Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CrimsonFiend
Jeg må sige, jeg har svært ved at se hvordan man kan være træt at Mourinho og i samme åndedrag ønske sig Queiroz. De er 2 alen af et stykke. Jo, Ronaldo-Rooney-Tevez-Scholes spillede god offensiv fodbold, men jeg syntes det er noget af et stretch at give Queiroz så meget credit. Han sætter sine hold med udgangspunkt i en stålsolid defensiv - nøjagtig som Mourinho (der i samtlige klubber også har haft perioder med flot fremadrettet fodbold).

Fælles for Queiroz, Meulensteen og i øvrigt også Hjulmand er at de alle har fået chancen for at tage skridtet op, men ikke har magtet det. Det skal ikke tage noget fra deres øvrige præstationer; Meulensteen var efter alt at dømme en fantastisk assistent, men siden har han været i Anzhi, Fulham, Maccabi Haifa og Kerala Blasters(!) - ingen af stederne har han klaret den i mere end 6 måneder. Desuden har han et ego der får Mou til at virke ydmyg.

Nej, ellers tak. Lad fortid være fortid. Der skal nok dukke et godt match op, men lige nu er der ingen ledige, der passer på profilen.
Skrevet af Toggle
Jeg hælder til at give dig ret crimson. Vi skal nok også til at vænne os til en situation hvor vores managere kun holder i max 3-4 sæsoner.
LUHG
Skrevet af Inuk.
Jo, Ronaldo-Rooney-Tevez-Scholes spillede god offensiv fodbold, men jeg syntes det er noget af et stretch at give Queiroz så meget credit.

Oprindeligt var det Giggs-Saha-Rooney-Ronaldo der stod for bevægelserne uden bold. Efter Carrick kom til begyndte Scholes også at være mere målsøgene.

Det er Ferguson selv der har rost Queiroz til skyerne i sin biografi.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af CrimsonFiend
Jeg har ikke læst biografien, så tilgiv mig hvis jeg bare er dum og ignorant, men jeg kender godt citatet og det er flotte ord, men det er, som jeg husker det, også i meget generelle termer.

Pointen med at liste 4 spillere var egentlig bare at dygtige spillere godt selv kan finde ud af at spille god fodbold. Det gør de også under Mourinho, hvorfor han typisk søger "det færdige produkt", eller som minimum en mentalitet hos talenter, hvor de selv kan finde op på det krævede niveau, uden han skal holde dem i hånden. For mig har Queiroz aldrig bevist at han kan mere end at spille flot organiseret counter-attacking bold i ægte 00´er stil. Defensiven kommer først og så giver han ellers sine forreste spillere frihed til at angribe når holdet er i offensiven. Ligesom en anden portugiser vi kender.

Lidt et sidespring, men det er faktisk også meget lig Guardiolas filosofi om bevægelse på den sidste tredjedel - udgangspunktet er bare så forskelligt, at resultatet bliver to næsten diametralt modsatte spilsystemer. Og lige nu virker det som om, at tiden er løbet fra det ene.

Til sidst et lille citat. Jeg indrømmer at den er cherry picked lige ud af google, men, om ikke andet, stof til eftertanke og måske et lille smil i disse nostalgiske tider:

"[He] beamed proudly that "our intention was to score one goal". It was a chilling insight into the ethos of the new United."
Rob Smyth om Carlos Queiroz - The Guardian, 2006.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi spiller mod Bayern i aften. Sidste træningskamp inden PL-sæsonen bliver skudt i gang på fredag.

Rashford og Lindelof er rejst med, men det er Martial til gengæld ikke ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
In other news ser det ud til, at vi prøver igen med Alderweireld mod slutningen af vinduet. Jeg kan egentlig også bedre lide idéen om ham til 50 mio. kontra Mina til 30. Selvom jeg stadig har mine reservationer.

Kristoff Terreur, der er journalistEN med hensyn til belgiske PL-spillere, antyder, at der er forhandlinger. Daily Mirror går simpelthen planken ud og skriver, at handlen er på plads indenfor de klassiske 48 timer.
Skrevet af MrUTD
Jeg håber også mere på en Amderweird. Han er god, stabil, teknisk, erfaren og har masser af erfaring med Premier League. Men givet hans alder så håber jeg at vi ikke betaler mere end ?50m.

Mina kan jeg virkelig ikke se hvorfor vi er efter. Han er så meget som en yngre version af Smalling. Han er høj og hovedstødsstærk, men han besidder ikke de tekniske spilfordelingsegenskaber og erfaren lederegenskab vi søger. Vi har prøvet os med to unge CB de sidste to år og vi burde ikke begå den samme fejl. Jeg vil faktisk hellere fortsætte med de spiller vi har og vente til næste transfer sæson end at købe en spille der ikke dækker vores vigtigste behov
Skrevet af MrUTD
For kampen i aften håber jeg virkelig at Fosu-Mensah og Pereira får fuld spilletid. Jeg synes de har gjort det godt under vores Tour og fortjener at starte mod Leicester i næste uge
Skrevet af CrimsonFiend
Der er en del snak om at Fosu-Mensah ryger på lån til Hertha Berlin. Desværre.
Skrevet af Battlegoat
virker som om at et swap mellem willian og martial er igang
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg tror også at Aldeweireld handlen kommer til at gå igennem. Omstændighederne taget i betragtning så giver den simpelthen for god mening for alle parter til at den ikke skulle ske. Vi må bare håbe at Woody ikke bliver snydt med prisen.

Har efterhånden gjort mig klar på at Martial forsvinder. Det eneste ærgerlige ved den situation er blot at det bliver Willian vi får ind i stedet. Ikke ligefrem sindsoprivende.
Skrevet af MrUTD
Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man ikke giver Mensah en større chance. Han er helt klart en af de største talenter vi har på vores ungdomshold! Men hvis han kan få fuld spilletid hos et tysk hold kan man håbe han vil lave en A. Christiansen
Skrevet af MrUTD
Det mest skræmmende er at hvis vi mister Martial nu og Mourinho smutter indenfor de næste12 måneder, så er det virkelig elendigt timing
Skrevet af Toggle
Pointen med at liste 4 spillere var egentlig bare at dygtige spillere godt selv kan finde ud af at spille god fodbold. Det gør de også under Mourinho, hvorfor han typisk søger "det færdige produkt", eller som minimum en mentalitet hos talenter, hvor de selv kan finde op på det krævede niveau, uden han skal holde dem i hånden.

Jeg er så lodret uenig som man kan være. Du skriver at 4 gode spillere selv kan finde ud af spille god fodbold. Under mourinho har spillerne friheden til at gøre stort set hvad de vil på den sidste tredjedel - og hvordan har vores offensiv set ud de sidste 5år, og ikke mindst de sidste to? Det er horribelt at se på og med spillere som mata, lukaku, alexis, martial, rashford, lingard og pogba synes jeg da netop at vi har spillere der er mega gode deroppe. Men om de selv kan finde ud af at spille god fodbold, fandme nej !


Alderweireld skifter efter daily mirror for 60mio £ indenfor de næste 48timer. Samme avis sender i øvrigt martial til chelsea i en byttehandel for willian.
Jeg tror vi ender med at hente enten alderweireld eller maguire inden fredag. Derudover har jeg en spinkel tro på at der enten kommer en ny back og/eller en hø kant. Jeg tror ikke at martial ryger nogen steder medmindre der er en klub der er klar til at sprænge banken med et bud på 100mio£. Summasummarum bliver 1-2 nye tilføjelser og ingen ud medmindre der er tale om leje.
LUHG
Skrevet af CrimsonFiend
Jeg tror måske du misforstår mig lidt, måske fik jeg ikke formuleret det så godt (måske er vi bare lodret uenige :-) ). Man kan måske sige at nogle typer spillere er bedre til at skabe afgørende momenter i offensiven, på trods af en taktik hvor de ikke systematisk bliver sat i scene.

Alexis og Lukaku er netop eksempler på modne spillere der kommer ind og ved, hvordan de skal (forsøge) at sætte sig selv i scene. En af grundende til at Rashford og Martial ikke har taget skridtet op (endnu) er at de er "overladt til sig selv" i et system der ikke tilgodeser dem - det syntes jeg ikke er så kontroversielt at sige.

Det er sink or swim talentudvikling, smid dem i den dybe ende og se om de dukker op igen. Hvis de er gode nok, spiller de. Som Mourinho selv siger det.

Men trænerens fremmeste opgave skulle gerne være at skabe et kollektiv, der er stærkere end summen af dets individer, og det er vel derfor vi kan sidde og kigge længselsfuldt efter en type som Guardiola der iscenesætter og udvikler sine offensive talenter.

Holdet har periodevis, i halvlege osv, spillet udmærket fodbold de seneste to år. Men fordi det er så afhængigt af individuelle præstationer ser vi det kun i glimt.
Skrevet af Inuk.
Crimson.

Jeg syntes du skylder dig selv den tjeneste at læse Fergies biografi. Der er ingen tvivl om at du interesserer dig om de forskellige emner vi har diskuteret de seneste dage, så inden du lukker op for af flere af dine misforståelser så syntes jeg du bør læse hvad troldmanden selv har at sige om de selvsamme emner.

Fergies assistenter stod ikke kun for den defensive del af træningen, de stod også for den daglige træning og afleveringsøvelserne. Så du tager fejl hvis du mener Fergies assistenter ikke har haft noget som helst indflydelse på holdets offensive udtryk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bailly og Lindelof spiller sammen i dag. What?!

De Gea:
Darmian, Bailly, Lindelof, Shaw;
Fred, Herrera, Pereira;
Mata, Rashford, Alexis

Alexis er i øvrigt kaptajn, hvilket virker lidt besynderligt.
Skrevet af Don_Millionaire
Alexis er i øvrigt kaptajn, hvilket virker lidt besynderligt


Enig, men det kunne måske være Mourinhos måde at vise de andre spillere, at de skal følge Alexis´ eksempel. Det er jeg dog svært uenig i, for selvom han oftest ligger en god indsats for dagen, så er det mest af alt for egen skyld, og knap så meget i holdets tjeneste.

Det kan selvfølgelig også være af en milliard andre årsager.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, ingen tvivl om at han går forrest, har vindermentalitet og alt det der. Han fremstår bare i den grad som en enspænder.

Ser ud til Rashford har fået trøje nr. 10.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Gælder dagens United trøje numre, fra den nye sæson?
Eller er det blot, i dagens anledning? :)
MUFC
annonce
0