Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er Rojo skadet? At af spille vandpolo på sin ferie eller hvad? Fatter stadig ikke, vi gav ham en ny kontrakt i foråret. Det er lige før der kan trækkes paralleller til da Moyes gav Rooney 5 år mere, efter Ferguson havde trukket stikket på ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Duncan Castles artikel i dag er lige ved at give mig grå hår.

Complicating the search for a winger has been an apparent reluctance to invest aggressively this summer.

Jeg er egentlig ok glad for, at vi har et organ i form af en bestyrelse, der ikke synes det er i orden at bruge £60 mio. på Willian og £70 mio. Alderweireld.

Nå, om alternativerne på højrekanten:
Among alternatives currently under consideration are Senegal international Ismaila Saar, Perisic´s Croatia team-mate Ante Rebic, France under-21 international Allan Saint-Maximin and Bordeaux´s Malcom. With the latter target the subject of offers from AS Roma and Barcelona and of interest to other Premier League clubs, any deal would be both expensive and complex.

Vi er enige om, at Barcelona gav €40 mio. for Malcom, ikke? Det ved jeg nu ikke, om jeg synes er voldsomt dyrt i dagens marked. Med den alder og hvad han allerede har vist, er vi jo nærmest garanteret €30 mio. igen, såfremt han skulle floppe.

Ideally, Mourinho would like an experienced central defender capable of leading his back four.

Men hvorfor i alverden har han så købt to unge, uerfarne midterforsvarer i de sidste to vinduer? Så ligger han da, som han har redt.

The club has also failed to agree a transfer fee with Juventus for Alex Sandro, with the Brazil left back now wanted by Paris Saint-Germain, who may be able to include midfielder Adrian Rabiot in a deal.

Ja, her har han ret. Vi skulle have lukket den handel for længst og betalt de €40-50 mio., han nu kostede. Evt. have brugt Darmian som sweetener.

Anyway, hvis I har lyst til depressiv læsning: https://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-transfer-news/jose-mourinho-growing-frustrated-manchester-12972281
Skrevet af AHUJ
Bevæger mig lige ind på modstanderens territorie - og beklager på forhånd, hvis svaret allerede står på et sted i tråden.

Hvilke positioner håber i forbedres? - og er i tæt på at hente nye spillere?

YNWA
Skrevet af trannel
Backs og nej.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Muggedreng2
Vi mangler backs og så mangler vi en højre wing, jeg savner måske også en angriber mere der kan score mål ...Lukaku er simpelthen for lidt firepower som eneste spydspids vi har jo ingen andre der bare tilnærmelsesvis kan score de mål det er krævet over en sæson hvis man vil vinde noget ...

Om vi får de spiller...næh...ikke med den træner vi har..
Skrevet af trannel
Det har da intet med Mourinho at gøre om vi køber de spillere eller ej. Det handler om vi vil betale den pris en given spiller koster.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
En ny angriber? Vi har Lukaku, der er en af ligaens og europas beste angribere, samt to unge talenter i Martial og Rashford, som de fleste mener, får for lidt spilletid som 9´er alligevel. Dertil har vi sågar Alexis, der egentlig var god for Arsenal som central angriber. Det er umiddelbart den sidste position, jeg ville forstærke.

Helt enig med trannel. Vi mangler backs. Eller måske bare en back i ental. Højrebacken har man jo kigget på ved at hente Dalot, som forhåbentlig kan lære lidt af Valencia i den kommende sæson, før han bænker ham. Det er en investering, der ikke giver det store på den korte bane, men det gør ikke mig så meget. Det viser, at vi har en plan. Det samme kan bestemt ikke siges om venstre side hvor jeg har opgivet Shaw, der tydeligvis bare spiller fodbold for at tjene penge. Igen ville jeg faktisk have forståelse, hvis vi hentede en ung gut (f.eks. Tierney i Celtic), der kunne stå bag ved Ashley Young i den kommende sæson inden han ville forventes at overtage pladsen. Vi kunne også have have smidt en røvfuld penge efter Sandro - det havde jeg også haft det fint med. Men at vi for gud ved hvilket vindue i træk ikke gør noget på den position, er dybt utilfredsstillende.

Man kunne overveje en højrekant. Mata har set bedre dage, men jeg synes faktisk Lingard var så god sidste år, at han fortjener at få chancen som starter i år - så igen er jeg ikke superkritisk, hvis der ikke ser noget her.

Men jeg begriber virkelig ikke, at vi synes det er helt fjong at have Shaw og Young som mulighederne på venstre back.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Helt enig med LaPioche, skræmmende så tit det sker efterhånden...

Har du nogle bud på en evt ny i højre siden??
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har ingen idé. Duncan Castles nævner et par navne i det, jeg har citeret på forrige side, men jeg kender dem dårligt nok udover Rebic, som jeg synes er lidt af en hidsigprop. Vi skal i hvert fald ikke bænke Lingard for ham.

I virkeligheden ville jeg ønske, at Rashford ville tage positionen til sig som en udfordring. Jeg tror ikke nogensinde han bliver vores målsluger. Han spillede heller ikke ret meget 9´er som ungdomsspiller. Men han har fart, fysik og en fantastisk sparketeknik. Det lyder jo som en perfekt mix til en højre kant.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Nej, Lingard skal ikke bænkes for Rebic.
Lingard spiller med hjertet, som Marcus drengen og derfor skal de begge være inde om start 11 IMO.
Det er nemlig lidt det vi mangler, som med 92klassen.

(jeg fortsætter den anden herinde)
Rashford har i den grad kvaliteterne til at spille højre midt. Men har Mourinho overblik til at indse det, og give ham chancen?
Jeg foretrækker en offensiv som
Rashford-Lingard-Martial
. Lukaku
Også noget kvalitet på bænken. (jeg er ikke fan af Alexis)

Er Kingsley Coman eller Iñaki Williams mulige?
Og hvad syntes du? :)
MUFC
Skrevet af Muggedreng2
Det kan godt være du mener de unge kan vinde os mesterskabet men der er jeg bare dybt uening begge er jo lige så skarpe som en smørkniv når det gælder om at score mål og skal vi være ærlige så stoler Mourinho ikke på den med det største potientiale.

Rashford bliver aldrig en spiller der scorer 20 mål pr. sæson, hans udvikling gik totalt i stå sidste år, og han er nok mere hyped end han er god.

Nu er mine meninger ikke sagt i et populistisk perspektiv så jeg er ærligt talt ret ligeglad med hvad "de fleste" mener..

Tilbage står at Lukakus 20 kasser ikke vinder os pokaler og Alexis evner til at spille for sig selv heller ikke gør, EFTER MIN MENING

Dengang vi vandt titler var vi ikke en one horse show, der havde vi flere strenge at spille på.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Om vi får de spiller...næh...ikke med den træner vi har..

Hvis du vil give træneren skylden, er det jo ikke i dette vindue, men at han har leget matador i de sidste 2 vinduer. Mkhitaryan er væk, Alexis mangler stadig at bevise han er pengene værd. Lindelöf har endnu ikke bevist sit værd. Bailly havde en god 1. sæson, men skader og ringe form var vel den primære grund til en ringe 2. sæson. Matic blev købt for en latterlig sum, som ikke repræsenterede spillerens værdi.
Lukaku var god, men var også lidt for dyr IMO - godt vi ikke havnede med reserven fra Real, som allerede nu har hjemve.
Pogba var også for dyr i forhold til hvor han var i sin udvikling. Han har stadig ikke givet valuta for pengene, omend han stadig kan nå at give lidt igen til United.

Når man leger matador i 5 år i træk, hvor 2 trænere får næsten alt de vil have, og Woodward samtidig får lov til at lave sine Marquee signings, må kassen jo givetvis på et eller andet tidspunkt blive smækket i. Især i en klub, hvor man ikke har en mæcen, men i stedet investorer, der forventer afkast, og ikke bare er der for sjov.
Der kommer sandsynligvis 1 eller 2 spillere ind. Men jeg tror ikke det bliver nogen af de dyre spillere vi har hørt/læst om.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rashford har i den grad kvaliteterne til at spille højre midt. Men har Mourinho overblik til at indse det, og give ham chancen?

For mig handler det ikke om at Mourinho skal indse det. Jo, bevares, det ville da være dejligt, hvis han kom på den idé. Men .. Nu har jeg aldrig været professionel fodboldspiller, men hvis det var mig, der havde en åbning på min arbejdsplads, som tydeligvis var svært at besætte, som ville give mig mulighed for at avancere fra min nuværende stilling som stik-i-rend dreng og jeg følte, jeg havde kvalifikationerne til at besætte den, så ville jeg da erklære min ambition for min chef. Hvis jeg var Rashford ville jeg gå ind på Mourinhos kontor og fortælle ham, at jeg agtede at sætte mig på den højrekant i den kommende sæson. For at være helt ærlig, tror jeg Mourinho ville give ham chancen alene på initiativet. Og så ellers arbejde benhårdt på at blive en bedre højre kant for Manchester United.

Skrevet af Slettet(262004201905)
Rashford bliver aldrig en spiller der scorer 20 mål pr. sæson, hans udvikling gik totalt i stå sidste år, og han er nok mere hyped end han er god.

Den skarphed han havde under van Gaal - med den, ville han kunne komme op på 20 scoringer i den kommende sæson.
Personligt tror jeg det er fordi han ikke spiller op til sit optimale offensivt under Mourinho. Han spillede jo bedre for England, end for United i den forgangne sæson.
Sterling har jo også været god under Guardiola, mens han ikke rigtigt har kunnet finde ud af det på landsholdet, eller under trænerne før Pep.
Skrevet af Genne
LaPioche, jeg kan godt følge logikken. Jeg vil så vende den om og sige, at lige så meget du synes Rashford bør sparke døren ind, så er der immervæk ikke mange eksempler på at Mourinho giver helt unge spillere chancen som førstevalget på en position som udgangspunktet for sæsonen. Manden har en grim historik med at skille sig af med kæmpetalenter, selvom det virker som om han har skelet mere til ungdommen i sin United-tid end i de tidligere storklubber han har bestyret. Jeg tror Lingard er en rigtig Mourinho-spiller, og han var rigtig god for jer i den overståede sæson synes jeg. Jeg synes da det må være en træners opgave at prøve Rashford af på pladsen hvis det er en oplagt mulighed (hvilket vel kan siges om både Sanchez, Rashford og Martial), med plads til fejl, mulighed for at udvikle sig og så stille realistiske krav til hvad han kræver. Det virker bare ikke som om Mourinho har lyst til at give Rasford eller Martial chancen på højrekanten. Og jeg sidder ligesom dig og undrer mig over hvor stædigt han holder fast i de to unges, Rashfords og Martials, roller når de nu netop er unge, har redskaberne fysisk og kan formes, og vigtigst måske for Martial, motiveres.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Nu kender jeg ikke Rashford personligt (desværre) men han virker utrolig ydmyg, og tror ikke han har klodserne til at sparke døren ind på Mourinho´s kontor.
Desværre igen. Han kunne nemlig godt bruge noget af det der "zero-f-givin" som vi så i de alle første kampe i nr 39. Han glemmer nogle gange, bare at spille fodbold. (selvom han gør det mere, end mange af de andre)

Jeg er kæmpe fan af Marcus, og jeg håber virkelig at han snart er vores helt store navn. Snarest muligt. Højre midt, kunne sagtens være en mulighed for at vise det.

Men United må meget gerne snart offentliggøre en godte. En marquee og en spændende ung gut ville være optimalt IMO.
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rashford var bestemt ikke noget særligt for England her ved slutrunden.

@Genne
Måske ikke, men alternativet er jo altså ikke Bale. Hvis han skal vælge mellem en Rashford, der viser ambition og initiativ og så at bruge penge på at hente Ante Rebic, så ved jeg godt, hvem jeg havde valgt.

Lingard var i øvrigt klart bedst som 10´er i sidste sæson. Han kan spille til højre og jeg går ud fra, at han er førstevalget derude når alle er klar, men han har endnu ikke samme output når han spiller på kanten ift. centralt. Så i den hypotetiske situation her, hvor Rashford gør krav på højrekanten, kan formationen også have noget at sige. Vil Mourinho spille 4-3-3 eller 4-2-3-1? Vi ved det stadig ikke efter 2 år.
Skrevet af Slettet(321401193008)
4-2-3-1 er i mine øjne klart at foretrække, da det som nævnt tidligere både kan give plads til Martial og Rashford på kanterne, og Jesse som 10er. Lukaku som 9er.

Den skal selvfølgelig justeres lidt afhængig af hvem vi spiller imod.
Så at kunne skifte til 4-3-3, 4-5-1 eller måske en 5-3-2 (sry) alá England ved VM med Lukaku i Kanes rolle og Rashford i Sterling/Rashfords rolle, er måske en idé?

Det er altid en fordel at have spillere der kan opererer på forskellige områder af banen.
MUFC
Skrevet af Battlegoat
Nu han igang med hans underlige bs, ved ikke om det mig der har tabt alt respekt til manden og bare ser mig sur på alt ved han udtaler sig om, men syntes bestemt er blevet træls at høre på den sidste sæsons tid.

Jose asked if he can challenge for the title with the squad he has got: "I don´t answer your question."

WTF??
Skrevet af trannel
Lidt på linje med dig. Jeg forstår bare ikke hvad han får ud af at være så negativ. Han har jo allerede snakket sig til at vi med garanti smider point mod Leicester i sæsonåbneren, hvorefter han så skal storflæbe over alle de spillere der er væk. I stedet for at prøve at se det positive i at nogle af de spillere der sidste år ikke var førstevalg nu har chancen for at spille sig på holdet, så vælger han kun at fokusere negativt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0