Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Det er jo heller ikke en dårlig ting, hvis Mourinho ender med at sætte ild til omklædningsrummet. Ancelotti aer også stjernerne med hårene.

En fyring af Mourinho vil også være et forsøg på at mildne flere højtprofilerede spilleres utilfredshed og på at beskytte de helt store investeringer. Hvis Zidane tager over og får spillere som Pogba, Martial og Sanchez til at præstere uden, at resten af holdet nødvendigvis fremstår som en fasttømret enhed, så kan det give noget stabilitet - forudsat at det som minimum er nok til topfire.

Og så er Real Madrid også en vanskelig klub for en ny træner - især i Ronaldo-æraen. En stor del af taktikken blev dikteret af at få Ronaldo til at præstere. Måske har Zidane en større taktikker gemt i sig, end Real Madrid-tiden viste? Hvis Man. Utd. vakler mellem en ungdomstræner/gammelt klubkoryfæ og Zidane, så ville jeg klart mene, at Zidane er et bedre valg.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
Brugen af Casemiro viste nu trods alt også en form for taktisk forståelse. Dén ændring var ret afgørende for den succes han fik med Real.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Acheron 3
Hvis Zidane kan fristes af at stå i spidsen for et velbetalt projekt, som nok kommer til at tage 2-3 sæsoner, hvis målet er et mesterskab, ja så bør han da være et emne. Han vil være en manager som spillerne ser op til, og som samtidig på visse - og afgørende? - punkter er Mous modsætning. Om det er nok til at holde på en Pogba f.eks. er mere tvivlsomt. Jeg vil tro at sidstnævne, efter at have vundet VM, nu går målrettet efter muligheden for at vinde CL. Det ved han godt ikke pt. er muligt med jer. Så på den baggrund vil jeg tro at han er smuttet senest til næste sommer.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ancelotti? Han er da ikke ledig på nuværende tidspunkt.

Selvfølgelig ville det være en kraftig forbedring, hvis Zidane kunne få gang i et par af individualisterne. Pogba og Alexis er trods alt så dygtige fodboldspillere, at de egenhændigt kan sparke en del point hjem. Det ville bare være sjovere at få en træner ind, der faktisk kan opbygge et kollektiv som alt andet lige har en længerevarende effekt end det andet.

Men jeg kan også godt se, at det perfekte navn ikke er på markedet og jeg ville da også til hver en tid foretrække Zidane fremfor to unge mænd, der knap nok har licenserne på plads.

Jeg siger i øvrigt heller ikke, at Zidane er taktisk uduelig. Blot at jeg stadig synes der hænger et spørgsmålstegn over ham hvad det angår.
Skrevet af Acheron 3
Men er de samme spørgsmålstegn ikke dem som man stillede ved Guardiola før skiftet til Bayern, hvor han drog fordel af jobbet hos Barcelona ved at kende klubben som sin egen bukselomme? Guardiola overtog i sin tid det bedste spillermateriale i verden, nøjagtig lige som Zidane gjorde det.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, det synes jeg ikke. Det er vel rimeligt bredt anerkendt, at Guardiola rent taktisk var nytænkende i de år. Bl.a. genopfandt han den falske 9´er med Messi.

I øvrigt synes jeg også der er væsensforskel på den udfordring det var i Bayern og den udfordring Man United vil være i den nuværende forfatning. Bayern var allerede mestre, da Pep kom og vel fik han genetableret dominansen efter man havde glippet mesterskabet i nogle af de tidligere sæsoner, men Bayern var vel trods alt stadig favoritten inden hver sæson. Jeg har ikke set nogen have United som favoritter til mesterskabet i England inden denne sæson - og hvis de havde, så var det i hvert fald ikke på grund af truppen.
Skrevet af Carmichael
Utroligt at vores klub er blevet til Europas galehus. Den havde jeg sgu aldrig set komme.


Lidt off-topic, men Utd var allerede i 90´erne Europas galehus (;
Visca el Barça
Skrevet af Muggedreng2
Jeg forstår ikke hvorfor I vil vedblive at det skal være et navn der overtager United, i stedet for personer der brænder for klubben og som har vist de mestrer det taktiske.

Sporene burde da i den grad efterhånden skræmme.

Drop nu det der quickfix mode og se langsigtet, det er sku da det vi altid har været kendt for. (Zidane er for mig endnu et quick fix)
Skrevet af Nemt
Det vigtigste er bare at Mou skal væk nu.

Jeg ved ikke rigtig hvad du henviser til med vi var et galehus i 90erne?

Der har været lidt halløj med bla. Beckham, Keane, RVN, Staam men de blev så også solgt for at begrænse problemerne, samt ferg der ville stoppe karrieren men ikke gjorde det.

Spillerne trives ikke under Mou, det tror jeg de vil gøre under Zidane...
Skrevet af Acheron 3
Klubben var vel nærmere et galehus fra Busby stoppede og indtil Ferguson tog over i 1986?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Bosse1983
Jep, 70´erne og 80´erne minder meget om de seneste år. Ferguson var vel heller ikke decideret langsigtet i sin tilgang. Han var udpræget pragmatiker.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100838201910)
og som har vist de mestrer det taktiske.

Kan vi ikke lige få en forklaring på, hvordan McKenna "mestrer det taktiske" efter din mening?

Han har arbejdet med U18-fodbold i 4 år - 2 i Spurs og 2 i United. Det er ikke ret meget. Og det er ikke profesionelle. Der er en verden til forskel på modstanden og kvaliteten i Premier Leagues U18 nordlige division og Premier League/Champions League. Det kan ikke engang sammenlignes med Zidane og Castilla, for det er trods alt den 3. bedste spanske række. På øverste niveau har han så godt som ingen erfaring og derfor stadig under oplæring. Han er spændende, bevares, men han er altså på ingen måde nogen mester endnu.

At være en dygtig træner gør ham i øvrigt heller ikke til en dygtig manager, så selv hvis vi lægger til grund, at han er en "taktisk mester", så er vi langt fra i mål alligevel. Det gør ham højst sandsynligt bare til en god assistent. Manageren skal bevare overblikket og uddele ansvar, snakke med pressen, motivere spillere, svare for bestyrelsen og en hulens masse andet, som McKenna aldrig nogensindet har prøvet før. Synes du så vi skal ansætte ham til et af de største jobs i fodbold overhovedet uden så meget som at have haft en prøvevagt nede i 3. division? Det ville være et af de største sats jeg kan huske. Pep og Zidane havde udover erfaring fra markant højere niveau end PL U18 North lange karrierer bag sig på højeste niveau. McKenna gik i stykker før han overhovedet kom i gang med sin karriere og derfor har han mere at bevise.

Som sagt, jeg synes han er spændende. Jeg var begejstret da han blev indlemmet i staben omkring førsteholdet i sommers. Men lad os nu ikke ophøje ham til en eller anden messias før han overhovedet har prøvet sig frem.
Skrevet af Luis Suarez
Geddar
Nu var det trods alt Benitez der satte Casemiro fast på holdet. Han fik i øvrigt en masse kritik i så henseende. Zidane forsøgte i starten uden Casemiro, men indså hurtig at Benitez havde ret ift den def.balance han giver holdet.
LFC naturligvis
Skrevet af KasperK
Enig I, at Mckenna ville være et kæmpe sats.
Derfor tror jeg heller ikke på, at han skal være en permanent løsning. Men Mourinho skal væk nu for enhver pris.

Men altså - hvis Zidane - eller hvilken som helst anden manager kommer ind, vil de så ikke tage deres egne assistenter med? Carrick har trods alt en vis tyngde rent klubmæssigt, men Mckenna kunne da snildt degraderes til sin tidligere rolle igen.

Jeg ved ikke hvad der skal ske, men jeg er spændt på hvordan det her bliver løst.
En start vil være at fjerne Woodward og Mourinho fra enhvert sportslilgt ansvar.
Skrevet af Inuk.
Kan vi ikke lige få en forklaring på, hvordan McKenna "mestrer det taktiske" efter din mening?

Jeg forstår heller ikke hvorfor kravet skal være at manageren skal "mestre det taktiske". Var det ikke en af argumenterne for Mourinhos ansættelse at han eftersigende mestrede det taktiske?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Geddar , moderator
@Suarez

Du har muligvis ret. Jeg huskede det som om Rafa mest brugte ham som rotation, mens Zidane fra starten kørte ham ind som fast mand. Men det var først efter et par måneder han for alvor havde bidt sig fast. Uanset viste Zidane dog forståelse for netop den rolle, og Casemiro er vokset markant med opgaven.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Muggedreng2
Kan vi ikke lige få en forklaring på, hvordan McKenna "mestrer det taktiske" efter din mening?


Han har en klart defineret offensiv strategi. Han formåede at skabe et u18 mandskab der på 2. sæson allerede vandt mesterskabet foran City som har pøset en halv milliard i deres ungdomsakademi hvor vi har brugt tæt ved 0, og som i 8 kampe scorede 4 mål eller flere.

Hans træningsmetoder er omtalt som banebrydende fordi de rent taktisk træner som
modstanderen spiller imod næste kamp.

Derudover er det da fuldstændigt ligegyldigt hvilket niveau det foregår på, enten har du taktisk forståelse eller også har du ikke om det er U18 eller senior niveau. Forskellen ligger i hvad målet er, den ene er at groome den enkelte til et liv som proffessionel medens det andet handler om at forløse potientialet som proffesionel.

Mht. en dygtig manager så tager jeg udtalelser fra hans tid i Tottenham hvor spillerne siger han var typen der vidste alt om alle. (Hvor kender vi det fra) Han vidste hvis en spiller havde det dårligt og ville med det samme høre hvad kan kunne gøre for at hjælpe.

Hvorfor skulle han have mere at bevise fordi en hofteskade satte en stopper for hans karriere, han nåede da stadigt at vide hvad der kræves for at spille på højeste niveau. Derudover ser jeg jo gerne at han får Carrick med som assistent.

Jeg kan ikke se hvad som skulle garante Zidane større succes end McKenna, fordi man har vundet 3 CL trofæer med verdens i særklasse bedste hold. Det betyder ikke at han automatisk kan få vendt en supertanker der er kuldsejlet totalt.

Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hvorfor ikke bare Giggs som manager of Carrick som assistent? Det virker oplagt i vores nuværende situation.
Skrevet af Muggedreng2
Det kan jeg ikke se hvorfor det gør?
Skrevet af Geddar , moderator
"Derudover er det da fuldstændigt ligegyldigt hvilket niveau det foregår på, enten har du taktisk forståelse eller også har du ikke om det er U18 eller senior niveau. Forskellen ligger i hvad målet er, den ene er at groome den enkelte til et liv som proffessionel medens det andet handler om at forløse potientialet som proffesionel. "

Det er da ret afgørende hvilket niveau det er på. På u18-niveau vil der være langt flere lavthængende frugter end der vil være blandt spillere der har fået mange års taktisk skoling, og har en helt anden rutine at byde ind med.

At være succesfuld træner på u18-niveau fortæller meget lidt om hvorvidt træneren har formatet til seniorniveau hos en af de største klubber i verden.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0