Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Er vi virkelig kommet dertil, hvor vi ikke længere er glade for avancement i den fineste klubturnering pga. utilfredshed med manageren?

Ja selvfølgelig er vi kommet dertil og hvorfor er vi det?

Er det pga vi hader United eller er det fordi vi har ansat en cirkusklovn som manager?

Vi er simpelthen "the laughing stock of Europe"...Mourinhos taktiske våben..fyr Fellaini på toppen og smid lange bolde op, det er UNITED igen jeg gentager UNITED ikke Leeds United men rekordmestrerne...Nu må i fandme vågne op..

Hvem kan dog sidde og glædes over at se os spille som Stoke City??

Det kan godt være I kan pege på jeres fantastiske statistikker men var det ikke for De Gea i går kunne vi lige så godt have tabt den kamp. Tænk over at det kræver en mirakelredning af verdens bedste målmand for at hive en hiv og sving sejr hjem over FUCKING Young Boys, det var altså ikke Barcelona vi mødte, brug nu øjnene
Skrevet af Don_Millionaire

Vi vandt over Juventus for en måned siden. I knockout kampe kan alt ske og det betyder at vi ligeså vel kan overraske og komme langt som at stille kritikerne tilfredse og ryge ud på røv og albuer. Må jeg i øvrigt lade folk kigge på hvor dem vi røg ud til sidste sæson er placeret lige pt? Det er jo ikke et dårligt hold vi røg ud til


Hvis du helt seriøst tror at den Juventus sejr er grundlag for noget som helst så er du lettere naiv. Jeg har aldrig set et hold være så heldige som vi var i den kamp, og at vi nogensinde skulle kunne have samme held i 2 kampe det tror jeg sgu ikke på. Vi kommer til at ryge ud på røv og albuer, og det kan godt ske at det ikke kommer til at se sådan ud resultatmæssigt, men spillemæssigt bliver vi krøllet sammen, for vi har intet at komme med.
Skrevet af trannel
"Vi vandt over Juventus for en måned siden."

Vi blev også udspillet af selv samme hold på hjemmebane. I overtiden af den 3. kamp i CL lykkes det os at score på hjemmebane. Det tragikomiske ved det hele er, at det er über boldmongolen Fellaini der endnu en gang redder kastanjerne ud af ilden.

Værste sæsonstart i 28 år. Skaber færre chancer end fucking Southampton. Alligevel skal vi ikke langt tilbage, hvor nogen i tråden i ramme alvor mente der var antydninger af en ny offensiv strategi og mere offensive takter.

Så har vi ovenikøbet en manager der fejrer han for 14 gang ud af 14 har kvallet et hold fra gruppespillet i CL til knockoutfasen. Det er en selvfølge med de klubber han har været i. Virkelig en fejring af middelmådighed. Billetterne til kampen i går gik i general sale og langsiden lignede noget til en City hjemmekamp i CL. Det skal klubben virkelig til at reagere på. Tålmodigheden er ved at være opbrugt.

Tudedronning Mourinho græder over de manglende investeringer i holdet. Hvor mange af Mous indkøb startede inde i går? Fred & Matic. Den første er er et sjældent syn og den sidste er absurd ringe. Lukaku, Pogba, Bailly, Sanchez alle de store investeringer, hvor er de?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Lukaku, Pogba, Bailly, Sanchez alle de store investeringer, hvor er de?


Det rygtes at de var sendt ud i skoven for at finde Bubbi Bjørnene så de kunne få noget Bubbi drik. Det må snart være den eneste måde vi kan komme til at slå gode hold på.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er alligevel vildt nok, at ligaens bedst betalte spiller, Alexis, er regulært droppet til kampen i går. Ikke at det ikke er på sin plads, men hold kæft hvor vi dog gjort i nælderne med den handel.
Skrevet af trannel
Det var en stående joke at give Moyes Mata, var som at give en bedstemor en Playstation for han anede ikke hvad han skulle med en offensiv kreatør. Det samme kan i den grad siges om Mourinho. Ikke nok med Sanchez har lignet en league one spiller, så er det jo også lykkedes ham at ødelægge Lukaku. Virkelig imponerende, hvor lidt vi får ud af Lukaku, Rashford og Sanchez, når især de to førstnævnte brillere på landsholdet.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Lynild
Nu skiftede jeg lidt mellem kampene, men hæftede mig ved at YB stort set fik lov at spadsere igennem kæderne gang på gang. Måske var det kun sporadiske øjeblik og ikke helhedsindtrykket, men det hænger meget godt sammen med hvad Shaw siger efter kampen omkring vildskab. Der er i hvert fald ikke et hårdt genpres eller særligt stor defensiv disciplin eller sammenhold. Igen, det kan være momenter, men det virker som hver mand for sig selv, hvilket lægger meget op til duelspil.

Offensivt lægger det igen op til enkeltmandspræstationer, hvor der også er nogle kvaliteter at spille på, men det kræver også, at man rammer dagen, enkeltvis. Det undrede mig, at man ikke får hele holdet med frem, og spiller og backsne og får lagt det tryk, kollektivt. I stedet blev det ofte Rashford eller Martial der ender i en blindegyde, omgivet af 4-6 YB-spillere.

Ift. om den og den ikke spillede, så er det jo holdet der spiller, der skal bedømmes. Og på papiret er der altså rigeligt med kvalitet i går. Man kan så diskutere om det er de 11 bedste, men det skal det være på dagen. Det er jo ikke ungdomsspillere, der stilles med i går, men et ret slagkraftigt Prl-hold. På papiret.

Men enig, det ser ikke ud til, at Mourinho kan føre holdet til næste niveau. Hans appel til tilskuerne efter Rashfords tidlige afbrænder siger alt om hans engagement. Pinligt og decideret ødelæggende for holdet og klubben.
Skrevet af Don_Millionaire
Du er spot on i din bedømmelse, Lynild. Det er nemlig hver mand for sig selv, og vores spil beror udelukkende på enkeltmandspræstationer, og når de ikke lykkedes, så spiller vi 0-0 mod Palace, eller vinder knebent over Young Boys.
Skrevet af Lynild
Det undrer mig bare, at man ikke kværner dem fysisk og får lagt det pres på boldholder og området? Matic og Felleani er skræddersyet til en beton-midtbane, og så med Fred og Lingard til at operere i mellemrummene og prespillet. Martial og Rashford er også ubehagelige, hurtige og fysisk stærke. Men ja, ikke meget koordination.

Det mindede mest af alt som den måde Mou spillede på i Inter, ned og stå og en lang pede efter Ibra eller Milito (okay det var lidt mere nuanceret, overdrivelse og forståelse osv.)
Skrevet af Muggedreng2
Det er eddermame også svært at hænge sammen når man stiller et hold op efter at kunne pege fingre af pressen efterfølgende og sige "her se hvad sagde jeg?"..

Det er jo præcist det jeg mener når jeg skriver vi har en cirkusklovn som manager.

Vi famler totalt i blinde og der er nul indstuderede offensive løb overhovedet hvilket jo blev mere end tydeliggjort i går hvor bare sådan noget som at vide at Rashford for eksempel altid søger bagerste stolpe eller skal have et indlæg fladt og hårdt til forreste jo er en by i Rusland...

Vi stille så med en midtbane hvor Fred er meget løbestærk og dynamisk, hvis spidskompetence det er at kombinere hurtigt. Ham sætter man så sammen med 2 midtbanespillere hvor den ene ikke bevæger sig ud af flækken og den anden skal have høje bolde for at kunne ligne en fodboldspiller???

Vi er direkte heldige i går at vi får et resultat og at vi går videre i vores gruppe, vi kan skyde en hvid pil efter en top 4 placering og vi spiller det værste omgang pissebold vi har gjort siden Ferguson stoppede.

Til gengæld har vi en manager der aldrig har lavet en fejl, og som har mere travlt med at redeggøre for hvad de ydre omstændigheder er og hvilke spillere der fejler og ikke gør som han mener de skal.

Det er simpelthen en hån at have ham i klubben og jeg personligt er satme glad for at der var så mange tomme sæder på Old Trafford i går, og at det var modstandernes tilskuere der kunne larme, lad endelig det fortsætte, for det er det eneste der kan få ejerne og Woodward til at vågne op og befri os for den skide kræftknude de har hentet ind som bare breder og breder sig....
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu er der jo andre måder at spille fodbold på end at angribe modstanderen, når de har bolden. Jeg tror alle kan lide at se et aggressivt pres, men det er ikke den eneste måde, at score mål på. Om vi gør det ene eller det andet betyder ikke så meget for mig - bare der bliver spillet for at score mål.

Jeg synes der var to kampe i går. I første halvleg spiller vi nærmest demonstrativt på førsteberøringen og kommer i virkeligt mange situationer, hvor der mangler 1 eller 2 aktioner fra at lave mål. Men enten er kvaliteten for ringe i de afgørende situationer eller også er kvaliteterne bare ikke til den form for fodbold. Det giver ingen mening at ville spille hurtigt og fladt og så starte med både Matic og Fellaini på midtbanen, og der forstår jeg virkelig ikke Mourinhos dispositioner. Og det var jo netop den slags dispositioner, der gjorde, at de fleste af os var utilfredse med forlængelsen i sommers. Mourinho bruger ham ikke bare som rambuk i overtiden. Han bruger ham også som defensiv midtbanespiller og i 117. andre roller, hvor vi har markant bedre fodboldspillere.

2. halvleg var grum og vi gik skræmmende tidligt over til at smide 5 mand frem i forreste geled og kyle høje indlæg ind i boksen. Det var ærlig talt pinligt at se.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi famler totalt i blinde og der er nul indstuderede offensive løb overhovedet hvilket jo blev mere end tydeliggjort i går

Jeg så virkeligt mange indstuderende løb og hurtige aflæg i 1. halvleg i går. Bolden smuttede ofte fra ham, når det var Fellaini, der skulle lægge den af, men særligt omkring Rashford og Lingard var der mange gode løb.
Skrevet af Lynild
Nu er der jo andre måder at spille fodbold på end at angribe modstanderen, når de har bolden. Jeg tror alle kan lide at se et aggressivt pres, men det er ikke den eneste måde, at score mål på. Om vi gør det ene eller det andet betyder ikke så meget for mig - bare der bliver spillet for at score mål.


Hvis det var til min kommentar, gik den mest på at forsvare sig ift. jeg mener at YB havde det for nemt.
Skrevet af Mr. Pink
"Måske var det kun sporadiske øjeblik og ikke helhedsindtrykket, men det hænger meget godt sammen med hvad Shaw siger efter kampen omkring vildskab. Der er i hvert fald ikke et hårdt genpres....."

Præcis hvad jeg har efterlyst i flere år.

Har desuden efterlyst, at man arbejder med et tydeligt offensivt koncept, der vel at mærke afspejler, at det er United, der spiller og ikke Bolton. Dette ændres ikke så længe Mourinho er ved roret. Pinlig opførsel ved Rashfords afbrænder
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
Spot on trannel

Selv var jeg en af de som så små ændringer frem mod det bedre for en tid siden.
Det var ønsketænkning, eller måske et resultat af at være udsultet så længe. I den situation overfortolker man gerne de mest mikroskopiske forbedringer.

Sandheden er jo fortsat at vores vidt berømmede manager ikke evner at skabe et fodboldhold, der kan angribe.
Det gør ham til en charlatan, når han soler sig i sine succes´er
Og, som du nævner, indkøbene virker alle fuldstændigt tilfældige. Uden nogen som helst form for plan. I den situation er det nu ganske fornuftigt at Woody ikke lader manden spendere flere pund.
Men når han engang tvinges til at erkende at projekt Mou var en dødssejler fra get go og fragter ham til lufthavnen iklædt enkeltbillet, så kan han jo passende selv hoppe på flyveren. For projekt Mou må han tage på sin kappe. Ganske som van Gaal, der i det mindste havde en strategi, der pegede længere fremad end at pisse i bukserne.

D´herrer vil gerne fremstå som dygtige forretningsmænd, men virkeligheden fortæller med al ønskelig tydelighed at de ikke aner hvad det lille spil går ud på.
Og det er trods alt basis for hele forretningen
I enhver anden privat virksomhed, med bare nogen logik i rygsækken, ville han være afskediget for længst.
Det virker nærmest som vil stetsonhattene udpine de sidste pund fra deres cash cow.

Skal vi fans stiltiende se til at det sker?
Skrevet af Inuk.
At tænke sig.

Det værste der kunne ske for klubben var at vinde på hjemmebane.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Unicef
Man føler nærmest, at i ønsker Man U taber de næste kampe, så Mourinho bliver slettet som Manager?

Det virker helt galt.....
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af badazz
Man føler nærmest, at i ønsker Man U taber de næste kampe, så Mourinho bliver slettet som Manager?

Det virker helt galt.....

Desperate times call for desperate measures :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af uden_benskinner
som jeg har skrevet tidligere, så er det tæt på "gratis" at følge united i denne her tid:

vinder de, så fint, taber de - så osse fint - for det gør blot mourinhos´s sæde brandvarmt. det er desværre sådan jeg har det pt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, ja, man bestemmer naturligvis selv i hvilken grad og hvordan man er tilhænger. Jeg håber også på en ny manager, men jeg kan ikke få mig selv til at håbe på andet end sejre i alle kampe, vi deltager i.
annonce
0