Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Vi har ingen naturlig højrewing. Det er truppens allerstørste mangel i mine øjne.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Pogba og Matic er ellers det perfekte makkerpar typemæssigt, forstået på den måde at Pogba gerne vil have bolden og skabe noget med den, mens Matic udemærket er klar over hans styrker ligger i det defensive arbejde. Som typer komplimenterer de hinanden.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
inuk,

enig, pogaba burde altid ha 8`er rollen som kreativ playmaker, og ang. matic så kunne man begynde at omskole ham som fast center-back, da han har både, fysikken (inkl. højden) og blikket for den position vil jeg mene. for mig at se vil det give god mening - og så en ny klasse 6`er, som ville være hjernen på holdet. lige pt er hjernen på holdet ikke-eksisterende.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Muggedreng2
Lad mig gætte: De fem du refererer til er to CBs, en HB og to på midten

hehe Fynbo næsten

Jeg mener vi mangler en helt ny højrekant.

En Center forsvarer som kan gøre Lindeløf endnu bedre tror ikke på Bailly mere og Jones skal bare af h til. Køber vi en a´la Koulibaly eller De Light vil jeg være fint tilfreds. Så har vi Smalling, VIktor, Kouli og Tuanzebe som jeg mener er klar til at træde et skridt op.

Højre back skal vi af med vores dødvægt. Young er ligaens dårligeste back han er så pivringe defensive og det har alle hold luret efterhånden. Vi skal have en højreback der kan være mentor for Dalot ind.

CDM - Matic har været god så den er måske ikke helt så afgørende som de 2 andre poster men vigtig er den. Her ser jeg gerne lidt ungt blod i form af en Weigl, Barella eller Ndombele. Det er vigtigt men ikke afgørende..

Box-Box her har vi pt. kun Herrera og får han en skade er vi helt vildt tyndt besat. Vi skal og må have en midtermand mere ind, jeg tror ikke på Fred desværre, han er for flyvende og hans close control er ganske enkelt for dårlig.

Højre Wing - Her har vi kun pt. Jesse Lingard og uanset hvor meget jeg elsker den dreng så er han ikke naturlig wing og han bør ikke være 1. valg på et hold der vil vinde titler. Der har været nævnt navne som f. eks Douglas Costa, og Lozano, Ligesom vi er blevet rygtet til Stephen Bergwijn som også ser ret spændende ud.

Tilbage står så deadwood fc som vi kan og må skille os af med.

Jeg ser gerne vi siger farvel til -

Phil Jones, Marcus Rojo, Matteo Darmian, Valencia, Ashley Young samt Juan Mata og evt. Alexis Sanchez...

De har alle aftjent deres værnepligt og gør ingen forskel i positiv forstand...

Det ville også frigive en del lønkroner og give plads til at et par af vores unge løver kan snuse til holdet...Jeg tænker her på Gomes, Chong, Greenwood, Tuanzebe og Garner som de mest åbenlyse....
Skrevet af fedefynboen
mugge

når du taler ny højre fløj, tænker du så 4-3-3?
Skrevet af Pindhunden
Mugge: tak for opsamlingen. Jeg er glad for, at du også har hæftet dig ved Freds close control (dansk ord?). Jeg har selv været chokeret over en brasilianer, hvis berøringer er så lidt kælne. Han ligner, at han spiller med en hoppebold.
Man bør nokl give ham chancen, men i min bog har han slet ikke grundfærdighederne til at slå igennem.
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

close control ?
boldføling hed det i mine unge dage
er vel fortsat dækkende?
Skrevet af Muggedreng2
Jeps jeg mener at 4-3-3 er den bedste opstilling for os både når vi skal skabe kampe og når vi kan bruge vores hurtighed og spille kontrabold.

JA TAK Fynbo boldfølingen..det udmønter sig også i at mange af hans korte afleveringer bliver for korte og det skaber altså usikkerhed, jeg er heller ikke helt klar til at give op endnu på ham, men det er satme en stejl bakke han skal bestige før jeg er overbevist..
Skrevet af fedefynboen
Mugge

"Jeps jeg mener at 4-3-3 er den bedste opstilling for os både når vi skal skabe kampe og når vi kan bruge vores hurtighed og spille kontrabold"

Så giver det straks mere mening med den højre wing
Personligt vil jeg dog meget hellere spille 4-4-2 diamant eller 4-3-3 hængende 9´er, hvad reelt er det samme. De behov jeg ser klubben har for nyindkøb, skal ses i det lys.

En af de primære årsager til at jeg foretrækker 4-4-2, er Pogbas tilstedeværelse.
Han vil være en af de midterste 3 og der er ganske enkelt ikke råd til, efter min mening, periodevis reelt at spile 4-2-4.
Samtidigt så fordrer 4-3-3 vel også at den talkombination ind imellem bliver 4-5-1, hvad jeg finder for defensivt.

Kommer Pochettino, hvad mange håber, så tror jeg vi vil se 4-4-2 i en fleksibel udgave, som den Tottenham praktiserer.
Uniteds version kan ikke blive helt det samme med Martial og Lukaku på holdet. Begge er for stationære fremme, så systemet må ændres lidt i Uniteds regi.
Det tror jeg nu heller ikke er et problem for Poch, for jeg opfatter ham som meget pragmatisk i forhold til systemer.
For ham er det snarere spillertruppen, som dikterer systemet end omvendt.

Den slags overvejelser må være blandt de vigtigste for en ny træner. Det nytter ikke at basere et system på spillere man ikke har. Det er i øvrigt også skidt, rigidt trænerarbejde.
Enhver ændring af systemer som sådan må baseres på de tilrådighedstående spillere og enhver ønsket ændring må være glidende, hvis holdets balance skal bevares.
En proces om man vil.

Forudsætter vi at 4-4-2 bliver foretrukket, så vil behovet for en klassisk 7´er ikke være tilstede. Det vil snarere være en Beckhamtype, som vil kunne agere i det system. Altså en hybrid mellem en midtbanemand og en fløj. Det vil i øvrigt harmonere fint med en offensiv 8´er i venstre - Pogba. Vigtigt selvfølgelig at begge ikke løber dybt samtidig og at den centrale 9´er har øje for de to andres bevægelser og er villig til at afhjælpe begge.
Den primære tanke bag alt dette, er at ankomme sent i feltet og derved være sværere at dække
Med 4-3-3 hængende, har begge fløje ganske vist udgangspunkt i siderne, men deres primære opgave (evt. på skift efter hvordan spillet udvikler sig) er at komme i feltet, ikke at lave indlæg. Derfor må højre fløj gerne være venstrebenet, eller i det mindste tobenet. Skal der spilles med indlæg bag om forsvaret, er det en opgave for backs primært.

Jeg ser den opstilling som den bedste mulighed for at spille hurtigt frem ad banen centralt og først på sidste tredjedel at brede spillet mere ud.
Hvad igen i min optik er den moderne måde at spille på og jeg ser ikke at det vil ændre sig lige foreløbigt
Skrevet af Toggle
Vi mangler en 6er eller at man bare går allin på big Mac efter sommerferien. Jeg tror ikke rigtig på ham i længden men nu har jeg set to kampe på stadion med ham det sidste år og jeg er imponeret over hans evner til at dirigere rundt med sine medspillere. Et spændende alternativ kunne faktisk være at sætte lindelof frem på 6eren for positionel og taktisk er han en brøler at holde fast på som CB. Senest set på burnleys andet mål i tirsdags hvor han ikke skubber frem når modstanderen afleverer bagud som igen er ungdomsfodbold viden.

I øvrigt crazy gang som svar på din kommentar om lingard. Nej han kan muligvis ikke spille sig fast på de nævnte hold men derfor kan han jo godt være et fint alternativ til andre spillere på vores hold, ligesom jeg i øvrigt anfægter lindelof kunne være. Uden at hverken den ene eller anden skal være fast mand.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Ja, Toggle vi ser nok alle hvad vi ønsker at se hehe

Må jeg spørge? Hvem styrede offsidelinjen i Burnleykampen?
Var det Jones eller Lindelóf?

For mig er der ingen tvivl. Det var Lindelóf. Som i alle de seneste kampe.
Og så er det måske Jones som flagrer frem uden mål eller med og uheldigvis trækker både Young og Shaw med i stedet.
Skal sige jeg ikke har genset situationen og heller ikke lagde mærke til den i særlig grad under kampen.
Uanset så er der aftaler om hvem der styrer hvad og de bør holdes skulle jeg mene.
Også selv om det er en forkert beslutning. For ja, ingen er perfekt. Heller ikke Linde.
Men at betegne ham som et taktisk blålys som CB?
Det er vist en sag for Thiele eller SynOptik
Skrevet af Muggedreng2
Jeg ser det ikke helt så statisk som du beskriver det Fynbo :)

Personligt ville jeg foretrække 4-3-3 med de 3 forreste som roterer. Især med tanke for det er Rashford, Martial og så evt. Bergwijn eller Greenwood. Alle kan de spille alle pladser i front hvilket gør det stort set umuligt for et forsvar at indstille sig på dem..de er vidt forskellige typer men alle ekstremt bevægelse og hurtige.

Midten mener jeg godt vi kan bruge 3...Det kan enten være 2 Defensive midter, eller hvis vi skal styre 2 mere offensivt instillede typer. Det kræver så bare at vi har en meget dynamisk defensiv midt ala Kante..det mener jeg alle de 3 jeg nævnte er.

Jeg har endnu ikke set vores 4-4-2 virke Ole har i alt fald ikke spillet den formation

Og så er jeg ikke tilhænger af Poch, han er i min verden ikke bedre end det Ole har vist mig.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og så er jeg ikke tilhænger af Poch, han er i min verden ikke bedre end det Ole har vist mig.

Mener du så det Solskjær har vist dig med United, eller det Solskjær viste med Cardiff og Molde?

For det er jo en unfair sammenligning, at Solskjær med United er kommet til en klub der sejlede, og han blev ansat som interim manager uden nogen form for pres på sig, hvor han overtog er i forvejen stærkt hold, og indtil videre altså kun har mødt 2 hold der på papiret var i nogenlunde samme klasse som United.
Hvor Poch altså kom til en noget mindre klub i Tottenham, med et talentfuldt men ikke stjernepræget materiale. Han havde masser af pres på sig fra start, en del penge, men ikke rigtigt den tiltrækningskraft på de bedste spillere, som han ville have i en større klub.
Jeg tror den eneste sæson han ikke har præsteret bedre, end nogen anden manager i ligaen pt. ville klare det med lignende midler og tiltrækningskraft, var den sæson, hvor Leicester vandt - det var Tottenhams (og Arsenals) helt store chance.
Ellers vil jeg sige, at Tottenhams størrelse umiddelbart ikke er til top 4 - holdet er det nu, efter han har coachet dem til det, og holdt på mange af de talentfulde spillere han overtog eller købte da han kom til.

Men sammenligningen bliver ret hurtigt skidt, da der slet ikke er nogen præmisser for en direkte sammenligning. Men Poch har nu gjort det godt med en middelmådig klub i Southampton og en sub-top klub i Tottenham (han har gjort dem til en top klub), mens Solskjær indtil videre på højeste niveau har formået at vende en dårlig stime i United til 7 sejre og 1 uafgjort - desværre kan vi ikke lave forsøget, uden at kompromitere vores tidsplan. Men sammenligningen ville være lidt bedre, hvis Solskjær havde en sæson for United fra start med alt der medfølger, og Pochettino havde lignende.

IMO er Pochettino det bedste fit for United - det tror jeg også en eventuelt ny sportslig ledelse vil komme frem til. Men hvis han ikke er tilgængelig, kunne Solskjær være et af de mulige alternativer, hvis han formår at holde den nuværende stime kørende, og slutte sæsonen stærkt af.
Skrevet af Muggedreng2
Hvad er det du mener Poch har gjort som er så imponerende?

Et hav af 4 pladser eller vent...et hav af titler..

Jeg mener han overgår Pochettino taktisk og så har han vist et langt større vindergen

Han ved præcist hvad United står for og hvad der kræves for at være spiller og manager i vores klub.

Forleden så jeg Poch udtale at top4 var vigtigere end titler HVAFFOR noget taberpis er det..er det virkeligt det du gerne ser i vores klub..

Har vi ikke haft nok af middelmådighed snart?

Top 4 er sku aldrig godt og det ved Ole heldigvis

For øvrigt er der vistnok forskel på at vinde the double et par gange med Molde og så det han gjorde i Cardiff under en notorisk sindsyg klubejer, hvor gerne du end vil påpege at de 2 ting er det samme.

Skrevet af Slettet(262004201905)
Forleden så jeg Poch udtale at top4 var vigtigere end titler HVAFFOR noget taberpis er det..er det virkeligt det du gerne ser i vores klub..

Forstod du hans budskab, som både har tabt en del i oversættelse og journalistik?

Han mente selvfølgelig, at Tottenham står stærkere både økonomisk og mht. mulighed for at købe bedre spillere, hvis de slutter i top 4 og ikke vinder FA Cuppen eller Carabao cuppen, end hvis de vinde en eller begge cups, men slutter udenfor top 4.

Jeg er ret sikker på, at Uniteds ledelse mener det samme - van Gaal blev fyret efter en sæson hvor han vandt FA cuppen og sluttede 5´er - Mourinho blev siddende efter sidste sæson, hvor han sluttede 2´er og ikke vandt en eneste titel.

Har vi ikke haft nok af middelmådighed snart?

Jo, men er Solskjær en toptræner? - der er mange tidligere spillere i klubben, som har været ret middelmådige trænere efterfølgende.
Jeg er med på, at han har haft en glimrende start, men er vi nu begyndt at kigge så kortsigtet på det, at 7 sejre og 1 uafgjort er nok til, at vi regner med at manden kan vinde titler og føre os tilbage til fordums styrke?

For øvrigt er der vistnok forskel på at vinde the double et par gange med Molde og så det han gjorde i Cardiff under en notorisk sindsyg klubejer, hvor gerne du end vil påpege at de 2 ting er det samme.

Øhm, nej - jeg har end ikke forsøgt at indikere ovenstående. Jeg har indikeret, at det er forholdsvist umuligt at sammenligne Poch og Solskjær. Men hvis man partout vil lave den øvelse, bør man altså se helt bort fra det Solskjær har gjort med United i denne sæson, da den er fuldkommen uden forpligtelser, og derfor et helt andet job, end det vil være fra næste sæsons begyndelse af.
Mange er blevet forblændet af starten under Solskjær, især med Mourinhos start på sæsonen in mente. Men vi er nødt til at forholde os til, at han har kommet til en midlertidig stilling, hvor han har haft totalt frie tøjler, og uden forventninger til ham, ud over, at han skulle skabe positiv stemning omkring klubben igen.
Han har løst den opgave perfekt - ingen tvivl om det. Men som nævnt, er det altså noget helt andet der er krævet og forventet fra næste sæsons start - måske kan man affinde sig med "et projekt" der strækker sig over nogle sæsoner, for at bygge op. Men der skal stadig være klar fremgang i spillet over den kommende sæson, og der vil absolut være forventninger der ikke er lige her og nu.
Dét pres har hverken Solskjær eller Pochettino været under før - men Poch har haft en stilling hvor presset kommer tættest i Tottenham (og Southampton), og der har han altså gjort det bedre, end man ville kunne forvente - både spillemæssigt og resultatmæssigt.
Skrevet af Muggedreng2
Hvilket pres er det du mener Poch har været under i Saints og Spurs?

At man skal klare sig i ligaen eller at man blot skal slutte i top4 for at have en godkendt sæson?

Jeg vil mene at Solskjær på den konto da er langt bedre rustet da han har været spiller i en klub der gik ind til alle kampe som favoritter til at vinde og hvor det var dårligt at slutte som nummer 2...

Jeg er egentlig ligeglad hvilken kontekst de ord er udtalt i, det sukker af middelmådighed og så kan du påstå at Poch har skabt en masse uden penge, det er jo ikke helt rigtigt. Det er rigtigt at de har solgt spillere som Bale og Modric for rekord priser der gjorde at deres netspend er mindre end andre klubbers, men de har de sidste 4 sæsoner haft en trup der burde have vundet bare et eller andet...

Derudover forstår jeg ganske enkelt ikke hvorfor det massive morads Mourinho havde kastet klubben ud i og som Ole har vendt til lutter smil på bare en måned, skal undermineres...du får det til at lyde som om en hvilken som helst vagabond bare kunne blive pillet ind fra gaden og gøre det samme.

Din modstand mod det Ole Gunnar har præsteret begynder at ligne noget personligt imod ham, hvilket jeg ikke kan forstå, mig bekendt har han da aldrig gjort nogen noget ondt, han står for mig som en af sportens allermest ydmyge personer og en sand gentleman..
Skrevet af Battlegoat
Meget linje med Crazy, syntes hvad OGS har gjort er fuldstændig fantastisk, men det er uden forpligtelser.
som minimum bør der ventes til sæsonen er slut, inden man fælder dom over hvilken vej man skal gå.
vi kan gå hen og tabe til chelsea psg og arsenal de næste uger også tror jeg da, der vil blive stillet spørgsmål om hvem der skal være træner næste sæson.
kan selfølgelig osse være vi går ubesejeret gennem resten af sæsonen også må jobbet nærmest være hans uanset hvad.

PT har jeg stadig en lille fod mest til poch, meeeen det bliver sværere og sværere at bevare den der.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

Tror ikke nogen herinde er uenige i at Solskjærs transformation af United er fantastisk.
Hvad enten han bliver eller ej, har han manifesteret sig som en rigtig Unitedman.
Ingen tvivl om den ting.

Men måske både han og klubben er bedst tjent ved at det bliver ved det?
Vi må jo konstatere at han har hævet holdet fra vel hvad et all-time-low og på den baggrund er det jo ikke helt så svært at shine.

Kan United udvikle sig yderligere under ham? Her har jeg i hvert fald mine tvivl, som foråret bestemt kan gøre til skamme.
Men indtil videre er jeg enig med crazy. En scenevant træner med et offensivt udtryk og en fleksibel tilgang, er hvad jeg synes klubben har brug for.
Og så er der jo den ubekendte, som en sportschef udgør. De tos kompabilitet er så vigtig. Vi kan ikke igen have det cirkus som revisoren og Mou skabte
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvilket pres er det du mener Poch har været under i Saints og Spurs?

At man skal klare sig i ligaen eller at man blot skal slutte i top4 for at have en godkendt sæson?

Jeg vil mene at Solskjær på den konto da er langt bedre rustet da han har været spiller i en klub der gik ind til alle kampe som favoritter til at vinde og hvor det var dårligt at slutte som nummer 2...

Hvis du partout vil ned af den tangent, kan vi da godt det...
Jeg mener det er forkert at sammenligne dem i det hele taget, men at Pochettino indtil videre har præsteret mere end man kunne forvente i mindre klubber i den hårdeste liga i verden, hvor Solskjær indtil videre kun har klaret lige under 6 måneder i Cardiff, hvor han altså ikke klarede det bedre, end man kunne forvente.

Hvis du mener, at Solskjærs tid som spiller under FErguson i United er noget der skal tages med i betragtning, Er Solskjær en af 31 managers der tidligere har spillet for Ferguson i Manchester United. Her har Blanc, Bruce, Hughes, Keane, Neville, Robson og Phelan alle mere erfaring fra højere rangerede hold, end Solskjær har.

Pochettino har igennem 6 år i den bedste engelske række kontinuerligt fået sine hold til at præstere lige så godt eller bedre, end hvad spillermaterialet har berettiget til - et spillermateriale han har formået at udvikle og forbedre.
I hans 3 år i Espanyol, startede han med at føre et nedrykningstruet hold til midten af tabellen - bl.a. med et fint uafgjort 0-0 mod Guardiolas dream team. Også her formåede han at føre holdet til bedre placeringer og præstationer, end materialet var til.

Din modstand mod det Ole Gunnar har præsteret begynder at ligne noget personligt imod ham, hvilket jeg ikke kan forstå, mig bekendt har han da aldrig gjort nogen noget ondt, han står for mig som en af sportens allermest ydmyge personer og en sand gentleman..

Man kunne vende den om og sige det samme om dig og Pochettino.
Jeg har intet imod Solskjær - jeg og jeg har også indikeret, at han har været perfekt som interim træner. Men jeg har lært af erfaring, at undlade at lade mig overvælde over en fin stime - Solskjær har endnu ikke overbevist mig om andet, end at han er en perfekt overgangsfigur. Det kan han ikke, medmindre han får lov til at blive i klubben. Her håber jeg selvfølgelig det bliver Pochettino, der har langt mere erfaring, og har bevist langt mere med færre midler. Jeg tror han ville kunne blive en legende for United, mens jeg kun tror Solskjær vil kunne præstere noget a la det Poch gør i Spurs med United - så altså en masse top 4 præstationer, men med en langt større klub og et langt større budget.
Skrevet af MrUTD
Jeg sidder lige og ser Lille mod Nice. Hold da fest hvor spiller ham Nicolas Pepe godt. Ham kunne vi godt bruge på vores hold og han er højrekant
annonce
0