Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
@Inuk.:

Mata laver også alt andet end at blive på sin plads som højrewing!Hvad i alverden skulle Mata også lave derude? Han er ikke særlig hurtig, og højrefoden er ikke ligefrem bygget til at slå indlæg. Hans kvaliteter består vel netop i at komme ind i banen og skabe noget i de små rum, særligt mod modstandere, der pakker sig. I mine øjne er han ikke meget værd, hvis han bliver ude ved kridtstregen.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
"Hans kvaliteter består vel netop i at komme ind i banen og skabe noget i de små rum"

Præcis Yildis. Det handler om at benytte spillernes kvaliteter og ikke tvinge dem ind i roller, som ikke passer dem.
Det har vi haft rigeligt af med Mourinho.

Mata har vel kun berettigelse i de små rum. Han er ikke hurtig. Dertil kommer at når han forlader sin kant, skabes rum for at backen kan rykke i hullet. Valencia gjorde det ikke, men havde Dalot spillet, ville vi givet have set det meget.

Så er der Lukaku. Enig i at han er ganske god ude i højre. I hvert fald langt bedre end som targetman, som han bestemt ikke dur til. I Moutiden var det oplagt at benytte ham der, synes jeg og i går mod slutningen, da alle var trætte gav det også fin mening.
Ellers vil jeg bestemt mene, at hans kvaliteter er i at komme i boksen og gerne til tværgående indlæg. Lidt svært hvis han selv er derude på kanten.
Det største problem ved ham i den centrale rolle, er at han som regel kommer for tidligt i boksen. Han bliver derved statisk og hans enorme fysik bliver ikke helt den gevinst, den ellers kunne være. Den problematik kan omgås, hvis han (som Yussuf Poulsen eller Cornelius) kommer i ryggen på forsvaret. I al fald hvad hovedspillet angår, men det er nu heller ikke hans største kompetence
Skal han vente på at Martial, Rashford eller backs kommer til baglinien og får smidt indlægget, så er det svært at få øje på hvad han skal i mellemtiden.
Her er det den største taktiske opgave ligger med Lukaku, synes jeg. Han er for dårlig teknisk til at indgå i små, hurtige relationer og han er hurtigt fremme, så det er ikke helt let at finde ud af hvordan han præcist skal bruges. Også i hans tilfælde handler det jo om, at bruge hans spidskompetencer. Lad os se om Solskjær kan knække den nød
Skrevet af Toggle
Sidst en United manager vandt sine 4 første kampe hed manageren Matt Busby.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Hehe Toggle

Kan nu godt lide at du står fast på din holdning.
At Solskjær skal være permanent træner.
Bedømt på de seneste fire kampe, er det da heller ikke helt i skoven.
Han kender sin klubs DNA og egenart, kan indgyde gejst (selv om det kneb lidt i går) og benytter spillernes kompetencer over en bred front.

Men kommer det til at ske?
Næppe. Vi har fortsat en revisor rumsterende og han kan nu godt lide "navne".
Vi kan kun håbe at der snart er nyt på sportscheffronten, så hans indflydelse fjernes.
Bliver det evt. Bryan Robson, så er Solskjær nok et meget godt bud, men ellers tror jeg at de fleste især udenlandske chef´er vil se anderledes på det
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tror ikke det er usandsynligt, at Woodward og bestyrelsen vil overveje Solskjær som permanent manager. Især ikke når vi ved, at Pochettino er førsteprioriteten, og vi ved, at han bliver så godt som umulig at få fat på.

Men det er klart, at selvom alt er godt og lækkert lige nu, så er det selvfølgelig ikke nok at vinde 4 pligtsejre - også selvom vi har haft problemer med den slags kampe i løbet af sæsonen. Alt afhænger selvsagt af hvordan det går i de kommende måneder og det er forholdsvist meningsløst at spekulere på nuværende tidspunkt. For nu, enjoy the ride.
Skrevet af LarsVegas
Fire sejre i træk, mange scoringer og til tider godt aggressivt spil. Hvad er det nu lige der sker for Uniteds hold ? Ny træner, ny gejst, nyt system eller hvad ? Det undrer nok en del United fans, hvordan holdet den ene uge spiller som en pose nødder og ugen efter henter en af de største sejre i årevis med positivt angrebsspil.
I hvert fald åbnede trænerskiftet op for en stime at sejre og Woodward bør have ros for timingen af Mourinhos fyring. Med kampprogrammet efter Liverpool kampen fik en ny træner, Solskjær, de bedste muligheder for en god start, men ingen kan overbevise Uniteds fans om at en træner kan hæve spillernes niveau 10, 20, 30 % på en uge. Der må være tale om langvarig underpræstation af store dele af spillertruppen – ikke en dårlig træner præstation af Mourinho. Han skal ikke alene have skylden for spillernes præstationer. Han har leveret konsistens og vinder mentalitet, hvilket har givet United de bedste resultater siden Fergie.
En ting har han dog tilfælles med forgængerne Moyes og van Gaal nemlig den sammenbidte attitude og en lidt for negativ udstråling under kampene og pressemøderne. Her shiner Babyface Solskjær til gengæld. Hans positive tilgang smitter af både i træning og kamp. Af det kan vi lære, at vores næste træner skal være positiv. Det skal så kombineres med vinder mentalitet. Den eneste træner i England som opfylder dette er efter min mening Klopp, men ham får vi næppe. Pochettino er vel det næstbedste valg.
Vi skylder Mourinho respekt for det, han har opbygget, men han tabte omklædningsrummet og fyringen var derfor en logisk konsekvens. Det er til gengæld skuffende at vore højt betalte spillere ikke har udvist større professionalisme under Mourinho. De skal steppe op, når de svære kampe kommer. De mangler at vise den stolthed og ærgerrighed som United fans forventer af holdet. Der skal mere til end det, som holdet viste mod Newcastle.
Der skal sejre til over de store hold, for at klubben skal blive attraktiv igen for spillere fra øverste hylde. Det har i en årrække været Uniteds største problem, at de allerbedste spillere fravælger os, selvom vi er verdens rigeste klub og der sidder 70.000 på lægterne hver gang. Det skal der laves om på, hvis vi skal tilbage på toppen. Den rigtige træner, med al respekt næppe Solskjær, vil hjælpe på dette problem.
Skrevet af Mr. Pink
"Bare lige for at understrege Valencia pointen. Pass map fra i aften:

Link til en side på twitter.com

Det går meget sidelæns og tilbage, hva?"

Ovenstående bekræfter mit indtryk af Valencia gennem de sidste par år
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
@Inuk.:
Hvad i alverden skulle Mata også lave derude? Han er ikke særlig hurtig, og højrefoden er ikke ligefrem bygget til at slå indlæg. Hans kvaliteter består vel netop i at komme ind i banen og skabe noget i de små rum, særligt mod modstandere, der pakker sig. I mine øjne er han ikke meget værd, hvis han bliver ude ved kridtstregen.


Mata skal da vente på Valencia kommer i et overlap så der rent faktisk kan komme indlæg fra højreside. Det burde da være klart for enhver.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså vi har beklaget os over kvaliteten på Valencias indlæg i et par år. Men han plejede da ikke at være bange for at bevæge sig frem i banen og ej heller forsøge sig på sine jammerlige indlæg.

Det der passing map er jo noget, jeg ville forvente at se, hvis vi smed Phil Jones på en højre back.
Skrevet af fedefynboen
LarsVegas

Sympatisk forsøg på at fritage Mourinho for ansvar.
Men jeg er uenig, meget endda. Det samme, tror jeg, gælder for hovedparten herinde
Og her er hvorfor:

"Det undrer nok en del United fans, hvordan holdet den ene uge spiller som en pose nødder og ugen efter henter en af de største sejre i årevis med positivt angrebsspil."

Det undrer nu ikke mig og næppe heller mange andre. Når fastlåste, demoraliserede slippes på græs, er det som en genfødsel og med truppens generelle kvalitet in mente, er det ikke spor overraskende.

"Woodward bør have ros for timingen af Mourinhos fyring"
Isoleret set i denne sæson og når det hele nu var blevet så fastlåst, så ja. God mulighed for Solskjær.
Men overordnet set, nej. Hvorfor klubben skulle trækkes med en spillestil, som ligger så fjernt fra klubbens dyder, giver absolut ingen mening.
Han burde aldrig være hyret og efter hans første sæson, stod det klart for de fleste at han ikke kunne genrejse United. Trods EC- og pokalsucces.

"Der må være tale om langvarig underpræstation af store dele af spillertruppen – ikke en dårlig træner præstation af Mourinho. Han skal ikke alene have skylden for spillernes præstationer"
Her er du, igen efter min mening mest galt afmarcheret.
Når hovedparten af spillerne underpræsterer, er det per definition altid trænerens skyld. Når flertallet i truppen så tilmed ikke får mulighed for at bringe deres spidskompetencer i anvendelse, er det ganske enkelt elendigt trænerarbejde.
Mourinhos pragmatiske og minimalistiske tilgang har bragt ham succes´er, men spillestil og mandskabsbehandling tilhører en anden tid. Og ikke mindst en anden klub.

"Vi skylder Mourinho respekt for det, han har opbygget"

Nej og atter nej!!!
Det fortjener så absolut ingen respekt at få hovedparten af sine spillere til at underpræstere over så lang tid, som tilfældet har været.
Ligeledes fortjener det nul respekt, partout at ville implementere en spillestil som er fuldstændigt outdated.
Om noget, så vidner det om en "one trick pony", som ganske enkelt ikke magter hverken at udvikle eget koncept, eller følge med tiden.

Det aftvinger så absolut ingen respekt. Kun undren og en til vished grænsende overbevisning om hvor begrænset manden er. I sit spil og ikke mindst i sin mandskabsbehandling.

"De skal steppe op, når de svære kampe kommer. De mangler at vise den stolthed og ærgerrighed som United fans forventer af holdet."

Jeps, her har du ret.
Og lur mig om det ikke netop er hvad vi kommer til at se.
Også i de svære kampe, måske allerede næste weekend.
Mon dog ikke både Tottenham og PSG har fået lidt flere panderynker her senest.
Jeg tror det, lige som jeg tror at begge hold får det svært mod "os"
Og, med forlov, det er fordi Mourinho ikke længere er i klubben og at spillerne nu må spille bold


Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror chancen for at Solskjær bliver efter denne periode er ret lille.
Og jeg tror heller ikke det vil blive godt. Der er altså kæmpe forskel på at komme ind, og få vendt en negativ stemning midlertidigt, og være manager for en klub i flere år. Du kan ikke bare overføre kortsigtet succes til langsigtet.
Solskjær har indtil nu været den helt rigtige som interim manager, men ligner for mig ikke den rigtige langsigtede manager.
Det ved ledelsen også (også selvom vi ikke har meget tiltro til at de kan træffe gode sportslige valg).
Skrevet af fedefynboen
Enig Crazy

Rette mand på rette tid
Men ikke den som opbygger spilkoncept, som holder i årevis.
Det er også min opfattelse.

Godt dog at han er der lige nu og ligeledes godt at trænerstaben ser ud som den gør
Skrevet af Inuk.
Det der passing map er jo noget, jeg ville forvente at se, hvis vi smed Phil Jones på en højre back.

Det er da fuldstændig ligegyldigt om det er Jones, Valencia eller Dalot der spiller højreback. Så længe Mata er alle andre steder end sin startposition som højrewing, så har højreback ingen fremadrettede spilmuligheder.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror chancen for at Solskjær bliver efter denne periode er ret lille.
Og jeg tror heller ikke det vil blive godt. Der er altså kæmpe forskel på at komme ind, og få vendt en negativ stemning midlertidigt, og være manager for en klub i flere år. Du kan ikke bare overføre kortsigtet succes til langsigtet.
Solskjær har indtil nu været den helt rigtige som interim manager, men ligner for mig ikke den rigtige langsigtede manager
.

Det her forstår jeg ikke, hvorfor ligner han ikke den langsigtede rigtige manager?

er det fordi han elsker klubben?
er det fordi han ved hvad det kræves at spille i klubben?
er det fordi han kender klubbens værdier og kan sørge for det bliver holdt?
er det fordi han er ekstremt vellidt?

eller er det måske fordi han er fra Norge?

En ting er sikkert det kan da umuligt være pga. spil og resultater du kommer med sådan en omgang sludder i mine øjne.

Ole Gunnerspillede hos os i mere end 10 år og scorede 126 gange for klubben vandt utallige mesterskaber og sikrede os det mest eftertragtede trofæ og det eneste som Fergie manglende i hans pokalskab.

Han har sidenhen ført vores ungdom og reservehold til rekordvindende 5 ud af 6 trofæer på hans vagt, ligesom han var i lære under Fergie som træner. Sidenhen tog han den succes med sig til Molde som brød med Rosenborgs tunge dominans allerede i hans første sæson

Hvad er det præcist som har gjort han ikke ville være god nok?
Skrevet af uden_benskinner
larsvegas

"Vi skylder Mourinho respekt for det, han har opbygget,"

helt uenig. mourinho ødelagde klubben, spillet, dna´et, ånden, alt. vi skylder ham absolut ingenting.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
Fosu-Mensah sendt hjem fra Fulham fordi de hellere vil leje Cahill. Jeg siger det gerne igen. Han har ikke niveauet til at spille for United.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Alcodk
Inuk

synes da young og dalot, har været meget offensive i de 3 kampe de har deltaget i, de har da været tæt på og scorer begge på indlæg fra venstre side. det ser du ikke fra valencia længere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, jeg frygter efterhånden også for, at han er en dygtigere atlet end fodboldspiller.
Skrevet af Pindhunden
Det er ret skuffende med Fosu-Mensah. Han lignede en storspiller i svøb. Men man bliver nok nogle gange forblændet, når en spiller på 18 år viser ekstrem hurtighed og kropsstyrke. Der er heldigvis vigtigere elementer af fodboldspillet, som man også skal mestre. Problemet er vel, at han ikke har højden og placeringsevnen til at spille central forsvarer, og som back og holdende midtbanespiller, så skal han teknisk forbedre sig en del.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Kunne det ikke være en idè at lade en Hollandsk klub prøve sig med Fosu-Mensah? En top klub i en mindre liga. Celtic eller Rangers. Noget lign.
MUFC
annonce
0