Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Narh det er taget lidt ud af kontekst

Phil Bardsley laver en decideret svinestreg på Rashford efter at bolden er røget ud over baglinien og saver han over.

Rashford rejser sig op og går henimod Bardsley med panden først, han nikker ikke og gør ikke mine til det men står pande mod pande og ser PB i øjnene.

Det røde kort kan godt gives, og er som sådan ok, Rashford skulle ikke have givet Moss chancen, han har også så vidt jeg har hørt, taget straffen med oprejst pande og sagt undskyld til holdet og fansne.

Min vurdering er at det er et meget tyndt rødt kort som kan gives...
Skrevet af Fribytter
Bardsley glider ned og får tacklet Rashford med sit højre ben, og idet han rejser sig op, fælder han Rashford med sit venstre ben. I den langsomme gengivelse er det ret tydeligt, at Bardsley fælder Rashford med fuldt overlæg, men Moss opfatter det nok i situationen som en del af tacklingen lidt ligesom, når to spillere i nærkamp tumler ud over sidelinjen, og den ene skubber den anden til jorden efter, at bolden er gået ud af spil. Dommerne har tit svært ved at adskille, hvad der er en del af en aggressiv duel, og hvad der er en fuld overlagt aggressiv handling, der ikke har noget med duellen at gøre som sådan. Eller så undlader de bare at forsøge at tage stilling.

Hvad Rashford gør, er langt lettere for dommeren at forholde sig til, og det er præcis det samme, som RIcharlison fik rødt for runden inden. Der er en tendens til, at dommerne under spilstop takserer skub og brydekamp til gult kort og antydningen af skaller, slag eller spark som decideret voldelig opførsel og dermed til rødt kort.

Set i lyset af hvad Bardsley gør forinden, virker det tåbeligt, at Rashford skal straffes hårdere end Bardsley. Men isoleret set er det røde kort nu efter bogen, og i det hele taget var udfaldet forudsigeligt med tanke på, hvordan dommerne plejer at dømme.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KasperK
Bardsley får det gule i situationen - spørgsmålet er om det er for svinestregen ellers hans ageren, da ham og Rashford står pande mod pande.

Hvis det gule er givet for det sidste del af hændelsen, så kan disciplinærudvalget vel godt gå ind og give ham et par karantænedage?

Skrevet af Yildis
Lad det være sagt med det samme: Mourinho har aldrig været min opfindelse. Læser man tilbage i tråden her, vil man også se, at jeg argumenterede imod ansættelsen af ham i sin tid.

Sommeren har da heller ikke været så positiv for manden i centrum. Og hele stemningen og energien omkring ham og holdet har ikke været videre god. Der skete dog noget den anden dag, som alligevel giver lidt på optimisme-kontoen, synes jeg.

I mine øjne startede United umåde passivt ud, mod både Leicester og BHA. Statistikken siger også kun 8 afslutninger, 6 på mål i førstnævnte og 9/3 i den anden.

Mod Spurs var det dog et anderledes aggressivt United-hold, der mødte op. Og ja, man tabte 0-3. PÅ HJEMMEBANE! Men man havde altså hele 23 afslutninger, dog kun med 5 inden for rammen. Mod Spurs´ 9/5. Og så fortsatte man mod Burnley med 21/9.

Bortset fra resultatet er det i mine øjne meget positivt, hvis man er ved at implementere en mere aggressiv/offensiv stil. Og ja, de startede med at få en øretæve, ligesom Brøndby gjorde mod Genk. Der lignede det heller ikke et nederlag i de første 30-35 minutter, hvor Genk blev blæst bagud. Men al begyndelse er svær, og hvis mine (vores) bønner er blevet hørt og United for eftertiden vil være mere fremme i skoene, så synes jeg faktisk, det er det værd at have fået en 3-0 lussing i processen.

Jeg synes i hvert fald, at noget tyder på, at Mourinho ikke er færdig endnu.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har haft en ufrivillig pause på et par uger mens bold.dk lukkede ned for log-in adgangen, men så var der heldigvis heller ikke nogen herinde, der oplevede mig i kølvandet på Spurs-nederlaget.. Som jeg faktisk følte, vi fortjente at få noget med fra.

Jeg er meget enig med Yildis. Jeg har også bemærket, at vi i særdeleshed i de sidste to kampe har spillet hurtigere og mere aggressivt. Vi har faktisk leveret noget, der ligner et højt pres, og vi har spillet bolden hurtigt frem mellem kæderne og de offensive spillere har indgået i kombinationer, som vi ikke har set det meget længe. Hvis vi bare skal tage udgangspunkt i søndagens kamp, så er det jo fantastisk at se, hvor meget det hjælper Alexis´ spil, at han pludselig har en rigtig venstre back bag sig. Alexis og Shaw var så afgjort vores bedste spillere - måske sammen med Fellaini. Hvis man ikke vidste bedre, så ville man næsten tro, at det er nye folk, der står for at organisere den daglige træning efter Farias afgang. Skal jeg slynge et navn ud, så ville jeg sige, at der står Kieran McKenna på den måde, vi har spillet på.

Mht. Rashford, så er det jo bare torskedumt. Han skal indiskutabelt smides ud, og det uanset at Bardsley og Mee også skulle have været det. Nu får han så 3 dage i skyggen for et direkte rødt. Vi må håbe Martial er klar.

Jeg troede ikke på Shaw, men hold nu op hvor er han god i øjeblikket. 7-9-13, bank under bordet og alt det der for, at han ikke bliver skadet i landsholdspausen. England skal ikke tilfældigvis møde Mexico og Hector Moreno, vel?

Skal man være ubetinget begejstret efter Burnley-sejren? Nej, de gav altså ikke meget modstand. Og vi har stadig en række problemer, herunder at Lukaku brænder for meget, Pogba er for svingende, Matic ikke er oppe i omdrejninger endnu og et midterforsvar, som Mourinho roterer i ved hver eneste fejl. Jeg er næsten ligeglad med, om det er Smalling og Lindelöf, der er den her sæsons makkerpar - jeg vil bare gerne have, at han vælger en duo og giver dem tid og tillid. Der er sgu ikke nogen, der kan udvikle sig, hvis man bliver flået ud af startopstillingen ved hver eneste fejl. Det skaber jo en præstationsangst uden lige hos en ung spiller. Smalling og Lindelöf er alligevel også de eneste midterforsvarer, der kan holde sig fri for skader.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Som jeg vist også fik påpeget herinde på dagen, var jeg svært tilfreds med udtrykket i 1. halveg mod Tottenham. Men 2. halveg smadrede jo alt det gode fra 1. - og på bare 2 minutter.

Desværre stillede Mourinho jo så markant anderledes op i weekenden. Det var da OK spil, men slet ikke samme høje pres og samme hurtige boldomgang. Det er jo klart, når midtbanen hedder Matic og Fellaini, som altså er langsommere i opspillet, end Fred og Matic.
Og så synes jeg faktisk, at Herrera gjorde det fint i opspillet mod Spurs i 1. halveg. Men han er jo ikke centerforsvarer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jo svært at presse højt mod et hold, der ingen interesse har I at have bolden. De servede den op i 2. sals højde (til Fellaini) hver gang Lukaku bare kiggede på Mee og Tarkowski.

Jeg synes tempoet var fint i søndags. Det var måske ikke hæsblæsende, men det var bestemt nok til at flytte rundt med Burnley-spillerne og skabe plads til især Alexis, der satte mange ting op.

Herrera lignede virkelig en geni-streg i 1. halvleg mod Spurs. Men han koster i den grad også mål nr. 2 og punkterer dermed kampen for os.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg følger samme bølge som Yildis og LaP ...jeg har været afsindig godt underholdt de sidste 2 kampe og ret beset var 3-0 dybt misvisende for vores kamp imod Spurs.

Det nederlag kan jeg sagtens leve med, så længe vi forsøger at skabe noget og ikke bare står passivt til og det fortæller 23 afslutninger på mål trods alt historien om vi ikke gjorde. Vi mødte med stor aggresivitet og genpres og fik Vertonghen og Toby til at se meget shaky ud i første halvleg ligesom Rose ligneden en der aldrig havde spillet bold før.

Kan vi holde den her form for fodbold vil jeg i alt fald ikke brokke mig, heller ikke selvom vi skulle tabe en kamp eller 2 medens vi lærer den nye aggresive stil
Skrevet af uden_benskinner
jeg hader de her landskampspauser, og samtidig næsten skammer jeg mig over at være så relativt indifferent ift dansk fodbold efterhånden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes den kommer på et OK tidspunkt. Hvis vi er i gang med at øve ny spillestil og løbemønstre, og der trods alt er nogle tilbage i klubben, kommer det på et meget belejligt tidspunkt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fabrizio Romano skriver, at klubben forventer at få Martial til at underskrive en ny kontrakt med en løn på £150.000+/ugen. Det er jo vanvid. Vi taler om en spiller, der ikke arbejder hårdt nok til at blive værdsat af manageren, og stadig svinger præcis lige så meget i niveau, som da han kom. Han har på ingen måde spillet sig til en kontrakt af den størrelse.

I mellemtiden render Pogba og giver interviews, der indikerer, at han ikke gider være her. Jeg er træt af det her show.
Skrevet af trannel
Jeg tror forklaringen på det langt bedre pres- og erobringsspil i de seneste to kampe skal findes et sted. Jesse Lingard. Han imponerer altså i de facetter af spillet og mangler så lige det sidste på bolden. Det er for mærkeligt, at han fremstår som den bedste af vores offensive spillere, hvis man tænker på de prisskilte der løber rundt deroppe.

Så god synes jeg ikke Sanchez var mod Burnley og mod Leicester var det horribelt. Lukaku har brændt en direktør i hver kamp i sæsonen. Martial med 60 anonyme minutter. Rashford heller ikke meget.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
Jeg har ligeledes været logget af bold. Jeg var virkelig begejstret efter 1. halvleg mod Spurs. 3-0 var helt misvisende.

Så ikke kampen mod Burnley? Kan fornemme lidt, at spillet ikke helt var nær så offensivt og optimistisk som mod Spurs?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Muggedreng2
Vi havde masser af chancer imod Burnley også men grunden til at vi ikke var lige så dominerende var at modstanderen simpelthen var for defensivt orienteret til at vi kunne ligge samme pres...

Rent offensivt kunne vi sagtens have scoret både 4 og 5 gange
Skrevet af Battlegoat
Pogba er et overstået kapitel for mig, ingen respekt. Han kunne rådne på u23 indtil januar for all i Care
Skrevet af Yildis
@Battlegoat:

Jeg er enig i, at det billede, der tegnes af Pogba - og som han til dels selv er med til at tegne - ikke ligefrem aftvinger respekt.

Spørgsmålet er, hvor meget sandhed der er i det, og hvor meget der er en god historie, som passer ind i mediernes og agentens agenda. Det er da for eksempel pudsigt, at hans forhold til Mourinho beskrives som meget koldt den ene uge, hvorefter han render rundt som anfører ugen efter.

Jeg har det meget ambivalent med Pogba, for på den ene side kan han nogle helt unikke ting og kan blive en helt unik spiller, men på den anden side ER han bare alt for inkonsistent. Men hvor ville jeg blive træt af at se ham forlade United (igen) og præstere på topniveau et andet sted de næste 8-10 år.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Muggedreng2
Man skal ikke tro på alt man læser på bold eller bt for den sags skyld. Det virker til at de her udtalelser er journalisternes helt egen fortolkning af et interview givet på fransk.

Med den oversættelse består han nok ikke mange eksaminer.

Som jeg har forstået det er det oprindelige svar

Jeg har en lang aftale med United men hvad der sker herefter ved jeg ikke.
Jeg vil altid give mig 100% for klubben.

Det er unægteligt noget andet end det som er kommet frem ...

Jeg hader efterhånden journalister, der burde simpelthen være større justits om hvem der får lov at poste den slags lort...
Skrevet af Toggle
Lad os krydse fingre for at Wales smadrer dk på søndag og giggs fortsætter the United way så han er klar til at overtage fra mou
LUHG
Skrevet af Yildis
Tal for dig selv, du.

Jeg krydser selvfølgelig fingre for, at Danmark vinder over Wales. Det kan ikke være anderledes.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Battlegoat
“My future right now is with Manchester. I have a contract. Currently, I play there, but who knows what will happen in the next couple of months.”


er hvad hele uniteds twitter garde fylder med.

Ændre ikke på noget, han vil væk så ingen grund til at bruge mere krudt på ham
annonce
0