - at Pogba gik rundt til hver enkelt spiller og klappede dem på skulderen og gav et kram. Det var lidt som den måde Ronaldo gjorde det. Det virkede ærligt som om han havde en kæmpe gejst, som jeg ofte sy´nes har manglet fra hans side. Lige der fremstod han som en slags leder, der gav alle en tak for en fantastisk indsats. Jeg så ikke hvad der skete efter kampen i dag, ud over det lidt tossede billede af en mand der ikke rigtigt giver noget for Deschamps (uvist af hvilke årsager). Han gav et kram, men var allerede videre - hvor det udtryk han gav den anden dag var kæmpe krammer og klap på skulderen og ros til alle medspillere med en iver, som Ronaldo.

Vi kan jo alle bare håbe, at det vi har set ved VM er noget han kan tage med tilbage til det regnvåde Manchester.
Skrevet af Inuk.
Cuneyt Cakir. Dommeren der sendte Nani ud tilbage i 2013 skal dømme England - Kroatien.

Der røg den finaleplads til JLingz og resten af det engelske hold.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det bliver i hvert fald ikke rent plug&play for Pogba i United. Med købet af Fred skal vi formentlig over og spille 4-3-3, og der bliver Pogba den mest fremskudte midtbanespiller. Det er en noget anden rolle end vi har set ham under VM, men omvendt en rolle, han strålede i i Juventus.

Men det er godt, at vi har hentet Fred. For hvis vi ikke havde, og Matic og Pogba skulle danne midtbane sammen igen, så ville folk blive forfærdeligt skuffede over Pogba efter at have set ham ved VM. For Matic dækker trods alt ikke det samme område som Kanté og Smalling og Jones kan ganske enkelt ikke deltage i det opbyggende spil på samme måde som Varane og Umtiti (Varane var i øvrigt et bæst i går. Han spiste jo Lukaku). Derfor ville Pogba blive tvunget til at falde meget dybt ned i banen og så har vi allerede balladen igen. Nu bliver det forhåbentligt Fred, der falder ned i banen, hvis Mourinho insisterer på at spille med de teknisk dårligste forsvarsspillere.

Skrevet af Slettet(591633201312)
Enig i at Pogba har stået stærkt defensivt til VM omend han konstant læner sig op ad gule kort. Ser ham trods alt primært som en offensiv midtbanespiller og her har han ikke leveret meget. Synes også Lukaku havde gang i et stærkt VM, men må alligevel stå tilbage med en lidt flad fornemmelse over kun at scoret mod Panama og Tunesien.
Skrevet af Inferno
mht eventuelle nyindkøb:

jeg tjekkede vores offensivspilleres stats for 2017/18 på forward/offensiv midt possitionen i HØJRE side. Bl.a på Who Scored.com. Mest for at se om min fornemmelse var helt off. Det var den ikke, og det står værre til end frygtet.

Mikhi står noteret for 2 mål. Han er som bekendt væk.

Mata, 3 mål ! og 5 assist i 40 kampe (af de 3 mål scorede han 2 mål i samme kamp - på direkte frispark og det andet tæt under mål, hvis jeg husker rigtigt). Godt nok blev Mata skiftet ud i en del af kampene, og startede ude i en pæn slat, men alligevel...

De øvrige offensivspillere som fik lidt spilletid på positionen (bl.a Martial,Rasford,Lingaard og Alexis) er noteret for 0 mål !! og 0 assists !!!

Det er jo helt vanvittigt ringe, selvom stats ikke siger alt.

Jeg kan simpelthen ikke se hvordan Mou løser problemet på den position med de nuværende spillere (u-18 og u-23 inkluderet). Det skriger til himlen på et nyindkøb.


Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alexis, God Damn it ;-)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lingard lavede vel 11-12 mål i sidste sæson - kom ingen af dem fra højrekanten? Det lyder helt vildt.

Umiddelbart tænker man jo, at det er Lingard, der skal spille højrekant i næste sæson, hvis Mourinho sadler om til 4-3-3. Jeg ville bare ønske, at han havde nosserne til at sætte Alexis i højre side og lade Martial spille til venstre. Med lidt held kan vi måske lokke ham til at underskrive en ny kontrakt også så.
Skrevet af Inferno
"Lingard lavede vel 11-12 mål i sidste sæson - kom ingen af dem fra højrekanten? Det lyder helt vildt. "

Nej, ingen af dem fra højrekanten ifølge who scored. link:

https://www.whoscored.com/Players/109000/Show/Jesse-Lingard

Scroll lidt ned på siden (under "plaing positions).

Der var ikke andre end mata der scorede fra den position. Til gengæld var jeg lige hurtig nok mht assists fra positionen. Lingaard, Lukaku og Rashford står alle noteret for 1 assist. Beklager. Men ja, helt vildt.

Edit: stats fra fra FA-cuppen og Liga-cuppen er ikke med på Who Scored.com (derfor tjekkede jeg efter på andre sites, men samme resultat).
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Geddar , moderator
Det er underligt hverken Wenger eller Mou lader til at have forstået at Sanchez er mindst lige så dygtig i højre side. Specielt i tilfældet Mou kan det undre, da han da må kunne se han har masser løsninger til venstrekanten, men mangler i højresiden.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Don_Millionaire
Det er meget mærkeligt. Noget kunne tyde på at Alexis er blevet lovet en startplads i venstre side inden han skiftede. For har vi overhovedet set ham derovre bare én gang?
Skrevet af Mr. Pink
Der var ikke andre end mata der scorede fra den position. Til gengæld var jeg lige hurtig nok mht assists fra positionen. Lingaard, Lukaku og Rashford står alle noteret for 1 assist. Beklager. Men ja, helt vildt.


Det er så trist. Ikke at jeg er overrasket, men stadig sørgeligt. Det siger vel meget godt, hvor tandløst og fuldstændig idéløst Uniteds offensive spil er.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Bosse1983
Sanchez spillede en kort periode i højre for os. I venstre var han i et omfang læst, da han altid skærer ind og vi havde lidt folk ude. Det løste han glimrende og fremstod langt mere som en holdspiller, når du pillede muligheden for at drible ind og lede efter en afslutning med højre fra ham, men han i stedet måtte finde de gode positioner, især uden bold. Det var i slutningen af 15-16 sæsonen hvor det skabte en god indspurt for os, og jeg mener han lavede 6 mål og 2 assist i 8-10 kampe.

Året efter var han CF, hvilket han løste glimrende. Så var det pludselig på 10´eren han gjorde sig og gled så tilbage i venstre side. Jeg tror det passer ham bedst personlig, i den klassiske Ronaldo-position, men han får mindst lige så meget ud af det i den anden side, med mere variation i spillet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0