Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er med på Hjulmand vognen Fynbo

Jeg forstår heller ikke folk ikke kan se hvor stort et træner talent han er.
Det er sku da ikke nok at have Dks bedste talentafdeling (det er jeg for øvrigt ikke enig i de har)..

De skal jo stadigt kunne spille imod "købehold" som FCK og Brøndby og FCM.
FCN har de sidste mange år solgt deres største talenter hvert eneste år kun for at se andre gå ind og spille deres plads, uden at FCNs resultater falder nævneværdigt langt ned, det er enestående at kunne det.

Han passer sku da netop som fod i hose til vores koncept med at give de unge chancen og med at finde et koncept der holder og er både moderne og offensivt.

Bare fordi han ikke klarede sig godt i Mainz betyder det ikke han ikke har hvad der skal til, ingen af os aner en skid om hvad der skete. Så vidt jeg husker solgte de en del af deres bedste spillere uden at hente en skid ind det år Hjulmand kom til. Så man kan sige han var bagud på point allerede før sæsonen.
Skrevet af Geddar , moderator
"Hjulmand har ligesom ståle ikke det der skal til i en af de store ligaer. Ja selv Michael Laudrup "

Hehe. Kan du evt. finde nogle fællesnævnere, udover at de er danske?

Hjulmand kunne dog godt give det et skud igen i en af de store, men her vil han være ret afhængig af hvilket setup han kommer ind i. Det vil kræve at man i forvejen har tunet klubben hen mod possession og tekniske stærke spillere, ligesom der skal være ro til at bygge på. Det kan dog være svært at finde en klub med den profil. Det mest nærliggende næste step er at han skeler mod en af de store hollandske klubber.

En storklub som United er han selvsagt ikke klar til, især pga. det spring der er i forventninger og hele det cirkus der kører udenom. Derudover kræver mangskabsbehandlingen af så store profiler bare noget helt andet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mener, som andre også tidligere har været inde på, at en træner fra suppen, skal og bør have erfaring fra en større klub, før han/hun er klar til en klub som United.
Og den erfaring skal have været succesfuld. Hvis Hjulmand får en tjans i en liga som BL eller samme størrelse, vil han være noget mere klar til sådan en opgave, som det er at være manager for United, end han er nu.

Moyes, som havde været manager for Everton var ikke klar - og jeg mener ikke bare at han var et skidt fit, men han havde ikke den erfaring han burde have haft, fordi United er en helt anden størrelse, end Everton - og så valgte han at fyre dem der kunne have hjulpet ham med transitionen.
Jeg er ret sikker på, at Hjulmand og FCN kan gå igennem en hvilken som helst lufthavn ubemærket - det vil han ikke kunne med United. Sådanne ting skal man være klar på, og dér tror jeg det direkte skridt fra suppen til en af verdens mest profilerede klubber er for stort at tage.

Zorniger ville være bedre gearet til det, da han trods alt har trænet større klubber, men han mangler også erfaring og succes fra en højere hylde, til at kunne være et fit for United.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe. Kan du evt. finde nogle fællesnævnere, udover at de er danske?

Hov hov - du må aldrig kalde Ståle for dansker - han har intet dansk over sig. Han har aldrig prøvet at adaptere sproget, og hans norsk er noget af det mest umulige norske at forstå, som jeg ahr hørt.
Jeg forstår stadig ikke hvorfor de ikke interviewer ham på engelsk.

Det vil kræve at man i forvejen har tunet klubben hen mod possession og tekniske stærke spillere, ligesom der skal være ro til at bygge på. Det kan dog være svært at finde en klub med den profil. Det mest nærliggende næste step er at han skeler mod en af de store hollandske klubber.

Det er jeg ret enig i. Måske kunne han komme til Hoffenheim - jeg ved godt, at han ikke praktiserer den der tyske næsten all out attack taktik, som Nagelsmann praktiserer. Men jeg vil antage, at de har en ret god teknik, da den nuværende også kræver det, og umiddelbart slår Hoffenheim mig som en klub der er tålmodige med deres trænere.
Jeg mved dog ikke om de har fundet afløseren for Nagelsmann fra næste sæson endnu.
Skrevet af Geddar , moderator
Sorry - den danske forbindelse så!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hjulmand spiller med indvendige angribere som skal søge ind i banen og afslutte på mål. Nu har jeg ikke lagt mærke til backsene men det er en mulighed at han spiller med komplette wingbacks som søger ind på den defensive midtbane når der angribes, Pep-style.
Skrevet af Muggedreng2
Er det mig der husker helt forkert eller har Hjulmand ikke været i Barcelona i et par år som et led i hans "erfarings" indhentning?
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg tror kun han har været der på kort inspirationsophold, hvilket ikke er helt unormalt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Muggedreng2
Ok, jeg mente jeg havde hørt han var der i en længere periode men fair nok

Det ændrer stadigt ikke ved at Hjulmand nok er unik efter danske forhold når det kommer til at få en flok individualister til at arbejde mod et fælles mål.

Det sagt er det nok for stor en mundfuld at skulle tage til United, der er springet trods alt for stort.

Rent konceptuelt ville han dog passe meget godt. Offensiv orienteret fodbold, god med talenter og med en plan for hvad han vil.

For øvrigt nu vi taler om det her med Branding værdier osv. er det lidt skræmmende at vi i denne måned indtager en 7. plads over europæiske klubber når det kommer til antal afspilninger på Youtube ..for øvrigt med under halvdelen af hvad Liverpool har...det er da en indikation på at vi ikke har helt så godt fat i tingene som vi gerne vil fortælle os selv vi har.

Eller kort fortalt der er noget mere hype over både Arsenal og Liverpool end os i disse tider
Skrevet af Røret
@Mugge

Ift. branding og Youtube er jeg helt enig i, at det ikke lyder særlig positivt for os. Dog, som med al statistik, synes jeg godt man kan tage et større perspektiv. Vores pre-season (i hvert fald hvad jeg har kunne læse herinde) har været ret ringe både ift. resultater, spillerene der har været til rådighed og især Mourinhos udtalelser, hvilket selvfølgelig ikke gør det så attraktivt for os fans at gå på nettet og finde klip, se kampene i tv eller tage på stadion. Derudover har vi også haft en relativ stille sommer hvad angår transfers, noget der plejer at trække tilskuere.
Med det overstående in mente så er der måske en (eller flere) årsager til, at vi i pre-season ikke har været så attraktive at følge. Lad os bare håbe det ændrer sig, når den reelle sæson starter. Her vil jeg i hvert fald prioritere min tid lidt anerledes.
Skrevet af badazz
Vores pre-season (i hvert fald hvad jeg har kunne læse herinde) har været ret ringe både ift. resultater, spillerene der har været til rådighed og især Mourinhos udtalelser, hvilket selvfølgelig ikke gør det så attraktivt for os fans at gå på nettet og finde klip, se kampene i tv eller tage på stadion.

Mourinhos udtalelser giver til gengæld lidt opmærksomhed hos andre fans :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vinduet lukker om en uge og indtil videre har det været det mest uambitiøse af slagsen jeg kan huske siden Moyes. Fred er eneste forstærkning, som må forventes at kunne gøre en forskel på den korte bane. Derudover er det blevet til en skadet ungdomsspiller og en 3. målmand. Ikke ligefrem stærke sager, hva? Det er lige ved vi er svækket hvis vi udover Blind også sælger Rojo.

Tror der bliver pustet til rygterne om Alderweireld igen i den kommende uge. Og så skal Martial nok også blive rygtet væk igennem hele måneden. Det så ud til, at han ville få lov til at starte sæsonen som angriber, men fordi han har haft held med at blive uvenner med Mourinho igen, og både Rashford og Lukaku har tilbudt at komme tilbage tidligere fra ferie er det lige ved jeg tror, at Rom bare starter allerede i første runde mod Leicester - også selvom han måske ikke er helt klar.

Det sjove er jo, at hverken Woodward eller Mou kan være tilfredse. Mourinho har ikke fået forstærket sit hold nævneværdigt og Woody har ikke fået sin cash cow. Jeg er 100 på han lagde alle sine æbler i den kurv, der stod Bale på. Igen, igen.
Skrevet af fedefynboen
Omkring Hjulmandtanken

Der er mange fine reservationer omkring den idé. Ingen af er nye dog og spørgsmålet er også hvor relevante de er.

Hvad jeg mener er at et talent er et talent og at det ikke endnu er indfriet på øverste niveau, er så langt fra det samme som at det ikke kan ske.
Vil det være et sats at prøve med ham?
Naturligvis vil det dét, men efter min mening er det et sats uanset hvem man hyrer.
Vi har set med van Gaal at historik og koncept ikke nødvendigvis fører til succes
I Mourinhos tilfælde har vi at gøre med en manager, der vel aldrig sådan rigtigt har oplevet fiasko.
For begge er det dog min opfattelse at de begge har hvilet for meget på laurbærrene og glemt at udvikle deres koncepter
United troede tydeligvis at Mourinho var det "sikre kort", da Moyes og LvG mislykkedes.
Sagen er at der ikke findes sikre kort, hvad i en periode også syntes at være tilfældet for City og Pep.

Skal Hjulmand lykkes i en stor liga, så er der efter min opfattelse tre betingelser der skal være tilstede.
Spillertruppen skal være så nogenlunde gearet til stilen i forvejen og her mener jeg United kun savner en boldspillende CB, hvis ikke Lindelöf kan klare den opgave.
Akademiet skal prioriteres højt og vejen fra akademi til 1. hold skal være åben.
Men allervigtigst er at utvetydig opbakning fra ledelsen på alle fronter, som ikke fortager sig trods et par indledende svipsere.
Et hav af andre træneremner har været nævnt her i tråden. Alle gode bud også, men for dem gælder de helt samme betingelser, hvis man skal lykkes i United.
Vi er altså, igen efter min mening, tilbage ved udgangspunktet.
Kan manageren levere et brugbart koncept og kan han begå sig i den engelske presse?
Må indrømme at jeg ikke ser at Hjulmand savner kvalitet på hverken den ene eller anden front og at han har oplevet fiasko i Mainz blot giver erfaring og blod på tanden.
At denne snak så er rimeligt akademisk er en anden sag. Med Woodward som pennefører kommer det næppe at ske og spørgsmålet er nok også om det vil med andre i det job.
Jeg vil dog stadig hævde at det er en offensiv strategi som United savner og at ingen mere end Hjulmand vil kunne balancere det. Måden AIK blev reduceret til et sekundahold af en flok teenagere igår var bare klasse. Og klasse fornægter sig ikke, givet den får muligheden.
Skrevet af Slettet(321401193008)
"Vinduet lukker om en uge og indtil videre har det været det mest uambitiøse af slagsen jeg kan huske siden Moyes. Fred er eneste forstærkning, som må forventes at kunne gøre en forskel på den korte bane. Derudover er det blevet til en skadet ungdomsspiller og en 3. målmand. Ikke ligefrem stærke sager, hva? Det er lige ved vi er svækket hvis vi udover Blind også sælger Rojo.

Tror der bliver pustet til rygterne om Alderweireld igen i den kommende uge. Og så skal Martial nok også blive rygtet væk igennem hele måneden. Det så ud til, at han ville få lov til at starte sæsonen som angriber, men fordi han har haft held med at blive uvenner med Mourinho igen, og både Rashford og Lukaku har tilbudt at komme tilbage tidligere fra ferie er det lige ved jeg tror, at Rom bare starter allerede i første runde mod Leicester - også selvom han måske ikke er helt klar.

Det sjove er jo, at hverken Woodward eller Mou kan være tilfredse. Mourinho har ikke fået forstærket sit hold nævneværdigt og Woody har ikke fået sin cash cow. Jeg er 100 på han lagde alle sine æbler i den kurv, der stod Bale på. Igen, igen."

Helt enig. Det har været et meget slidt/stramt vindue.
Nu er der, som de selv siger en uge tilbage. Så lad os være optimistiske, og vente med kritikken til vi ser hvad vi ender med.
Det kan jo være at der inden vinduets lukning, bliver præsenteret 2 store, behjælpelige navne.
Men de må da, meget gerne snart rykke på sig :)
MUFC
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg vil dog stadig hævde at det er en offensiv strategi som United savner og at ingen mere end Hjulmand vil kunne balancere det. Måden AIK blev reduceret til et sekundahold af en flok teenagere igår var bare klasse. Og klasse fornægter sig ikke, givet den får muligheden.

Irland blev også reduceret til et sekundahold af et ret middelmådigt dansk landshold. Men det får mig ikke til at tænke, at Hareide vil være den rette træner for United.

Og når du skriver, at der kun er 3 betingelser der skal være til stede, marginaliserer du jo United som klub. Moyes, der havde langt mere erfaring fra en langt større klub, end FCN, faldt i den grad igennem - og det var ikke pga. spillestil, manglende transfers, eller manglende fokus på ungdommen eller lignende. Den største årsag til at han fejlede så groft, var at han ikke var gearet til så stor en klub, som United er.
Han valgte at behandle trup og spillere, som han havde behandlet dem i Everton - kæmpe fejl.
Allerede på deres pre-season tur tog han spillerne med på stranden ved Bondi Beach - noget lignende gjorde han med Evertons trup 3 år tidligere (en trup der inkluderede Tim Cahill, der trods alt var australsk landsholdsspiller) uden problemer.
Problemet, da han gjorde det med United truppen, var at de indenfor 5-10 minutter blev omringet af folk/fans, så de blev nødt til at fortrække. Det oplevede han ikke med Everton.
Den slags er med til at underminere en træners respekt i truppen - og den slags ville Hjulmand skulle konfronteres med hver dag. Det skal man altså være gearet til - noget man ikke får noget sted i DK.
Skrevet af fedefynboen
Hehe Crazy
You sure drive a hard bargain :)

Omkring Irland-Dk var der nok forskel i scoringen, men på intet tidspunkt var den kamp så meget "i lommen" som den igår mod AIK. Vel at mærke af et hold der samlet vel ikke har over et par hundrede superligakampe, mod et ubesejret svensk førerhold på udebane, der har et par landsholsspillere med flere landskampe end FCNs superligakampe.

Du nævner at Moyes ikke kløjs i det pga. spillestilen og her er jeg ganske uenig.
For mig var det netop stilen, eller manglen på samme der fratog ham omklædningsrummet og derfor fremstod han som en leder uden kvalitet.
Indkøbene bar ligeledes præg af at være uigennemtænkte og ikke tilpasset hverken behov eller spillestil. Di Maria er vel det grelleste eksempel på den slags, jeg lige kan komme i tanke om. Den handel slår Sanchez´s med flere længder.
Anekdoter som den du nævner kan givet fortælles om de fleste, især yngre trænere og mange af dem har givet fået succes alligevel. Det sagt, så er det soleklart at set-uppet i en klub som United nødvendigvis må være anderledes end i FCN.
Jeg opfatter ikke Hjulmand som hverken naiv eller smådum, så mon ikke også her han vil kunne have en fornuftig tilgang. Jeg tror det.
Skrevet af Mathews
@Muggedreng

Manu? Er det nedladende da? Det kender jeg ikke betydningen af, hvis det er tilfældet. Ikke et udtryk jeg har brugt.

Mourinho tager ofte de forkerte kampe på de forkerte tidspunkter, det fører sjovt nok til dårlig omtale. Igen, det er relativt åbentlyst. Mourinhos offermentalitet har måske også smittet af på dig? Always the victim.

Jamen tillykke med det. Jeg foretrækker personligt at stå i en CHL-finale, med den grad af global eksponering det giver, frem for at vinde en sekundapokal som EL (endda i en sæson hvor EL var ufatteligt billigt til salg, Ajax i finalen, need I say more?), men sådan er vi så forskellige. Vi må håbe I kan undgå Sevilla denne gang, så vi kan mødes i en europæisk knock-out kamp, dem plejer Liverpool heldigvis at have fint styr på - senest i EL for et par år siden, hvor I blev smidt ud på røv og albuer. At Liverpool så ikke kunne slå Sevilla i finalen behøver du ikke hive frem som argument, det kan I jo tydeligvis heller ikke.
Skrevet af uden_benskinner
fedefynboen,

gode tanker vedrørende kasper hjulmand og united - og jeg er enig i din analyse i store træk. men vi ved osse alle, at hjulmand ikke er et navn der trækker opmærksomhed på den store scene, og derfor bliver det aldrig aktuelt, selv om det på mange fronter faktisk godt kunne ligne et spændende match.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
... og personer der skriver "manu" i denne tråd, bør selvfølgelig slet ikke være her.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
@fynbo:
Di Maria blev ikke købt under Moyes, men kom til samme sommer som van Gaal.
De eneste 2 førsteholdsspillere der blev købt mens Moyes var træner, var Fellaini og Mata.
Der blev købt et par spillere mere, men ikke nogen der nogensinde har fået fast spilletid i United. Moyes blev så også ansat i en periode, hvor Woodward var den mand der skulle hente sillerne, og var helt grøn til den diciplin. Ifølge medierne den sommer gik vi efter alle verdensstjerner, og fik ingen - men endte med Fellaini til omkring £10m mere, end hvis vi havde signet ham 3 uger tidligere (i hvert fald ifølge rygterne).

Den spillestil han brugte i United var jo ikke den samme, som den han spillede i Everton. Han forsøgte sig med nogle ændringer og andet - men ultimativt var han bare ikke gearet til en storklub (al respekt for Everton).

Men det er en rimelig overflødig diskussion - Hjulmand i United kommer aldrig til at ske.
annonce
0