Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
I øvrigt synes jeg ikke det er en angriber vi mangler - vi skal bare dyrke dem vi har lidt mere ! Men 2 nye midterforsvarere og det evige problem en 6er
LUHG
Skrevet af Jpp
Eller en ny træner...
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(100838201910)
Forhåbentligt kan det give Rashford lidt selvtillid. Jeg var lige ved at tro, at han ville misbruge endnu en chance. Han har været god i de andre af spillets facetter!

Fortjent sejr trods alt, men vi kan altså ikke forvente at hente point hvis vi starter så slapt og ikke vil udnytte så store chancer, når vi får arbejdet os ind i kampen. I det mindste er underholdningsværdien i top for tiden! Der sker noget i den ene eller anden anden ende hele tiden.

Pogba er den bedste spiller vi har haft siden Ronaldo. Hold nu op, hvor er han god, når han er bedst.
Skrevet af Toggle
2 points fra top 4 - 6 points fra 1. pladsen. Jaja, jeg ved godt de andre ikke har spillet endnu. Men så ringe som vi har været resultatmæssigt i denne sæson er det jo helt vildt !
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
hvad fanden sker der for Viaplay..så lukker den bare ned midt i studiet ??
Skrevet af Battlegoat
fordi det er discovery der viser kampen
Skrevet af Zaptech
Lige i tiden skal vi være glade, hvis første halveg er spild af tid. Igen i dag var vi helt på månen, men kom tilbage på jordens overflade tids nok til at hive sejren hjem.
Der er ingen bund i vores bundniveau.
Skrevet af Muggedreng2
Hmmm ok

For øvrigt sidder jeg lige og stener til U23 kampen hvor vi blev totalt smadret af Nyborg..hvordan kan Niels Frederiksen ikke engang udtage Elias Sørensen?

han har scoret 10 i 10
Skrevet af fedefynboen
Vil som andre mene at det ikke så meget er en angriber der mangler
Vi ser jo en forskel, når de bruges fornuftigt.
Utroligt at det har taget godt 2 år at indse det

Nej, for mig er en 6´er langt mere påkrævet, med mindre Herrera kan klare den opgave
Matic er færdig

I øvrigt meget glædeligt at se United spille bold i anden halvleg. Og hurtigt tilmed!
Vi har i den grad vansmægtet på den front
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er en fallidterklæring at have Sbragia som U23-træner. Han får simpelthen så lidt ud af nogle ret dygtige spillere.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er enig Pioche..han giver intet til de drenge. Forstår simpelthen ikke det ikke er muligt at finde noget der er bedre end hvad han præsterer
Skrevet af Slettet(100838201910)
Interessant nok at høre det fra hestens egen mund. Vi lukker flere mål ind, fordi vi satser mere frem af banen og dermed ikke kan sminke vores defensive mangler i samme grad:

Journalist: Defensively you started so well last season, with many clean sheets, can you put your finger on why it´s not the same this season?

Mourinho: "I can, I can. Because the approach was much more defensive, and with a much more defensive approach, you can hide better your weaknesses. So, when the team is really defensive and you have more defensive minded, and you base the work on that, then the team doesn´t develop enough in other areas.
But the team managed to get some results based on that. I´m trying to find the balance where we develop the team in the first, in the second phase of attack, and we develop the talented players that we have, without losing the balance.
When we are in control, we have no problems, when the opponent is in control, I think the team has problems."
Skrevet af Battlegoat
interesting
Skrevet af trannel
Men vi satser jo intet fremad banen. Ren mundlort. Der er intet offensivt over vores tilgang til kampe. Jo, måske lidt i 2. havleg når vi er bagud.

Vi er i november. Vi har et clean sheet i PL efter 11 kampe og vores såkaldte nye offensive stil har kastet 19 mål af sig. Så står fjolset og tuder over han mangler forsvarsspillere, selvom han har købt 2 midtstoppere, hvor den ene gider han ikke bruge og den anden er en Championship spiller.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis du ikke synes vi satser mere frem af banen ift. sidste år, så ser vi meget forskelligt på fodbold.
Skrevet af Mr. Pink
Men der siger jo intet, Lapioche. Sidste år spillede United jo ikke fremad på noget tidspunkt.

United ville jo absolut intet i første halvleg - som i alle de andre forgående kampe.

Jeg er dog enig i dette:

"Pogba er den bedste spiller vi har haft siden Ronaldo. Hold nu op, hvor er han god, når han er bedst."

Problemet er, at der imo er alt for langt imellem snapsene i forhold til spillere som Messi, Neymar og andre
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af trannel
Det er da omstændighederne i kampene der gør det. Hvornår har vi startet en kamp med et bare nogenlunde offensivt udtryk i den her sæson? Det har jeg endnu ikke set. I løbet af kampene er der da sket noget. Der er forskellen reelt fra sidste år, at vi bare kommer mere bagud nu, hvor der bare typisk stod 0-0 i sidste sæson, mens vi nu typisk er bagud 0-1.

Målscore efter 11 kampe i denne sæson: 19-18. I sæsonen 18/17: 23-5 og 8 clean sheets. På hjemmebane har udeholdet ofte mere boldbesiddelse end vi har, hvordan kan det hænge sammen med en offensiv tilgang til en fodboldkamp?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Ja, det mener jeg bestemt også "vi" gør.

Afleveringerne fra bagkæden er langt mere fremadrettede og Lindelöf er begyndt at finde dem mellem kæderne.
De tre forreste har tydeligvis offensiven mere i fokus end restforsvaret. Der løbes i huller.
Og frem for alt - der spilles ofte meget hurtigere.

Men trannel har nu også ret, så langt at det kræver at komme bagud, før den form for bold for alvor findes frem.
Hvorfor det ikke sker fra kampstart, må guderne vide. Mourinho kan vel ikke helt slippe sit mantra og måske er den tilgang nærmest indgroet i spillerne, efter at have dyrket den i flere sæsoner.

Når Mourinho siger at den offensive tilgang åbenbarer de defensive mangler, så er det vel også i et eller andet omfang sit vanlige martyrkort han spiller.
Kan han lukke munden på alle vi kritikere ved at spille offensivt og samtidig tydeliggøre at midterforsvaret burde have været forstærket i sommers, sætter han vel også revisoren skakmat.
Han understreger at det IKKE er ham der er noget galt med.

Klassisk Mourinho politik, men spillet er bestemt bedre, så længe han spiller den rolle.
Der er løbet så meget vand i den negative Mou-å, at det kræver længere tids strategiskifte, før man for alvor tør tro på det og er det tilfældet, så skal jeg være den første til at klappe i mine små hænder.
At benytte sig af sit holds kvaliteter burde være sket for længst og Mourinho står noget afklædt. For hvorfor skulle det tage to et halvt år før han nåede den konklusion.
Synes man det er godt trænerarbejde nu, må man bestemt også underkende det arbejde han har leveret hidtil.

Lad os nu se hvad han gør ved Juventus og City. Er spillet godt og resultaterne i de to kampe ligeså, ja, så tør man igen tro på United som en faktor.
Der er næppe nogen tvivl om at sker det, vil Mou have vundet magtkampen med revisoren.
Skrevet af Toggle
Hvornår har vi startet en kamp med et bare nogenlunde offensivt udtryk i den her sæson?
Jeg synes faktisk vi spillede pisse godt i 1. halvleg mod tottenham, og jeg mindes at hovedparten i denne tråd gjorde det samme. Og så mener jeg at huske at der var et par kampe yderligere i denne sæson hvor vi har gjort det samme. Jeg tror mckenna er i gang med at sætte noget rigtig fint offensivt sammen - det tager bare tid at implementere det i mourinhos defensive stil.

Afleveringerne fra bagkæden er langt mere fremadrettede og Lindelöf er begyndt at finde dem mellem kæderne.
Nej. Der er absolut intet der tyder på at lindelof er begyndt på noget som helst. Han er simpelthen så piv ringe. Lindelof og smalling er vel det ringeste midterforsvar jeg har set i de sidste 30år. Det er jo sandt hvad mourinho siger. Vores defensiv sejler - og det blotlægges bedst når vi prøver at spille uden håndbremsen trukket. Derudover mener jeg også at en del af problemet smalling/lindelof skyldes matic der ikke får fat i ret meget og er så usandsynligt langsom på bolden. Hvor var vi da sanchez/fabinho etc skulle handles?
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg synes faktisk vi spillede pisse godt i 1. halvleg mod tottenham, og jeg mindes at hovedparten i denne tråd gjorde det samme."

Korrekt. Mod Tottenham spillede United godt i første halvleg.

Matic og de to midt-stoppere skal skiftes asap
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0