Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror ikke Mou bliver fyret hvis vi taber i aften. I øvrigt tror jeg ikke vi taber. Mou har for vane at skabe nogle gode resultater mod gode hold, når det ser værst ud. Jeg tror vi vinder smalt, eller spiller 1-1 eller 2-2.

Men nøj hvor kunne jeg godt tænke mig at der snart er en eller flere nyheder omkring top posterne i klubben.

Mourinho er stensikkert dead man walking - det er ikke et spørgsmål om, men hvornår han er fortid - helst før januar vinduet, omend man sjældent ser de helt store handler dér. Men vi har før købt upolerede diamanter i januar - Vidic og Evra er nok de bedste eksempler.
Skrevet af Don_Millionaire
Er der nogen, der eventuelt kan forklare, hvad der sker med Fred i United?


Mourinho har købt en spiller det ikke passer ind i hans system. Længere er den faktisk ikke.

En af utallige fejl han har begået...
Skrevet af Pindhunden
Man kan vælge at se aftenens opstilling som rotation og et udtryk for taktisk fleksibilitet. Men Mourinho laver så meget om, at det næsten ligner sabotage.
Glæder mig til at se Dalot, men med Damian på venstrekanten og tre centrale forsvarer, så ser det grundlæggende defensivt ud.
Skrevet af Don_Millionaire
I øvrigt en vanvittig opstilling, og selvfølgelig er den influeret af skader, men at Darmian kan få en start er simpelthen skandaløst. Alle ved jo at det kun er et spørgsmål om tid før han bliver solgt, så hvorfor bruge tid på ham?

Positivt er det dog at se Bailly og Dalot starte. Kan bare være bange for at det bliver en svær kamp for dem når det er længe siden de har spillet kontinuerligt.

Forventeligt med Pogba og bliver interessant at se det videre forløb.
Skrevet af uden_benskinner
fynbo,

van gaal´s arrogance blev naturligvis et problem i det øjeblik, at resultaterne begyndte at svigte, og han blev mere og mere kort for hovedet ved pressekonferencer. på mig virkede han som en kold og beregnende type, og derfor faldt jeg ikke i svime over hans sporadiske forsøg på at implementere klubbens egen talentmasse.

men jeg er enig med dig i dine overordnede analyser af klubbens problemer, med eller uden mourinho, og jeg respekterer din lange historie med at følge klubben, for du har været med længere end de fleste og kender derfor klubben indgående.

jeg tror heller ikke på en frelser, men jeg håber blot, at der snart rykker fodboldkyndige ind på ledelsesgangene, gerne nogle gamle united-koryfæer til at sikre, at united-kulturen lever videre selv om moderne fodbold nok er kommet for at blive.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
. Mourinho har købt en spiller det ikke passer ind i hans system. Længere er den faktisk ikke.
Hold nu. Vi ved jo ikke om det var mourinhos eller Woodwards. Jeg er simpelthen mere nervøs for hvem der overtager fra mourinho end om mourinho bliver fyret. Det er simpelthen det værste klip jeg nogensinde har set klippet med avram glazer. Hvordan kan man have en direktion uden fodboldforstand... Det er simpelthen skandaløst
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Tak for rosen u_b, men jeg må nu korrigere dig lidt.

Jeg har altid opfattet mig selv mere som spiller end som fan, hvorfor bestyrelse og andre i klubben ikke har pirret min interesse.
Det har alle dage udelukkende været spillet på banen og i de TVfattige år, kampreferater i diverse aviser, der har interesseret mig.
Af samme årsag er jeg heller ikke med på noderne, når talen går på eventuelle signinger. Den eksisterende trup har altid været mit referencepunkt.
Adskillige her i tråden ved væsentligt mere end jeg om mange af de ting.

Jeg nøjes med at danne mig en mening om hvad jeg ser, set med en spillers øjne
Også selv om jeg ikke snart ikke længere kan 4 med højre :)
Skrevet af Inferno
Nå, 5. December... 14 kampe spillet. Under "normale" omstændigheder ville jeg sige, at hvis der skal være chance for et mesterskab, så skal der helst ikke være mere end 8-9 point op til førstepladsen. Nu er vi så 8 point efter - altså efter 5. Pladsen. Du godeste mand....
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Don_Millionaire
Hold nu. Vi ved jo ikke om det var mourinhos eller Woodwards. 


Jeg tvivler ærlig talt på at Woodward har peget på en spiller fra den ukrainske liga. Det er der simpelthen ikke særlig meget prestige over, og han havde nok hellere fundet en mere profileret spiller.

Uanset hvem der har peget på ham, så er det dog stadig beskæmmende, at Mourinho ikke har forsøgt sig med ham noget mere. Det er trods alt en spiller som andre større klubber også var ude efter.
Skrevet af Don_Millionaire
Og hvorfor skal Mourinho i øvrigt forsvares? Det kan godt være at direktionen ingen forstand har på fodbold, men det er trods alt en slagkraftig trup vi har, og den er da klart til en top 4 placering.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er det ikke Arsenals fans der synger "Jose Mourinho, we want you to stay"???
Skrevet af Toggle
Så du siger at vi har 11spillere der kan gå direkte ind i startopstillingen på en af top4 holdene? Jeg tror vi skal have lidt mere selvkritik i såfald. Jeg ser ikke mere end 5-6 spillere der er gode nok til det.
LUHG
Skrevet af Geddar , moderator
@Crazy

Det var også umiddelbart min tanke.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Don_Millionaire
Nej, det er da klart at du ikke kan se det når Mourinho får dem til at ligne Championship spillere.
Skrevet af Toggle
degea, martial, rashford, lukaku, pogba. Hvem mere?
LUHG
Skrevet af Toggle
Du kan strege degea på den liste. Så er vi på 4
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Så er vi igang. Det er jo ikke overraskende at vi bliver presset ned i egen hule og at vi kommer bagud. Man skulle tro at det var en del af Mourinhos koncept.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis PSG vil have ham, kan vi så ikke bytte lige over med Areola, og lade PSG betale de Gea de 3-4 mio dkk om ugen han gerne vil have?
Skrevet af Don_Millionaire
Du kan strege degea på den liste. Så er vi på 4


Ja, Pogba og Lukaku er vel heller ikke gode nok nu når de sidder på bænken. Det er simpelthen for dumt.

Blot fordi Mourinho har formået at få gode spillere til at se middelmådige ud, så er det jo ikke et billede af deres reelle niveau. Bailly kunne jeg eksempelvis sagtens se blive en kæmpe stjerne på et hold hvor der rent faktisk er struktur og et koncept.
Skrevet af Battlegoat
Martial FC
annonce
0