Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
jeg håber altid på en sejr, altid. men taber united i disse tider, så blir jeg knap så depri som normalt, fordi jeg trøster mig med at det må bidrage til at gøre mourinho´s "karriere" i united så meget desto kortere.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Under alle omstændigheder må det efterhånden være et krav, at den næste manager i højere grad end Mourinho, kan arbejde med unge spillere og evt. har erfaring med at integrere dem i en førsteholdstrup. Det bringer Pochettino og Jardim forrest i køen hos mig. Den sidste nok mere realistisk end den første.

Én ting er vores akademi, hvor der snart er et virkeligt spændende kuld klar med Gomes og Chong som de første på spring. Noget andet er en spiller som Pereira, som jeg tror, vi snart mister, hvis ikke han får mere spilletid end vores stynede træ. Tuanzebe kunne nævnes i samme kategori, når han kommer hjem fra lån. Fosu-Mensah til dels også, omend jeg er begyndt at tvivle lidt på, om han er god nok til United.
Skrevet af Mr. Pink
"Man føler nærmest, at i ønsker Man U taber de næste kampe, så Mourinho bliver slettet som Manager? "

Det gør ingen fans af klubben.

Jeg er blot - som u_b - totalt indifferent mht. sejr eller nederlag. Det er naturligvis sat på spidsen, men sådan er følelsen.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Alle fans håber United vinder hver eneste gang.
Vi ved dog godt at det er urealistisk, der er gode hold derude.

Der hvor kæden springer af for mange af os, er hvor vi dels ikke er kompetitive og dels spiller en fuldstændigt humørforladt gang bold
Men vær sikker på at vi alle ønsker sejre, hvorfor ellers være fan?

U_B og jeg selv, blandt andre, har dog det synspunkt at ovennævnte er en umulighed med Mou ved roret, hvorfor vi hellere ser hans hæl end hans tå.
Krisen kradser og som i førstehjælp, hvor det handler om at standse ulykken, før helende tiltag giver mening, så er det præcis sådan med Mou også.
Ulykken må altså standses før optimisme og glæde atter kan finde vej
Glædeligt selvfølgelig at du og mange andre har nået en lignende konklusion, selv om der er varianter af den.

Er dog 100% enig med dig i betragtningerne om akademi og ungdom.
Årsagen er ikke at ungdom i sig selv er en positiv, men i ungdommen kan klubrelationen fæstnes og den fodboldtaktiske filosofi implementeres.
Kulturbærere og ledertyper vil ligeledes få en fødselshjælp og rammerne for enhver signing udefra vil være der fra day one.
Tillige vil en sådan filosofi/strategi som gennemføres ens for alle klubbens hold, kunne skille fårene fra bukkene allerede tidligt. Med det resultat at de som når 1.holdet, er langt mere parate til det, end hvad vi har set de senere år.

Nedtoningen af akademiet har blot været endnu et udslag af den herskende udygtighed
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er Pereira ikke bare en ny Rossi. God spiller, men ikke god nok til United?
Skrevet af Toggle
Men igen, vi kan jo også bare være ligesom Liverpool. Ryge ud af CL. Lad mig i øvrigt også pointere at liverpool de sidste 15min af kampen forsøgte at sende lange høje bolde frem mod angriberne. Men når det er Klopp der smider sådan en taktik på bordet så er det fint men når det er mourinho og det så rent faktisk lykkes så skal han flames for det. Moral er godt...
LUHG
Skrevet af Mathews
Toggle, jeg ville gerne se United gå videre fra gruppespillet som tredjeseedet. Især fra Liverpools gruppe.
Skrevet af Don_Millionaire
Men igen, vi kan jo også bare være ligesom Liverpool. Ryge ud af CL. Lad mig i øvrigt også pointere at liverpool de sidste 15min af kampen forsøgte at sende lange høje bolde frem mod angriberne. Men når det er Klopp der smider sådan en taktik på bordet så er det fint men når det er mourinho og det så rent faktisk lykkes så skal han flames for det. Moral er godt...


Mourinho bliver kritiseret for det fordi vi ser det i næsten hver kamp. Det er næsten vores foretrukne spillestil for det er det der virker bedst.

Liverpool derimod spiller flot og flydende offensivt spil, og at du tager 15 min. ud af kontekst for at kritisere dem, er sgu lidt patetisk.
Skrevet af Toggle
DM
Jeg så nu ikke ret meget fra liverpool der så flot og flydende ud i aften...og sådan er det. Jeg så heller ikke united stå og serve lange bolde efter fellaini i en hel kamp igår. Men vi ser sikkert ikke de samme fodboldkampe.

Mathews
Det har jo ikke noget med liverpool at gøre det jeg skriver. Du tager det ud af den sammenhæng der hedder: At hovedparten herinde ikke er stolte af at vores klub er gået videre. At jeg elsker at trække liverpool ind i det er fordi jeg ikke kan fordrage klubben og mange herinde elsker den måde de spiller på.

Edit
Og så er det fint du trækker seedningslaget med ind i det, men et øjebliksbillede så synes jeg sgu ikke der er den store forskel på valencia og juventus samlede styrke sat op imod napoli og psg´s samlede styrke det virker meget lige - måske napoli har headsup ift valencia men det er kun marginalt da la liga stadig er en bedre liga.
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Nej, men i det mindste forsøger de, og i det fleste kampe lykkedes det for dem.

I langt de fleste kampe ender vores spil med at være lange bolde til Fellaini, og du kan jo bare se på de 2 sidste. Mod ret ringe modstandere.

Heldigvis er langt størstedelen af vores fanbase ved at indse hvor ringe det er, og mon ikke også det selv går op for dig inden Mourinho er væk.
Skrevet af Mr. Pink
"At jeg elsker at trække liverpool ind i det er fordi jeg ikke kan fordrage klubben og mange herinde elsker den måde de spiller på."

Du kan ikke fordrage en af de mest berømte klubber i verden, der har fantastiske fans? Er det fordi, det er badass hardcore sejt, og sådan ægte fan-agtigt? Jeg kan godt li Liverpool, selvom jeg er Unitedfan.

Liverpool spiller helt anderledes på udebane end på hjemmebane, hvor de smadrer modstanderen. På udebane er de alt for passive, uengagerede og generelt dårligt spillende. Alligevel sammenligner du Uniteds hjemmebanekamp mod et skodhold og Liverpools svære udebanekamp mod PSG. What the fuck?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
DM
Så du tror altså at jeg synes vi spiller fantastisk fodbold? Jeg hiver et argument ind at folk flamer vores taktik i går for at sende lange bolde til fellaini til sidst i kampen og man så ikke skeler til at andre store hold gør akkurat det samme når de skal jagte et resultat til sidst. Den store forskel er de urimelige hug mourinho får for det. Derudover synes jeg vi er gået videre fra en svær pulje og liverpool ser ud til at fejle i deres ditto. Og jeg kan sagtens leve med at spille pragmatisk hvis vi vinder for det andet er for naivt til mig. Det betyder ikke at jeg ikke hellere ville spille frisk til som vi gjorde det i mange perioder under fergie, men det er naivt at tro på at det kommer til at ske når holdet har så tydelige mangler på selvtillid fordi man i truppen mangler en der tager dirigentstokken når vi oplever så kraftig modgang i presse og resultater som vi gør.
LUHG
Skrevet af Toggle
Du kan ikke fordrage en af de mest berømte klubber i verden, der har fantastiske fans? Er det fordi, det er badass hardcore sejt, og sådan ægte fan-agtigt? Jeg kan godt li Liverpool, selvom jeg er Unitedfan.
Fordi Liverpool er den store årsag til at jeg er unitedfan. Ganske simpelt pink.
LUHG
Skrevet af Mathews
Toggle, fair nok. Napoli er dog et langt bedre hold end Valencia på samtlige parametre. Jeg ved godt hvilken gruppe jeg havde foretrukket i hvertfald.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg hiver et argument ind at folk flamer vores taktik i går for at sende lange bolde til fellaini til sidst i kampen og man så ikke skeler til at andre store hold gør akkurat det samme når de skal jagte et resultat til sidst.


Det gør folk ikke. Folk kritiserer spillet fordi det er ringe og fantasiløst. At hælde bolden ind til slut i kampen, er helt fint, men det er bare ikke det der er tilfældet.
At du synes det er fint at vinde på den måde efter at Mourinho er på sit 3. år er virkelig at sætte barren lavt. Ufatteligt lavt.

Den store forskel er de urimelige hug mourinho får for det. 


Når man agerer arrogant og selviscenesættende så er det helt på sin plads med den kritik han får. Han er cancer for klubben.
Skrevet af Toggle
Så fordi man er arrogant og selviscenesættende så skal man have hug for at satse på at spille lange bolde til sidst i en fodboldkamp hvor man jagter et resultat? Måske du skal skille tingene lidt ad. Bare en idé. Jeg synes det er fair at han får kritik når det er på sin plads - bl.a. med fantasiløst spil som vi ser meget ofte, men jeg synes også det er unfair med den kritik han får når vi faktisk en del gange i denne sæson ser holdet spille god fodbold og når vi så gør det ender med at tabe point. Der er tegningen til noget - når selvtilliden kommer med resultaterne så tror jeg stadig på at det kan vendes. Jeg synes dog det er en sørgelig forfatning at man ikke kan glæde sig over at vores klub er videre i CL og vores største rivaler er på vej ud.

I øvrigt pink. Her har du årsagen til jeg er unitedfan: min første unitedkamp på anfield:
https://www.youtube.com/watch?v=0ohb-S44tPU
Jeg er næsten 6år gammel. Liverpool ligger nr. 1. Kampen spilles så vidt jeg husker i april 1988 og vinder liverpool vinder de mesterskabet....foran os. Jeg ser kampen med min storebror på 14 der er glødende liverpool fan og nærmest tvinger mig til at holde med dem samt min stedfar. Jeg er den irriterende lillebror der forelsker sig i den måde min storebror bliver smadret fra et mesterskabsansigt til tudefjæs da liverpool kommer foran 3-1 og spiller 11v10 kan det jo ikke gå galt. Og det gjorde det så. Jeg synes faktisk kampen imod city i foråret mindede en del om denne kamp fra 1988. Resten er historie - jeg har elsket united siden.
LUHG
Skrevet af Battlegoat
Du kan ikke fordrage en af de mest berømte klubber i verden, der har fantastiske fans? Er det fordi, det er badass hardcore sejt, og sådan ægte fan-agtigt? Jeg kan godt li Liverpool, selvom jeg er Unitedfan

Hahaha det kommer fandme ikke bag på mig, mon ik os at du er kommet til at skrive de 2 klubber i forkert rækkefølge
Skrevet af Pindhunden
Fedt klip, Toggle.
Jeg begyndte først at interessere mig rigtigt for klubfodbold i begyndelsen af 1990´erne og faldt for United omkring den tid, hvor Schmeichel kom til.

Så jeg havde ikke set Jesper Olsen spille for United. Jeg kunne ikke se, om han spillede venstre back eller kant, men med ham og Strachan på kanterne var der masser af flair og løb.

Og hold op, hvor kunne vi godt bruge en ægte midtbaneboss som Robson i dag. Han oser jo af autoritet.
Skrevet af Muggedreng2
Så fordi man er arrogant og selviscenesættende så skal man have hug for at satse på at spille lange bolde til sidst i en fodboldkamp hvor man jagter et resultat?

Nej men skal have kritik fordi man formår at få klassespillere til at ligne et serie6 hold dagen efter klubfesten hvor ingen af dem har været i seng endnu..

Han er en kræftknude der bare breder og breder sig og dit forsvar hvor du forsøger forsvare middelmådighed ved at påpege at andre også til tider er middelmådige er bare endnu et eksempel på det niveau han har fået os ned på.

Nu har vi haft ham i 3 år snart jeg kunne godt tænke mig at du peger på bare 1 område hvor han har udviklet klubben?
Skrevet af Don_Millionaire
Så fordi man er arrogant og selviscenesættende så skal man have hug for at satse på at spille lange bolde til sidst i en fodboldkamp hvor man jagter et resultat? 


Du læser jo ikke hvad jeg skriver, så der er ikke rigtig noget formål med at fortsætte med dig.

At du kan glæde dig over at Liverpool er ved at ryge ud når vi selv samtidig ingen mulighed har for at vinde viser vel blot hvor lidt der egentlig er at glæde sig over.
annonce
0