Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sikke noget vrøvl du fyrer af...I samme periode, har Utd kun solgt spillere med tab, og det er ikke bare små ukendte spillere vi snakker om. Der kan blandt andet nævnes: De Maria, Schneiderlin, Depay, Mkhitaryan af de lidt større.

Tjaaa, nogle gange argumanterer man bare for at argumentere. du har lige argumenteret for noget der overhovedet ikke var/er relevant for debaten. Tottenham har endnu til gode at vise, at de kan købe en verdensstjerne til lige præcis den plads man mangler en på.
Det er korrekt, at det har sejlet de seneste 6 år - det er der jo ingen der benægter.
Hvad diskussionen derimod her gik på, var hvad Pochettinos muligheder var i United vs. muligheder i Tottenham.
Og som tingene er lige nu, har han altså større muligheder for at vinde trofæer i United, end i Tottenham, hvis han får tid og har tålmodighed.

Jeg ved ikke hvor valide de udtalelser der er refereret til de seneste dage, men der har været skrevet, at Poch i hvert fald gerne vil være i betragtning til jobbet.
Der er ingen der siger, at Pochettino skifter til United - men at hans muligheder vil være større i United, og presset ligeså.
Men det virker til, at alle Tottenham fans er så utroligt bange for, at det sker, at I argumenterer til højre og venstre for, at det ikke komemr til at ske - muligvis for at overbevise jer selv om at det ikke kommer til at ske.

Jeg ved ikke hvad der sker - jeg håber bare ikke, at vi henter Simeone, Blanc, Zidane eller Conte - og så håber jeg ikke, at det bliver en manager alene der kommer ind, men både en manager og en sportslig ansvarlig i klubben, som Manageren skal referere til og sparre med.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Conte og Simeone - ej, det ville næsten ikke være til at bære. Så hellere spille noget naivt offensivt bold med Babyface på sidelinjen. Jeg tror ikke fanbasen inkl. mig selv orker en defensivt orienteret manager igen lige med det samme.
Skrevet af fedefynboen
Lezcano

Jeg har ikke viden til at anfægte din lange redegørelse for Spurs´ handler.
Og det gode købmandsskab det er udtryk for.
Ej heller er jeg uenig. Det er ganske intelligent at spotte DEN spiller man vil have fra "den billige ende" og siden gøre vedkommende til en velfungerende spiller.
Du har også helt ret i at United ikke har været i nærheden af at udvise samme fornuft og skaffe spillere med udviklingspotentiale, frem for golddiggere som kan sælge et par ekstra trøjer i langbordistan.

Profit her og nu, frem for langsigtet planlægning er et far cry fra godt købmandsskab, men det er tilsyneladende hvad "vore" texanere tænder på.
Modsat Levy, som nok er en pengebevidst handelsmand, men som har sine rødder i byen og formentlig også gerne vil have en statue af sig selv sat op ved det nye stadion.

Der hvor dit indlæg savner realitetssans, er omkring pressen.
Du skriver: "Derudover er der ingen kritik af medierne i England, som opfinder den ene historie efter den anden. Så snart deres kilder/viden kommer fra "we understand" eller "a source close to the club" ved man at journalisten er en amøbe som ikke burde have et arbejde."

Er naturligvis enig i at pressen opfører sig som griske svindlere, der kunne sælge sand i Sahara, men du anfører de er amøber, som ikke kan deres arbejde.
Her springer kæden af, for de skriver jo blot hvad alle vi fjolser vil læse og betale for.
Ud fra en kynisk betragtning, gør det vel dem til dygtige handelsfolk, eller hur?
I en verden hvor godt er rig og sandhed ikke sælger, er de vel bare gennemført dygtige.
Moralløse skiderikker, javel. Men amøberne - det er du og jeg.
Vi køber deres ævl!!!
Vil vi af med de plattenslagere, så er der kun én måde.
At stemme med fødderne, så kan de skrive julekort til hinanden
Skrevet af TheUnitedWay
Gad vide om vi går tilbage til 4-4-2:

De Gea
Linde-Bailey-Smalling-Young
Lindgard-Fred-Pogba-Martial
Lukaku-Rashford.

Noget i den stil kunne være spændende at se.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af uden_benskinner
lezcano har mange gode pointer ift de forkælede spillere som er i united, samt jeg er enig i hans betragtninger om at united har forsømt at pleje den yngre del af talentmassen, og i de senere år hvor klubben bare har gået ud og købt og købt som en anden oligark på syre uden at få det store udbytte - al dette veil jeg godt vedkende mig som en sygdom united stadig lider af.

jeg vil ikke forholde mig til, om det skal være tottenhams nuværende træner, eller en anden profil der ta´r over til sommer. lige nu synes jeg det handler mest om at få woodward til at forstå, at united er en traditionsklub, der bygger på velafprøvede værdier, og disse synes jeg man skal forsøge at finde frem til først, og så dernæst vælge en kongenial træner, der matcher dette værdisæt.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
u_b

Er det ikke det præcis samme fænomen, der spiller ind, når snart sagt alle ønsker og forventer "et navn" som kommende manager/træner?

Er det bedre at få en beviseligt erfaren og succesrig manager, der har sit ry og rygte at forsvare, end det er at få en sulten, talentfuld yngre model, som brænder for at vinde/slå sit navn fast?

Handler det ikke om, i alle sammenhænge, at spotte talentet hvor det er og så give vedkommende tid og opbakning til at udfolde det?
Som Tottenham med Poch til eksempel.

Når det gør sig gældende at spillere som Sanchez og Zlatan i virkeligheden er spild af tid og penge, hvorfor skulle det så være anderledes når vi taler manager?

Uanset hvad man vælger, så vides det aldrig med sikkerhed om kemien mellem trup og manager vil fungere, når man signer. Det er altid at sats med ubekendte, så for mig gælder argumentet om at man ikke har bevist sig bestemt ikke.
Talentet og viljen må være de afgørende punkter til hver en tid. Handler altså om at spotte det talent og forsøge at afdække om kemi og indstilling er til stede.
Alt andet er for mig ammestuesnak
Skrevet af Slettet(361642220710)
Solskjær i et par måneder istedet for at holde Mourinho sæsonen ud? Hvad er meningen med dette?

Men United om det....
Skrevet af Slettet(361642220710)
Det er den bedste julegave vi kunne få.


Baseret på Solskjærs gode træner karriere? Ja i Molde.... Jeg ville vente med at åbne denne"julegave"..... lad os se hvad der sker til maj..

så røg mine penge på, at United vinder CL..... uden mourinho tror jeg ikke på det.


Men det ville ikke undre mig, hvis Pogba,Lukaku og Sanchez lige pludseligt begynder at spille godt igen.....

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/jose-mourinhos-man-utd-sack-13751590

Hvis united fans kan leve med dette.... forræderisk måske...
Skrevet af KPinchy
@unicef jeg har aldrig rigtig kunnet forstå din konstante insisteren på at Mourinho er, ja, nærmest ufejlbarlig. Hvis du har fulgt klubben lidt mere end bare fem år, ved du også gost at hans måde at spille på, ikke passer ind i United.
Solskjær er måske et ubeskrevet blad, men hans tilgang til spillet, samt det faktum at Phelan kommer med, burde få optimismen til at boble i dig.
Skrevet af Slettet(361642220710)
Hvis du har fulgt klubben lidt mere end bare fem år, ved du også gost at hans måde at spille på, ikke passer ind i United.


Mourinho sagde det "ikke" var hans hold, så når du siger "hans måde at spille på" vil jeg stille spørgsmålstegn ved det.... nogen af Spillerne forrådte Mourinho, ingen tvivl hos mig. Desuden var fansene også efter ham til sidst, så du har nok ret i, at Mourinho og United ikke passer sammen. Nu må klubben videre , og lad os se hvordan Solskjær gør det.

Fansene er bag ved Solskjær, så det er vel en god start.

Skrevet af Slettet(260021200206)
Unicef, stop nu med dit fanboy mourinho glorificerings pjat, han er gudskelov fortid nu efter en elendig sæsonstart og vi kan alle se fremad, ingen grund til at snakke om ham mere.. Solen skinner på ny over OT.

Spændende valg med Solskjaer, Phelan, Carrick og Mckenna. Jeg håber de gør det så godt at de bliver forlænget. Ligegyldigt hvad må de have fans og spillernes opbakning fra starten hvis dette skal lykkes, og det tror jeg bestemt de har. Fuld frontalt mod Cardiff.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Jpp
Sorry. Bryder lige ind.

"Hvis united fans kan leve med dette.... forræderisk måske... "

Og grebet ud af den blå luft, der er jo for fanden ingen kilder på det, du sidder og læser.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(361642220710)
Sorry. Bryder lige ind.

"Hvis united fans kan leve med dette.... forræderisk måske... "

Og grebet ud af den blå luft, der er jo for fanden ingen kilder på det, du sidder og læser.


Hvad med linket? virkede det ikke?


https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/jose-mourinhos-man-utd-sack-13751590

Måske en dårlig kilde... true
Skrevet af Jpp
Jeg så linket.
Hvem har fortalt Mirror historien, Unicef?
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(361642220710)
Luke shaw

"The defender had a smile and a thumbs-up for photographers as news of the sacking broke "

Måske ikke den bedste kilde, da man ikke ved hvornår billedet er taget?
Skrevet af Slettet(361642220710)
Kilden?

ByJohn CrossChief Football WriterSteve Bates

Måske en dårlig kilde?

Men hvad med Pogba?

Pogba´s Instagram account also featured a post with a photo of him smiling alongside the words “Caption This” shortly after the story of Mourinho´s sacking first broke.

Måske tilfældigt?
Skrevet af Bosse1983
Ja, dårligt at de ikke alle kommer til træning i sort. De må bære et bind næste kamp og holde 2,5 minuts stilhed, så man dels respektere det symbolske tidspunkt Mou imploderer og hans typiske, men for tidlige, bortgang.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://youtu.be/bjWhzlD5sVs

Det her klip cirkulerer rundt på de sociale medier - givet vis fordi ingen har fulgt Solskjær i Norge og ved, hvordan han coacher. Men jeg er vild med det.
Skrevet af Jpp
"Kilden?

ByJohn CrossChief Football WriterSteve Bates"

Du forstår ikke, hvad jeg mener. I artiklen står der ikke, hvem der fortæller om det high-five og de reaktioner inde fra omklædningsrummet. Der nævnes en unavngiven kilde, men det har ingen troværdighed. Man kan ikke bruge det til noget som helst - det er sladder. Forstår du hvad jeg mener?
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Klippet understreger vel meget godt hvilken opgave Solskjær står over for
Projekt gendannelse af optimisme.
Til helvede med taktik og frygt for at tabe, spil nu bold for pokker, som I gjorde da I var små.

Svært ikke at holde af, men også udtryk for hvor dybt depressiv situationen er.
Spillerne aner jo knapt hvad de skal mene om hans instrukser og virker nærmest paralyserede.
Kæmpe opgave Ole Gunnar. Pøj pøj med den!
annonce
0