Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Scouse-free
Det synes jeg også selv.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Inuk.
Mener stadig ikke han er den rette mand på den offensive midtbane

Nej. Den rette mand hedder Joe Cole, og han skifter til sommer.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Alle der er født før CL blev indført er ligeglade med turneringen. Eller bøsse

OK cool, så er jeg totalt gay. Hvis man så også kan lide piger, er man så ikke biseksuel??
Skrevet af Scouse-free
Den rette mand hedder Joe Cole, og han skifter til sommer.


Tror du egentlig på det?
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Joe Cole kunne godt skifte til sommer. Der er vist gået hårdknude i hans kontraktforhandlinger i Chelsea, og han har kun kontrakt til 2011. Et ganske udemærket alternativ.

Super resultater i dag. Nu kan vi vinde mesterskabet med uafgjort mod Chelsea og sejre i resten af kampene (givet, at Arsenal ikke indhenter det 7-måls forspring vi har til dem og vinder resten af deres kampe). Vi har City på City of Manchester Staduim og Chelsea på Old Trafford, som de sværeste kampe tilbage. Kan vi få 4 points i de to kampe, tror jeg sq vi tager titlen igen. Men det kan selvfølgelig også blive svært at hive 4 points hjem i de to kampe.

Torres var god ved os i dag. Han burde på en god dag have scoret 3 mål. Mascherano kunne godt være bleevt udvist, og der kan dømmes straffe, omend der også kunne være blevet dømt frispark uden for feltet - det er et dommerskøn, og på OT ved vi hvad resultatet af et sådant som regel bliver ;)

Rooney til Real Madrid??? United ingen penge???
Jeg forstår ikke hvorfor nogen spekulerer over det igen. Rooney er glad for at være i United, og efter udstedelsen af obligationer for et par måneder siden, er der kommet lidt mere ro på økonomien i United. Efter Gills udmeldinger er der stadig penge i kassen til nye spillere fra salget af Cristiano sidste sommer, men der er ingen grund til at lade de sælgende klubber presse prisen op, fordi de ved, at vi har en stor bunke penge fra salget.
Jeg tror ikke vi køber Villa for 330 mio. - han er for gammel til, at en sådan sum vil komme på tale. Måske hvis han kan købes for 220-250 mio.
Han er 28 år, og har vel ret beset kun 3-4 år tilbage på toppen af sin karriere.
Skrevet af Cheech
Jeg forstår ikke den store optimisme. Ja, vi fører ligaen, men af de tre titelkandidater har vi det sværeste slutprogram. Holdets styrke lige nu er formen, som er fornuftig, men der bliver også brug for momentum, for de næste fire kampe byder på to udebanekampe mod midterhold, der typisk plejer at drille os i form af Bolton og Blackburn, samt to yderst vanskelige kampe hjemme mod Rusland og lokalopgøret ude mod City. Realistisk set så burde man være godt tilfreds med 8 point i disse kampe, men som det ser ud nu, er der ikke råd til at smide point.

Chelsea har efter min mening et mere overkommeligt program, men har tilsyneladende tabt pusten. Deres slutprogram er dog på ingen måde a walk in the park, og selvom de slipper for flere kampe i Europa, så ser jeg dem som det mindst sandsynlige bud på en vinder på nuværende tidspunkt.

Arsenal derimod er i forrygende form med seks sejre i streg og det letteste resterende kampprogram. Hullet på to point til dem kan være væk allerede på lørdag og Arsenal er i mine øjne små favoritter til titlen lige nu.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Inuk.
Tror du egentlig på det?

Jeg tror på Joe Cole være fast mand nu hvor han er noget til det punkt i karrieren hvor han gerne skulle toppe. Jeg tror også på han vil være med på et hold hvor han kan vinde flere mesterskaber, og ikke mindst spille på et mandskab der kan være med når det virkelig spidser til i CL.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Donnichlas
Crazy gang :
Jeg ved godt at Gill har været ude og fortælle at der er penge nok osv. men jeg tror det er spil fra galleriet.
Hvis der skal være hold i rygterne om villa, som virker usandsynligt (Kunne bedre forstå en david silva) er det fordi rooney skal væk til sommer.
Og hvis der bliver budt 7-800 mill så sælger ferguson nok, og tror ikke det kommer under det, for ferguson ved godt hvor stor værdi rooney lige pt. har for united lige nu. meget mere end ronaldo havde.
Manchester United - MUST -Melder mig ud af messi vs ronaldo fight.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis Glazer havde brug for pengene, ville han jo sælge til Red Knights. Rooney er ifølge alle udtalelser glad for at være i United, hvorfor det er utopi, at tro at han skulle sælges. I øvrigt mener Marca og hvad de spanske aviser også "kun" der er tale om 4-500 mio., men igen er jeg ret sikker på, at det bare var rygter der opstod, da det stod klart, at Glazers økonomi ikke var den bedste, og at United havde problemer med det lån han optog, da han erhvervede klubben. Der har intet været skrevet siden udstedelsen af obligationerne.

Mht. slutprogram, så har Arsenal altså stadig Tottenham, City og Fulham tilbage. Det er alle kampe, hvor de nemt kan sætte points til. Tottenham er lokalderby, hvor Tottenham spiller for en CL plads. Det er absolut ikke en walkover for dem. City spiller også for en CL plads, og slog jo bl.a. Chelsea for nylig. Fulham slog os på Craven Cottage (jeg ved godt, at de spiller på Emirates, når de mødes) og har lige slået Juve ud af EL.
Derudover skal Arsenal også til Ewod Park og møde Blackburn, som slog Chelsea i dag.

Vi selv har som jeg ser det kun Chelsea og City af de rigtigt svære kampe. Resten skal vi selvfølgelig vinde, hvis vi vil være mestre.

Chelsea har City og os tilbage af de svære kampe. Jeg ser nu os som favoritter, da vi ligger nr. 1, og Chelsea som den nærmeste forfølger. Arsenal har det svært mod de gode hold, og det vil jeg altså betegne Tottenham og City som.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det var da noget sludder med Blackburn og Bolton. Dem har vi da haft et fint greb om. Desuden er begge klubber meget tæt på at være ude af nedrykningskampen, hvorfor deres motivation begrænser sig til at ville slå ´mesteren´. Nøglekampene er naturligvis City og Chelsea. Det er svært at gisne om udfaldet af disse kampe, men vi slår sgu altid City når det gælder, og det gør det nu. Chelsea kampen er svære at spå om, men forhåbentlig vil en uafgjort være spiselig. Arsenal sætter til ude mod Tottenham og hjemme mod City.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Rooney skal sgu ingen steder. Ham kan vi godt holde på. Han er lokal og har i modsætningen til min tidligere søn ikke haft våde teenagedrømme om Real.

Mesterskabet går til det hold der holder momentum. Lige nu ligner det os eller Arsenal, men det kan ændre sig in a flash. Hvis Fabregas knækker benet mod Barca, kan Arse osse få problemer, selv med det slutprogram. Og Chelski slipper i modsætning til os for Champignons Liga.

Når det er sagt, så gætter jeg blindt (eller lige så blindt som jer andre) på at det blir os eller Arse. Jeg tror vi slår Chelski på Old T, men får problemer ude mod Shitty. Og jeg håber Spurs gør deres pligt og tæver Arse. Men ret mange flere nederlag får Arse ikke, så vi skal stramme os an. Derfor var sejren i dag osse utroligt vigtig.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Jeg forstår ikke den store optimisme. Ja, vi fører ligaen, men af de tre titelkandidater har vi det sværeste slutprogram"

Jeg vil da nok mene Chelseas program er noget værre. OT, Anfield og White Hart Lane. Så er det fint at nøjes med en tur på kommunen i april.

Bedømt på slutprogrammet bør Arsenal vinde, og jeg ville ikke sætte penge på andre end den som mester i øjeblikket. Men kan vi først slå Chelsea om to uger, så lugter vi for alvor blod og så bliver vi halvfarlige.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Curtis
Hvordan ´lugter man blod´, når man ligger nr.1?
Skrevet af Fribytter
Man sparker Maxi i hovedet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Coppell
Bare rolig. Ekstra Bladet har regnet ud, at det ender...

Utd 85
Arse 85
Chelski 84

Så medmindre vi smider vores målscoreforskel på 7 point, så er der ingen ko nogen steder!

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Frusterende at Arsenal stadigvæk er med. De minder mig om en retarderet dreng fra min folkeskole, som tilsyneladende led af kortidshukommelse. Hver gang han havde provokeret os tilstrækkeligt, fik han en omgang høvl, for så at komme tilbage dagen efter til samme behandling. De fire klokkeklare nederlag Gunners har lidt mod Chelsea og os, burde for længst have sendt dem til tælling, men ak ja....
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Street
Meget sympatisk at tæve en retarderet dreng.
Skrevet af Coppell
Ja, det var osse min første tanke. Lad da være med at tæve ham...

Min anden tanke var, at såvidt jeg husker var nogen af Utds mesterskaber i 90´erne bygget op på samme måde: vi havde problemer i topkampene men slog alle møgholdene. Hvis Arsenal tager mesterskabet, har vi kun os selv at takke, når vi nu har fået 6 point mod dem, og mesterskabet vil være ligeså fortjent, som hvis vi selvtager det.

Der har ikke været ét, suverænt, outstanding hold i PL i år. Til gengæld er det pissespændende. Og det er ikke noget dårligt bytte.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Skelende øjne har alle dage sat mit pis i kog
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Min anden tanke var, at såvidt jeg husker var nogen af Utds mesterskaber i 90´erne bygget op på samme måde: vi havde problemer i topkampene men slog alle møgholdene.

Ja, så sent som sidste sæson havde vi store problemer med big four holdene, men vandt alligevel mesterskabet, fordi vi undgik at dumme os mod de svageste hold i ligaen.

Den eneste grund til, at jeg sætter United til at være favoritter nu, er fordi vi har 2 points ned til Arsenal, og en bedre målscore, så reelt set skal arsenal hente 2,2 points på os. Chelsea er 4 efter med en kamp i hånden og har også en ringere målscore, så hvis de vinder deres kamp ude mod Portsmouth i midtugen, vil de være 1,1 point efter os (medmindre de vinder med 5 eller mere). Men vi kan da håbe på, at Portsmouth kan tage points fra dem.
annonce
0