Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Derudover er mand fandme en ringe træner hvis man formår på trods at 3 milliarder at få et så dårligt spillende fodboldhold ud af materialet. Så ringe er det altså heller ikke.

Var det da et godt spillende hold han overtog?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inferno
Kan vi måske nu allesammen erkende og konstatere, at der er konsensus om, at Mourinho ikke er og aldrig har været den rette for United?

Hvem er realistiske bud som efterfølger?

Hvem ønsker vi/I?

Mr.Pink:

1 = YES, det bliver som tidligere skrevet ikke bedre med Mou, imo - (de 3+ mia spend på spillere er slet ikke nok, når man ser på hvad Mou får ud af de enkelte spillere ift f.eks Guardiola,Pochettino, osv), men om der er konsensus er nok tvivlsomt...Han bliver først fyret når det kan forsvares for aktionærer,sponsorer og fans, med mindre han fortsætter med åndsvag kritik af ledelsen offentligt, som f.eks da da han udtalte, at United ikke have spenderet nok på nye spillere sidste sæson (netspend ca.136 mio pund, ift til konkurrenterne - kun city brugte mere!).

2= Straks sværere...(hvem havde f.eks troet at Mou ville blive fyret i Chelsea små 4 mdr efter han førte dem til mesterskabet i 2014/15? Det er et af de bedste eksempler på hvor hurtigt tingene kan gå i proff fodbold...

3= Pochettino - sjældent har jeg jeg set en mere oplagt United manager.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Inferno
Btw, har lagt mærke til, at flere her i tråden kritiserer Woodward for en del mht det sportslige. Måske i lige skal huske på, at Woody også har har chefer, med alt hvad det indebærer - eller er det for meget forlangt?
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Inferno
"Jeg er meget enig. Dog med den tilføjelse at det også er et problem at vores wings simpelthen ikke ejer den individuelle kvalitet til at afgøre fodboldkampe som også Mourinho sukker efter. Der mangler en Hazard/Ronaldo type som kan afgøre kampe på egen hånd. Jeg er overbevist om at det er derfor Mourinho hentede Alexis, da han tidligere har haft den rolle for Arsenal, men det har vist sig at være en forkert beslutning."

Nå M-R-A, Det er fint, (jeg er ikke enig), men Mou spiller jo ikke med Wings!
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Fribytter
Så kan man kalde rollen noget andet. Spillere som Willian og Perisic ville være købt, fordi de slår gode indlæg, har fart og kan udfordre og arbejder hårdt defensivt. Det ville give offensiven en anden dimension. Lige nu er det backerne, der står for bredden, og Mourinho er ikke begejstret for, at begge backs er offensive. Desuden råder Mourinho ikke over backs, der kan slå vanvittigt gode indlæg. Willian foran Valencia ville skabe en stærk defensiv højre side, hvor Willian kune holde bredden offensivt og slå indlæg eller søge kombinationsspillet ind over midten, og det kunne samtidig skabe plads til, at venstresiden kunne satse mere offensivt, hvor en spiller som Sandro bag Sanchez kunne stå for bredden og finde indlægspositionerne, mens Sanchez kunne arbejde ind i banen.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Inferno: wings/fløje/kanter/indersideangribere kald dem hvad du vil. Pointen er at de ikke er kampafgørende på samme måde som f.eks. Hazard er for Chelsea eller Silva er for City.
Skrevet af bruger 172248
skal willian forbedre vores hold? amen, han er jo værre end en døgn flue. aldrig skal han til united
Skrevet af Muggedreng2
Fair nok flere af jer ikke mener det som manager gælder om at få det optimale ud af det man har, men simpelthen investere i lige det man PRÆCIST mangler er den eneste løsning hvori man kan kræve at der bliver leveret en vare.

Det er jeg så bare uenig i og jeg finder det ærligt talt lidt søgt at man forsøger at argumentere herfor.

GU fanden har vi da wings i klubben hele ungdomsafdelingen boomer med spændende offensive spillere, men vi spiller ikke offensivt så derfor kan de ikke bruges.

Vi har 2 af verdens absolut største talenter der kan spille dem, men nej dem må vi ikke vise tillid. En dårlig kamp så skal de bare af h til.

Spørgsmål?

Hvordan kan det være at vores spillere (Især Martial og Pogba) hele tiden skal sælges når de har leveret en dårlig præstation, medens vores fantastiske manager (ironi er brugt her) kan levere den ene tåkrummende indsats efter den anden, og det så skal undskyldes med "jamen han har jo heller ikke fået de spillere han ville have"...Det er da lidt tankevækkende.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvem siger Pogba og Martial skal sælges? I så fald har jeg da kun set det begrundet med, at de udadtil har indikeret, at de selv gerne ville væk - ikke pga. deres præstationer på banen.

Antallet af personer, der fritager Mourinho fuldstændigt for ansvar er da i øvrigt heller ikke værd at skrive hjem om. Vi behøver jo altså ikke arbejde ud fra laveste fællesnævner. Er en holdning så svagt repræsenteret, kan man overveje, om den er værd at skyde efter.
Skrevet af Pindhunden
Ifølge Bartolec fra FCN var United åbenbart i forhandlinger om at købe Cedric Soares i Southampton.
Han er en fin spiller, men jeg er ret tilfreds med Dalot, som har alle redskaber til at blive en super back - inkl. Gode indlæg, som folk herinde med rette har efterspurgt.

Jeg havde ikke hørt rygtet før, men mon ikke, at den er god nok, når Southampton var ude efter Bartolec.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg forbeholder mig min ret til at pointere hvad jeg mener jeg læser så må de folk jeg skyder efter jo fortælle mig jeg tager fejl.

Inuk, Mourinhos Red Army og Fribytter ligner da nogle der i min verden mener at eneste grund til at Mourinho ikke har vundet et mesterskab til os er at han ikke har fået alt han har peget på.

Jeg synes bare det så er sjovt at det samme ikke er gældende for vores spillere.

Jeg mener nemlig modsat at grunden til at Martial ikke har leveret er at han ingen tillid har fået, og at grunden til at Pogba har været svingende er at hans medspillere er for dårlige til at tage løb uden bold.

Fælles for begge er at det falder tilbage på Mourinho som jeg ikke ser gøre en skid for at få det bedste ud af hans spillere.
Skrevet af Inuk.
Jeg mener nemlig modsat at grunden til at Martial ikke har leveret er at han ingen tillid har fået, og at grunden til at Pogba har været svingende er at hans medspillere er for dårlige til at tage løb uden bold.

Fælles for begge er at det falder tilbage på Mourinho som jeg ikke ser gøre en skid for at få det bedste ud af hans spillere.


Ret mig endelig hvis jeg tager fejl, men jeg har et indtryk af at nogle mener Mourinho har fejlet som manager, og han derfor må skiftes ud. Hvor er det lige præcis Mourinho har fejlet? Hvad skulle han have gjort anderledes? Skulle han f.eks. have fortsat i samme spor som Van Gaal?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Hvor er det lige præcis Mourinho har fejlet? Hvad skulle han have gjort anderledes? Skulle han f.eks. have fortsat i samme spor som Van Gaal?


En af mange fejl Mourinho har lavet, og vel en af dem der skuffer mig allermest, er at han i starten af hans ansættelse gik ud og fortalte hele verden, at nu ville han spille offensiv fodbold. Man er vel lettere naiv hvis man havde forestillet sig at det ville blive et offensivt festfyrværkeri, men at det har været så defensivt som det trods alt har været, er en kæmpe skuffelse, og ikke mindst efter sådan en udtalelse. Sevilla kampen står vel stadigvæk som det klareste eksempel.

En anden stor fejl, er at han langt fra har spillet til vores bedste spilleres styrke. Når man køber en spiller til en pris tæt på en milliard, så er det da en gigantisk fejl, at man først her i 3. sæson begynder at spille ham på hans favorit plads, og ikke konsekvent skifter system hver kamp, som vi har været vidne til i de 2 første sæsoner. Så er jeg sådan set ligeglad med om man ikke har spillerne til de andre positioner, for hvis man ikke spiller sin på papiret bedst spiller på hans favorit position, hvorfor så lave så stor en investering? Udbyttet har jo også været derefter, og Pogbas præstationer har været alt andet end fantastiske størstedelen af tiden.

Dernæst har vi alle eskapaderne i medierne, men det er et kapitel for sig, og det kan man så argumentere for, at man vidste inden man ansatte ham. Ikke at det gør det bedre, imo.

Mest af alt så er det dog skuffende at vi spiller så defensivt og dræbende langsomt.
Skrevet af Mr. Pink
"Ret mig endelig hvis jeg tager fejl, men jeg har et indtryk af at nogle mener Mourinho har fejlet som manager, og han derfor må skiftes ud. Hvor er det lige præcis Mourinho har fejlet? Hvad skulle han have gjort anderledes? Skulle han f.eks. have fortsat i samme spor som Van Gaal?"

Really?

(Du kan ikke selv få øje på, hvor enormt meget Mourinho har fejlet?)
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Simon Stone fra BBC skriver, at Mourinho har fortalt Pogba, at han ikke kommer til at bære anførerbindet igen.

Ikke at Pogba ikke kunne trænge til en røvfuld fra tid til anden, men det her er altså en fejl fra Mourinhos side, apropos ovenstående diskussion. Det er muligvis truppens mest vellidte spiller og klubbens største aktiv. Den her kamp vinder Mourinho ikke - det har jeg svært ved at forestille mig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ehh, strike that. The Times kører samme historie, og her fortæller deres kilder dog, at spillerne tog godt imod beslutningen - skal man så tro på dét? Hmm..

José Mourinho told the players that Paul Pogba will not be the captain because he doesn’t represent what a captain is and Manchester United is bigger than anyone.

The players were happy with that decision and the reasons behind the manager’s decision.

Guderne skal vide, at jeg synes vi har en flok møgforkælede spillere, der nu har haft mentalitets- og attitudeproblemer i en årrække under flere forskellige managers. Jeg er bare ikke sikker på, at det er en manager, som alle regner med er væk mod slutningen af sæsonen, der skal give opsangen. Og hvorfor først efter 2 år? Meget mystisk.
Skrevet af Battlegoat
En af mange fejl Mourinho har lavet, og vel en af dem der skuffer mig allermest, er at han i starten af hans ansættelse gik ud og fortalte hele verden, at nu ville han spille offensiv fodbold. Man er vel lettere naiv hvis man havde forestillet sig at det ville blive et offensivt festfyrværkeri, men at det har været så defensivt som det trods alt har været, er en kæmpe skuffelse, og ikke mindst efter sådan en udtalelse. Sevilla kampen står vel stadigvæk som det klareste eksempel.


Second that, og sevilla kampen var os der hvor jeg sagde nej tak, ikke mere.
Skrevet af Battlegoat
Pogba var igen ude med riven mod mourinho efter kampen i weekenden, så det vel næppe svært at se hvorfor det sker.
Skrevet af Don_Millionaire
Ikke at Pogba ikke kunne trænge til en røvfuld fra tid til anden, men det her er altså en fejl fra Mourinhos side, apropos ovenstående diskussion. Det er muligvis truppens mest vellidte spiller og klubbens største aktiv. Den her kamp vinder Mourinho ikke - det har jeg svært ved at forestille mig.


Pogba skulle aldrig have været et emne til anførerbindet, dertil udviser han simpelthen for mange opgivende attituder i løbet af en kamp, og det er den egentlige fejl Mourinho lavede. Mon ikke han gjorde det for at få lidt goodwill hos Pogba?

I forlængelse af det, så kan jeg da kun sige, at det er utrolig ærgerligt, og helt vildt trættende, at vores største aktiv konsekvent skal køre en eller anden agenda via medierne. Det nærmer sig efterhånden Neymar tilstande.
Skrevet af Genne
Jeg har også svært ved at forstå valget af Pogba til at starte med må jeg indrømme. Han blev sikkert valgt som anfører, fordi han var den på papiret bedste spiller. Men når man har så store udsving og manglende stabilitet i top- og bundniveau som Pogba har haft i store dele af sin United-tid , så er det svært at se ham som en de andre kan læne sig op ad i modgang. Det er også meget pres at lægge på en ung spiller, hvilket virker som et besynderligt valg når man har folk som Valencia, Lukaku, Phil Jones, De Gea og Matic, der måske ikke er lige så flashy, men som til gengæld sjældent spiller en kamp under niveau, og som har bevist sig på højt niveau i en del sæsoner.

Jeg synes det virker som en god beslutning. Hvem bliver ny anfører?
annonce
0