Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Spillernes kvalitet er bestemt ikke underordnet. Det er heller ikke underordnet om de har selvtillid eller spiller som Rashford pt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Skal vi bare lukke tråden ned indtil da, eller hvad tænker du, Pink? Jøsses.
Skrevet af Don_Millionaire
Var ærgerlig over at Memphis aldrig slog til, da nogle af hans spidskompetencer kan være helt vildt kampafgørende, men med de spillere vi har til 9´eren, så synes jeg det ville være ærgerligt. Jeg mener stadig at Rashford skal have chancen for at få spilletid på den plads, så for mit vedkommende bliver det et nej tak.
Skrevet af Mr. Pink
"Skal vi bare lukke tråden ned indtil da, eller hvad tænker du, Pink? Jøsses."

Ja!

Hvorfor så pigesur? Supplerer blot ønsket om en tilbagevenden af Memphis med, at det er nyttesløst så længe Mourinho er træner
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af han_solo
@Mr. Pink

Mourinho var faktisk selv ude og rose Memphis i en pressekonference efter Lyon slog City på Etihad og referede selv til at man havde en mulighed for at købe ham tilbage via hans kontrakt.

Når det så er sagt, så er jeg enig med dig i, at en flair spiller som Memphis Depay aldrig nogensinde ville slå igennem for en manager som Mourinho.

Jeg er dog fortrøstningsfuld over tanken om, at man så småt kan begynde at planlægge indkøb til når Mourinho ikke træner klubben længere.
UTD
Skrevet af Inuk.
Smid dog 1 mia efter Hazard hvis vi endelig skal købe til offensiven.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
hvornår ansætter de paul scholes, så united får noget af sit dna tilbage.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
Hvad præcis er det lige du vil hyre ham til?


Flere af de store medier melder at Luke shaw er tæt på en ny 5 årig aftale - han var så langt væk sidste år, at det sku er noget af en bedrift han har gjort sig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Inden vi går helt i eufori over Memphis, så har han lavet ét mål i sæsonen for Lyon. Vel har han da løftet sit spil gevaldigt siden skiftet og tilmed fået gang i landsholdskarrieren, men det er ikke ligefrem fordi han bare har sat den franske liga på plads. Umiddelbart ligner det hans hylde.

BBC skriver, at Luke Shaw er tæt på en ny kontrakt. Normalt ville jeg ikke referere til The Sun, men de kørte historien allerede i weekenden, så de har muligvis en rigtig kilde denne gang. De snakkede om 5 år til £150.000/ugen. Han har fanme en god agent, Shaw.
Skrevet af Don_Millionaire
De snakkede om 5 år til £150.000/ugen. Han har fanme en god agent, Shaw.


Det er helt vildt. Nok har han forbedret sig i indeværende sæson, men han er jo slet ikke de penge værd. Frygten må være at han falder i niveau så snart blækket er tørt med tanke på hans tidligere tendens til uprofessionel levevis.
Skrevet af Yildis
@Don_M:

Ja, det er frygten.

Håbet må omvendt være, at han har set lyset og lært, at det kan betale sig at have den rette indstilling og arbejdsiver. Det må alt andet lige være sjovere at have en mere eller mindre fast plads i start-11 frem for altid at sidde udenfor.

Men jeg er enig i, at det kan gå begge veje med ham og i sidste ende vise sig at være en dårlig investering.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af uden_benskinner
battlegoat,

paul scholes skal fx bruges som konsulent - bare være garant for at united ikke sælger helt ud af sin sjæl.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lønnen er vild. Men problemet er vel, at man gav ham alt for meget i første kontrakt dengang Woody ville måle pik med Chelsea og de andre og signe "the next big thing". Han lå på omkring £120.000/ugen før, mener jeg, så selve stigningen på 20% er trods alt ikke hysterisk. Især ikke taget i betragtning, at han ville være free agent til sommer og dermed kunne hive en lækker sign-on bonus ind. Læg dertil markedsudviklingen de sidste år. Så han ville nok ikke få problemer med at skaffe sig en samlet lønpakke på det samme hos en konkurrent. Shaw har stået i en skidegod position, nu hvor han nærmest har været den eneste gode historie i et sløjt efterår og agenten har så spillet kortene til perfektion at dømme ud fra de her oplysninger.

Hvad jeg har det værre med er, at vi giver ham 5 år. Sikkert med en option på det 6. Som jer andre er jeg også ganske nervøs for, at vi har været vidne til, hvad man i amerikansk sport kender som "contract year"-fænomenet. Altså, at en spiller præsterer meget bedre i det år, hvor han skal genforhandle kontrakt. Fra et transfer-perspektiv giver det selvfølgelig vildt god mening at få ham på så lang en kontrakt som muligt, men jeg er godt nok også bange for, at han falder i kadence. Især hvis hele holdet ikke snart får en opdrift.
Skrevet af Battlegoat
fra en bbc journalist på twitter.

It´s being reported that @ManUtd´s American owners want to sell to the Saudi Crown Prince, Mohammed bin Salman. He´s the one who´s being accused of ordering the murder of the Saudi journalist Jamal Khashoggi.

er det ved at være slut med glazer familien?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hellere Glazer-familien end Saudi-penge. Ellers mange tak.
Skrevet af Don_Millionaire
Og det er forhåbentlig holdningen fra samtlige United fans. Vores klub skal fandme ikke bruges som markedsføring for et land i Mellemøsten.
Skrevet af uden_benskinner
nej tak til saudi-penge. så hellere se united spille i 4 division.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Luke Shaw spillede altså også glimrende inden sin alvorlige skade. Jeg tror derudover at skaden har gjort at vi først ser ham indfri sit potentiale nu. Jeg er faktisk sikker på at han nok skal blive en succes på den ve back de næste 5år, så lad ham gerne signe.

Hvis saudierne kommer så kan vi købe alle de spillere vi vil i hele verden. Det er jo ikke sjovt længere. Jeg vil ønske at man med brexit sætter en stopper for den kapitalisme der er på fremmarch i engelsk fodbold. Gerne med noget lignende vi ser i tyskland hvor det vist er mere end 50% af klubberne der skal være ejet af fansene.
Og ja, jeg vil hellere se united i League 2 end at saudierne skal komme. Jeg er i forvejen rigelig træt af glazers
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Én ting er, at det er et mellemøstligt land. Der kan man have sin tvivl om, hvorvidt alting foregår på en fornuftig måde. Men lige præcis Saud Arabien er nærmest verdensmestre i krænkelse af menneskerettigheder. Kommer klubben på deres hænder ville det helt seriøst kunne få mig til at lægge mit fantilhør på hylden. Føj.

@Toggle
Han havde 6-7 gode kampe i den sæson inden skaden, ja. Men debutsæsonen var skrækkelig. Ankom totalt ude af form og når han ikke spillede skidt døjede han med skader det meste af det år. Vi er ude i, at han har været rigtig god 6-7 kampe i 2015 og hvad .. 11-12 kampe i 2018. Resten er skader og mindre gode præstationer. Det er altså ikke noget man normalt forbinder med en 5-årig 150k/ugen kontrakt.
Skrevet af Don_Millionaire
Én ting er, at det er et mellemøstligt land. Der kan man have sin tvivl om, hvorvidt alting foregår på en fornuftig måde. Men lige præcis Saud Arabien er nærmest verdensmestre i krænkelse af menneskerettigheder. Kommer klubben på deres hænder ville det helt seriøst kunne få mig til at lægge mit fantilhør på hylden. Føj.


Helt enig, og min kommentar om at vi ikke skal stå for at markedsføre et mellemøstligt land, skal ikke ses som at jeg har noget mod alle mellemøstlige lande, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at for eksempel ejerskabet af City udelukkende skal ses som et forsøg på at markedsføre og promovere Abu Dhabi, i en tid hvor dets royale familie står bag massevis af menneskedrab, krænkelse af alverdens menneskelige rettigheder, osv.

Hvis vores klub ender der, så vil jeg have meget svært ved at sidde og juble over holdet, selvom det da uden tvivl vil betyde mere sportslig succes, og jeg ville også overveje hvorvidt det er det værd at være fan.
annonce
0