Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Interessant indspark fra ESPN. Jeg er delvist enig, men som Inuk skriver, så var der flere perioder under SAF, hvor United stormede mod modstanderens mål og angreb lystigt, positivt, håbefuldt og optimistisk. Ja SAF var ikke bleg for at ændre formationer eller taktik - også til tider til ret defensive udtryk, men i det store hele, faldt jeg for det ivrige angrebsspil, hvor alle bidrog til angrebet - ofte i høj fart og aggressivt genpres.


"Vigtigste for mig i det interview er når han siger at vi skal forkusere på os selv og vores spil og ikke modstandernes... halleluja"

Fuldstændig enig. Det er super good news
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af KnockOut
Jeg er helt vild håbefuld på vejene af jer, det ville være rigtig dejlig at se United spille bold igen, det var ikke provokation men bare en konstatering jeg ikke syndes det har været United værdig i en tid nu.

Som fan af fodbold og ikke mindst PL glæder det mig hvis United lige som City, Arsenal, Liverpool, Tottenham og til dels også nye Chelsea vil bidrage med den mere offensiv tilgang.

Ikke at jeg ikke elsker en god defensiv men for underholdnings værdi skal der helst være andet end 25min tidstræk med bolden ude af spil.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af North
Jeg håber meget at Ole har modet til at kigge mod fremtiden og ungdommen. Det betyder at spillere som Valencia, Darmian, Rojo, Fellaini, Young og Matic ikke indgår i start 11eren som udgangspunkt. De skal selvfølgelig spille her i juleprogrammet, da vi er nødt til at fordele ressourcerne.

Men som udgangspunkt vil jeg gerne kigge på følgende opstilling

De Gea

Dalot, Bailly, Lindelöf, Shaw

Periera, Fred, Pogba

Mata, Rashford, Martial

Skrevet af Slettet(100838201910)
Ole Gunnar Solskjaer confirms he "will have an input" into January transfers. Says he will speak to all the players who don´t start at Cardiff and remind them of the need to be team players: "No-one has been on the bench more than me."

Jeg ved ikke, hvor tryg jeg er ved, at han får indflydelse på transfers, men herlig anden del af citatet.

Ole Gunnar Solskjaer says he has spoken to Sir Alex Ferguson. Recalled the 5-5 at West Brom and said: "I want us to play with courage, for the players to express themselves and take risks. I want the players to be the kids who love to play football."

Og helt seriøst, så tror jeg vores spillere har brug for at få et pusterum og nyde at spille fodbold igen.
Skrevet af Battlegoat
Skrevet af Liv'pool
Ej skal OGS nu til at give fodboldglæden tilbage til man utd, han lyder desværre fornuftig.

en Joker I godt kunne ende med at blive glade for.
Skrevet af miks
OMG det er amatør tid hos United. De har mistet grebet totalt.
Skrevet af RealistiskFan
You are my Solskjaer
My only Solskjaer!

Jeg glæder mig som et lille barn til de kommende kampe.

I forhold til Ferguson tiden, så handlede det vel også om at alle spillere spillede for klubben.
Ja, de var dygtige til at ændre taktisk, men også fordi er der var så meget tro på holdet.

Fergie-time er jo et udtryk for, at man altid troede på at vi ville vinde til sidst. Både modstander og os selv.
Fan af Manchester United
Skrevet af Inuk.
Det bliver legendarisk hvis han står og peger på uret 5 minutter før tid.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Angel Gomes og James Garner er med i Solskjærs første trup.
Skrevet af uden_benskinner
det er et godt signal som gunnar sender: at ungdommen står klar i tilfælde af, at de rutinerede har mistet viljen til at kæmpe for trøjen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(321401193008)
LaPioche.

Hvad kan du fortælle om James Garner?
Og nogle ide, hvorfor Mason Greenwood, ikke er blevet udtaget?
MUFC
Skrevet af Mr. Pink
Ole Gunnar Solskjaer says he has spoken to Sir Alex Ferguson. Recalled the 5-5 at West Brom and said: "I want us to play with courage, for the players to express themselves and take risks. I want the players to be the kids who love to play football."

Og helt seriøst, så tror jeg vores spillere har brug for at få et pusterum og nyde at spille fodbold igen.


I love it.

Ja, jeg er helt enig med dig i, at spillerne burde ha behov for at nyde at spille og lege fodbold igen.

Og ja, hvor søren er Greenwood?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Pindhunden
Der er mange spillere, vi kan have begrundet håb om at kunne forbedre sig med lidt færre Mourinho-restriktioner på skulderne. Pogba, Shaw, Martial og Rashford.
Jeg har tit funderet over, hvad der er sket med den forrygende Herrera, jeg så være med til at slå United med Bilbao under Bielsa. Jeg husker ham som en god boldspiller, der forsøgte at aflevere og presse spillet fremad hele tiden.
De sidste tre år har han mest spillet bolden bagud - og ret bemærkelsesværdigt altid "vendt rundt" med ansigtet ned mod eget mål. Ofte har han meget mere plads, hvis ham vender frem i banen, men ødelægger al fremdrift ved at skulle vende bolden bagud først. Jeg har holdt øje med det i mange kampe, og selvom al pres kommer fra vores egen banehalvdel, vælger han alligevel at tage bolden med sig i den retning. Jeg kan ikke lade værd med at tænke, at han er blevet hjernevasket til altid at skulle beskytte sin bold frem for at tage risici.

Hvad tænker i andre. Hvem kommer til at forbedre sig mest med trænerskiftet, og hvem har det en negativ betydning for?
Personligt tror jeg ikke på, at Matic, Young og Valencia vil blive bedre uden Mourinho, mens Pogba og Shaw vel er gode bud på folk, der vil blive væsentligt bedre?
Skrevet af fedefynboen
Flere har nævnt (og citeret) omkring Fergusons skal vi kalde det flexible, pragmatiske, udogmatiske tilgang.
Der kunne vindes på forskellige måder, afhængigt af hvilke spillere var i form, modstander og vel også tidspunkt på sæson/sammenpresset kamprogram.

Det er ganske let at nikke genkendende til den analyse. Jeg mener den er rigtig.
Men men!!! - Der er nogle omstændigheder, som skal være på plads, for at den "taktik" kan give resultater.
Først og fremmest skal der være en spillemæssig basis, som holdet kan falde tilbage på.
Og den var, som jeg ser det, all-in attack. Med fladt, bevægeligt positionsspil kunne langt hovedparten af modstanderne bringes i uføre.
Stilen bragte mange fine sejre - også nogle med mange mål.
Og hvad er vigtigere, den bragte selvtillid i truppen og for den enkelte spiller.
Efter min mening også grunden til at vi så tit kunne opleve fergietime. Holdet troede ganske enkelt på at den klarer vi.
Nederlag var sjældne og kunne kaperes uden tab af selvtillid.

Med andre ord: holdet kunne improvisere og spille efter helt anden taktik, netop fordi de havde troen på deres egentlige koncept.
Og uden koncept, ingen improviseren. Hverken som hold eller for den enkelte.

Jeg er altså grundlæggende uenig i den analyse, som siger at Fergusons United intet koncept havde. De evnede blot at fravige det, netop fordi de troede på det.
Situationen netop nu er diametralt modsat. Holdet har intet koncept og kan som følge heraf heller ikke improvisere.
Kan man så overnight give holdet et koncept? Nej, så let er det selvfølgelig ikke, det tager tid. Forventes det at en interim træner skal gøre det? Nej, selvfølgelig ikke og det ville også være hul i hovedet, hvis næste mand på posten ændrer det system omgående.
Derfor er Solskjærs tilgang en befrielse. Spillerne får lov at slå sig fri af snærende bånd og blot spille bold.
Den holdånd der dermed opstår er naturlig og kan anvendes af en hvilken som helst træner og tillige vil hver enkelt spiller ligeledes have muligheden for at vise sin rummelighed og rækkevidden af talentet. Også det kan en kommende træner bruge, når vedkommende skal sammensætte sin trup.
Mous rigide tilgang efterlod ikke meget for en ny træner at arbejde med, så jeg ser det som en oplagt mulighed for klubben, at reboote sig selv fra næste sæsonstart.

Valget af OGS er derfor glimrende og jeg er ganske sikker på at spillerne også vil vise os at det er rigtigt.
Så må koncept og forhåbentlig improvisation komme i næste sæson og en sportschef kan findes uden stress.
Det eneste problematiske ved situationen, er i mine øjne at det ikke allerede skete sidste efterår. Den bevidsthed de fleste af os har nu, eksisterede også den gang, hvad endnu mere kalder på en sportslig ledelse med kvalitet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad kan du fortælle om James Garner?

Jamen han var faktisk også med på pre-season tour i sommers og vi havde ham med til Valencia den anden dag. Tidligere forsvarsspiller men huserer nu på den centrale midtbane. Han har været i klubben siden 8-års alderen eller lignende og har været anfører for vores ungdomshold såvel som på det engelske U17-landshold. Han virker som enormt intelligent på banen, dygtig teknisk, god i det opbyggende spil. Han minder mig egentlig en del om en vis tidligere nr. 16, som sidder på vores trænerbænk.

Og nogle ide, hvorfor Mason Greenwood, ikke er blevet udtaget?

Nej, jeg ved det ikke. Gomes spillede så sent som i går for U23´erne, så jeg ville blive meget overrasket, hvis han er med i den endelige trup. I og med Lukaku er ude af personlige årsager, kunne det have givet mening at udtage Greenwood, men han skal nok få chancen. Han er simpelthen alt for god og har lige ekspederet Chelseas U18-hold ud af både PL Youth Cuppen og FA Youth Cuppen. Han er godt nok kun lige fyldt 17 år, men hvis Solskjær mener det, når han siger "hvis du er god nok, er du gammel nok", så kommer han til at få spilletid inden længe.
Skrevet af danielramming
Er ikke Unitedfan, men læste på et tidspunkt om SAF’s træning, at hver gang der blev spillet på to mål, så skulle en repræsentant fra hvert hold trække et spillekort, som hverken de eller medspillere vidste hvad var. Kortet repræsenterede så antallet af mål man skulle score for at vinde spillet. Hvilket betød, at man aldrig kunne give op, for næste mål ville altid kunne give sejren, og man kunne ikke blive sløset selvom man var foran, da ethvert mål imod også kunne betyde nederlag.

Er der nogen som har hørt samme historie? Eller er det bare en skrøne?
Holder med OB.
Skrevet af Inuk.
Personligt tror jeg ikke på, at Matic, Young og Valencia vil blive bedre uden Mourinho, mens Pogba og Shaw vel er gode bud på folk, der vil blive væsentligt bedre?

Hvorfor skulle Pogs og Shaw blive "væsentligt bedre"? Shaw er jo god i forvejen. Pogs har tilgengæld brug for at levere stabile præstationer.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Shaw forbedrede sig markant allerede under Mourinho, men jeg synes ærlig talt niveauet er faldet siden kontraktforlængelsen.

Hvem der vil blomstre, synes jeg, er svært at sige. Jeg tror stadig vi vil se Matic på midtbanen her i begyndelsen, mens en spiller som Fellaini nok vil få det svært med andet end bænkpladser. Spillere som Fred og Pereira vil sikkert få en chance, men om de kommer til at blomstre, afhænger jo i høj grad af, om de så griber den.

Hvis Dalot ellers kan holde sig skadesfri, tror jeg, han vil sætte sig på højre backen. Men det tror jeg nu også, han ville have gjort under Mourinho.

Ellers synes jeg bare det er spændende, om Solskjær er lige så akademi-liderlig som mig, og som jeg egentlig har indtryk af, at han er. Helt konkret har vi jo ikke nogen "ægte" højre kant på førsteholdet, men et af vores største talenter på akademiet, Chong, er i den grad en ægte kantspiller. Skal han prøves af på øverste niveau nu? Kunne være fedt hvis han fik et gennembrud i lighed med Januzaj i det håbløse forår under Moyes.

Skrevet af Inuk.
Kunne være fedt hvis han fik et gennembrud i lighed med Januzaj i det håbløse forår under Moyes.

Og endu bedre hvis han er bedre end Janu :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0