Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Nokia

Sorry? For hvad dog?
Vi hører at en vellønnet, tidligere topspiller som Laudrup, være helt i hegnet vedr. Lukaku
Så må vi andre vel også ha´ lov at dumme os ind imellem
Skrevet af Nokia41
Jeg havde lovet dig en undskyldning hvis vi vandt.

Var på Wembley og fantastisk stemning. Dog pibekoncert over Young og De Gea da de trak tiden lige rigeligt.

En stor sejr for caretaker - DeGea og os
Skrevet af Mr. Pink
Var desværre forhindret i at se kampen, men hvilket flot resultat.

Hvordan spillede:

Forsvaret?

og


Pogba??


Kan forstå, at Degea spillede "umenneskeligt". Lækkert
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
Nokia

Du var på Wembley?
En dejlig dag tænker jeg og nu på pubben til en pint eller to.
Som jeg husker det, bor du i Lancashire. Håber du har været fornuftig og taget toget

Kom godt hjem :)
Skrevet af cabra.
@Pink

Det var ikke Pogbas kamp i dag - om end der var bestemt gode elementer i hans spil. Arbejdsindsatsen fejlede dog ikke noget - han var som de fleste andre spillere helt død til sidst.

Den måde han pillede nogle helt umulige bolde ned på i anden halvleg - hold kæft et bæst, han kan være, når han er i sit rette element.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og til trods for, at Spurs-fans mener vi "intet skabte", så er Pogba også den mand, der testede Lloris hyppigst af vores spillere. Frit fra hukommelsen tænker jeg på et hovedstød tæt på mål og det chip, som Lloris lige får værget over overliggeren. Læg dertil en god skudchance på oplæg fra Martial midt for målet, hvor en Spurs-mand får blokeret. Assisten ved målet er også høj klasse.

Tacklingen på Alli er ikke køn, og selvom der formentlig ikke er nogen ond hensigt, så skal han passe på. Han kunne godt være blevet smidt ud og blev det for en lignende form for klodsethed mod Arsenal på Emirates sidste sæson.
Skrevet af Inuk.
Forsvaret sejlede lidt i første halvleg, anden halvleg endu mere. Pogs har tydeligvis fået en frirolle under Solskjaer. Han gjorde som det passede ham. Ofte forsøgte han sig med et langskud eller en lang aflevering, stod for assistenten til Rashford, men burde også havde fået rødt for en semistempling på Alli.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Det er selvfølgelig noget sludder, hvis Tottenhamfans mener United intet skabte.
Vel havde de flest chancer, men United havde bestemt også deres.
Med en smule mere held havde Tottenham været bagud 0-2 og United havde vel dermed lukket kampen

Uden at have talt chancerne, var de vel 9-10 mod 5-6 i Tottenhams favør
Alle de blokerede skud fra forholdsvis nært hold, kan man naturligvis tælle som chancer også og så var forskellen større
Skrevet af Mr. Pink
Tak for svar.

Det lader til, der skal hentes mindst een super stærk og rutineret forsvarsspiller til United samt måske en klasse-6´er?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Morten5500
@Mr Pink

En solid højreback bør man nok også overvejede. Jeg kan virkelig godt lide Dalot, men hans niveau har godt nok været ringe under Solskjær. Og med Valencias snarlige exit og Youngs stigende alder, kunne det altså godt blive et problem næste sæson.

Dejligt er det dog at Shaw lader til at have sat sig godt på venstrebacken (han spillede også en udemærket kamp igår iøvrigt). Kan I huske at vi alle, jeg selv inklusiv, skreg efter en ny v.back i sommers. Stærkt comeback!
Skrevet af Mr. Pink
Dejligt med Shaw. Retfærdvis skal det lige pointeres, at jeg gerne ville have, at Shaw fik en sidste chance, og dermed ikke dømte ham ude.

Det burde være muligt at købe en god 25-26 årig højre back, der sammen med Dalot kan styre den plads de næste 10 år.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Når man ser på passing-modeller efter kampene, så plejer alt vores spil at gå gennem Pogba. Men i går var Shaw faktisk en næsten lige så stor del i det opbyggende spil, så han spillede bestemt en af sine bedre kampe. Mere af det, tak!

Hvis det skulle have interesse: https://i.imgur.com/VEntLIX.jpg

I øvrigt viser grafikken jo meget godt, at vi har fået skubbet Pogba frem, hvor han kan gøre en forskel. Han skulle aldrig ligge og rode rundt på den defensive midtbane, som under Mourinho. Også selvom han burde have gjort det bedre, end tilfældet var. Det her passer ham langt, langt bedre, og vi får maksimeret det output, vi får fra ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://www.telegraph.co.uk/football/2019/01/14/red-bull-offer-paul-mitchell-role-head-global-football-manchester/

Lidt nyt omkring ham, der virker til at være vores foretrukne sportsdirektør kandidat, Paul Mitchell.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Tak for den opdatering
Han lyder som en interessant mulighed og erfaringsgrundlaget fra både England og Tyskland, gør det absolut ikke mindre interessant.

Historikken med Pochettino giver bestemt også rygterne om Uniteds interesse for ham mere næring. Der synes at være kød på historien

Fandeme rart at se at ledelsen i United langt om længe er vågnet op
Ville være spændende at få indsigt i hvem der er lykkedes med at trænge ind under stetsonhattene. Selv om Ferguson givet har spillet en rolle.
Skrevet af Inuk.
Han skulle aldrig ligge og rode rundt på den defensive midtbane, som under Mourinho. Også selvom han burde have gjort det bedre, end tilfældet var. Det her passer ham langt, langt bedre, og vi får maksimeret det output, vi får fra ham.

Why? Når Pogs en sjælden gang lykkedes med de defensive opgaver så er han jo den komplette midtbanespiller, verdens bedste intet mindre.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Why? Når Pogs en sjælden gang lykkedes med de defensive opgaver så er han jo den komplette midtbanespiller, verdens bedste intet mindre.

Fordi vi hæmmer hans offensive output med den position. Pogba burde kunne have lignende indflydelse offensivt som Lampard havde i Chelsea - og ham satte man jo heller ikke ned på den defensive midtbane. Han var bedst, når han havde frihed til at angribe og det samme gør sig gældende for Pogba.

Jeg er modstander af det her med, at spillere skal være i stand til at gøre alting. Jeg er langt større tilhænger af at bruge specialister. Matic og Herrera er langt bedre til at dække af bagude end Pogba, fordi de ganske enkelt har større koncentration. Så lad dem klare den del. Pogba er langt bedre end dem på modstanderens banehalvdel fordi han er overlegen fysisk, teknisk og tør det uventede. Så lad ham angribe.

Der er flere måder at gøre tingene på, det er jeg klar over. Men det er mit take.
Skrevet af fedefynboen
At bruge Pogba som defensiv midt gav mening for Mou i hans første sæson.
Han kunne sigte efter Zlatan med en lang og det kom der ganske mange chancer ud af.
De øvrige offensive kræfter blev dog reduceret til statister i den fastlåste spilopbygning. Håbløst ikke at udnytte holdets diversitet

Resultat: Halvanden sæson spild af Pogba, stadigt færre chancer og offensivt spil på stedet.
Han skal være offensivt indstillet og have friheder. Fysikken kommer især i spil, når han er i bevægelse, helt som det også gælder for Lukaku.

Skulle det ikke være nok, så er Pogba også alt for risikabel at anvende længere bagude. Det medfører tabte bolde og chancer til de andre.

Om noget så beviser Mourinhos brug af Pogba hans fantasiløshed og taktiske tunnelsyn.
Man skal bruge sine spillere til hvad de er bedst til. Ellers giver det ikke mening at have dem og er truppen ikke sammensat, så en bestemt spillestil kan udføres ordentligt, så må der sgu sadles om.
Er der så oveni det tale om at det er holdets bedste spiller som fejlanvendes, så er det så diskvalificerende som det kan være.

Skrevet af trannel
Pogs udtalte jo også selv efter kampen, at han ser sig selv mere som Lampard. Hvilket også absolut giver mere mening. Han har potentialet til at lave 15 mål på en PL sæson. Derfor var det så bizart, at Souness, der notorisk har været efter Pogba, kritiserede ham for at ville være Pirlo.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Fribytter
Lampard var da netop en god all-rounder. Det er som om, at han udelukkende af eftertiden bliver bedømt på målene, han scorede. Som om det var hans eneste berettigelse.

Selvfølgelig var målene en stor del af Lampards spil, men han var jo en ret atypisk offensiv spiller forstået på den måde, at han timede de offensive aktioner nøje i forhold til resten af holdet. Lampard oppererede med et utrolig sundt risk-reward tradeoff. Han manglede sjældent i defensiven eller var årsag til omstillinger og bidrog stadig med et vanvittigt slutprodukt i offensiven. Det var som om, han til tider helt bevidst holdt igen og tålmodigt ventede på, at de rette situationer opstod. Han forsøgte sjældent at forcere sit spil.

"And so it was that I saw Lampard play live three times, but never saw him score. In many ways, I was fortunate, as I saw the less heralded side of his game; the clever movement, the tactical intelligence. Jose Mourinho, a manager who values loyalty more than most, paid Lampard the ultimate compliment when he moved to Inter Milan; he tried to take him with him. Lampard refused, after careful deliberation, a decision that was forever Chelsea´s gain.

Here´s why I think Lampard was underrated; because I can´t think of a major category in which he was less than an eight out of ten. His crossfield passing was superb - ask Barcelona when he knocked them out on the way to victory in the UEFA Champions League in 2012. His finishing was astonishing - ask Bayern Munich. His mental strength was remarkable - witness the time he had to retake a penalty twice at Upton Park, a ground where he was hated beyond measure, and scored each time. He could play the ball perfectly long or short with the inside or outside of his right foot, and mastered free-kicks late in his career. He had extraordinary stamina and an incredible injury record. In terms of his skill set, he was to England what Clarence Seedorf was to Holland and Michael Ballack was to Germany"

https://www.tifofootball.com/features/the-frank-lampard-paradox/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pindhunden
Amen, fedefynboen.

Pogba og Lukaku er de mest slående eksempler på spillere, der skal være i bevægelse for at kunne bruge deres fysik.
Jeg har aldrig helt forstået hvorfor, men det er utroligt så mange dueller de to kæmper taber, når de står stille med en mand i ryggen eller foran sig.

Til gengæld er de virkeligt svære at stoppe fysisk, når de er i bevægelse. Pogba skal selvfølgelig have offensiv frihed, for han vinder kampe for os med sine afleveringer og løb. Det kan godt være, at taktikken er nem at gennemskue, når vi spiller på at give pogba bolden i bevægelse, så han kan finde rashford og martial i dybden. Men hvis de er dygtige nok, så virker taktikken. Alle ved også, at Robben trækker ind til sit venstre ben, men han er drøneffektiv (eller var).
annonce
0