Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
det glæder mig faktisk at høre, at mourinho stadig er skuffet over især paul scholes og rio ferdinand, som var hans hårdeste kritikere fra start af.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Kigger vi lidt på spillere der virkelig var glade inden mourinho og i starten af mourinhos unitedtid så tror jeg sgu alle kommer til at blomstre de næste mange måneder. Hvem jeg tror der kommer til at blomstre mest vil jeg nævne Rashford, Martial, Shaw og Alexis. Jeg ved sgu ikke helt med Pogba - han skal i hvert fald finde den Pogba frem der blev verdensmester i sommers og spillede Champions League finale med Juventus for nogle år siden. Spørgsmålet er om Pogba ikke er større end klubben og måske bare burde skippes videre?

Aftenens kamp står for døren. Hvordan kommer vi til at stille op? Jeg tror ikke vi skal forvente at se både bailly og lindelof i bagkæden. Jeg vurderer dem simpelthen ikke til at være fysisk stærke nok til at kunne dæmme op for cardiff fysik. Så den ene midterforsvarer bliver nok phil Jones. Jeg synes det kunne være vildt spændende at flytte lindelof frem på 6eren men det kommer nok ikke til at ske. Realistisk kunne opstillingen blive således i en 433:

DDG
Young Jones Bailly/Lindelof Shaw
Herrera Matic Pogba
Lingard/Mata Rashford Martial

Jeg synes de gange vi har set pogba være bedst har været når spillere som matic og herrera har kunnet dække af for ham defensivt og han har kunnet koncentrere sig om det offensive.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
"Shaw forbedrede sig markant allerede under Mourinho"

Synes det er en sandhed med modifikationer, som vel har at gøre med den opfattelse mange havde af Shaw, som doven, overvægtig mm.

I min optik har han endnu ikke nået niveauet fra før skaden og jeg kan også tvivle på om han gør. Oprindeligt var han en meget pågående og initiativrig back, som bestemt havde sine kompetencer i det offensive.

Set i det perspektiv, er det vel naturligt at tænke, at han igen vil kunne "slippe gækken løs", nu Mou er væk. Men vi ved alle at fodboldspillere nok så meget spiller på selvtillid, som på det egentlige talent. Her er det at Mou har gjort størst skade efter min mening. Ved at hænge manden ud og ved at begrænse hans mulighed for at bidrage med hvad han er bedst til.

Kort sagt mener jeg at han er blevet i tvivl om hvorvidt han fortsat kan og at det fænomen formentlig vil begrænse videre (gen)udvikling.
Om Shaw så er ene om at blive påført den potentielt karriereskadelige begrænsning, er jeg sgu også rigtigt meget i tvivl om. Hvad med Pereira? Hvad med Rashford? Og der er sikkert flere. Lindelöf til eksempel.

Håber virkeligt at "skaderne" ikke er uoprettelige og at en positiv ånd på træningsanlægget kan ændre det og gøre min bekymring irrelevant
Skrevet af Pindhunden
Jeg er jo sådan set enig i, at Shaw i en periode forbedrede sig under Mourinho, men det var vel også fordi han på et tidspunkt havde et endog meget lavt niveau. Når jeg tror på en forbedring, handler det om muligheden for, at han nu kommer til at spille mere offensivt. Hans gennembrudssæson i Southampton var jo kendetegnet ved, at han konstant kom i løb i dybden fra kanten. Hvis vores kantspillere skal fortsætte med at gå meget ind i banen, så er et af mine største håb under Ole, at vi skubber vores backs frem hele tiden. I hvert fald på skift.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Startopstillingen Idag?

Håber på

Dalot Bailly lindelof Shaw

Fred pogba

Lingard mata Martial

Rashford


Og forhåbentlig indskiftninger til gomes og garner..


Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
Havde håbet på at se chong og greenwood med også men det kommer forhåbentligt
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(321401193008)
https://youtu.be/y3eVIJ9dAN8

Faldt over denne video. Alle Ole Gunnar Solskjær´s mål i klubben. Officiel video fra United og med original kommentarspor. Flere klasse kasser
Fed optakt til i aften! God kamp
MUFC
Skrevet af uden_benskinner
fantastisk video, tak.

trøjerne som united spillede i dengang, minder jo nærmest om ishockey-trøjer.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Mon ikke at Pogba kommer til at spille et par brand kampe her henover julen. Modstanden bliver ikke særlig svær, og nu hvor han ikke skal koncentrere sig om at vinde en magtkamp med hans træner, så tror jeg at vi får det fulde potentiale at se. Det er jo ikke fordi nogle er i tvivl om at han er en fænomenal spiller.

Spørgsmålet er blot om han også har det rigtige fokus til at kunne opretholde et respektabelt niveau henover en lang sæson. Det mangler man stadig at se.

Bud på kampen i aften. 1-4 med et par kasser fra Rashford.
Skrevet af RealistiskFan
Ja, man kunne da håbe at OGS kunne gøre Rashford til den nye "baby faced assasin"
Fan af Manchester United
Skrevet af Battlegoat
Så drenge nu sker det snart, a new dawn!

Dagens udvalgte er:

De Gea

young Jones Lindelof shaw

Herra Matic Pogba

Rashford Lingard Martial
Skrevet af Toggle
Ærgerligt jeg ikke satsede opsparingen på startopstillingen. Det er længe siden jeg har glædet mig så meget til en United kamp
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
man fornemmer morgenluft: en 433 ser faktisk ret spændende ud under solskjær.

fellaini ude, men matic desværre (stadig) inde. okay, jeg forventer at se mere spilleglæde og større selvtillid udfoldet, og naturligvis et højt pres-tempo fra start til slut. mere skal der i grunden ikke til får at united dna´et kan skimtes i det fjerne.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Mon der gemmer sig en latent Carrick-type gemt i Matic som bare venter på at folde sig ud? :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Sarl
Mod et fysisk stærkt Cardiff-hold er Matic måske heller ikke helt dumt.
Skrevet af uden_benskinner
jeg har en hemlig drøm om at se agile mata erstatte langsomme matic.

mata´s hurtige opfattelsesevne vil i min optik kunne skabe nogle vanvittige kontramuligheder, hvis han fik dirigentstokken centralt på midtbanen.med pogba lidt længere fremme som ham med den gyldne fod.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
RaasaaaAaassshhi
Skrevet af Inuk.
Hold da op hvor er det godt
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Martinovic
0-1 Rashford.

Nu vinder I PL.
Mojn do!
annonce
0