Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Fellaini der filmer. Så bliver det sgu ikke mere ynkeligt.
Skrevet af Muggedreng2
kan vi nu for helvede ikke bare få smidt den portugiser af h til så vi i det mindste kan få lidt håb tilbage.

Sæsonen væk efter 6 kampe det er godt nok en ny rekord men igen så har vi jo så også mødt alle de store hold :/
Skrevet af Battlegoat
pff skuffende resultat
Skrevet af Muggedreng2
Du mangler et "endnu et" foran ellers rigtigt og så alligevel

Jeg kan snart ikke blive skuffet mere, vi er bare decimeret til et hamrende ringe fodboldhold under Mourinho og det bliver ikke bedre...det er hvad man får når man går i seng med djævlen
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, der er vel ikke så meget at sige. Vi glipper sejren pga. de samme problemstillinger vi har set igennem de seneste par sæsoner. Skuffende endnu engang.
Skrevet af bruger 172248
har mourinho tænkt sig at gå tilbage i en 4-2-3-1 snart?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fuldt fortjent point Wolves tager.

Der er næppe tvivl om, at Mourinho ryger efter sæsonen, hvis vi ikke spiller med om titlen - og det gør vi tilsyneladende ikke.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Fatal fejl af Shaw, og uskarpe angribere, så mister man point mod Wolves.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jo ikke bare uskarpe angribere. Bevares, Lukaku spiller en skidt kamp, men vi skaber stort set ingen chancer. Det er jo dét, der har været Mourinhos største udfordring i sin tid her - at vi gang på gang flytter bolden for langsomt og ikke sætter modstanderen på hælene. Patricio har en stor redning på Freds frispark, men ellers husker jeg ikke, han redder kastanjerne ud af ilden for dem. De Gea har derimod 2-3 store redninger for os.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Lukaku, Alexis of Lingard spillede alle en dårlig kamp. Så er det jo op til Pogba og Fred at score målene, men det holder jo ikke. Nej vi skaber ikke mange chancer, men det skyldes jo at de tre ovennævnte ikke formår at tæmme en bold og ramme målet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Noget af det der frustrerer mig mest ved Mourinho er, at han ser ud til at begå de samme fejl igen og igen. Vi sad jo helt seriøst og diskuterede herinde for 3 uger siden, at Mourinho ville vælge Fellaini uanset om han passer til den pågældende kamp eller ej. Og hvad ser vi i dag. Wolves har ikke nogen nævneværdig lufttrussel og alligevel ser vi Fellaini fra start og får derefter en kamp, hvor vi flytter bolden for langsomt og skaber for få chancer. Man skal jo altså ikke have en doktorgrad i fodbold for at se sammenhænge mellem de to ting.
Skrevet af Toggle
Vi har vel diskuteret i flere sæsoner at man som titeludfordrer ikke bør have en spiller som fellaini i truppen overhovedet.
LUHG
Skrevet af trannel
Der er flere spillere der ikke bør være i truppen udover Fellaini. Han skal heller ikke gøres til syndebuk for alt. Det er ikke fordi det generelt er ringe eller horribelt, det er bare ligegyldigt og middelmådigt. Og det er næsten værre, for sådan har det vel været i 5 år nu.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Battlegoat
Der er flere spillere der ikke bør være i truppen udover Fellaini. Han skal heller ikke gøres til syndebuk for alt


sludder han roden til alt ondt..!
Skrevet af Don_Millionaire
Der er flere spillere der ikke bør være i truppen udover Fellaini. Han skal heller ikke gøres til syndebuk for alt. 


Enig. Det er næsten nemmere at nævne dem der rent faktisk har niveau, fremfor at skulle opremse dem der ikke har.

Det har selvfølgelig også noget at gøre med at manageren ikke får forløst nogle af spillerne, og så ser de dårligere ud end de måske er. Lige nu er det svært at se mange spillere der ville kunne gå ind på Citys eller Liverpools hold.
Skrevet af fedefynboen
"Noget af det der frustrerer mig mest ved Mourinho er, at han ser ud til at begå de samme fejl igen og igen. Vi sad jo helt seriøst og diskuterede herinde for 3 uger siden, at Mourinho ville vælge Fellaini uanset om han passer til den pågældende kamp eller ej. Og hvad ser vi i dag. Wolves har ikke nogen nævneværdig lufttrussel og alligevel ser vi Fellaini fra start og får derefter en kamp, hvor vi flytter bolden for langsomt og skaber for få chancer. Man skal jo altså ikke have en doktorgrad i fodbold for at se sammenhænge mellem de to ting"

LaPioche, udover at jeg er enig, så er det vel næppe valget af Fellaini, der gør udslaget. Havde det ikke været ham, så havde det været Matic og som denne spiller pt. er valget som mellem pest og kolera.
Begge har kompetencer i afskrærmning og dueller, men er håbløse i fremspillet. Du nævner at man ikke behøver en doktorgrad for at se det er et problem og at Mourinho derved "fejler".

Jeg er ikke enig. Det er hvad han vil. Mourinho vil ikke spille hurtigt ud bagfra for at kunne fange modstanderne på hælene og derved skabe mulighed for at kreere chancer. Mourinhos argumentation synes at være to. Så længe vi har bolden, scorer de andre ikke og sætter vi den på spil ved at forcere spillet, øges risikoen for at miste den. Det gør ikke så meget, hvis alle er bag bolden, så fremlægninger mod en Lukaku, der er ganske håbløs med ryggen mod målet, er resultatet.

Det er hvad har været hans mantra alle dage og i mine øjne er det, udover at være forfærdeligt kedeligt, håbløst forældet.
Der findes ikke angribere, der i vore dage kan skabe alt fremme fra scratch. Alle skal have betingelserne for at kunne skabe chancer og får de dem ikke, er det helt ligegyldigt hvem er dér fremme.
De betingelser der påkræves er dels hurtigt, præcist fremspil og dels indstuderede løbemønstre af offensiv karaktér.

Der er ingen vej uden om. Man må tage chancer for at kunne skabe og vinde og i vore dage er det at tillade sit hold offensive løb foran bold og derved tilsidesætte kravet om restforsvar alfa og omega. Klart at det skal gøres afbalanceret og i rette situationer og det er hvad skal indøves på træningsbanen. Uden det ingen chancer,
Det er faktisk ret enkelt

Med salget at Blind, som er den eneste spiller United har haft de seneste år (udover måske Pogba), som bagfra kan igangsætte positive scenarier helt fremme, beviser Mou at han ikke forstår spillet anno 2018.
Ingen offensivspillere vil nogensinde igen kunne trives i hans regi. Det er den barske virkelighed og da Mou er den one-trick-pony han er, kræver det heller ikke doktorgrad at se at hver dag han bliver, er endnu en dag spildt.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, vil reel forandring til det bedre først være mulig, når han er væk. Og derved vil også de angribere vi har nu kunne levere, ganske som Memphis ville have kunnet det.
Bortset fra Mous afgang og erstatning af en mere tidssvarende ledelse, må anskaffelse af mindst én spiller med kvaliteter som Blinds bagude betragtes som nøglerne til forbedring.

Der må og skal spilles hurtigt, i al fald når situationen byder sig og der må tages risici.
Udover at det også er Uniteds årtilange DNA, er det også hvad kræves på øverste hylde anno 2018. Så exit Mou - pensionen kalder. Du er over the hill og har aldrig været relevant Unitedmateriale.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg synes personligt det er fornuftigt med en afskærmende balancespiller. Det er ikke der problemet ligger. Hvis man forestiller sig Messi, Suarez og Coutinho have en offday på samme tid, så er det nærmere det.

Udover Lukaku mangler vi kvalitet i offensiven, så simpelt er det. Alexis ligner det største flop længe set, og Lingard, Rashford og Martial har ikke det fornødne bundniveau.

Defensivt må jeg rose Smalling, men vi ved alle at han også er ustabil, og der mangler en sikker leder.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu kan man jo ikke vælge en karantæneramt spiller. Havde man ikke valgt Fellaini kunne man have valgt en playmaker som Andreas Pereira.

Jeg bebrejder i øvrigt - som altid - ikke Fellaini. Man kan ikke være forpligtet over egne evner. Jeg bebrejder manden der vælger ham til startopstillingen til kampe, hvor han ikke kan gøre andet end at gå i vejen.

Og vel var der da andet, der heller ikke fungerede. Vores front-trio var ikke noget som helst værd. Men analysen skal jo starte et sted.
Skrevet af fedefynboen
Mourinhos_Red_Army

"Jeg synes personligt det er fornuftigt med en afskærmende balancespiller. Det er ikke der problemet ligger"

Nu var mit ærinde ikke at foreslå at en given 6´er IKKE skal kunne afskærme, men at han også skal kunne igangsætte hurtigt fladt spil den modsatte vej. Som eksempelvis Roy Keane kunne det.
Med andre ord, så er Pogba og Blind ikke svaret, præcis som Matic eller Fellaini heller ikke er det. De to førstnævnte kan udføre den ene del, de to andre den anden.

Evnen til at kunne omstille sig lynhurtigt og vurdere situationerne korrekt er, i kombination med villigheden til at lade sine offensive folk bevæge sig i hullerne, uhyre vigtig. 6´eren er måske holdets vigtigste spiller og at finde den rigtige er betingelsen for at kunne få succes i min optik.
I den ene situation skal man forsvare med alt og i den anden skal man angribe med alt. Og den højde/dybde holdet skal befinde sig i skal afgøres af rette valg i rette situation, ikke som diktat fra en one-trick-pony, der kun forstår den ene del. Det er en kulturændring, som vil tage tid og fejl må påregnes. En sådan balance kan kun findes, hvis holdet tillades at tage risici og hvis 6´eren har det nødvendige format.

City måtte igennem mange fejl for at nå til hvor de er og det helt samme vil være tilfældet for United. Det er dog ingen argumentation for at lade være og enhver dag uden, er en dag spildt.
Kun derved kan United gøre sig selv relevant igen. Det er min pointe.
Skrevet af Slettet(591633201312)
"Udover Lukaku mangler vi kvalitet i offensiven, så simpelt er det. Alexis ligner det største flop længe set, og Lingard, Rashford og Martial har ikke det fornødne bundniveau"

Spot on MRA - dette ser jeg som et langt større problem end manglen på en bedre 6´er eller udskiftning af Lindelof, som er nogle af de klassiske emner herinde. Uanset Mou´s kedelige spillestil nytter det ikke at vores 4-5 forreste spillere ikke kan noget på egen hånd. Vi ser jo stort set aldrig nogen x-faktor mål fra disse spillere, hvor de først afdribler et par mand og scorer eller flotte 1-2 kombinationer som ender med mål. Det er ihvertfald for sjældent ift. man er offensiv spiller i en af verdens største klubber.
annonce
0