Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af trannel
Det var tættere på det samme end noget nyt, men lad os nu ikke konkludere noget særligt efter en kamp, hvor en del af de sædvanlige startere har VM tømmermænd eller slet ikke er med.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Morten5500
Skrevet 11.27

Godkendt kamp igår, men det skal selvfølgelig være højere niveau i de næste kampe når holdet har fået trænet lidt.

Jeg var især glad for at se Fred. Han tilføjer virkelig noget til holdet som vi manglede, og ift hvor lang tid Mourinho har brugt på at køre udenlandske spillere som Mkhi og Lindelof ind i den engelske liga, så ligner Fred en der allerede er ret godt med. Forhåbentlig vil hans forståelse med resten af holdet (og især Pogba) forbedres jo længere vi går ind i sæsonen.

Også god kamp af Pereira, Baily, Pogba og Shaw. Bliver spændende at se om Shaw starter inde igen når Young er klar. Håber de rykker Young over på højrebacken istedet for Darmian. Mon ikke også Pereira fortsætter i 6´er positionen en del kampe endnu? Ved ikke hvor slem Matic´s skade er, men eftersom der var en operation tænker jeg da at han er ude i måneds tid... Tror I at Pereira beholder pladsen i de næste kampe, eller vil Mou smide Fellaini eller Herrera ind i stedet?

Dårlig kamp af Rashford og især Sanchez. Puha, hvor er jeg ærgerlig over at vi købte ham. Tænk hvor meget Martial eller Rashford kunne have udviklet sig, hvis de havde fået anden halvdel af sidste sæson på venstrekanten istedet for Sanchez. Jeg forstår godt tanken bag Sanchez-handlen, men der er bare et eller andet under overfladen der er helt galt. Han misser nærmest hver anden aflevering (afleveringsprocent på 65% for at være præcis) og ødelægger så mange lovende angreb og kontraer. Gad nok vide hvor lang snor han kan blive ved med at få...?

Tror I iøvrigt at Mata får lov at blive i startopstillingen på højrekanten?
Skrevet af Slettet(321401193008)
Der er ikke nogen hvide shorts til 1.kit.
Den er jo sort for neden for at skulle ligne kul.
Der er en jo en hyldest til de tidlige jernbanearbejdere, der var mere og mere sorte af kul længere nede på tøjet :)
MUFC
Skrevet af Don_Millionaire
Som det allerede er blevet nævnt, ligner spillet det samme fra sidste sæson, så det vil jeg ikke træde mere rundt i. Forhåbentlig kan det blive bedre, også med tanke på at det var første kamp i sæsonen.

Hvad der er værre, er at Alexis ligner en mand der simpelthen har toppet, og at vi desværre har fået ham på det triste tidspunkt i hans karriere. Jeg var overbevist om at han efter en lang opstart ville gøre det godt her i starten, og at han ville føre an på et forholdsvis profilløst hold. Det var svarere det modsatte. Man skal selvfølgelig ikke drage for mange konklusioner efter blot én kamp, men lægger man det sammen med hans jammerlige præstationer fra sidste sæson, så har jeg godt nok svært ved at se, hvor man skal finde det positive. En ting er at han spiller meget for sig selv, og virker til at have svært ved at skabe relationer, men noget andet er at han mislykkedes med snart alle hans aktioner, uanset om det er en dribling eller en aflevering.

Selvom jeg har hadet handlen lige fra starten, og at jeg på ingen måde bryder mig om ham, så håber jeg godt nok at han kommer til at oppe sit spil, for det virker til at Mourinho kommer til at holde stædigt fast i ham, og at hans situation bliver afgørende for vores sæson.

Skrevet af Toggle
SKREVET 16.06
Pink
Jeg vil så være en smule uenig. Jo, langt henad vejen så vi mange af de samme tendenser som sidste sæson. Til gengæld synes jeg også at der var flere episoder hvor spillet var flyttet frem på sidste tredjedel af banen og bolden blev flyttet hurtigt rundt og spillerne ikke bare stod stationært som vi så det hver eneste gang i sidste sæson. Herudover vil jeg bl.a nævne den kæmpe chance Alexis får i 1.halvleg, den chance lukaku får i 2. og især det 2. Mål var helt sublimt gennemspillet
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Tak for svar.


Ærgerligt med det generelle spil, men det gider vi ikke rode mere rundt i - der kommer ikke til at ske ændringer på den front så længe Mourinho er ved roret.

Mht Sanchez så vi desværre allerede i sidste sæson, at hans spil var forkrampet og bar præg af desperation for at bevise, ham stadig var/er verdensklasse. Det lader desværre til at denne destruktive stil fortsætter. Ærgerligt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Jeg tror på at der kommer nogle ændringer nu når det er kieran mckenna og ikke faria der er assistent
LUHG
Skrevet af Mc86
Ifølge The Guardian vil United have tilknyttet en sportsdirektør til at håndtere køb/salg.
Det kunne tyde på, at vores bønner er blevet hørt.

Ifølge rygtet vil han blive ansat når udvidelsen af træningsfaciliteterne på Carrington er færdige.
Nogle af de oplyste, der ved hvornår det forventes at stå færdigt.?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nogle af de oplyste, der ved hvornår det forventes at stå færdigt.?

Der står til sidst i artiklen:
"United are discussing the expansion of their training complex in Carrington because the recently formed women’s team requires facilities and extra personnel. Once these changes are executed it is expected the director of football will be appointed."

Så det er når de er færdige med at diskutere udvidelsen, at der vil blive søgt efter en sportsdirektør. Rangnick kunne være et fint bud herfra.

Men han er vist interim træner i Leipzig, indtil Nagelsmann kommer til i næste sæson.

Men fedt, at der er ved at ske noget på den front - det viser at de ikke er dumme i bestyrelseslokalet, bare lidt langsomme :-D
Skrevet af Mc86
Tak Crazy, men tror ikke du forstod mit spørgsmål.
Jeg tænkte hvornår man forventer art udvidelsen står færdig - er det i løbet af efteråret, eller først i 2019, eller.?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er pt. ikke noget svar på dit spørgsmål. Man er i gang med at planlægge en mulig udviddelse af Carrington, og har jo ikke noget estimat for færdiggørelsen af udvidelsen, før planerne er klarlagt.

Men jeg antager at det er director of football du er interesseret i, og ikke hvornår Aon Training Complex står færdigt.

Som jeg forstår artiklen, så går man i gang med at lede efter en "director of football" (eller annoncerer ansættelsen af en), når man har lagt planerne for udvidelsen af Aon Training Complex.
Altså inden for et par måneder.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er jo en længere process, at lave strukturen om.
Det tog jo City en del år at få det hele op at køre. Deres udgangspunkt var dog noget anderledes, end vores, da Sheikh Mansour overtog klubben.

Men lige nu er dét der skal til i United, en langsigtet tankegang/plan - de kortsigtede quick-fixes har vi prøvet uden succes, og de ville heller ikke sikre succes på den lange bane.

Barcelona, Bayern og City er jo gode eksempler på, at den langsigtede planlægning er med til at give kontinuerlig succes (nu må vi lige vente og se med City selvfølgelig). Men finder man en god sportsdirektør, og iværksætter en langsigtet plan ud fra en bestemt fodboldfilosofi, bør det jo også skabe en rød tråd mellem ungdomsholdene og 1. holdet - og derved skabe større muligheder for at kunne implementere de største talenter tidligere.

Jeg har ingen idé om hvordan det marked for sportsdirektører ser ud, og hvem der kunne være den rette. Gill eller Ferguson ville jo være ideelle til den slags i United - men jeg tænker, at de nyder deres pension.
Som nævnt tror jeg heller ikke Rangnick (eller Zorc for den sags skyld) ville være et dårligt match. Men jeg tvivler også på, at de vil være reelle muligheder for os.
Skrevet af Don_Millionaire
Fantastisk hvis det er rigtigt, og at det kommer til at ske. Så må vi se hvor lang tid det kommer til at tage før vi er der hvor der rent faktisk skal ansættes en.

Mon ikke også at det betyder at Mourinho til den tid er historie? Det er meget sjældent at en sportsdirektør ikke selv får lov til at vælge sin mand, og det ville jo også hænge dårligt sammen, hvis man vælger at tillægge sig en offensiv stil (for det må vi jo for fanden kunne forvente!) og samtidig har Mourinho som træner.

Uanset hvad, så er det utrolig opløftende med sådan en nyhed.

Skrevet af Slettet(100838201910)
De navne der florerer på diverse fora er Zorc fra Dortmund (formentlig urealistisk), Campos fra Lille (tidligere Monaco - hentede Bernardo, Fabinho, Bakayoko etc.) og Arias fra Sevilla (Monchis protege).

Jeg tror dog ikke det er noget, der begynder at rykke på sig i morgen eller i overmorgen. Artiklerne nævner, at vi er begyndt at forhøre os, om det er noget, kandidaterne kunne have interesse i. Men okay, det er altid noget, at processen er begyndt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mon ikke sportsdirektøren dikterer en spillestil, og hvis Mourinho ikke vil det, må han jo finde noget andet, mens man finder den rette til at føre projektet videre, med den spillestil man finder frem til er den rette.
Skrevet af Don_Millionaire
Mon ikke sportsdirektøren dikterer en spillestil, og hvis Mourinho ikke vil det, må han jo finde noget andet, mens man finder den rette til at føre projektet videre, med den spillestil man finder frem til er den rette.


Det er også sådan jeg forventer det bliver, og det er også sådan det bør være. Ellers vil der ikke være en mening i at hente en sportsdirektør.

Frygten kan så være at man henter en sportsdirektør ind, der er på linie med Mourinho, og at det er den stil klubben vil køre, men det virker alligevel også usandsynligt med tanke på klubbens historie.
Skrevet af fedefynboen
Som I andre kan også jeg kuñ se positivt på den udvikling.
Der er dog o?så visse betænkeligheder
Henter man en sportschef på lykke og fromme, dvs. uden først helt at ??arlægge spilstrategi og filosofi, så vil ?e fejl ?er utvivlsomt begås, ikke være umiddelbart identificerbare.
Resultatet kan derfor være skævvreden proces, bygget på usolidt fundament. Der har vi været så rigeligt, så mit håb er at processen ?ives ?en nødvendige og at vi fans klapper hesten lidt.
Betyder det vi må trækkes med Mou lidt endnu, så er det endnu, så er ?et dog at foretrække frem for endnu en hovsaløsning.
Bedst ville dog være at lade f.e?s. Carrick tage over og benytte hans arbejde til at spore sig ind på rette profil.

Det må være slut med amatøragtig ledelse.
Skrevet af Mr. Pink
"Uanset hvad, så er det utrolig opløftende med sådan en nyhed."

Det er imod yderst opløftende at høre. Gad vide hvordan de løser den uundgåelige konflikt mellem Mourinho og den kommende sportsdirektør?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Vi var også igang med at hente Toby, var enige med spilleren, og agenten, og Levy, og sågar Levys kat skulle have givet sit samtykke.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Pink
Det er ret nemt. Man ansætter Frank Arnesen som sportsdirektør - problem solved ;)

Hvad med LvG? Et par interessante navne kunne også sagtens være fabio paratici fra Juventus. Hvad med et par velkendte navne: giggs, phelan, meulensteen eller endda quieroz...ellers kunne rangnick også være interessant. Monchi fra sevilla kunne være en mulighed. Hvis vi skal have pochettino ind på et tidspunkt kunne les reed som hentede ham til england jo også være en mulighed, men jeg ved ærlig talt ikke så meget mere om ham. Og så er hvad man har gjort i dortmund jo bare beundringsværdigt og derfor kunne en zorc også være interessant.
LUHG
annonce
0