Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er meget mærkeligt. Noget kunne tyde på at Alexis er blevet lovet en startplads i venstre side inden han skiftede. For har vi overhovedet set ham derovre bare én gang?

Jeg mindes ikke, at han har spillet derovre. Jeg lufter den lige igen. Alexis kan have været et Wodward køb, som for alt i verden skal spille, og i trods bruger Mourinho ham i venstre, så der bliver mindre spilletid til de talenter der, med lidt held kan blive blandt verdens bedste. Mourinho er jo ligeglad, da han kun har brug for spillere der performer her og nu.

Men jeg håber der bliver masser af spilletid til både Rashford og Martial - begge har altså mange af de samme kvaliteter, som Mbappé har, men de mangler lige det sidste - ofte at træffe den rette beslutning på rette tidspunkt. Og så skal begge finde tilbage til den målform vi har set fra dem tidligere.
Skrevet af Inferno
"Det er underligt hverken Wenger eller Mou lader til at have forstået at Sanchez er mindst lige så dygtig i højre side. Specielt i tilfældet Mou kan det undre, da han da må kunne se han har masser løsninger til venstrekanten, men mangler i højresiden."

Helt enig Geddar.

Alexis stats på positionen i Arsenal er godkendt imo, specielt med antal min. in mente. I United tror jeg, at det hænger sammen med Mou´s spillestil kombineret med at Alexis helst vil spille centralt (eller til venstre). Det er self bare mit bud, men ja, underligt. jeg havde egentlig et håb om at Mou i jagten på resultater og den optimale startellever ville prøve Alexis af på positionen, men nej.

Man kan bl.a se Alexis stats på positionen her :

https://www.transfermarkt.com/alexis-sanchez/leistungsdatendetails/spieler/40433/plus/0?saison=2013&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=

(her er 13/14 vist med antal minutter osv. Vælg evt sæson og tryk show hvis i vil se de øvrige..).
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af trannel
"Alexis kan have været et Wodward køb, som for alt i verden skal spille, og i trods bruger Mourinho ham i venstre, så der bliver mindre spilletid til de talenter der, med lidt held kan blive blandt verdens bedste. Mourinho er jo ligeglad, da han kun har brug for spillere der performer her og nu."

Den holder nu ikke. Hvis Mourinho var blevet tvunget til det havde han grædt omgående i pressen. Desuden brugte han enorm meget krudt på at forsvare Sanchez jævne præstationer. Sanchez er Mourinhos mand og det var også derfor han ikke kunne ryge på bænken i foråret uanset, hvor ringe han var.

Lidt om hvor glad Mourinho er for signingen af Sanchez: https://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/27/manchester-united-manager-hails-cheap-signing-alexis-sanchez/
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inferno
"Det er så trist. Ikke at jeg er overrasket, men stadig sørgeligt. Det siger vel meget godt, hvor tandløst og fuldstændig idéløst Uniteds offensive spil er."

Yep Pink, det er deprimerende.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jegskal ikke kunne sige, om det bare er spil for galleriet, eller om han reelt er glad for at have fået Sanchez. Men når vi nu akut står og mangler en højre fløj, og Alexis har spillet den før med succes, giver det ikke mening, at han partout skal spille til venstre, og han meget vagt prøver Rashford og MArtial af i en halveg eller 2 på højre kanten.
Jeg mener der skal være plads til mindst 2 af de 3 spillere - helst alle 3, men det sidste bliver nok for offensivt for Mourinho.
Skrevet af Geddar , moderator
@Inferno

"Alexis stats på positionen i Arsenal er godkendt imo"

Det er de bestemt. De er dog også noget misvisende for hans præstationer der. Når man er så udfordrende og angrebshidsig vil stats hurtigt se pæne ud. Desværre kan man ikke ud fra den slags stats læse at han i virkeligt mange kampe var en hæmsko i opspillet i store dele af kampen. Som i har set hos jer, så var der en grim tendens til at smadre flowet i opspillet, fordi han konstant skulle ind i banen og udfordre, og forsøge at skabe noget, uanset situationen, hvor der var behov for at lade kombinationerne arbejde.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jo ikke kun for Arsenal, Alexis har spillet til højre. På det Chile-mandskab, der bl.a. vandt Copa America, lå han også til højre. Det er mig helt uforståeligt, at vi ikke prøver at blande kortene på den måde.

Et alternativ kunne også være at spille Martial til venstre, Alexis som falsk 9´er og så lade Lukaku have sit udgangspunkt i højre side, hvad der tidligere har fungeret rigtigt godt for Everton, hvad vi så i Belgiens kamp mod Brasilien, og hvor han altså også til tider har trukket ud i den forgangne sæson for United. Bl.a. ved 2-1 målet mod Chelsea, hvor Lukaku laver oplægget til Lingard.

Det er som om alle alternativer til Alexis til venstre ser bedre ud, men det får bare aldrig chancen.
Skrevet af trannel
"Jegskal ikke kunne sige, om det bare er spil for galleriet, eller om han reelt er glad for at have fået Sanchez. Men når vi nu akut står og mangler en højre fløj, og Alexis har spillet den før med succes, giver det ikke mening, at han partout skal spille til venstre,"

Nogen gange må man bare undre sig. Jeg gør det hver dag over Rojo stadig er i klubben.

"Jeg mener der skal være plads til mindst 2 af de 3 spillere - helst alle 3, men det sidste bliver nok for offensivt for Mourinho."

Vi kan hvertfald spille mange forskellige offensive variationer. Jeg ser følgende scenarier for mig:

Matic-Fred
Pogba
Sanchez-Lingard/Rashford/Martial
Lukaku

Den tror jeg rigtig gerne Mourinho vil have til at fungere. Jeg forestiller mig det bliver hans foretrukne formation, hvor dagsform er afgørende på den ene position, mens de andre nok er rimelig sikre. Alternativt er det Fred ud, Pogba en gang tilbage og Lingard ind i smørhullet, så er det enten Rashford eller Martial på kanten. Som vi kender det fra dele af sidste sæson.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hollandske aviser sender Blind til Ajax indenfor de klassiske "48 timer". Der kan selvfølgelig være personlige årsager til, at han vender hjem til Holland, men umiddelbart lidt tidligt og lidt for stort et skridt ned, hvis man spørger mig.
Skrevet af Inferno
"Det er de bestemt. De er dog også noget misvisende for hans præstationer der"

Ja Geddar, jeg er som sagt helt med på at stats kan være misvisende.

"Nogen gange må man bare undre sig. Jeg gør det hver dag over Rojo stadig er i klubben. "

Hehe Trannel. Måske er Rojo ikke helt så dårlig som du gør ham til. Som jeg ser det har vi 5 centerbacks, som egentlig er meget lige pt. Rojo topper f.eks flere af de offensive stats for 2016/17, imens Bailly her topper de fleste defensive stats. Man kan sammenligne dem på f.eks Squawka, og her ligger vores CB og stikker hinanden indbyrdes, så "resultatet" afhænger lidt af hvilke stats man vælger som grundlag. Men igen kan stats være misvisende for præstationerne. Bedømt udfra deres præstationer hidtil, vil jeg personligt gerne se Bailly og Rojo sammen dernede i en længere periode. Det kræver så først og fremmest at de kan holde sig skadesfri.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er enig. 4 ud af vores 5 centerbacks er meget tæt på at være lige gode med hver deres spidskompetencer. Og så er der Bailly, der er langt bedre end dem alle.
Skrevet af Inuk.
Hvis Lindeløf er lige så god som de andre så kan Tuanzebe også tælles med som en af de gode.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han er ikke bedre i luften eller lignende. Men han bringer bolden ud af bagkæden bedre end nogen af de andre. Hvis man har set ham for Sverige under VM vil man også vide, at der bestemt er en god spiller gemt i ham.

Har han mangler? Ja. Det har de andre så sandelig også.
Skrevet af Battlegoat
well man har da lov at håbe, personligt ser jeg det ikke.
hvad han gør for sverige er ikke noget han gør for united.
Skrevet af Mr. Pink
Hvordan ser Uniteds stærkeste start-11´er ud i jeres verden?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af trannel
DDG
Valencia-Bailly-Jones-Young
Matic
Pogba-Herrera
Sanchez-Lingard
Lukaku

Jeg kender ikke Fred, derfor vælger jeg ikke ham. Men det er svært og kommer lidt an på modstander. Hjemme mod mindre hold burde man kunne bytte Herrera med Rashford eller Martial.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Den opstilling tror jeg de fleste kan være nogenlunde enige i, hvilket er virkelig foruroligende. Vores på papiret 2 bedste markspillere, er så langt fra verdensklasse niveau, når man ser på de bedste spillere fra de klubber vi gerne vil måle os med, at det svært rigtig at være optimistisk.

Der er desværre utrolig lang vej til verdenstoppen.
Skrevet af Inuk.
Når alle er fit og har en fedtprocent på under 10.

DDG
Young - Jones - Den Argentinske Psycho - Shaw
Sanchez - Matic - Pogs - Martial
Lukaku - Rashford.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Trannel, din opstilling er desværre ret sandsynlig, for tjekker man spillerne vs andre spillere fra de fem største klubber, springer kun DDG, Pogba, Bailly, Sanchez og Lukaku i øjnene.

Min mod de " små klubber":

DDG

Valencia, Bailly, Rojo, Shaw

Matrix, Fred

Pogba

Sanchez, Martial

Lukaku.


Mod de store:

DDG

Valencia, Bailly, Jones, Young
Matic, Herrera, Pogba

Lingard, Sanchez
Lukaku
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ikke at man skal lægge så meget i det, men hvor Martial i sine første 3 år her oftest har set genert og indelukket ud, så har jeg nærmest ikke set ham smile og grine så meget som på de billeder og videoer, der er blevet lagt ud fra de første par træningspas.

Det er helt underligt at se.
annonce
0