Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Selvfølgelig kan man hente klassespillere i januarvinduet

Chelsea har hentet Pulisic og Higuain

Sidste vinter hentede Liverpool Van Dijk...

Det er simpelthen utroligt at folk køber det fis med at der ikke kan handles i vintervinduet...alt er til salg det er kun et spørgsmål om den kraft idiot til Woodward ikke vil smide det rigtige beløb.

Jeg siger bare surt og kalder den allerede nu, top 4 er desværre for Ole ikke muligt, og hvis det sker bør vi rejse en statue for så dårligt er vores forsvar. Vi har pygmæer og slapsvanse i midterforsvaret som krakelerer når de bliver sat under pres. Det så vi ret tydeligt i søndags og vi kan altså ikke forvente at Agent Dave hiver den slags præstationer op af hatten uge efter uge...

Det paradoksale består i at vi ikke mangler pengene og med en forstærkning af den rette slags (Toby, Koulibaly ja sågar Manolas) ville kunne have en rimelig formodning om at slutte i top4...Vi mangler en leder i det forsvar og det har vi ikke pt., og nej Lindelöf er ikke en leder hverken for klub eller land men han vil til gengæld være den perfekte makker hvis vi fik en luftstærk fysisk og hurtig forsvarer.

Mit drømmeforsvar ville være at hente Koulibaly eller Toby nu og så sprænge alle banker for at få De light ind til sommer.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

"og nej Lindelöf er ikke en leder hverken for klub eller land men han vil til gengæld være den perfekte makker hvis vi fik en luftstærk fysisk og hurtig forsvarer."

Jeg noterer mig at vi dybest set er enige. Lindelöf er ikke problemet. Det er hans makker og kan en sådan findes, så ligner forsvaret noget klubben kan bygge på
Den som hidtil har været nærmest til at udfylde den rolle, har været Smalling og jeg tror fortsat at klubben vil lade den kommende sportslige ledelse bestemme hvem skal hentes og hvem skal sælges.

Det giver for mig rigtig god mening og så må vi/du væbne os med lidt tålmodighed.
Tror du at den kommende sportslige ledelse vil starte betryggede i jobbet, hvis flere beslutninger allerede er truffet? Og vil en sådan manøvre ikke i stedet fratage de mest relevante emner interessen?

Jeg er enig med dig i at revisoren ikke har været sin opgave voksen på det sportslige, men jeg synes det er den rette tilgang, hvis han overlader de afgørelser til dem som har flerårig strategi og forhåbentlig succes for øje.
Det synes altså som han er blevet klogere, eller måske rettere har fået sine ansvarsområder begrænset. Hvad i mine øjne vidner om (forudsat det er rigtigt) at ledelsen i United er vågnet op til dåd.

Vi fans bør altså væbne os med tålmodighed og ikke kræve hverken nye spillere her og nu, eller CL deltagelse i næste sæson
Det tjener ikke klubben at fortsætte galehuset
Skrevet af Muggedreng2
Hej Fynbo

Nej jeg synes hele problemet er at vi pt. er nødt til at spille med 2 forholdvis små og ikke synderligt stærke forsvarere. Jeg mener også det er et problem at vi har absolut nul ledere i det forsvar og det er blandt alle dem vi har også de skadede samt vores målmand. Det er ikke en der har taktstokken.

Skal vi være en faktor så er vi altså nødt til at have en general i det forsvar der både kan afvise de store stærke angribere, som kan dominere luften og som kan råbe de andre op når tingene går lidt hedt for sig.

Jeg mener der er køb som er så no-brainer at de bare skal laves.

Hvilken sportsdirektør/ ny manager tror du ville brokke sig over købet af Koulibaly/Skriniar eller De Light?...


Så jeg er ikke enig i vi må vente, hvad er det præcist vi må vente på

At top 4 er væk?
Eller at vi skal kæmpe med den horde af andre klubber der alle ville elske at have en af de 3 spillere ?

Jeg forstår ganske enkelt ikke den præmis og jeg køber ikke ind på det argument at det er fordi vores "nye" setup lige skal være på plads. Det er ganske enkelt fordi Woodward ejer nul fodboldhjerne og er lullet ind i den tro at vi har alt vi skal bruge lige nu.

Vi har jo pengene for gud skyld...det er ikke noget problem at smide kassen for en spiller der virkeligt kan forstærke os..

Det er da først galt når de fleste af jer fans er begyndt at tænke som Woodward...vi burde da netop skrige på forstærkninger og det NU...Det er jo ikke fordi vi går konkurs selvom vi må betale 100 mill pund for Koulibaly f. eks.
Skrevet af Inuk.
Vi fans bør altså væbne os med tålmodighed og ikke kræve hverken nye spillere her og nu, eller CL deltagelse i næste sæson
Det tjener ikke klubben at fortsætte galehuset


Hold dog op. Er du bange for Lindeløf bliver vejet for lidt af den kommende sportslige ledelse?

Hvor var snakken om tålmodighed under Mourinho? Under Van Gaal?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Du kan have ret i at midterforsvaret ikke er verdens bedste

Måske verdens største underdrivelse.

United skal have mindst en verdensklasse-forsvarsspiller. Det har alle tophold altid haft, og det har United ikke nu - og har reelt ikke haft det siden Rio og Vidic-dagene.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
Inuk

"Hold dog op. Er du bange for Lindeløf bliver vejet for lidt af den kommende sportslige ledelse?"

Hvad er det nu for nonsens, Inuk
Når jeg er tilhænger af svenskeren, så er det fordi han pt. er Uniteds bedste CB
Ingen spillere kan nogensinde være større end holdet. Det gælder Pogba. Det gælder De Gea. Og selvfølgelig også Lindelöf.
Synes godt nok du tillægger mig temmeligt latterlige motiver. Er det virkelig standarden?

Ingen, heller ikke jeg er imod en CB med klasse. Heller ikke nu.
Men den anden del af ligningen, den nye sportslige ledelse, er så vigtig i min optik, at der ikke er råd til at gamble med deres motivation.
Det skete for Mourinho, hvad ikke var hans skyld og det var grotesk at være vidne til.
Portugiseren skal bebrejdes for meget, men ikke det. Den hænger ledelsen soleklart på og som du siger, var det også noget af problematikken omkring van Gaal.
Sådan er det, når skillelinjerne mellem ansvarsområderne er uklare og det er så elendigt bestyrelsarbejde som det kan være-

Det er næppe efter bogen, men lur mig om ikke United har det kommende team på plads allerede. Og derfor haft kontakt med dem, måske uden deres klubbers accept.
Forudsætter vi at makkerparret er Pochettino og hans gamle kumpan i Leipzig, så giver det for mig mening at lade dem beslutte evt, tilgange 100%
Forudsætter vi igen at den ulovlige kontakt har fundet sted, så vil United givet afvente deres vurdering/ønsker. Igen er halvulovlige kontakter muligvis en del af gamet og disse eventuelle ønsker, vil næppe have en aftale frem i lyset før tid.
Er det tilfældet, kan vi råbe og skrige så meget vi ønsker. Vi får ikke den information før tid.
Der er et hav af interessenter, som skal enten erklære sig enige, eller holdes uvidende.

Jeg tror at ikke bare sportsledelsen er på plads, men også nogle spillere. United er igen en adresse, som de bedste ønsker at være på. Det er jeg ganske overbevist om og har jeg ret, så afventer jeg med glæde sommerpausen.

Det er rigtigt, at hvis den kommende ledelse er indforstået med købet af en bestemt spiller allerede, så vil United givet forsøge at få vedkommende allerede nu. Men er det ikke, så væbner jeg mig med tålmodighed.

Der er mange hvis´er i den teori, men som erhvervslivet tit er etisk/moralsk ville det undre mig meget, hvis ikke det også gjaldt United.
Vi skal huske på at ulovligheder kun er ulovligheder hvis de opdages, ellers er det dygtigt købmandsskab og så længe interessenterne smides tilstrækkelige ben, så forbliver den slags transaktioner som regel ukendte.

Der er ingen grund til at tro at Uniteds ledelse ikke er bekendt med den slags
Skrevet af Slettet(361642220710)
et er simpelthen utroligt at folk køber det fis med at der ikke kan handles i vintervinduet...alt er til salg det er kun et spørgsmål om den kraft idiot til Woodward ikke vil smide det rigtige beløb.


Mesterskabet er umuligt, så hvorfor ikke vente til sommer? truppen er god nok til at kæmpe om top 4? Den eneste som jeg kan se, som en forstærkning må være Koulibaly fra Napoli? Men er woodward klar til at punge 90 millioner pund af for ham? Coutinho er en anden mulighed, men han koster vel endnu mere?

Men United har pengene, og United handlede også sidste år Sanchez ind?
Skrevet af MrUTD
Vi er alle enige om at vi har brug for en klasse CB, men vi burde også hurtig blive enige om at det ikke kommer til at ske i dette vindue. Dette basere jeg på OGS interview idag hvor han direkte siger at han ikke regner med spiller køb/salg i dette vindue.

Endvidere går der rygter om at United har kaldt Mata´s agent til møde for at drøfte en kontraktforlængelse.
Skrevet af Inuk.
Synes godt nok du tillægger mig temmeligt latterlige motiver. Er det virkelig standarden?

Ja det er min standard. Og det med motiverne. Hvordan synes du selv det ser ud når du selv var uhyre utålmodig da Mou var manager, og nu tilsydenladene er gået i den modsatte grøft? Hvis Woodward, og ledelsen, virkelig var tålmodig, så ville Moyes stadig være manager.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Inuk

Hvordan det ser ud?
Tjah, det må andre vel beskrive, da jeg er inde bag mine egne øjne.

Og min tålmodighed er nu ikke så svær at forklare, hvis man strenger sig bare en lille smule an.
Faktisk har jeg talt for at være tålmodig hele tiden, forudsat altså at klubben gør det rigtige. Hvorfor? Jo, af den simple grund at opbygningen af et godt fodboldhold ikke er en opgave, man sådan lige bare klarer over night.
Man kan vende bøtten hvad angår spillernes glæde, hvad Solskjær jo tydeligt har vist. Men at omstille spillet generelt, så det på alle måder er tidssvarende er en længerevarende opgave. Uanset om man arbejder med samme trup, eller med en helt ny.

Når jeg lige fra starten var så lidt tålmodig med Mou, så var det jo fordi jeg præcis vidste hvad han stod for og fandt ham uforenelig med "mit" United.
United er ikke Stoke, har du sikkert hørt mig sige og skal aldrig være Stoke.
Manchester United skal have sin helt egen spillestil, som enhver anden af de store klubber har og den skal ikke være baseret på at dæmme op for de andre.
Den skal baseres på at få de andre til at reagere på os, for at tiltvinge os initiativet og serveretten.

Med andre ord. Når ledelsen handler idiotisk, er min tålmodighed ikke eksisterende. Men når den ikke gør og synes at handle fornuftigt, så skal den ha´ al den tid de behøver.
Intet af dette er nyt. Det har jeg ment hele tiden, hvad du med sikkerhed kan forsikre dig om, hvis du finder det ulejligheden værd.

NB! Med hensyn til standarden, så må jeg stille dig et retorisk spørgsmål.
Hvodden syn´s du selv det går?
Skrevet af Inuk.
Hvis jeg nu havde været så glad for Lindeløf, så ville jeg da også have været glad for manageren der købte ham, og mene han skulle have al den tid han behøvede for at skabe et godt fodboldhold, og mene han skulle have alle de penge han havde brug for, så han kunne lave flere indkøb som Lindeløf.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
"Når jeg lige fra starten var så lidt tålmodig med Mou, så var det jo fordi jeg præcis vidste hvad han stod for og fandt ham uforenelig med "mit" United.
United er ikke Stoke, har du sikkert hørt mig sige og skal aldrig være Stoke."

Otherwise, I rest my case!!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bouhafsi melder Martial har skrevet under på en 5-årig aftale. Hurra for det! Videre til De Gea
Skrevet af fedefynboen
"Martial har skrevet under på en 5-årig aftale"

Fremragende signal til andre som måtte få buddet. Ja, tak
Skrevet af Don_Millionaire
Bouhafsi melder Martial har skrevet under på en 5-årig aftale. Hurra for det! Videre til De Gea


Fantastisk hvis det er sandt. Jeg havde godt nok frygtet at han var tabt, selvom han har haft en god sæson. Nu må han gerne slå sig fast som den verdensstjerne han så tit ligner.

Utroligt hvor mange gode nyheder der strømmer ud af klubben for tiden!
Skrevet af Battlegoat
Coutinho er en anden mulighed, men han koster vel endnu mere?


forhåbentligt ikke noget der er i kortene, skal ikke have det liverpool skrald.
Skrevet af Battlegoat
Bouhafsi melder Martial har skrevet under på en 5-årig aftale. Hurra for det! Videre til De GeaYep, så mangler vi bare lige de gea!
Skrevet af fedefynboen
Hvordan det nu lige er sket synes som et mysterium

Men fornuft og vision synes at ha´ sneget sig ind under stetsonhattene.
Hvem kan være negativ for tiden?

Solen skinner over vestManchester
Skrevet af uden_benskinner
martial er en fantastisk nyhed. jeg tror han kan blive en stor gevinst, hvis han fortsat bliver med at tro på sine egne evner.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Det er jo bare dumt ikke at gå allin på enten alderweireld eller koulibaly nu. De ville begge gøre en forskel fra dag 1 og tilmed ville de få et halvt år til at lære klubben at kende inden en anden cb blev hentet. Begge spillere har vel tilnærmelsesvis spildt chancerne for at vinde noget stort i denne sæson med deres respektive klubber og det vil være umådelig svært at se en ny manager til sommer ikke ville se dem som en af sine foretrukne.
LUHG
annonce
0