Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der bliver ikke købt markante forstærkninger i dette vindue. Koulibaly skifter ikke i dette vindue - det gør de Ligt heller ikke.

Hvis Koulibaly er interesseret, kunne han være en glimrende signing - også til en pris der er højere, end van Dijks var. Men af de 2, er jeg nok mest til de Ligt, der dog synes at prioritere Barca ifølge rygterne.

Nå, først skal vi nok lige have det sportslige setup på plads, inden vi begynder at spekulere på hvem der kunne passe ind på holdet.
Det kunne jo være man kunne finde den næste Koulibaly/de Ligt/van Dijk/Maldini/Baresi/Ferdinand/etc. som talent, fremfor at købe dem mere modne til 100 gange prisen.
Skrevet af uden_benskinner
mourinho får job som tv-kommentator.

https://www.bt.dk/fodbold/mourinhos-fede-nye-job-faar-halv-million-pr.-kamp

det må siges at være en optimal løsning for ham, imens tiden vil arbejde for ham så folk måske glemmer, hvor røvsyg og defensiv en manager han desværre er blevet med tiden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
mourinho får job som tv-kommentator.

https://www.bt.dk/fodbold/mourinhos-fede-nye-job-faar-halv-million-pr.-kamp

det må siges at være en optimal løsning for ham, imens tiden vil arbejde for ham så folk måske glemmer, hvor røvsyg og defensiv en manager han desværre er blevet med tiden.

Tør man spå, at han bliver en Mølby type kommentator, som ved meget, men som konstant virker mavesur - med enkelte spydige/sjove kommentarer?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tør man spå, at han bliver en Mølby type kommentator, som ved meget, men som konstant virker mavesur - med enkelte spydige/sjove kommentarer?

Han var ærlig talt fremragende for russisk tv under VM, så jeg synes det ville være synd at sammenligne ham med Jan Mølby.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Valencia har kontraktudløb til sommer, men vi har optionen på 12 måneder ekstra. The Times skriver dog, at vi for en gangs skyld har undladt at aktivere den option. Det lyder så fornuftigt, at jeg næsten tvivler på, at det kan være sandt.
Skrevet af badazz
Det kunne jo være man kunne finde den næste Koulibaly/de Ligt/van Dijk/Maldini/Baresi/Ferdinand/etc. som talent, fremfor at købe dem mere modne til 100 gange prisen.

Spørgsmålet er, om man har råd til at vente?
Jeg havde også mine tvivl omkring VvD grundet prisen, men må efterfølgende bare erkende at han har været alle pengene værd.
Edit: Klopp havde dog tålmodigheden til at vente. Man prøvede jo 6 mdr inden, hvor Southampton ikke ville sælge, og i stedet for at hente en erstatning ventede man så det halve år.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af MrUTD
Tak for hjælpen KasperK og Schleimann. Det er værdifuld indput. Glæder mig til min første kamp på stadion :))
Skrevet af MrUTD
Jeg kan ærligt ikke se os hente en kvalitetsstopper dette vindue. Jeg er også imod at vi bare går ud og bruger penge på en spiller der er vores 8. eller 9. prioritet. Jeg vil så hellere bruge pengene på en eller to unge offensive spiller til højre kant så vi langsomt kan spille dem ind og ikke tænke på det til sommer. Malcolm og Under bliver nævnt. Jeg har ærligt ikke set meget til Malcolm men hvis vi kan få ham til en fornuftig pris synes jeg helt klart man burde gå efternavn ham (baseret på al den hype der har været om ham tidligere. Under har jeg det mere til. Jeg håber virkelig vi kan få ham til United. Han er en hurtig spiller med et ekstrem godt sparketeknik og det bedste er t han er BEDST på højre kant som vi har manglet længe

Jeg er ret glad for at vi ikke forlængere kontrakten med Valencia. Han har i flere år været en af mine yndlingsspiller men de sidste par kampe jan har spillet kan man tydeligt se at han er blevet gammel. Jeg ved ikke hvem men håber man har en spiller i kikkerten i stedet for ham.
Skrevet af MrUTD
Vi har helt vild mange kontraktudløb til sommer og næste sommer, og nogle af dem er vigtige spiller. Det irritere mig vild meget at vi ikke skriver nogle kontrakter her snart
Skrevet af fedefynboen
Var jeg spiller i Uniteds trup, så ville jeg nok vente med at skrive ny kontrakt.
Ikke for at score lidt ekstra, men fordi fremtiden efter sommer endnu er usikker.
Der kan ikke være nogen i truppen, der ikke forstår at den forkerte træner kan blive et mareridt.

Mon ikke også revisoren afventer lidt, så spillernes interesse er stor.
Underskriften vil givet være billigere i så fald
Manden er jo en god forretningsmand trods alt
Skrevet af Slettet(591633201312)
@Aka101
Jeg vil næsten garantere de viser den på Tirnanog i Århus, der plejer jeg at se kampene og der er masser af United fans. Den består af to selvstændige barer med flere storskærme i hver, de viser formentlig United i Tap room og Liverpool i Merchant room da de spiller samtidig
Skrevet af Muggedreng2
Jeg forstår ganske enkelt ikke at man ikke er i stand til at se at det er absolut nødvendigt at hente en central forsvarer hvis vi vil i top4

Vores forsvar stinker så stort at jeg kalder den og siger, køber vi ikke en kvalitetsforsvarer nu så kan vi vinke farvel til CL næste sæson.

Vi kan ikke være så heldige som vi var i Søndags en gang til, det tror jeg ganske enkelt ikke på.

vi gav 11 jeg skriver 11 GIGA chancer væk på 45 minutter alene, og kun pga. elendige afslutninger lykkedes det os på magisk vis at undgå de scorede, men det var eddermame ikke pga. vores forsvar...vi er så elendige bagude at det gør ondt.

Jeg kan heller ikke overhovedet se præmissen for at vi skulle vente, hvad fanden skulle vi opnå ved at vente. Tror du det bliver billigere at hente en af verdens bedste forsvarer i kamp med stort set alle andre Europæiske klubber??

Mathijs De Light er the next big thing uden tvivl, men det er slet slet slet ikke det vi har brug for lige nu, vi har brug for et fysisk monster der kan dominere luften og som kan agere forsvars general. Det kan De Light trods alt stadigt ikke uanset hvor stort et talent han er.

Det virker ikke helt som om alvoren er gået op for folk herinde, om det så er pga. Oles positivitet er smittet af skal jeg ikke kunne sige, men vi er ikke der hvor alle bare automatisk vil til United og da slet ikke hvis vi ikke spiller CL.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

Du kan have ret i at midterforsvaret ikke er verdens bedste
Men de mange chancer Tottenham fik var ikke deres fejl.
Det var midtbanen der ganske enkelt ikke evnede at stoppe Tottenham
Jeg finder det noget underligt sådan at rette fokus mod dem, som rent faktisk lykkedes med at forhindre scoringer, heldigt som det selvfølgelig også var.

Hvor mange gange mistede United bolden på midten i fremdrift?
Har ikke tal på dem, men de var mange. Kan du bebrejde Jones og Lindelóf det også?

Du kalder nu at top 4 er en umulighed.
Men hvor mange flere gange skal vi møde Tottenham?
Deres egen Pochettino roser sit hold for at spille det bedste under ham nogensinde i den anden halvleg.
Sandheden var jo også at Tottenham reelt spillede i overtal på midten i stort set hele kampen. Deres forreste Son, Kane og Delle Alli tog alle meget mere del i opspillet, end vores forreste tre gjorde.
Taktikken virkede så langt at vi skabte chancer. Også til flere end det ene mål.
På bekostning af det mere kompakte, som Tottenham praktiserede

Du bliver sgu nødt til at skille tingene lidt ad, synes jeg

Herudover hører jeg mange, som konsekvent råber på 2 nye jernmænd til midterfosvaret.
Mener I virkeligt at det er vejen frem? For mig er det en anelse oldnordisk og forsvarstankegang fuldstændigt som Mourinhos.
Næh, skal modstanderne holdes fra chancer á la Tottenhams, så mener jeg bestemt at der først og fremmest skal kigges efter en ny 6´er og dernæst en klassemidterforsvarer, som ikke panikker og er stærk med hovedet.
Den første halvleg forleden viste med al ønskelig tydelighed, synes jeg, at Linde ikke er problemet, men snarere fremtiden. Det er hans makkere og Matic.
Og måske en hurtigere reaktion fra Solskjær på det enorme pres vi sattes under.

Ret nu bebrejdelserne hen hvor de fortjener at være
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror ganske enkelt ikke du har set kampen Fynbo, det kan du umuligt have gjort for så ville du have set hvordan Son og Kane pissede på Jones og Lindelöf.

Havde Tottenhams angribere haft bare en anelse koldblodighed i deres afslutninger kunne ingen have brokket sig hvis de havde lavet 4 i 2. halvleg.

Jeg nægter at tro på at vi kan stole på De Gea vil redde os hvis vi forærer bolden til Chelsea, Arsenal Liverpool og Citys angribere på samme måde. Det var dårlige afslutninger der gav os sejren i den kamp ikke godt forsvarspil.

For øvrigt er det noget vrøvl det var midtbanen der mistede bolden gang på gang, den kom ikke engang ud af forsvaret og både Jones og Viktor lossede den jo bare ud af kommunen.

Synes du virkeligt ikke klubben skylder OGS at give ham en reel chance for at nå top 4 nu. Det er jo ikke fordi vi mangler pengene...eller med andre ord, hvis det at vi smider mellem 70 og 90 millioner pund kunne give os CL og hente en spiller ingen trænere ville sige nej til (Koulibaly) ville det så ikke være pengene værd, med tanke for hvad VVD gjorde ved scums??
Skrevet af fedefynboen
"For øvrigt er det noget vrøvl det var midtbanen der mistede bolden gang på gang"

Synes du skal se den anden halvleg igen og du vil tælle et sted mellem 5 og 10 gange hvor midtbanen mistede bolden
I fremdrift vel at mærke, med flere Tottenham spillere helt fremme.
Så kommer forsvaret under pres Mugge, det kan ikke være anderledes
Skrevet af Toggle
Synes du skal tage de naive briller af fynboen. Vi har et pivringe forsvar. Jeg er med på din begejstring for forsvarsspillere der formår at spille bolden op men som mugge så jeg også både lindelof og Jones losse bolden i blinde frem adskillige gange i 2.halvleg. Derudover formåede de i hvert fald op til 10 gange ikke at gøre det de skulle defensivt - nemlig at lukke ned for spurs angrebsspil. En forsvarsspiller skal først og fremmest kunne forsvare og det har vi ikke kunnet det meste af sæsonen og vi var yderst heldige med at degea stod en fantomkamp i søndags. Jeg ønsker som mugge også en forsvarsspiller her og nu. Jeg tror dog sagtens på en top4 uanset men hvorfor dog vente på at signe den første af to nye forsvarsspillere? Lad os signe alderweireld nu og så koulibaly til sommer. Så har vi et stærkt forsvar
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Hvad gør en god forsvarer, hans kvalitet i øvrigt ufortalt, hvis forsvaret står lavt og omsværmes af angribende modstandere?

Dribler han? Spiller han en kort til en midtbane, som først lige skal vende og i øvrigt i adskillige tilfælde har mistet bolden i fremdrift?

Nix. Han sender klatten ud af kommunen. Uanset om han er verdens bedste tekniker.
Tror ikke hverken du eller mugge vil betragte noget som helst andet som fornuftigt forsvarsspil i den situation.

Er det ikke jer, der er så forblændede af forsvarets svagheder, at I fuldstændigt forbigår årsagerne til at det er under pres?
Og er Solskjærs taktik ikke at forsøge at angribe? Vi ved alle at det betyder, at forsvaret skal skubbe op, for ikke at lave for store afstande mellem kæderne.
Almindeligvis sker det når bolden er på egne fødder omkring midterlinjen.
Når bolden først er clearet og derpå omgående mistes, så når heller ikke verdens bedste forsvar at skubbe op.

Kan simpelthen ikke begribe hvorfor I er så enøjede i forhold til at bebrejde forsvaret alle holdets dårligdomme.

Nej, Linde er ikke nogen jernmand, der tackler alt og alle til kingdom come.
Han er derimod en spiller, som når United står som holdet ønsker, har et fint overblik og en ligeledes fin teknik.
Jeg er enig i at han mangler en stabil makker og også gerne nu
Men vi må også acceptere at så længe sportsdirektør og fast træner ikke er på plads, så er der en vis fornuft i at lade de nye kræfter afgøre nye tilgange.

For vil vi ikke alle foretrække flerårig succes frem for partout at komme i CL nu, når alt kommer til alt?
Jeg vil i hvert fald. Den anden mulighed med at panikke sig til nyindkøb har vist ikke båret frugt. Eller har den?
Vi er voksne mennesker. vi må kunne behovsudsætte, hvis det er det rigtige at gøre.
Eller?

Jeg vil også gerne i Cl i næste sæson. Men er det ønske i vejen for den fornuftige langsigtede tilgang, så foretrækker jeg det sidste
Skrevet af Slettet(262004201905)
Han var ærlig talt fremragende for russisk tv under VM, så jeg synes det ville være synd at sammenligne ham med Jan Mølby.

Hvis han kan finde sin gamle flabede attitude frem med et glimt i øjet, kunne han sikkert være god.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vores forsvar stinker så stort at jeg kalder den og siger, køber vi ikke en kvalitetsforsvarer nu så kan vi vinke farvel til CL næste sæson.

Vi kan ikke være så heldige som vi var i Søndags en gang til, det tror jeg ganske enkelt ikke på.

vi gav 11 jeg skriver 11 GIGA chancer væk på 45 minutter alene, og kun pga. elendige afslutninger lykkedes det os på magisk vis at undgå de scorede, men det var eddermame ikke pga. vores forsvar...vi er så elendige bagude at det gør ondt.

Jeg er ret sikker på, at hvis der var en klassespiller til rådighed, ville klubben købe - også selvom det kan virke lidt hovedløst, inden der er en sportslig strategi.
Men det er bare utroligt sjældent at klassespillere er til salg overhovedet i januar. Og vi har ikke rigtigt brug for en breddespiller der ikke er bedre end vores bedste i forsvaret?

Og det var altså ikke alle 11 chancer der var lige store forleden, omend det ikke havde været ufortjent, hvis Tottenham havde fået uafgjort eller vundet.
Skrevet af Aka101
@GGMU73

Ja, det var også mit bedste bud. Har boet i mange år i Aarhus så kender ganske udmærket Tir Na Nog - Plejer bare at se kampene hjemme.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0