Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
det var en ret overbevisende indsats. og skønt at slå netop arsenal ud i fa-cuppen, da de fører med én i det samlede regnskab (13 mod uniteds 12).
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
super resultat :D
Skrevet af TheUnitedWay
Fantastisk resultat og præstation af holdet!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af han_solo
Ole har nu slået Tottenham på Wembley og Arsenal på Emirates back to back.. Man begynder at løbe tør for argumenter for, at han ikke skulle have stillingen permanent.
UTD
Skrevet af Toggle
Han har ikke bevist sig i modgang... Eller noget
LUHG
Skrevet af Nokia41
Jeg har altid syntes i har været for hårde mod Mou men må sku godt nok sige det er blevet bedre efter Ole er kommet til. Godt gået med både Spurs og Arsenal sejre på udebane. Bliver fedt og se med CHL og PSG. Det er jo lige før man tror United er favorit nu....
Skrevet af uden_benskinner
jeg er næsten (og kun næsten) klar til at kigge på solskjær som en mere permanent løsning efter denne sejr, det vil jeg gerne erkende. 8 sejre i træk vidner om, at spillerne er blevet forløst optimalt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
men må sku godt nok sige det er blevet bedre efter Ole er kommet til

Nå, alligevel? Haha.

Ole har taget alle med storm. Jeg havde ærlig talt ikke nogen forventninger, men han må efterhånden være en kandidat om ikke andet. Jeg synes ikke der er noget galt i at afsøge markedet og se hvad alternativerne er. Men Solskjær er nødt til at være inde i billedet efterhånden.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis Poch er interesseret, er han stadig min (og sandsynligvis ledelsens) top kandidat.
Men Solskjær er rykket langt op på listen med det holdet pt præsterer under ham.

Det er dog stadig kun 8 kampe vi kan vurdere ham på. Havde en masse fans krævet en ny træner fyret efter 8 nederlag i træk, ville jeg normalt mane til besindighed (dog ville jeg tage udgangspunkt i spillet og om der ville være fremgang). Det samme må jo gøre sig gældende her.

Det er absolut imponerende, det han har gang i. Der var dog ikke mange der var imponerede, da van Gaal havde en lignende stime.

Lige nu afventer jeg dog mest af alt hvilke profiler man hiver ind til at køre det sportslige setup i klubben.
Skrevet af fedefynboen
100% enig Crazy

Vi må vente og se hvordan Solskjær tackler at være bagud og presset.
Rent taktisk synes jeg også, han fortsat mangler at korrigere for problemet i vores højre forsvarsside.

Så længe vi scorer flere end de andre, er det dog fuldstændigt underordnet og angrebet er i den grad i orden.
Fantastisk forvandling på den front, men også imponerende at vores forrige træner fuldstændigt undlod at gøre brug af holdets kvaliteter.

Har Solskjær bevist noget hidtil så er det vel mest Mous talentløshed.
Når man som han så stædigt fastholdt en passé tilgang, så må det være tydeligt for enhver at han ikke havde værktøjskassen. Stor mund, fin humor (til tider), men i bund og grund en håndværker uden værktøj.
Hvem vil herefter hyre ham? Der er vel kun Inter, eller en portugisisk klub.
Skønt vi slap af med ham og bare ærgerligt det ikke skete langt før.

Er nu også enig i at Van Gaal burde have haft lidt mere tid til sit projekt, men hvem tænker på det nu?

NB! Mange ønsker sig tilgange her og der nu. Ikke jeg. Det taktiske setup, den enkelte spillers kvalitet og Solskjærs evner vurderes bedst ved at fastholde den nuværende trup.
Om noget så vil den strategi tydeliggøre hvordan næste sæson og fremtiden generelt skal gribes an
Skrevet af trannel
I det mindste starter vi som oftest kampene godt. Det var en sjælden oplevelse under Mourinho. Der er stadig små udfordringer især med at holde kadencen i anden halvleg, men det var allerede bedre i går end mod Spurs. Lindeløf var sublim i går og Eric flagrede ikke rundt, hvilket nok er en del af forklaringen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Enig

Bailly var god og Linde havde vel kun placeringsproblemer ved Arsenals scoring.
Som naturligvis opstod pga. problemet i højre forsvarsside.
Dårligst i billedet synes jeg også i går at Matics boldomgang stod.
Herrera gjorde hvad han kunne, arbejdede som en hest, men heller ikke han kunne afhjælpe problemet i højre side.

Endvidere skønt at se at holdet de facto spillede 4-4-2 (som også mod Tottenham), eller 4-3-3 med Lingard som hængende, hvad dybest set kommer ud på ét.
Vi er nogle stykker som har efterlyst det en rum tid
Skrevet af Nokia41
Fedefynbo : hvor lang tid skal vi andre blive ved med og læse om dit latterlige had til Mourinho - du er jo stået helt af mand! Mou vandt altså titler fik os tilbage i CHL og blev runner up i ligaen. Stik nu piben ind få dig et liv og kom videre. Det er 8 kampe siden Mou var manager så nu gider vi ikke hører mere om ham. På forhånd tak
Skrevet af fedefynboen
Nokia

Hader ikke hverken Mou eller andre. Dér tager du fejl.
Livet er for kort til had.

Men jeg er lykkelig for at han er fortid i klubben. Fordi han dels ikke er dygtig nok og dels fordi hans spillestil er komplet uegnet i United.

Svar mig gerne på hvordan en så "dygtig" træner, fuldstændigt kan undlade at gøre brug af sin trups kvaliteter?
Er det ikke mageløs talentløshed? Og de titler du nævner er naturligvis fine, men hvad er sandsynligheden for at de kunne være flere UDEN ham. Jeg mener i hvert fald større.

Ved godt du er Moufan og det respekterer jeg. Så må du vel også respektere at jeg er det modsatte. Eller hvad?
Måske det er opportunt at melde sig i koret for fedefynbohadere?
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg så desværre ikke kampen igår, men den ser ud til at have været underholdende, ligesom de 7 forrige under Ole Gunnar. Med et program i de næste 3 kampe der hedder, Burnley, Leicester og Fulham, er det ikke helt urealistisk at vi kommer op på 11 sejre i træk, men skulle der snige sig en uafgjort ind i én af dem, så er det også helt fair eftersom at de 11 sejre i træk sidst skete under Ferguson.

Det er stadig for tidligt at sige om Ole Gunnar er det rigtige match på længere sigt, for der er 8 kampe selvfølgelig et for lille vurderingsgrundlag, men omvendt er det efterhånden også svært ikke at se ham ende med at få jobbet. Lige nu ligner det hvert fald ikke, at der er noget der kan holde holdet tilbage fra at nå en CL plads (ikke at det skal være kriteriet for at få jobbet), og forventningen til den nuværende CL kampagne må trods alt stadig være ret minimal med tanke på det hold vi skal møde. Jeg ser dog klart en mulighed for at vi kan gå videre mod PSG, men med den korte tid, hvor han har kunne træne holdet, så skal vi tage alt hvad vi kan få i den turnering som en gevinst.

Holdet spiller rigtig godt og underholdende, og selvom der stadig er problemer med defensiven, så er sejrene og underholdningen nu det vigtigste, og mon ikke at en god sportsdirektør ville kunne være med til at få de rigtige spillere ind til forsvaret. Uden at sammenligningen skal koge helt over, så begynder det efterhånden at ligne at vi har fundet vores egen "Zidane", og når man læser kommentarer fra Arsenal fans, der ønsker at vores stime skal fortsætte så Ole kan blive ansat permanent, da de ikke tror på at han er langtidsholdbar, så håber jeg sgu bar at det fortsætter, og at han modbeviser dem.
Skrevet af fedefynboen
Don_M

Ja, der var ganske underholdende. Ingen af holdene skabte dog mange chancer, ud over de som gav mål.
Arsenalfolkene vil sikkert hævde at vi var heldige, men den holder ikke.
De havde ganske vist et spillemæssigt overtag på begge sider af pausen, men vores forsvar stod godt, selv om højresiden fortsat er en udfordring for os
Formentlig også fordi Arsenal ikke kunne true i hovedspillet.
Bailly og Linde var derfor blandt holdets bedste. Sammen med Pogba og Shaw efter min mening.
Godt også at både Lukaku og Sanchez kunne sætte offensive aftryk. Det giver konkurrence og derfor håb om yderligere forbedring fremme
Skrevet af Toggle
Vil også gerne rose vores midterforsvarere i går. De gjorde det begge fint og kunne ikke gøre ret meget ved målet som opstod ved at Arsenal overhældte vores hø forsvarsside gennem det meste af kampen. Bekymret er jeg fortsat hvis vi skal møde et hold med en fysisk hovedstødsstærk angriber. Der kan hverken lindelof eller bailly være med. Er der nyt om smalling?

Jeg vil elske at se solskjær og phelan fortsætte til sommer og håber selvfølgelig på at stimen fortsætter længe endnu. Men for at bevise os alle skal der gerne et nederlag med i pakken så vi kan se hvordan både OGS og resten af holdet reagerer på modgang.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Ikke nødvendigvis nederlag, men modgang. Det er jeg enig i.

Noget af det jeg bed mærke i i går, var situationen efter kampen, hvor Carrick havde en lille snak med Pogba. Hvad den gik ud på ved jeg selvfølgelig ikke, men Pogba lyttede tydeligvis eftertænksomt og nikkede.
Uanset hvad så handler det om ikke at hvile på laurbærrene og hele tiden forbedre sig og korrigere for fejl.

Og ja, hvad enten Solskjær fortsætter eller ej, så håber jeg også at teamet bag ham gør
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke, om det har været nævnt herinde, men vi røg jo desværre ud af FA Youth Cuppen forleden, efter vi ellers havde slået Chelsea ud i en af de tidligere runder.

Til gengæld sendte de samme U18´ere så Liverpool ud af den mindre prestigefyldte Premier League Cup, efter at have vendt 2-0 til 2-3. Grunden til at jeg nævner det, er egentlig blot, at Greenwood, der er venstrebenet, scorede to frisparksmål med højre... Han er for vild den knægt.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Hvad er spillestilen på det hold?
Jeg mener lærer spillerne en taktik der lettere gør dem brugbare på førsteholdet
Eller er det every man for himself?
annonce
0