Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(321401193008)
LaPioche skrev ang Martial.

"please, ikke byt med Willian"..
Det er ikke en seriøs ting er det? Det er vel forhåbentlig, aldrig kommet på tale at lave den handel?
Jeg ville græde

Jeg så ikke kampen i nat, men Darmian som anfører og kun 3 udskiftningner i kampen virker som om Mourinho har givet op.
MUFC
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror også vi ser et giga meltdown i år, især hvis han ikke får flere spillere ind.

Til gengæld er det rigtigt at især Sanchez har set alvorligt skarp ud, det tegner godt for sæsonen i relation til ham.

Mht. Martial mon dog så ikke der har været lavet aftaler omkring hvad der skulle ske for længe siden og mon ikke vi får ham at se i USA igen, det tænker jeg..

Jeg tror ikke på historien, det er opspind.
Skrevet af Mc86
Det var satme også en sløj forestilling i morges.
Men når man så på start 11-eren, så var det virkelig også svært at se hvor kreativiteten skulle komme fra.
Den sikrede mig dog en tusse med et odds på under 2,5 mål.

Angående Darmian, mon ikke bare det skulle ses som en form for gestus, da han jo er vokset op i Milan og har spillet ungdomsfodbold dér. Jeg ville ikke lægge for meget i det.
At man kun benytter 3 indskiftninger i sådan en kamp kan dog virkelig undre :-/ man bliver en smule trist.
Skrevet af Muggedreng2
Nu har jeg hørt postmatch interviewet og her er hvad jeg fanger Mourinho siger

"Jeg fandt ud af Martial ville til Paris da han fortalte mig det. Når en spiller angiver personlige årsager til at ville hjem, i det her tilfælde for at overvære fødslen af sit andet barn, synes jeg ikke nogen mennesker kan være bekendt at stille sig i vejen for det"...

Hvor er det historien er?

For øvrigt hvem er den Viktor han taler om kan spille højre back men som først starter træningen i Manchester næste uge?
Skrevet af Slettet(321401193008)
Lindelöf?
Men ham på HB? Det bliver et nej tak.
MUFC
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad med Young på højre, og Shaw på venstre. Altså hvis Darmian ikke kan bruges på nogen af dem, og Dalot stadig er skadet.
Bailly kan også spille højre, og Fosu-Mensah og Tuanzebe kan også spille derude.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Af dem vi har tilgængelige, syntes jeg klart Fosu-Mensah skal have chancen på HB.

Btw. Designet i den nye hjemmetrøje, fader ud i sort i bunden. Og dertil sorte shorts. Så det er slut med hvide shorts eller hvordan? (syntes trøjen er monster fed)

Og 2 trøjen... Really? I mean.. Really? But.. Why?
<a href="https://www.footyheadlines.com/2017/11/leaked-manchester-united-17-18-away-kit-to-be-pink.html?m=1" title="https://www.footyheadlines.com/2017/11/leaked-manchester-united-17-18-away-kit-to-be-pink.html?m=1" target="_blank">https://www.footyheadlines.com/2017/11/leaked-manchester-united-17-18-away-kit-to-be-pink.html?m=1</a>

.. Nu har jeg så læst grunden.
De første artikler i Manchester Evening News blev trykt på samme farve lyse rød(pink). Det er så fair nok med noget historie. Men kunne de ikke havde gjort trøjen 3.valg som sidste sæson med fandesignet.
MUFC
Skrevet af Kroesus
Bailly kan også spille højre, og Fosu-Mensah og Tuanzebe kan også spille derude.


Fordi de alle er højrebenet? Det er det eneste afgørende kriterie for at kunne spille HB?

Vi er så afhængige af, at vores backs kan gå med frem og brede spillet ud, fordi vi ikke har en eneste traditionel kantspiller. Vi ser hvordan vores modstandere pakker deres forsvar snævert sammen fordi vi så sjældent går til baglinjen.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lindelof gjorde det udmærket som højre back i sidste sæson. Ikke fantastisk, men ift. at han er centerback, så kunne det være gået meget værre. Når Fosu-Mensah ikke bliver nævnt, tolker jeg det som om, han skal på udlån igen. Formentlig det samme med Tuanzebe.

Jeg ville hellere investere minutter i Lindelof på højre back, end flytte Young for så at spille med Shaw, som alligevel er væk næste sæson. Umiddelbart tror jeg også Lindelof slår bedre indlæg end Bailly, Tuanzebe og Fosu-Mensah til sammen. Han har en glimrende sparketeknik og tog (og scorede) sågar frispark for Benfica.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvor er det historien er?

Det er heller ikke det fulde citat. Efter "When he told me", mangler du lige et "Which was 2-3 days ago".

Men det største problem ifølge medierne er, at han ikke vil vende tilbage til USA når konen har født. Det skulle Mourinho være lidt knotten over.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Fordi de alle er højrebenet? Det er det eneste afgørende kriterie for at kunne spille HB?

Øhmmm, nej... Fordi de alle har spillet derude før.
Det er jo som udgangspunkt kun som vikariat, indtil Dalot og Valencia bliver klar.

Skulle man gå ud og købe en ny højre back, fordi man har 2 der begge er skadet, når man har 5 andre spillere der kan spille pladsen, og har gjort det før?
Skrevet af Slettet(100838201910)
RMC skriver også, at United ikke længere er imod at sælge Martial. Når både engelske og udenlandske medier kan blive enige om en historie, så plejer den at være god nok.
Skrevet af Inuk.
Han er altså ikke en fuldblodsangriber og har aldrig spillet den, jeg ved ikke hvorfor det er opstået af han skulle være central angriber. I ungdomsårene spillede han de 2 kanter eller 10eren

Det samme kunne man have sagt om CR7 da han var 20 år. Bundlinjen er at Rashford har bedre stats som 20 årig, end da CR7 var 20 år, på et hold der spiller dårligere fodbold end det hold som CR7 spillede på.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Ok så bliver han nok bedre end Ronaldo (ironi kan forekomme)

Der er ingen bundlinie for du kan da ikke drage sammenligningen på den måde, der er tale om 2 helt forskellige spillere med 2 helt forskellige personligheder og baggrund.

Skrevet af Muggedreng2
Det er heller ikke det fulde citat. Efter "When he told me", mangler du lige et "Which was 2-3 days ago".

Ja og det er det jeg siger jeg ikke tror en skid på. Selvfølgelig har Mourinho vidst før de tog afsted at den situation kunne opstå. At han så først 2-3 forinden havde sagt han måtte hjem til fødslen er jo nok at det blev konkret.

Jeg nægter simpelthen på at Martial intet har sagt om at han ville hjem til sit barns fødsel før de tog afsted, det er useriøst at tro Mou ikke har kendt til muligheden før for 2-3 dage siden.

Der kan jo også være opstået komplikationer vi ikke aner en skid om?

Alle de der "efter sigende skulle være" er jo heresay. Jeg forholder mig til det jeg kan se og høre, og han lød altså hverken specielt sur eller bitter omkring Martial, faktisk synes jeg han forklarede meget godt at der var en menneskeligt perspektiv der skulle tages i betragtning.

Skrevet af trannel
Hvis Darmian vil væk og man har aftalt det personlige med Sandro, hvorfor dælen kan man så ikke løse den? Det burde sgu ikke være så svært. Få nu ordnet det, så der kan komme lidt positive nyheder.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
½ mia. for en 28-årig back er måske i overkanten af hvad man vil give.

Vi ser jo ofte de sælgende klubber skrue priserne vandvittigt op - Hvis man så undlader at købe, kan det jo være, at priserne på et eller andet tidspunkt rammer spillerens egentlige værdi.

Chelsea spillede højt spil med Willian, og da de hørte, at Barcelona var ved at købe Malcom, var de lige pludselig villige til at slække på kravene.
Det var lidt det samme med Morata sidste år, hvor han dog røg til at voldsomt opskruet beløb, men Real slækkede på det, da United var ude af det efter vi havde købt Lukaku

Nu håber jeg bare ikke, at vi vælger at betale nogle af de voldsomt opskruede priser for Willian, Sandro, Alderwiereld m.fl.
Maguire er lidt mere spiselig, omend den rygtede pris også er i den ret høje ende.
Skrevet af trannel
Er det ikke omkring 50 millioner pund Juve vil have? Det er altså "kun" omkring 420 millioner danske kroner. Så smider vi Darmian for 170 og ender så på 350 millioner danske kroner. Det er da dyrt, men hvad er alternativet?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alternativet kunne være Tierney - jeg kender ikke hans niveau, og det er jo svært at sige, om han er god nok til en PL topklub, når referencen er den skotske liga og nogle få europæiske kampe, samt nogle landskampe.

Men det er jo heller ikke til at sige, om Sandro vil passe ind i PL.

Jeg ved ikke med Shaw - vi har ham stadig, og det lader til, at han i hvert fald bliver i den kommende sæson.
Han har nu været i klubben i 4 sæsoner, og kun haft en kort god periode, hvor han desværre blev skadet.
Mourinho har aldrig rigtigt stolet på ham, men hvad nu hvis en anden manager kommer ind i løbet af sæsonen, og får ham i gang?

Så, som jeg ser det, bør vi lige nu gå efter en ung spiller a la Tierney, fremfor den dyre løsning. Umiddelbart har det da også set ud som om man i dette vindue har fokuseret på de rette spillere, fremfor de rette navne. Dalot og Fred er jo ikke vildt profilerede navne, omend Fred kostede nogenlunde hvad man skulle give for en profileret spiller til samme plads.

Nu har vi jo bare desværre allerede mistet den chef-scout, som vi hyrede sidste sommer.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Ifølge SkySports

Rykker vi nu, på Harry Maguire. Vi har åbenbart åbnet for kontakten med Leicester.

Maguire er på ferie, og Leicester vil ikke sælge da de allerede har skudt èn stor profil afsted (Mahrez), og derfor, skulle de skrue prisen helt i vejret, men Woodward skulle være klar til at betale 65mil£.

Thoughts?
MUFC
annonce
0