Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Hold nu op. Halvdelen af hjemmepublikum begynder en pibekoncert da Mourinho tager turen ned til omklædningsrummet.

Det vil i have han ikke skal bemærke? At han ikke skal reagere på en pibekoncert startet af hjemmeholdets fans?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Magnifico
Kan der koges mere suppe på det øre? Måske skal Juve bare være glade for handlingen. Så snakker pressen - inkl. den italienske - pt. om andet end en smidt sejr.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Toggle
Nu er jeg ikke den store fortaler for mourinho. Men fordi jeg sagtens kan se at fodbold er følelser og jeg forsøger at bakke op om den manager vi er velsignet med så er jeg ikke klog. Stop dig selv. Husk at lukke døren når du forlader united-tråden...
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, jeg synes personligt det var lidt unødvendigt og barnligt, men hvorfor kan folk ikke se forskel på Chelsea-tossen, der agerede og Mourinho, der reagerede?
Skrevet af JuveFella
og jeg forsøger at bakke op om den manager vi er velsignet med så er jeg ikke klog.


Velsignet med? Og du er ikke den store fortaler for Mourinho? Det lyder ikke som du kan bestemme dig.

I lavede et flot comeback som jeg skrev sider tilbage og var effektive. Mourinho opførsel klæder ham bare ikke. Fred være med det, der er sket værre ting.

Tillykke med sejren igen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det her er til gengæld meget sjovt sagt:

https://twitter.com/heggelund7/status/1060300764852207617
Skrevet af JuveFella
@LaPioche

Der er klart forskel. Det klinger bare lidt hult med Mourinho opførsel i begge opgør. Han kan ikke tåle folk behandler ham dårligt når han selv er et røvhul overfor diverse klubber. Det er syndt for en klub som United der altid har lidt respekt hos modstander klubber.
Skrevet af fedefynboen
Det kan vi også LaPioche

Men pernittengryn retfærdighedssans ændrer ikke på at det er uskønt og uværdigt

Hvem ved om der i øvrigt ligger noget bag Chelsea assistentens adfærd, fra Mous tid i Chelsea.
Ikke for at forsvare gerningen, men retfærdighedssans er vel for alle

Præcis derfor at adfærd som denne ikke viser klasse. Fejder, uanset størrelse er altid tåbelige og hævn er sgu det samme
I Mourinhos tilfælde er det ekstra uholdbart. Han har ALDRIG selv holdt sig tilbage for at føle sig forurettet.
Her er han ca. 6 år. Var jeg revisoren gav jeg ham en månedsløn i bøde
Skrevet af Toggle
Fejder, uanset størrelse er altid tåbelige og hævn er sgu det samme
Næh...prøv du at sige det til tønderpigen fx? Nej, jeg tror nogen gange at man skal huske på at vi ikke ved alt bag. Og jeg tror ikke på at mourinho gør tingene tilfældigt - der er en mening og omtanke bag !
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvem ved om der i øvrigt ligger noget bag Chelsea assistentens adfærd, fra Mous tid i Chelsea.

Det var Sarris mand, så jeg tvivler.
Skrevet af KasperK
Jeg ved ikke hvorfor at Sarri´s assistent skulle hævne noget overfor Mourinho, hvor han end ikke selv var i klubben?

Well, jeg ved ikke hvor uværdigt, jeg synes det er. Han forbliver respektfuld overfor spillere og trænere, men henvender sig til publikum, der har været på nakken af ham i 90 minutter.

Det kan jeg sgu ikke have ondt i røven over.
Det havde været noget andet hvis han havde krydset Juves tekniske felt og rettet en knyttet næve mod bænken.

Der er jo kæmpe forskel på de to episoder.
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvor mange husker CL finalen mod Bayern i sin tid?

Det her minder i den grad om det.
Dengang så Bayernspillerne ud som havde lynet ramt dem.
Fuldstændigt som Juvespillerne i dag.

Bedste spillere: Martial, Ashley Young og ja Lindelöf
Han lavede ingen fejl før målet og det var såmænd heller ikke en fejl

Dårligste: Sanchez og Matic

Bayern var det bedste hold dengang i ´99, men vi manglede også vores absolut vigtigste spillere i Scholes og Keane. Keane der måske lige havde spillet sin bedste kamp nogensinde - endda på Delle Alpi.
I den kamp skal vi takke Schmeichel, og vores fantastiske udskiftere Solskjær og Sheringham.
Skrevet af Slettet(262004201905)
det er ikke mere end en uges tid siden at mourinho følte sig meget provokeret af en chelsea tilhænger i sidste sekund, og opførte sig såret og forurettet - og kun en uge senere er han selv præcis lige sådan. det er tæt på komisk.

Det var ikke en tilhænger - det var en fra Chelseas staff - muligvis en der også var i klubben, da Mourinho selv var der.
Men ja, det er ret dobbeltmoralsk, det han lavede - mon ikke det var et svar på tiltale for deres hån efter kampen på Old Trafford - det berettiger det ikke, men forklarer det måske.
Dog tror jeg ikke det var i samme boldgade, som dét ham fra Chelsea sagde.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@LaPioche

Der er klart forskel. Det klinger bare lidt hult med Mourinho opførsel i begge opgør. Han kan ikke tåle folk behandler ham dårligt når han selv er et røvhul overfor diverse klubber. Det er syndt for en klub som United der altid har lidt respekt hos modstander klubber.

Som sagt mener jeg ikke det er passende adfærd.
Men i dag er det jo ikke Mourinho der initierer provokationerne - det er Juves fans der råber efter ham. Han svarer så igen med en hånd til øret, efter de har tabt, og fans´ne muligvis er blevet tavse.
Forleden initierede en Chelsea staff member provokationerne, ved at sige et eller andet, der fik Mou i det røde felt - ingen har forklaret hvad der blev sagt. Men man kunne se på Mourinhos reaktion, at det ikke var pænt.
Der er altså kæmpe forskel på, at sige noget provokerende ret tæt på manden, og svare igen på fans smældesang over 180 minutter.
Mourinho viste også 3 fingre på Old Trafford mod Juves fans (indikation på den treble sæson han havde med Inter) - er det så også en provokation, eller er det lidt blidere, når man forsvarer sig efter et nederlag, i stedet for efter en sejr?
Skrevet af KnockOut
wow man er godt nok den laveset fællesnævner hvis man følger et behov for at forsvar en latterlig smålig hændelse som den MOU laver mod Juventus fans idag, personlig som Chelsea fan syndes jeg ikke at det en Chelsea staff member lavede på nogen måde var ok og var som mange andre meget kritisk over dette og erkender det er en kæmpe deucebag handling og skal staffes, men at se det er de samme bruger (nu skal jeg passe på at ikke slå alle over en kam) der sidder her og prøver at forklare hvorfor det er forskellig episoder og det er ok det MOU har gang i, jeg må le eller nej nærmer ryste på hoved.

Det er en ommer.

Lige en side forklaring til min "jeg er syg" rambling kl 4 i nat.

jeg har i mange år været stor fan af Chelsea og ikke mindst Real Madrid og ikke mindst Mou i min verden var han genial, hvis altså ikke det lige var for de der psykose meltdowns han har haft i begge mine klubber, og tit har jeg da også som jeg føler mange af jer gør givet ham lidt ekstra snor da det var os mod de onde Barca i Real eller Liverpool/United i england og var stor fan af en manager der ikke lod sig kuer og der var stor respekt for hans fodbold bedrifter men lige den der med man skal forsvare manager eller spiller lige meget hvad den har jeg ikke ville købe, Mou er ikke støre end min klubber og der er en dag han ikke er/var der mere og ville simplehen ikke acceptere at vi forevig skulle være sammenendeliget med hans personlig adfærd som klub og derfor har jeg hold stædig ved når folk prøver at forsvar ham fordi de fejlagtig tror de forsvar sin klub på samme tid, hvor i mange tilfælde er det faktisk det modsatte.

Det sagt så håber jeg manden alt det bedste efter hvad han har givet mig og mine klubber men han skal altså kaldes ud på hans adfærd når den er dårlig, og i dag vandt han ikke United flere fans.

På samme tid kalder jeg også tit folk ud når de så angriber mou hårdt for den han er blandet andet FA ser ud til slet ikke kan tåle en skid fra ham og giver ham korter snor end de andre manager, det er i min verden også forkert.

men det er ikke kun mou dette kunne også skrives om Costa man det er hvis en anden tråd ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man kan overveje hvad kampen betyder for derbyet på søndag. Hvis Fellaini er klar til det, så starter han stensikkert nu. Lingard gjorde derimod ikke noget, som gør, at han skulle foretrækkes frem for Mata.

Rashford eller Alexis på toppen? Hmm.. Rashford skal have 10 chancer til at score og det får vi formentlig ikke på søndag. Alexis var til gengæld pivringe i går. Tror jeg ville vælge Rashford og håbe på, han kan levere i en topkamp igen. Det er dér, han plejer at være bedst.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Omkring opstillingen, så må taktikken naturligvis være en afgørende faktor.

Vælger Mou at stå lavt, tror jeg han vil vælge Lingard frem for Mata
Og måske helt udelade både Sanchez og Rashford.
I mine øjne vil den taktik være selvmord, da jeg ikke tro City kan holdes fra at score ved at stå lavt.

Den seneste tid har vi fået bevis for at "vi" godt kan dominere snart sagt enhver modstander, hvis det er kravet/udgangspunktet.
Måske ikke en hel kamp, men i hvert fald i lange perioder.
City vil efter min mening også være lettest at besejre, hvis man konstant lægger pres på deres bagkæde. De er ikke så vant til det og vil givet krakelere ind i mellem.
Spørgsmålet er om Mou tør, vil jeg mene.

Gør han, vil Rashford i mine øjne være det rette valg, sammen med Mata

Et resultat som i går, medfører da bestemt en oplagt mulighed for at give truppen yderligere selvtillid, i fald City kan slås.
Der er altså ikke noget at tabe, men meget at vinde ved at gå all in på offensivt pres, som jeg ser det.
Men ser Mou det på samme måde? Nok tvivlsomt.
Skrevet af Don_Millionaire
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/mourinho-vi-ramte-vores-topniveau/

Ååhhhhh gud! Det er fandme tragikomisk hvis igår var vores topniveau. Jeg har sjældent set en mere heldig sejr.

@LaPioche

Helt klart Rashford. Kan godt ske at sigtekornet ikke er rigtig indstillet, men hvis vi som forventet bliver presset tilbage i størstedelen af kampen, så tilbyder Rashford med hans fart langt mere på en lang bane end Alexis ville kunne komme til. Derudover så plejer han jo at være ekstra tændt til et derby, og tænker at vi får brug alle de ekstra procenter vi kan komme i nærheden af.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Den kommentar forstod jeg heller ikke helt. Ganske vist var dækningen af opgøret på dansk tv langt, langt mere kritisk end den engelske, og personligt har jeg svært ved ikke at lade mig influere af det, men nogen pragtpræstation, kan jeg stadig ikke få det til.
annonce
0