Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Tjah, Watford er 3 point og 2 mål bagude, som nr. 11.
Har du ret, så er der håb forude :)

Hvad angår stodderens opførsel, så sidder han ganske vist på bænken. Men hvad kommer ud af munden på ham, er en skændsel mod både klub og trup.

Det er naturligvis altid muligt at forestille sig værre, men hvorfor i himlens navn skulle det dog være et kriterie for noget som helst.
Ingen er i tvivl om at Mou ingen fremtid har i United. Ej heller er nogen i tvivl om at hverken resultater eller spil er bare tilnærmelsesvist tilfredsstillende.

Ved godt at du formentlig er enig, men udsagn som disse, er for mig blot en undskyldning for at fortsatte det ulidelige limbo.
Synes at langt klarere tale er det eneste der tjener United.

Vi kan, fordi vi tør og vi vil.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og 1 point forude er 6. pladsen. Så jeg tænker ikke vi er begravet i nederste halvdel af tabellen uanset hvor skidt det hele føles i øjeblikket.

Kunne også hjælpe på det hvis Mou fik klubben en retssag på halsen efter et opgør med klublægen.

Ja, nok er det grimt nu, men ikke Chelsea anno 14/15 grimt. Og jeg tror det er sådan noget, der skal til før Woodward trykker på knappen før til maj.
Skrevet af fedefynboen
Touché LaPioche hvad angår mulighederne i tabellen

Med den kommende tids parringer, er det nok fortsat også mere sandsynligt at afstanden til Watford øges.

Det skulle, set fra det andet perspektiv, dog være bedre om den stod på City og Liverpool ude i de næste 2.
Som det har været fremme i tråden, finder heller ikke jeg det forræderisk at håbe på en kort eklatant deroute, frem for en langvarig limbotilstand, der ender i samme hul.

For mig handler det om 1.hjælp. At stoppe ulykken, for dernæst at kunne påbegynde helingen
Skrevet af Don_Millionaire
The Sun kører lige en skarp historie i dag om, at toppen har besluttet, at Pochettino er den eneste, der kan afløse Mourinho til sommer og at man er villig til at betale £40 mio. for at få ham. Men altså, det er The Sun, så det er ikke værd at spilde tid på.


Jeg klynger mig til håbet om at det er sandt, og så skal jeg glædeligt vente til maj med at se Mourinho få sparket.

Han er simpelthen det perfekte cast.
Skrevet af uden_benskinner
jeg tror ikke at pochettino vil skifte til united. hans historik med tottenham er for lang, og han har klubben i blodet virker det til. og pt. er united et galehus, og kalder mere på en træner med en "løsere tilknytning" til sin nuværende klub. men ja, han virker ellers som et perfekt match.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg tror umiddelbart heller ikke på det, og det virker til at sandsynligheden for at han ryger til Real Madrid, er langt større. Jeg håber bare at det sker.

Alternativerne er desværre få, og jeg kan personligt ikke pege på den perfekte løsning, hvis man ser bort fra Poch.

Skrevet af fedefynboen
Og her er jeg så uenig

Ikke at jeg kan pege på nogen bestemt træner/manager i stedet for Pochettino
Men hvor mange af de som nu betragter ham som eneste mulighed, ville have peget på ham FØR succes´en i Spurs?

Hvad det handler om er at finde en (af formentlig mange emner) træner, som er tidssvarende fodboldtaktisk, har kapacitet til at møde pressen på fornuftig vis og ikke mindst skønnes at kunne have greb om omklædningsrummet.

Mit tip er at der er mange derude, der møder de krav.
Fri os dog for tanken om at kun den ene eller den anden, kan føre United tilbage til toppen.
Der findes ingen "frelsere", kun hårdt arbejde udført af reelle kapaciteter, ikke panikdrevne løsninger. Det har vi sgu haft rigeligt af.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes stadig Jardim er spændende. Han blev meldt på vej til noget mellemøstligt arrangement med en kæmpe pose penge, og jeg troede egentlig, han solgte sin karriere, men enten har han trukket stikket på den aftale eller også var det en and. Han er i hvert fald stadig uden job.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Er enig i Pochettino men han er jo ikke realistisk, Synes både Jardim, Rangnick, Dieter Hecking, Howe, Zidane og ikke mindst Nagelsmann virker som spændende træner kapaciteter.. Ellers er der jo altid de to vi har på bænken under Mou, allerede, evt. Med en Neville tilknyttet også..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af uden_benskinner
træner-spørgsmålet er en hård nød at knække pt. jeg kan på stående fod ikke se den oplagte kandidat for mig.

men hvad lærte klubben af moyes, van gaal og mourinho..? at selv dygtige trænere ikke slå til, hvis ikke der er en kompetent sportslig ledelse.

jeg ville ønske, at ex-koryfæer ville stille deres ekspertise til rådighed især i denne fase, hvor klubbens grundlæggende værdier styrtbløder, og united er ved at blive en anonym størrelse som ingen længere rigtig ved, hvad man kan forvente sig af.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Det er off-topic og hører vel også til i en anden tråd, men

Landskinke, hvad i himlens navn foregår i GF?
Det startede så godt i denne sæson og nu er I tilbage ved udgangspunktet. Kan ikke lade være at tænke, at der lighedspunkter med United.
Måske forkert træner, helt sikkert en ikke beslutningsdygtig bestyrelse og en hel by, der hver har deres syn på sagen.

GF burde, som United, år efter år spille med i toppen, synes jeg og der har været spyttet adskillige kroner i kassen
Skrevet af Don_Millionaire
Mit tip er at der er mange derude, der møder de krav.
Fri os dog for tanken om at kun den ene eller den anden, kan føre United tilbage til toppen.
Der findes ingen "frelsere", kun hårdt arbejde udført af reelle kapaciteter, ikke panikdrevne løsninger. Det har vi sgu haft rigeligt af.


I det nuværende setup er det vel netop en frelser vi har brug for. Der er ikke et sportsligt setup der kan bære hele klubben, og derfor har vi brug for en stærk personlighed med et klart koncept og klare idealer. Det ændrer sig selvfølgelig hvis der kommer en sportsdirektør, men er ikke enig med dig i at der er mange derude der kan løfte opgaven i det nuværende setup.

Kommer der en sportsdirektør og tegner de større linier, så er jeg selvfølgelig enig med dig i at der må være mange alternativer, men indtil vi ser det, så synes jeg det er mere relevant at tage snakken ud fra det aktuelle scenarie. Det har efterhånden vist sig at klubben ikke handler særlig strategisk omkring det sportslige, så indtil der er ansat en sportsdirektør, så tror jeg ikke på at det sker.

Skrevet af fedefynboen
Don_M

Undskyld, det burde jeg selvfølgelig have nævnt, men jeg tænkte at den vinkel havde vi for længst afdækket.
Ja, en sportsdirektør med en linje som har tiltro i ledelsen i lang tid, er for mig fundamentet. Træneren skal så blot passe ind i det regi og, som du siger, må valget af sportsdirektør derfor komme først.
Problemet er nok at revisoren ikke sådan lige lader sig udskifte, selv om det er det helt rigtige at gøre
Skrevet af Pindhunden
Det ville være fedt, hvis en eller flere ex-spillere kunne få foden indenfor og bestemme en retning i klubbens sportslige set up. Men problemet er vel, at ingen har haft særlig meget succes udenfor kridtstregerne. Eller overser jeg nogle oplagte kandidater?
Man City hentede hele den sportslige ledelser i Barcelona, og vi har jo brug for et lignende set up - nok bare med en lidt anderledes underliggende spilfilosofi.
Men hvem skulle det helt konkret være, som også har brugbare ledelseserfaringer?
Giggs, Neville og Butt eller Bruce, Hughes og Robson er jo ikke helt oplagte.
Van der Saar har lidt ledelseserfaring fra Ajax, men det er ikke den spilfilosofi, som skal hentes til manchester, tænker jeg.
Marcelo Bielsa er manager i Leeds, hvilket jo ikke går, men kunne han ikke være en cool sportsdirektør med en klar drejebog for klubbens spilfilosofi? Jeg erkender, at min viden og opfindsomhed ikke rækker langt, men jeg savner nogen med noget sportslig tydelighed.
Skrevet af uden_benskinner
united skulle bare kigge mod naboen salford fc, der har en fantastisk ejerkreds bestående af selveste giggs, neville brødrene, scholes og nicky butt - og få dem hyret på konsulentbasis.

måske united kunne lave et lignende stunt, måske bare uden for ejerkredsen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

Det undrer mig sgu lidt at du synes at Barcelona konceptet er interessant, når du mener Ajax´s ikke er
I min bog spiller Barca og bl.a. Man C en videreudvikling af Ajaxbold.
Jeg så gerne et sådant spilkoncept i United også. Det har skabt vinderhold i snart mange år og intet tyder på at det er ved at uddø.
City har i den grad påvist at det også virker i PL.

Historisk har United før været ude på et sidespor fodboldmæssigt.
Den gang påbegyndtes ændringen ved at skaffe Arnold Mühren til klubben.
Han havde (sammen med bl.a. Thijssen) gjort Ipswich til tophold i årene forinden og han var som bekendt også Ajaxspiller
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Fede

Der er en visse lighedspunkter, en klub der har en vis historisk størrelse, stor lokal opbakning, stor fanbase men som har sejlet bag kulisserne i så mange år. Der hersker en kultur i GF hvor fight og klubhjerte har været væk, deres talentudvikling er gået totalt i stå trods kæmpe jyske ungdomsklubber som jagtmarker.. Forskellen er selvfølgelig at United aldrig har været i økonomiske problemer, er en anden størrelse osv.

Men netop det kaos der har hersket på de bonede gulve kan godt sammenlignes med Uniteds manglende strategiske ledelse..

Dog har David Nielsen i hvert fald i de kredse jeg befinder mig stadig opbakning blandt både fans og direktion..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
Synes nu Butt gør det okay, Neville og Giggs er vel ikke rigtigt blevet afprøvet endnu men det tror jeg altså ikke gør så meget, hvis det i Neville og Butts tilfælde er i anden række de skal ansættes.. De har sammen med Carrick, Scholes mfl. klubbens DNA og sjæl dybt indprintet i dem og det er for mig en af de ting der mangler i organisationen, The United way er simpelthen ikke til stede. Charlton og Fergie burde hive hele truppen ned på museet og fortælle dem om ånden der har givet klubben værktøjerne til at overkomme kriserne igennem tiden..

Få Nagelsmann, Howe eller Rangnick ind, giv dem en assistent stab bestående af Carrick, McKenna, Neville & Scholes og så få det tæsket ind i de drenge at de for fanden spiller for Manchester United!!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Toggle
Jeg tænker selvfølgelig at monchi ville være det bedste valg. Men efter at have set lidt internt på det har vi faktisk en Marcel Bout ansat i klubben. Han har et møghamrende spændende cv og kunne da passe perfekt i rollen som sportsdirektør
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
Toggle

Marcel Bout har så vidt jeg har forstået hans primære forcer indenfor modstander analyser og talent scouting, ikke indenfor organisation, ledelse og sportsstrategi..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
annonce
0