Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Ok, var bare overbevist om at han sagtens kunne klare den rolle. Han spillede jo forsvarsspiller i barca og central midtbane i city.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kan Yaya Toure overhovedet løbe efterhånden?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ifølge transfermarkt har han spillet 4 kampe i centerforsvaret igennem sin karriere.
Samme medie har ham som defensiv midt. Men mon ikke bare det er fordi han jo nok var den mest/bedst defensive af Xavi, Iniesta og ham??

Men de senere år i City har han jo primært været bølgebryder/offensiv central midt i 107 kampe igennem karrieren - altså den rolle Pogba ser sig selv i.
Personligt tror jeg Pogba pt ville være langt bedre, end Yaya som defensiv midt for United
Skrevet af Don_Millionaire
Om man betaler 90 mio. for én rigtig god forsvarsspiller, eller betaler 90 mio. for 3 forsvarsspillere der alligevel ikke slår til, så ved jeg godt hvad jeg vil vælge.

Jeg er som udgangspunkt ikke meget for at vi er blevet en klub der kaster massevis af penge efter spillere, men når det nu er den vej man har valgt at gå, så vil jeg langt hellere have at man betaler kassen for få spillere, istedet for at satse på billigere alternativer som eksempelvis Lindelöf, hvor man tror man har set noget ingen andre har.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Så lad os da købe Röcker i Brøndby for ?(eur)90m - så har vi brugt ?(eur)90m for 1 spiller.

Jeg er med på at det er i orden at sprænge banken for den rette spiller, hvis han som minimum er en af de 2-3 bedste på sin position i verden (eller i van Dykes tilfælde, en spiller som alene gør forskellen mellem om holdet er godt eller ekstraordinært samlet set).
Men gør/er Koulibaly det for United??

Og så giver det altså pt utroligt lidt mening at snakke transfers, når vi pt har en træner vi ikke har efter sommerpausen.
Det kunne jo være en ny træner/sportsdirektør mener en ny defensiv midt eller målmand til £100m er vigtigere, end en forsvarsspiller til £100m.
Og vi køber stensikkert ikke 2 så dyre spillere i samme sæson
Skrevet af Toggle
Enig DM. Jeg vil også hellere have koulibaly end 3stk lindelof.
Crazy
Hvorfor tror du vi ikke har mourinho efter sommerferien?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, Liverpool kunne ikke score på noget som helst i dag. Skal vi så regne med, at de sparker alt ind i weekenden?
Skrevet af Don_Millionaire
@Crazy

Du ved jo godt hvor jeg vil hen så dit eksempel med Röcker er sgu lidt søgt. Vi skal selvfølgelig ikke bare bruge penge for at bruge penge.

Om det er en forsvarsspiller vi skal købe synes jeg nu er ret tydeligt, men nu var mit eksempel også mere et udtryk for at jeg hellere vil have at vi køber enkelte dyre klassespillere, fremfor mange medium spillere med masser af potentiale.

Kommer der en sportsdirektør til, så ændrer mit synspunkt sig, men når setuppet er som det er lige nu, så tror jeg det vil være bedst at købe de bedste. Jeg tror dog at vi kommer til at skulle vænne os til Woody som sportsdirektør.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Enig DM. Jeg vil også hellere have koulibaly end 3stk lindelof.
Crazy
Hvorfor tror du vi ikke har mourinho efter sommerferien?

Mourinho er dead man walking - jeg er 90-95% sikker på, at han er væk senest til sommer - måske allerede når vores chancer for CL bold i næste sæson er væk - så kan Woody spare lidt af det han har betalt for meget for spillere over de seneste 5 sæsoner tilbage.

Lidt sjovt at tænke på, at vi kunne have fået Fellaini for 5-10 mindre, end vi endte ud med, og at det nu er vigtigt for Woody, at have en escape klausul med trænerne, så han kan spare lidt på deres løn.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Om det er en forsvarsspiller vi skal købe synes jeg nu er ret tydeligt, men nu var mit eksempel også mere et udtryk for at jeg hellere vil have at vi køber enkelte dyre klassespillere, fremfor mange medium spillere med masser af potentiale.

Nu var jeg jo uenig i, at det var smart at gøre Pogba verdens dyreste, og at betale så mange penge for en aldrende Matic, men dét du efterspørger har vi da gjort med både Pogba, Lukaku og Matic. Vi gjorde det også med Di Maria, og med Sanchez (dér var det mest mht. lønnen). Ligeledes med Mata, da man hentede ham.
Det er altså alle spillere som nogen i klubben forhåbentlig regnede med var altafgørende for at holdet kunne rykke sig mindst ét niveau op - ellers ville man vel ikke have betalt så meget for dem.

Men ingen af dem har endnu gjort nogen nævneværdig forskel.

Jeg har også længe tænkt, at det skulle være klasse, når man hentede spillere - men det er jo dét man har gjort længe. Det fungerede langt bedre, da Ferguson en gang imellem hentede en stjerne, eller en stjerne i svøb, og ellers hentede fornuftige spillere der bare passede ind - eller hvis de ikke passede ind, var de ikke hentet som stjerner, og var til at sælge igen. Den eneste stjerne han hentede, som han så sig nødsaget til at sælge, var Veron (så vidt jeg husker).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lukaku skulle endegyldigt have droppet Raiola. Der var rygter om det allerede sidste sæson, men der var vist blot en PR-aftale med Roc Nation. Nu siger Duncan Castles, at Raiola er blevet byttet ud med Pastorello for så vidt angår den sportslige rådgivning.

Jamen hurra! Så mangler vi bare, at Pogba gør det samme.
Skrevet af #GGMU!
Forstår ikke hvorfor man ikke venter til sommer, også udnytter den klausul som Toby alderweireld har i sin kontrakt? :-)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det tror jeg da også, det er overvejende sandsynligt, st man gør. Om ikke andet forsøger.
Skrevet af Don_Millionaire
@Crazy

Du har ret, det har langt fra været sikkert at vi har ramt rigtigt blot fordi vi har købt dyrt ind, og det samme har vel været tilfældet når vi har købt "billigt" ind. Når vi har købt dyrt ind, er vi som du nævner, endt op med Alexis, Pogba, Di Maria, osv., og når vi har købt billigt ind, er vi endt op med Rojo, Lindelöf, Mikhi, osv. Uden nogle former for sportslig retning virker det til at vi vil have en ret høj fejlmargin med de spillere vi henter, men mit håb er blot at vi med en fremtidig bedre manager vil se en ændring, og at det i den henseende kommer til at fungere bedre med de dyre køb og den bedre kvalitet. På et eller andet tidspunkt må en samling af en masse gode spillere komme til at kunne fungere sammen.

Er det den ideelle vej at gå, nej, men med den måde klubben styres på, så tror jeg det er den eneste måde at opnå resultater.
Skrevet af KasperK
Bevares. Fodbold var generelt noget andet på denne tid, men se lige et skønt gensyn med en flok spillere, der helt afgjort spiller for trøjen (Og SAF selvfølgelig :) )

https://www.facebook.com/1385999335006837/videos/491369201329669/

Hvornår er der sidst blevet gået til stålet uden det har været Rojo, der har været på enmandstogt efter et rødt kort?

Skrevet af Inuk.
Vi kommer til at betale overpris uanset om vi henter en upcoming talent eller etableret stjerne. Alle ved Woody er desperat efter at vinde det første store trofæ post Fergie, og alle ved han har pengene. Det er sælgers marked, især når det er Woody der sidder i bordenden med det store checkhæfte.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der bliver knebent med bredden i dag. Der er ikke meget fart på kanterne.

Romero;
Valencia, Bailly, Jones, Rojo;
Fred, Fellaini, Pogba;
Mata, Lukaku, Pereira;
Skrevet af Toggle
.jeg er 90-95% sikker på, at han er væk senest til sommer
Jeg mindes også at hovedparten af os var sikker på at mourinho kun holdte til nytår. Bevares der kan stadig ske meget de næste 3uger men jeg har svært ved at se det ske. Ligesom hovedparten herinde er jeg også forundret over at mourinho fortsat er der.

DM
Vildt at du kalder dem du lister op der som billige.

LUHG
Skrevet af Sir , moderator
Er det tæt på stærkeste opstilling? Jeg havde egentlig troet man ville spare lidt spillere til weekenden, men det er ikke tilfældet vel?
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er sgu lidt svært at sige. Valencia har stort set ikke spillet i denne sæson, men om det er fordi, han er sat eller fordi han kæmper med sine halv-kroniske skade, er ikke noget offentligheden er blevet indviet i. Han er ikke den bedste back længere i hvert fald. Smalling, Dalot og Martial er skadet/sparet. Young, Lingard, De Gea og Rashford er sparet.

Jeg synes personligt ikke Matic er en del af den stærkeste opstilling længere, men han er så også sparet og spiller stensikkert i weekenden. Nok det samme med Herrera.

Man kan også sige: Jeg ville ikke blive overrasket over at se 7-8-9 ændringer til kampen mod Liverpool.
annonce
0