Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sonsilva
Knap 600 millioner kroner for en 20-årig knægt.

Det minder mig om, at de blot 8 mest pengebrugende klubber i Europa har brugt samlet 65 milliarder kroner på bare 10 år.
City på 1. pladsen med knap 12 ud af de 65 milliarder, altså ca. 18,5 %.

Hvilket minder mig om de forskellige rigmænd, som sidder på sporten.
Citys elskede Sheikh Mansour har postet ligeledes ca. 12 milliarder kroner ind i klubben efter sin overtagelse i 2008.

Manden gik tilbage i 2008 rundt med uendeligt mange penge i lommerne. Hr. Mansour besluttede sig for at gøre noget anderledes med sine mange penge. Han havde flere muligheder hvorpå, at hans mange penge kunne bruges.

En mulighed var at købe den engelske fodboldklub ved navn Manchester City, beliggende i byen Manchester. Her kunne han investere og skabe et stort hold, en stor klub, som kunne få stor succes og vinde mange trofæer i fodbold. Et slags legetøj for manden, om man vil.

En anden mulighed var at investere velgørende i Afrika. Her kunne hr. Mansour med sine penge hjælpe Afrikas sultende børn med at få noget at spise. Her kunne han forbedre de kriseramte børns muligheder for lægehjælp, rent vand, skolegang osv. En fantastisk gerning, må man sige.

Hr. Mansour havde i 2008 levet i denne verden i 38 år, så han var uden tvivl klar over, at der herskede ekstrem hungersnød i Afrika, og at massevis af små børn led under det. Selvfølgelig var han det.
Så de to ovennævnte muligheder var uden tvivl bekendte for hr. Mansour.

Så Hr. Mansour valgte helt bevidst en fodboldklub fremfor de sultende børn i Afrika, da han skulle bruge sine absurd mange penge på et eller andet.

Et væmmeligt valg truffet af hr. Mansour, må man sige.
Et selvsamme valg truffet af adskillige andre rigmænd også, hvoraf nogle af dem faktisk sommetider bliver hyldet for det.

Den mørke side af fodbold. Den mørke side af mennesker. Den mørke side af verden.
Skrevet af Don_Millionaire
Skal vi nu have en venstrewing mere til truppen?

Du vil måske spille med Sancho og Martial på samme tid, og begge som venstrewings?


Sancho har spillet højrewing for Dortmund i masser af kampe den her sæson. Start med at se deres kampe før du spiller smart.

Men min pointe er egentlig at Pulisic ikke er pengene værd, og mener ikke at vi skal gå efter nogle af dem.
Skrevet af Iskoldere
@Sonsilva

Det er selvfølgelig en form for valid pointe, du har. Problemet er bare, at man kan overføre det ret mange aspekter af livet/verden.

For du kan også vælge at se det med andre briller. Mansour er en forretningsmand. Hvis vi arbejder med de tal, som du fremlagt, så er det faktisk ikke en dårlig investering, han har lavet i City.

For kaster man et blik på den value creation, der er sket i City siden overtagelsen, har den været enorm.

Faktisk er den vokset fra noget, der ligner 210 mio. dollar, da han overtog klubben, til at være på den anden side af 2 mia. dollar. Faktisk nærmere 2,5 mia. dollar.

Så hvis vi antager, at han har postet 12 mia. kr. i klubben i løbet af de sidste ti år, så har han faktisk med nutidens dollarpris lavet et "overskud" på rundt regnet 4 mia. kr.

Og hvis jeg lige skal lege idiot til slut (bare for sjovs skyld), så er du nødt til at vente og se an, inden du skyder ham i skoene, at han ikke tænker på Afrika.
For de 4 mia. kr. - der er en tredjedel af det samlede beløb over ti år - kan han jo give ekstra til Afrika, hvis han nu ville. Dette beløb kan jo også sagtens vokse endnu mere de kommende år, og på den måde kan det jo vise sig, at investeringen i City er det, der - sat på spidsen - ender med at redde hele Afrika.

Men som skrevet i indledningen, så er det en problemstilling, du kan overføre til alle dele af livet. Alt fra din egen løn, hvor en del kunne gå til Afrika, til samtlige forretningsmænd i verden.

Der vil dog være den udfordring, at hvis alle skal bruge deres penge på velgørenhed, så vil det være enormt svært at skabe vækst/jobs - til en stadig voksende verdensbefolkning, og så vil det ende med, at vi "allesammen" bliver ramt af hungersnød.

Så set på den måde burde du i stedet takke Mansour for, at han har valgt at investere i City, så hjulene kører rundt. Det er jo (overdrivelse fremmer forståelse) faktisk hans skyld, at du har et job, har penge til at købe mad for og at verden ikke er sat i undtagelsestilstand.

https://www.statista.com/statistics/267404/manchester-city-brand-team-value/
Skrevet af Don_Millionaire
Og hvis jeg lige skal lege idiot til slut (bare for sjovs skyld), så er du nødt til at vente og se an, inden du skyder ham i skoene, at han ikke tænker på Afrika.


Du laver sjov, ikke? Der kan forhåbentlig ikke være tvivl hvad ejerskabet af City handler om.
Skrevet af Muggedreng2
Det er netop af den grund at vi ikke skal lægge de 70 mio. pund der blandt andet bliver nævnt. Så skal vi da langt hellere gå efter Jadon Sancho hvis vi da endelig skal hente en ung spiller fra Dortmund. Vi skal gå efter de største talenter - ikke de næststørste.

Det er altså ret tåbeligt at skrive som om vi bare kan hente hvem vi har lyst til, jeg tror det er på tide at vågne lidt op og lugte til kaffen, for den tid er forbi.

Grunden til at vi overhovedet kan komme i spil til Pulisic er at han er kæmpe fan af United, og at han pga. sin kontraktsituation (kun 1 år tilbage) velsagtens skal skydes af hvis han ikke vil forlænge den.

Har du overhovedet set Pulisic? Det virker ærligt talt ikke sådan for mig siden du så skråsikkert kan udtale dig om hans kvaliteter.

Pulisic har været ramt af skader før og i starten af sæsonen som har gjort han ikke har ramt formen endnu, så bliver han jo selvfølgelig ikke gjort nemmere af at holdet vinder og vinder med andre spillere.

Det svarer jo lidt til at sige at vi lige så godt kan sælge Martial eller Rashford for de spiller jo ikke, selvom man ved ganske elementært at bruge 2 øjne kan se at de er klasser bedre end f.eks Lukaku og Lingard...

For øvrigt er den omtalte Jadon Sancho netop skiftet til Dortmund fra Manchester City fordi han TADA ikke fik spilletid i City, så han var vel ikke et særligt stort talent eller?

Pulisic er præcist et sådant indkøb af den slags vi lavede så mange af under Fergie, en forholdsvis ukendt spiller i den rigtige alder, som vi kan groome og gøre til en world beater eller forsøge.

Jeg har ikke set 70 millioner nævnt nogen steder hvor får i den slags fra??? han har et år tilbage af sin kontrakt Dortmund får ikke i nærheden af den sum..
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt, apropos det her med at være højre eller venstre wing, så nævnte Mourinho jo forleden, at hans ambition er, at have en fronttrio, hvor alle kan spille alle positioner og alle kan bevæge sig frit og ikke er bundet af en bestemt position, når vi angriber.

Så ved jeg godt, at både Martial og Rashford indtil nu primært kan gøre sig til venstre og oppe foran - og bestemt ikke til højre - men hvis dét er ambitionen, så er det vel netop en alsidig spiller som Sancho, vi skal have i kiggerten. Altså en, der kan spille i begge sider.

Lægger vi aversionen mod Mourinho til side for en stund, så synes jeg ikke det er noget dårlig vision at have for vores fremtidige angreb. At der er så er en huls masse problemer ved det, herunder Lukaku, er så en anden sag.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror I lever i en anden tid end jeg gør

Jadon Sancho har tegnet en langvarig kontrakt med Dortmund for mindre end et år siden, og han spiller på et hold der spiller offensivt og seværdig fodbold under en træner der ser ud til at være super dygtig til at udvikle spillere, han har lige fået debut på det engelske landshold

Hvad FANDEN skulle han ville ønske at skifte til en træner der NOTORISK ikke kan udvikle selv det største talent i verden, i et system der bedste kan beskrives som kaotisk til en klub der mest minder om et cirkus?

Drop nu de der fantasmagoria briller og tag realistens på bare et øjeblik...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror ikke Sancho er interesseret i at skifte væk fra Dortmund. Jeg siger bare, at det er den profil, vi skal kigge efter, hvis vi gerne vil have et angreb, hvor spillerne bytter plads på kryds og tværs.

Jeg har ikke set 70 millioner nævnt nogen steder hvor får i den slags fra??? han har et år tilbage af sin kontrakt Dortmund får ikke i nærheden af den sum..

£50-70 millioner er hvad der er nævnt i samtlige artikler, jeg har set indtil nu, så det er ikke bare noget, vi har hevet ud fra røven. Det ser i øvrigt ud til, at de har samme tilgang inde i Liverpool-tråden: Fin spiller, men ikke til den pris.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror ikke en dør på journalister, hvis man nu ser på hans markedsværdi for det første står den opgjort til 45 mill EUR ikke pund.

Dortmund er nødt til at sælge senest til sommer hvis de vil have bare en smule penge for ham, han spiller ikke fast pt. og har været lidt skadesplaget.

Hvad skulle grunden være til at der er bare en klub derude der vil smide 70 mill pund?

Det kommer aldrig til at ske, men han bliver solgt og jeg ville hade at se ham i Liverpool eller Chelsea for så god er han altså, og han er først lige begyndt.

Han er hurtig, målfarlig, godt øje for spillet og så er hans teknik også fulgt med.

Han har været 10er det meste af hans karriere (han er kun 20) han har scoret 23 kasser i 58 landskampe, han har fra sin position som højre wing spillet blot 14 kampe hvor han har lavet 4 kasser og 3 assists....nævn mig bare en spiller fra vores hold pt. med en bedre track record?
Skrevet af Unicef
£50-70 millioner er hvad der er nævnt i samtlige artikler, jeg har set indtil nu, så det er ikke bare noget, vi har hevet ud fra røven. Det ser i øvrigt ud til, at de har samme tilgang inde i Liverpool-tråden: Fin spiller, men ikke til den pris.


ja markedet er enormt crazy for tiden! 1 år tilbage, og så 50-70 millioner... der er noget helt galt med transfermarkedet.
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Mathews
Det er vel også alt andet lige noget nemmere at have en fin track record på landsholdet, når modstanderne fra CONCACAF hedder Honduras, Panama og Canada.
Skrevet af badazz
£50-70 millioner er hvad der er nævnt i samtlige artikler, jeg har set indtil nu, så det er ikke bare noget, vi har hevet ud fra røven. Det ser i øvrigt ud til, at de har samme tilgang inde i Liverpool-tråden: Fin spiller, men ikke til den pris.

70 mio er også den pris jeg har kunne læse mig frem til.
Og han har på det seneste været rygtet til hhv LFC og CFC, men som du er inde på, så er det en rigtig høj pris. Til dels grundet den korte kontrakt, men også grundet den spilletid (eller mangel på samme) han har fået dette efterår. Jeg er med på, at det til dels skyldes skader.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Unicef
MANCHESTER, England -- Jose Mourinho has said Manchester United forward Alexis Sanchez could be sidelined for "a long time."

The Chilean suffered a hamstring injury in training on Thursday and is likely to miss at least six weeks. He could miss as many as 10 games including Arsenal´s visit to Old Trafford on Dec. 5 and the trip to Liverpool on Dec. 16.

http://global.espn.com/soccer/manchester-united/story/3713625/alexis-sanchez-injury-blow-manchester-united-forward-out-for-a-long-time-jose-mourinho

10 kampe... Kan det skade hans salgsmuligheder?
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Don_Millionaire

Hvad skulle grunden være til at der er bare en klub derude der vil smide 70 mill pund?


Pga. mange af de ting du selv nævner. En ung spiller med et stort potentiale, og hvor der gemmer sig et potentielt kæmpe brand der kan indtage det amerikanske marked.

Jeg tror ikke at han kommer til at blive solgt for under 50 mio. pund, og når der allerede er så mange klubber interesserede på rygtebasis, så skal der ikke meget til før den rammer de 70 mio. pund. Til de penge skal det bare ikke være interessant for os, men jeg tænker at Woody allerede sidder og slikker sig om munden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, min bekymring gik jo netop på, at jeg kan forestille mig, alle de andre engelske klubber ender med at trække sig til den pris og Woody så svinger sit fine kreditkort fordi han har fået pengene til at gå op i sin markedsførings-model og så skide hul i, om det rent sportsligt giver mening.

Derudover - og det skal man måske også have med - så har vi ikke været sådan sindssygt heldige med de indkøb, vi har foretaget i Dortmund.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lyder til at Dalot kommer i aktion i morgen aften. Hurra for det!
Skrevet af Muggedreng2
Der er sku da ingen klubber heller ikke vores der smider 70 mill for en spiller der pt. ikke spiller, som har et år tilbage af sin kontrakt?

Her er hans stats for øvrigt nu hvor han skal skydes for "kun" at være amerikaner, har jeg kun taget dem fra Bundesligaen

Højre wing 71 kampe 7 mål og 19 assist
Midtermand 31 kampe 11 mål og 13 assist
Venstre wing 24 kampe 6 mål 3 assist

Med andre ord så er han i stand til at kreere chancer og mål fra alle positioner i offensiven

Det er simpelthen utroligt at fordi en spiller ikke lige er på holdet pt. så mener I ikke han er god nok, sålænge der er andre klubber, men når de så har forladt en klub hvor de ikke fik spilletid til en hvor de får så er det lige pludseligt en must get spiller???

I bliver simpelthen nødt til at forklare mig den, for jeg finder ingen logik overhovedet i jeres argumentation.

Man kan også sige at med den havde vi aldrig fået spillere som Martial og Ronaldo i vores klub
Skrevet af Muggedreng2
Ronaldo stats før han kom til United

Total : 28 kampe 3 mål 1 assist og 1219 spillede minutter
Af dem spillede Ronaldo 25 kampe og 1019 minutter i den Portugisiske liga eller med andre ord ca. 40 minutter pr. kamp han var på banen, det lyder da ikke ligefrem som om han var stamspiller?
Skrevet af Don_Millionaire
Der er sku da ingen klubber heller ikke vores der smider 70 mill for en spiller der pt. ikke spiller, som har et år tilbage af sin kontrakt?


Argumenter er fremført hvis du læser tråden.

Her er hans stats for øvrigt nu hvor han skal skydes for "kun" at være amerikaner har jeg kun taget dem fra Bundesligaen


Hvem bruger det argument?

Det er simpelthen utroligt at fordi en spiller ikke lige er på holdet pt. så mener I ikke han er god nok, sålænge der er andre klubber, men når de så har forladt en klub hvor de ikke fik spilletid til en hvor de får så er det lige pludseligt en must get spiller???


Igen, hvem har hævdet det?

Du må meget gerne citere når du svarer, for det du skriver er jeg bange for at du ikke kan bakke op med noget nogle har skrevet.

Tror da gerne at mange af os gerne vil have ham i folden, men bliver prisen tæt på de 70 mio. pund, så må klubben meget gerne kigge på andre emner, så der også kan bruges penge på andre positioner.

At du ikke tror at ovennævnte pris er hvad der skal betales for at få ham kan vi jo ikke rigtig bruge til noget når det er den pris der mange steder bliver nævnt. Vi betalte jo også overpris for Mikhi selvom han kun havde 1 år tilbage af kontrakten.
Skrevet af Inuk.
Man kan også spørge på en anden måde:

Hvis en rotationspiller som Pulisic koster 70 mio. pund. Hvor meget kommer en fast mand som Sancho til at koste? Og vil det i givet fald være de ekstra (mange) mio. pund værd?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0