Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes også Shaw var ok i dag - Valencia var ringe.

Der er ikke noget der taler imod Solskjær. Men 4 sejre med et markant bedre hold end modstanderne er altså heller ikke noget der taler for.

Det bliver spændende at se hvordan vi står mod næsten lige så formstærke Spurs næste søndag.

Det ser godt nok noget bedre ud nu, end for bare 2 uger siden - både i stillingen og udtrykket. Et godt resultat mod Spurs, og jeg begynder at tro top 4 er muligt. Jeg mener kun det er Arsenal og Tottenham vi har på udebane af top 6 holdene.
Skrevet af TheUnitedWay
Ikke den bedste kamp, men stadig en 0-2 sejr, det er svært at være ked af.

Ros til Lukaku og Alexis for at gøre en forskel da de kommer ind med hhv. et mål og en assist. Derudover ros til Rashford, Shaw og Lindelöf som alle spiller en fin kamp.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Battle

Hvilken af delene? Rosen eller risen?
Er vel seriøst at medtage begge dele, hvis der skal drages nogen konklusion
Eller hur?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig i, at Shaw også gjorde en god figur. Valencia ser til gengæld udbrændt ud. Tager man de kroniske ankelproblemer in mente, så håber jeg ikke, man overvejer nogen ny kontrakt. Young kan fint beholdes som back-up/rotation med Dalot, men Valencia ser mør ud.

Hvornår har vi sidst fået fuldt hus i juleprogrammet. Vi skal vel tilbage til fergie dagene?

Ja, det er faktisk helt vildt.

Så må vi se, hvad Solskjær duer til, når vi ikke er storfavoritter inden en kamp. Det har han sgu nok aldrig prøvet ikke at være mod Spurs. Han siger selv, han har noteret sig, hvad Ferguson gjorde og sagde.

Tvivler på, det bliver en peptalk a la "Lads, it´s Tottenham".
Skrevet af MM27
Lindløf havde en del gode indgreb i dag, synes jeg. Men i mine øjne mangler han sikkerhed i den opbyggende fase, som Rio var tidligere. Måske kommer det med rutinen, men det kommer til at se lidt usikkert med Linde og Jones i midten.
Skrevet af Battlegoat
@fynbo
der hvor kommentatoren siger han fejl placere sig. ;)

fynbo at han har gode ting frem i banen, det jeg enig i og jeg tror han vil være bedre under OGS end han var under mou, fordi vi spiller fremadrettet fodbold.
men der er bare nogle ting i hans spil jeg ikke bryder mig, for eks. for et par posts siden beskrev du 2 type forsvarsspillere hvor lindelof var den type der bakkede og afventede. i dag kostede det næsten et mål. og sådanne situation er der bare mange af med ham.
jones er en kluder mikkel, han kunne falde over snefnug, men jeg sidder aldrig med fornemelsen af at en angriber narre ham.
Skrevet af fedefynboen
Den hørte jeg faktisk godt Battle.

Var vist Pihl ikke?
Men jeg hørte også en del gange; godt indgreb, fin tackling og godt fremstød.
Morten Bruun er Unitedfan, men man kan ikke beskylde ham for at være bias´d i sine kommenteringer. Tværtom nærmest.
Roser han United, er det fordi der er dækning for det og fra hans mund var en del roser til Linde.
I øvrigt fint igen at have de to som kommentatorer til en Unitedkamp. Det er længe siden sidst.

Den episode du omtaler hvor han fik ris, var det ikke umiddelbart efter at Jones havde lavet sin dumme fejl? Jeg kan tage fejl, men jeg tror det.
Var jeg Jones´ makker i en sådan situation, ville jeg sgu også være en smule nervøs og have antennerne ude for at dække af for min makker.
Herved måske meget naturligt at han "glemmer" at være helt tæt på egen mand
Om han direkte er blevet opfordret til det, ved vi ikke. Men det er meget tænkeligt at han har fået tildelt den opgave at være backup også, synes jeg
I al fald ligger det meget godt til hans spillestil, som jo netop er afventende
Skrevet af Battlegoat
det her
Var jeg Jones´ makker i en sådan situation, ville jeg sgu også være en smule nervøs og have antennerne ude for at dække af for min makker.


Det er noget der mangler i vores forsvar, en så stor tro på egne ever og udstrålig der nærmest vinder duelen inden den er sket. jeg tror bare ikke det er med hverken jones eller linde det kommer til at ske.
Skrevet af fedefynboen
En situation i dag, som jeg fandt meget kendetegnende for Lindes stil var følgende:

En returbold fra feltet har retning mod hjørneflaget i højre forsvarsside.
Linde forfølger Newcastle angriberen, indser han ikke kan nå bolden først og vælger derfor at skærme, at afvente den andens fejl.
Mange andre forsvarere ville have satset en tackling i den situation. Men ikke Lindelöf. Han afventer en lille fejl, finder den og prikker let til bolden, som kommer i Valencias varetægt. United har dermed bolden og ikke givet hverken frispark, hjørnespark eller indkast væk. Hvad mange andre forsvarere, som buser ville have risikeret.
Kan den tilgang kombineres med en mere kompromisløs, stabil makker, så er der i mine øjne tegningen til et velfungerende forsvar.
Spændende bliver det at følge Tottenhamkampen. Ender den med gevinst, eller blot en velfortjent uafgjort, så bliver United svære at have med at gøre resten af sæsonen.
For alle
Skrevet af uden_benskinner
11 point op til top´4, da mourinho smed tøjlerne, nu kun 6 med solskjær. kampen i dag var ikke prangende, men sejren kom hjem på bedre individuel kvalitet i kæderne.

lindelof orker jeg næsten ikke at kommentere mere på, men han gjorde en fin figur uden at være fantastisk.

pogba og matic synes jeg ofte løber i vejen for hinanden på midtbanen, og når så mata tilmed ligger og skifter position uafbrudt, så ryger flowet lidt ud af det opbyggende spil synes jeg.

solskjær skal have fundet mata´s rolle inden næsten kamp, og så skal pogba fokusere på spillet frem for den enkelte modstander, synes stadig han har attitude-problemer.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Master K
Toggle

Du har helt ret i at det er en meget begrænset statistik, som er lavet så simpelt for at undgå den store arbejdsbyrde, det vil være at se alle chancer mod United igennem. Derfor er det også en væsentlig mere usikker statistik, som du selv nævner, men den fortæller da, at selvom Jones har en tendens til at lave nogle underlige ting, så slipper han for det meste godt ud af det igen (dog med nogle komiske undtagelser), som vi også så i dag.

I forhold til at købe to CB´er så har jeg godt nok mine tvivler om hvorvidt det sker. Specielt Toby virker som en for dårlig forretning i forhold til hans alder til at Woodward gider bruge penge på ham. Måske han er billig nok til sommer, men ellers synes jeg da igen i dag, at Lindeløf begynder at vise tegn på, at han godt kan magte at spille fast, hvis han får en fornuftig makker. Jeg ser HB og CDM som større problemer.

Battlegoat

Den situation du nævner var lidt speciel, for den ene kommentator roste Lindeløf for at komme tæt på Rondon og presse ham til et dårligt hovedstød, samtidig med at han burde have haft frispark for to hænder i ryggen. Den anden kritiserede ham for fejlplacering, selvom det ikke kan have været helt galt nu han kom tæt nok på til at Rondon headede dårligt.
I stedet burde man i den situation rette kritikken mod Valencia, der står og blomstre en meter bag resten af forsvarskæden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bare lige for at understrege Valencia pointen. Pass map fra i aften:

https://twitter.com/AMKFootball/status/1080584432225042433?s=20

Det går meget sidelæns og tilbage, hva?
Skrevet af Battlegoat
puha han ser ud til at være færdig
Skrevet af Inuk.
2-0 uden at være bragende. Måske er det trætheden fra det tætte juleprogram der har meldt sig. Lindeløf gjorde det fint i de situationer hvor han skulle agere forstopper fremfor sweeper. Det syntes jeg er godt set af Solskjaer.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Bare lige for at understrege Valencia pointen. Pass map fra i aften:

Link til en side på twitter.com

Det går meget sidelæns og tilbage, hva?


Mata laver også alt andet end at blive på sin plads som højrewing!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Har lyst til at tage Valencia lidt forsvar

Han var ringeste mand i dag og bød ind med - ingenting
Så langt er jeg enig

Men han er lige kommet retur fra en langvarig skade og i hans alder giver det fin mening, at rusten lige skal bankes af. Hvem ved, måske han også var særligt bekymret for om skaden igen meldte sig. Ældre spillere er ofte mere frygtsomme.

Vigtigst synes dog det er, at netop han sammen med Matic, var garanten for det langsommelige, risikofornægtende positionsspil mous hold praktiserede.
I flere år har vi set færre og færre af de løb, hvor han buldrer op ad linjen og kommer til ganske vist oftest dårlige indlæg og/eller skaber plads for andre.
I en uendelighed har han spillet på tværs og bagud og ikke risikeret noget som helst.
Det er sin sag at lægge flere års vane bag sig.

Klart at hans dage er talte og det ved han nok godt selv. Han vil næppe slutte af med at koste, så han får svært ved at slippe gækken løs igen.
I stedet spiller han konsekvent det sikre og det er selvfølgelig ikke nok.
Solskjær viste ham tillid, men det er nok spørgsmålet hvor meget mere det sker
Skrevet af Slettet(100838201910)
At Mata blafrede rundt og i øvrigt også spillede skidt, gjorde naturligvis ikke noget godt for Valencia, det medgiver jeg.

Jeg ved desværre ikke, om vi kan give skader skylden. Først og fremmest fordi det er lidt uklart, hvor meget Valencia reelt har været skadet. Han har jo som bekendt kroniske problemer, så lidt skadet er han nok altid, men selv han kom jo også i problemer med Mourinho, så det kan også have været derfor, han sad ude i lang tid. Der blev aldrig meldt noget officielt ud mig bekendt. Men derudover må jeg også bare sige, at jeg har svært ved at huske, hvornår Valencia sidst spillede en god kamp. Og det er altså sjældent noget godt tegn.

Andre der lagde mærke til, at Rashford og Lukaku byttede til sidst i kampen, da vi skulle spille på omstillinger? Han er altså ikke helt dum på en højre kant, Lukaku, selvom det kan virke lidt underligt med en stor, tung dreng derude. Jeg har fået lidt tæsk for det før, men jeg står gerne ved det, Lukaku er bedre i dybden end han er som target man. Og Rashford viste fint i går, hvordan han er bedre som opspilsstation.
Skrevet af Pindhunden
LaPioche: helt enig med Lukaku på højrekanten. Han virker mest komfortabel, når han kan vende mod mål og løbe med modstanderne. Han er hurtig og svær at skubbe væk i fart.
Derimod kan han simpelthen ikke operere i små rum med ryggen til målet og taber overraskende mange dueller, når han står stille med sin stopper. På et tidspunkt i foråret var jeg dybt frustreret over kvaliteten af vores indlæg, men Lukaku havde faktisk en ganske god indlægsfod, når han trak ud til højre
Skrevet af Yildis
@LaPioche:

Rigtigt set med Lukaku. Jeg synes også, allerede under Mourinho, at vi så flere eksempler på, at han var god til at komme fri i højresiden og har slået nogle gode indlæg med venstreskøjten.

Men tiderne skifter jo. Det der med, at en kantspiller SKAL være sådan en lille væver dribler-type, er ikke længere en selvfølge.

På landsholdet bruges Cornelius og Yussuf Poulsen på højrekanten, hvor deres hovedspil forventes at komme i spil, og under VM var der flere hold, der brugte centrale midtbanespillere i en kantposition - f.eks. Matuidi og Tolisso for Frankrig. Det fungerede nok også kun, fordi man havde Mbappé i den modsatte side.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg lagde endnu mere mærke til begge spilleres glæde over hinandens mål, det var helt fantastisk at se at de rent faktisk ønsker hinanden det godt :)

hvor lang tid er det lige siden at der har hersket den ånd over vores klub..

Derudover er jeg enig med folks vurdering i både Valencia og Mata. Ingen af dem var mødt op i går.

Lindeløf må jeg jo gå til bekendelse og sige var min MoM, han lavede stadigt sine dumme fejl men derudover lavede han satme også nogle gode indgreb og var sikker på bolden.

Alt i alt må vi ikke glemme at den bane er et sted hvor vi selv under Ferguson havde det ekstremt svært, derfor var det altså ikke lige en walkover i går.

Fedt at se vi også kan vinde grimme sejre under Ole, det tegner sku godt det her
annonce
0