Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
young er virkelig dårlig
Skrevet af Slettet(100838201910)
Verdens mindste overraskelse at Matic koster her til sidst.
Skrevet af Toggle
ligaens 5. ringeste forsvar. hold kæft hvor er det ringe. lindelof fraskriver og uddelegerer hele tiden ansvaret til alle sine medspillere og ingen vil påtage sig noget ansvar dernede. det bliver en pinefuld sæson at vi skal vente til CL er teoretisk umuligt før der sker noget
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
12 point efter city i kun 12 kampe. fortsætter denne sørgerlige tendens, så kan mourinho umuligt overleve denne sæson ud.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(260021200206)
Om det var matic, young, Herrera, de gea er vel ligegyldigt, vi har ikke kreeret en reel chance i hele kampen og givet jeg ved ikke hvor mange bolde væk.. Så kan det godt være at vi til tyder har spillet hurtigt på midten, men det har været endnu en abnormt ringe præstation i en kamp hvor vi er blevet udspillet.. Gider ikke den her manager mere, det bliver ikke bedre.. Lad os prøve noget nyt..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af fedefynboen
Mener nu fejlen var primært Youngs

Linde og Smalling træder korrekt frem og Young glemmer at holde linjen

Men OK. Det er nu fortjent nok
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad gjorde Sterling? Min YouSee-forbindelse røg lige efter 3-1 målet.
Skrevet af Toggle
Det bliver en lang og trist sæson hvor vi skal håbe på at holde hold som watford, bournemouth og everton under os.

han hånede os med gentagne husmandsfinter. han var heldig at fellaini var sød ved ham
LUHG
Skrevet af Martinovic
Hvad gjorde Sterling? Min YouSee-forbindelse røg lige efter 3-1 målet.


En Ronaldo classic med en håndfuld step overs. Unødvendigt og provokerende.
Mojn do!
Skrevet af JuveFC
Det der med unødvendigt og provokerende kender jeres manager da ellers alt til
Skrevet af uden_benskinner
jeg talte i alt 2 chancer til united. det er som om, at jeg ikke længere følger den rigtige klub.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
Det der med unødvendigt og provokerende kender jeres manager da ellers alt til


ligesom jeres fans
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ah, husmandsfinter.. Havde ellers lige mistanke om, at de lavede det der trick med at sparke den ind på en rød og få et indkast igen. Men det havde nok også været for meget at forlange, at Guardiola ville skælde ud over det.
Skrevet af Toggle
Vi mangler en keane, cantona, vidic, scholes. En der har ild i øjnene og går ind og trækker et gult kort for at sætte tænding på sine holdkammerater. Til gengæld har vi en masse pomadefyre der aer modstanderen på kinden. Det er en skændsel at se på.
LUHG
Skrevet af Toggle
Derudover spørger jeg mig selv om hvilke top3 klubber i Italien, England, Spanien og Tyskland spillere som Lindelof, Smalling, Young, Matic og Fellaini ville starte inde for i en kamp mod en direkte konkurrent til titlen. Mit svar ville være absolut ingen. De ville være fine spillere for hold der ligger i midten af tabellen i disse ligaer....og så kommer jeg i tanker om at det jo faktisk er der vi ligger så det passer jo meget godt.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
spillet i dag var lige så dødt som blikket i fergusons øjne.

united-ånden er væk. fuldstændig.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Det er snyd, at de har en målmand, som er tæt på Verdens bedste til at slå lange afleveringer. Og her tæller jeg markspillere med. Det er jo vanvittig, hvor nemt han rammer en mand hver gang, selvom han skal slå bolden 50-70 meter.
De er sindsygt svære at presse, for han kan altid ramme en mand længere oppe af banen.
For mig var Ederson personificeringen af en helt igennem frustrerende kamp. Det er ikke overraskende, men jeg bliver bare i dårligt humør over, at der er så langt op til de bedste.
Skrevet af Slettet(361642220710)
erudover spørger jeg mig selv om hvilke top3 klubber i Italien, England, Spanien og Tyskland spillere som Lindelof, Smalling, Young, Matic og Fellaini ville starte inde for i en kamp mod en direkte konkurrent til titlen


Må jeg spørge hvad alternativet er?
Skrevet af Muggedreng2
at vi havde brugt nogle af vores penge på spillere der rent faktisk besidder kvalitet i stedet for det lort vi bliver udsat for.

At vi får en manager der rent faktisk kan spille med et offensivt udtryk modsat i dag hvor vi stiller mere end ultra defensivt op.

Det skriger da til himlen at alle vores resultater de sidste 6 kampe er skabt hvor vi har sluppet håndbremsen og vi så igen igen skal se på det lort med fuld håndbremse og 11 mand bag bolden....

Få nu afsat den stodder, han bringer os aldrig nogen steder der bare nærmer sig United niveau.
Skrevet af Toggle
At sælge dem og finde nogen andre ? Hvad tænker du? I øvrigt ser jeg både jones, rojo og bailly som mindst ligeså gode alternativer som smalling og lindelof. Og kom vi af med fellaini og matic så var der sgu andre alternativer der blev påtvunget så vi var fri for at se på de lange bolde. Det magter jeg snart ikke at se på mere...
LUHG
annonce
0