Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Må jeg spørge? Hvem styrede offsidelinjen i Burnleykampen?
Var det Jones

Iflg fodboldens abc og dermed også hvad jeg mener er det opbakningsspilleren/1.støttespiller der bestemmer offsidelinjen. Så det kan imo både være lindelof eller Jones.

I øvrigt er jeg helt på bølgelængde med dig mugge. Hvorfor skal vi endnu engang ud og finde en manager udefra som intet aner om United og the United way. Det har vi gjort 3 gange nu og sikke en kæmpe succes vi åbenbart har haft siden vi nu skal følge op med endnu et middelmådigt manager navn som ikke har vist meget mere end moyes havde i everton.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skal vi ikke blive enige om at vores 2 største trænere nogensinde alstå ikke vidste noget om "the United way" (hvadend det så må indikere, andet end at man har et tidligere forhold til klubben), før de startede i klubben.
De definerede på hver deres måde, hvad "the United way" skulle være under dem.
Men vi er nødt til at følge med tiden - det er bl.a. derfor man i dag kun sjældent har succes med at have en manager, der har ansvaret for alt sportsligt i klubben, og derfor mange af os efterlyser en sportslig ledelse.

Det der med at jagte fordums styrke ved at ansætte tidligere koryfæer som trænere var i øvrigt noget Brøndby gjorde flittigt op igennem 0´erne og 10´erne uden nogen succes overhovedet.
Måske skulle man kigge fremad i stedet for bagud. Vi får ikke en træner som ferguson, og hvis vi forsøger at finde en type type præcis som ham, har vi allerede fejlet (det var det vi forsøgte med Moyes).
Skrevet af Muggedreng2
Pochettino har igennem 6 år i den bedste engelske række kontinuerligt fået sine hold til at præstere lige så godt eller bedre, end hvad spillermaterialet har berettiget til - et spillermateriale han har formået at udvikle og forbedre.
I hans 3 år i Espanyol, startede han med at føre et nedrykningstruet hold til midten af tabellen - bl.a. med et fint uafgjort 0-0 mod Guardiolas dream team. Også her formåede han at føre holdet til bedre placeringer og præstationer, end materialet var til.


Se Crazy så forstår jeg godt vi skal "ned" af den tangent for jeg kunne ikke være mere uenig han har IKKE præsteret mere end hvad hans spillermateriale har været til, tværtimod han har INTET vundet på TRODS af han i hvert tilfælde de sidste 4 sæsoner har haft en spillertrup der er fuldt på højde med de mandskaber der har vundet titler.

Poch har været træner i hvad 15 år snart og har præsteret absolut intet, det er da fint du mener det er en United manager værdigt at have ført bundhold til midten, det gjorde Moyes for øvrigt også.

Jeg forstår ganske enkelt ikke at I ikke kan se at Ole totalt udspillede ham taktisk daa vi mødte dem.

Bliver Poch vores nye manager vil jeg naturligvis stå bag ham, og jeg er også enig med dig Battlegoat angående at vi skal vente og se til sæsonen er slut. Men pt. kan jeg simpelthen ikke forstå hvordan pokker der kan sidde nogle og kalde sig fans og så være så meget imod en ægte United mand gør det så godt og så tænke

"hmm nej det vil jeg ikke have mere af det der"
Skrevet af Braumelaume
Muggedreng:
Poch har været i Tottenham siden 2014 og frem til nu. Hvor langt tilbage i denne periode skal man, før du mener at han burde have vundet en titel?
Apropos titler, hvad er en titel i din optik? Er Carabao-cuppen en fin titel, er Community Shield en fin titel, eller snakker du om FA Cuppen, Premier League, Champions League, Europa League?
Hvor går grænsen, for dig, for hvilke titler en træner skal hinde for at det er acceptabelt for Manchester United?
Skrevet af fedefynboen
Hvis en given træners tidligere meriter skal være udslagsgivende for et valg i United, så burde vi vel have beholdt først van Gaal og siden Mou.

Men det er jo ikke så enkelt vil jeg mene.
Selv en ny og uprøvet træner kan være det helt rigtige valg.
Hvad det må handle om primært er vel vedkommendes taktik, mandskabsbehandling (evne til at motivere) og ikke mindst sult.

Jeg synes at ledelsen gør ret i ikke endnu at have truffet en afgørelse. Vi ved naturligvis ikke hvad foregår bag kulisserne, men så længe ingen kontrakter er underskrevet og intet meldt ud, kan ledelsen jo gøre hvad den vil.

I Solskjærs tilfælde kan man sige at han i Cardiff forsøgte det umulige. At få et dårligt hold til at spille fodbold. Charmerende tanke, men måske ikke så realistisk.
Det har han givet lært af og i United er det ikke noget problem, da spillerne er af en anden kaliber.
Her er både krav og muligheder nogle andre og det handler primært (i min optik) om at få mest muligt ud af sin trup. Man må altså balancere sine taktiske præferencer med de faktiske muligheder der er.

Lige præcis her er det at jeg synes Pochettino har vist den helt rette tilgang.
Solskjær mangler endnu at vise både langtidsholdbarhed og evne til at justere for fejl. Uniteds højre forsvarsside er et eksempel. Brugen af Lukaku et andet.
Han kan meget vel vise sig det helt rigtige valg af så mange andre grunde, men endnu synes jeg at han mangler også at bevise sig på disse områder.

Med andre ord. Juryen er ude og lad os nu bare acceptere den tingens tilstand.
Foråret vil givet vise hvad er det rigtige at gøre.
For mig handler det bestemt ikke om nødvendigheden af succes i indeværende sæson, men snarere en begrundet formodning om at United i lang tid fremover kan være tilstede, hvor det er rigtigt sjovt at være.
Tålmodighed er en dyd folkens og helt som Jones panikker og træffer hovsabeslutninger, skal Uniteds ledelse bestemt ikke agere.
Det har vi haft rigeligt af!

Og ja. Jeg elsker også nordmanden. Men der er mere til det.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg forstår ganske enkelt ikke at I ikke kan se at Ole totalt udspillede ham taktisk daa vi mødte dem. 


Hvorfor endte det så med at De Gea blev nød til at spille hans bedste kamp i sæsonen?

Jeg er også vild med det Ole har bragt, men slå nu lige koldt vand i blodet, og se hvad der sker resten af sæsonen. At affærdige det som Poch har leveret i hans karriere som ´ingenting´, er sgu for useriøst når man ser på hvad han er blevet stillet til rådighed, og hvad forventningerne har været.

Ender det med at Ole ikke bliver ansat, for whatever reason, så er jeg helt enig med Crazy og andre, at Poch er den klart bedste mulighed.
Skrevet af Nokia41
Syntes at linde virkelig har spillet sig op til og være en hjørnesten i forsvaret og enig i at at han skal spille med Smalling så han har ham til og tage de høje bolde. Linde er super i opspil og styre bagkæden.

Naturligvis fedt med 8 sejre og en uafgjort for OGS men det har ikke været City/Liverpool overbevisende da de var gode og vandt med 3-4-5 mål næsten hver gang. Men det går i den rigtige retning. Syntes CHL mod PSG bliver en vandvittig stor test og kommer vi igennem der og ikke begynder og smide point i ligaen må man virkelig begynde og overveje OGS på sigt.

En lidt vanvittig tanke kunne også være ny manager (posh?) og OGS som co-manager.
Skrevet af Muggedreng2
Nu er jeg selvfølgelig ikke sikker men jeg mener da bestemt vi vandt imod Spurs, men jeg kan da tage fejl?

Målet vi scorede kom præcist fra den side vi vidste før kampen ville skabe problemer for Tottenham.

Må jeg minde om at vi sagtens kunne have ført med både 2 og 3 ved halvleg. Der er trods alt mere end en halvleg i en kamp og vi udspillede dem i 1. medens jeg vil medgive Tottenham spillede en god 2. halvleg. Mange af de situationer der opstår er dog pga. vi løb tør for kræfter, så det kan du takke Mourinho for, han efterlod vores hold i en så sørgelig fysisk forfatning at de kun kan holde dampen i 60 minutter. Det har altså intet med taktik at gøre.

Mht. til hvilke trofæer man skal have vundet, er det da jer som ikke vil Ole der bliver ved at fremhæve hvad han gjorde i Cardiff, så jeg mener da kun det er fair at påpege at Pochettino INTET har vundet ikke så meget som en titel, medens man ikke helt kan sige det samme om Nordmanden.

Jeg er vild med Ole, og som jeg skriver bliver det Pochettino der er vores nye manager, står jeg naturligvis bag ham med et smil for han er da en dygtig manager, jeg har bare intet set der gør ham til en bedre en OGS.

Kigger man på vores klub forstår jeg bare ikke jeres modstand imod en ÆGTE United fan, en legende, et positivt og glad mennesker og en sand gentleman som ved præcist hvad der kræves at være i United, spille i United og træne i United og som har overpræsteret i forhold til hvad man kunne forvente af ham, bare i jeres terminologi ikke er god nok...

Mht. til de 2 største managere i vores historie så er det ganske enkelt ikke rigtigt at ingen af dem vidste hvad "the united way" var, den ene af dem opfandt den sku da, så det er lige tilbage på skolebænken og læse lidt United historie til dig der kom med det postulat.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår ganske enkelt ikke at I ikke kan se at Ole totalt udspillede ham taktisk daa vi mødte dem.

OK, jeg tror vi har set 2 forskellige kampe. David de Gea satte rekord for redninger i en PL kamp i lige præcis den kamp - ja, han slog faktisk rekorden alene i 2. halveg.

United var totalt pressede, og heldige med at vinde kampen. Jeg tvivler på at det var Solskjærs intention at spille som Mourinho i den kamp. Men det var hvad vi kom til i 2. halveg.

Bliver Poch vores nye manager vil jeg naturligvis stå bag ham, og jeg er også enig med dig Battlegoat angående at vi skal vente og se til sæsonen er slut. Men pt. kan jeg simpelthen ikke forstå hvordan pokker der kan sidde nogle og kalde sig fans og så være så meget imod en ægte United mand gør det så godt og så tænke

"hmm nej det vil jeg ikke have mere af det der"

Måske kan det tænkes, at vi er nogle der ser et bredere perspektiv, og ikke bare lader os forblænde af 8 kampe, hvor i hvert fald du og jeg husker vidt forskelligt tilbage på mindst den ene kamp.

Jeg forstår ikke hvorfor du tager det personligt, at jeg vælger at vurdere trænerne i et bredere perspektiv, og at du slet ikke ser, at jeg faktisk roser Solskjær for det har har gjort i United nu. For jeg er slet ikke så kritisk, som du giver udtryk for i dine indlæg.
Jeg tror bare, set over en bred kam, at Solskjær kommer til kort, når/hvis han skal stå i spidsen for et top PL hold på en permanent kontrakt. Som jeg vurderer ham, har han ikke de samme redskaber, som flere andre trænere - herunder Pochettino. Han så da også noget rådvild ud forleden, da vi var bagude 1-0 og 2-0 - han debatterede flittigt med de 3 andre der er rundt om ham om, hvad planen nu skulle være.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mht. til de 2 største managere i vores historie så er det ganske enkelt ikke rigtigt at ingen af dem vidste hvad "the united way" var, den ene af dem opfandt den sku da, så det er lige tilbage på skolebænken og læse lidt United historie til dig der kom med det postulat.

Nu tror jeg snart du læser hvad du selv lige har lyst til at læse af et indlæg.
Toggle nævnte, at man nu skal lede efter en manager der kender til "the United way" - og det jeg påpegede, var at ingen af hverken Busby eller Ferguson havde været i klubben, og vidste hvad the United way var - de definerede den på hver deres måde som managers i klubben.
Hvis vi skal lede efter en manager der skal have succes, skal han vel have lov til at definere hvordan "the United way" skal være under ham.

Ellers sagde Neville det jo egentlig meget godt: "[The next manager should be] one who meets the principles and values of Man United, which is; entertaining football, promoting youth players and winning".
Det behøver man jo altså ikke have været tidligere United spiller for - men det kunne være en god ide, at beholde noget af det backroom staff, som Solskjær har nu.

Interviewet, hvor Neville nævnte det (omkring 21:00):
https://www.youtube.com/watch?v=xmsUUy8X0VE
Skrevet af Braumelaume
Jeg er hverken for eller imod Pochettino eller Solskjær. Jeg synes at sætte Solskjærs resultater i Norge op imod Pochettinos manglende resultater i England, som manager for Southampton og Tottenham er meget søgt. Det kvalificerer ikke Solskjær som topmanager, at han har vundet i Norge, når Pochettino intet har vundet i England eller europa med et engelsk top-6 hold. I så fald burde United ansætte Ståle Solbakken, da han har vundet mere i Danmark, der er en bedre liga.
Konkurrencen er ekstrem hård i Premier League. Det ved alle. Konkurrencen i Europa er endnu hårdere. Samme gør sig naturligvis gældende for FA cuppen osv. Der er mange munde at mætte.
I Pochettinos periode som manager for Tottenham har klubben spenderet 10. flest penge af alle klubber i Premier League, overgået af klubber som West Ham, Southampton, Leicester og Everton samt de andre topklubber. De seneste tre år indtager klubben 9. pladsen på samme liste.
Han klarer sig med billigere spillere og er dygtig til at udvikle dem.

I min optik er managere ikke forskellige fra spillere. De har forskellige talenter for forskellige faser og dele af spillet samt udviklingspotentiale. I mine øjne har Pochettino stadig mere i sig, da hans præstationer, på trods af manglende titler, tyder på at han kan udvikle system, spillere og hold til at yde på niveau med langt større budgetter. Hvem ved hvad han kan præstere i en ægte topklub?
Skrevet af Unicef
Forleden så jeg Poch udtale at top4 var vigtigere end titler HVAFFOR noget taberpis er det..er det virkeligt det du gerne ser i vores klub..

Har vi ikke haft nok af middelmådighed snart?


Husk nu på at han er træner for Tottenham.. hvem ved hvilke krav Levy har til ham? Top 4 for Tottenham ser jeg også som en sejr for dem. Hvis han havde været i United, tror jeg ikke top 4 ville være nok!

Derfor så mange United fans er skuffet over Mourinho, siden man troede han ville gøre United til mester inden for 2-3 sæsoner... det skete ikke og så røg han ud...

Men spørgsmålet er mere om Poch er de ca 45 millioner pund værd, som Tottenham nok kræver for ham?
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af fedefynboen
Unicef

"Derfor så mange United fans er skuffet over Mourinho, siden man troede han ville gøre United til mester inden for 2-3 sæsoner... det skete ikke og så røg han ud..."

Med fare for at blive bebrejdet at hænge fast i fortiden, vil jeg da sige at det er bestemt ikke den eneste grund. Og næppe heller den vigtigste.
Mou er en her-og-nu manager, ikke én som opbygger et mandskab som kan dominere i årevis. Han er kort sagt mere interesseret i egen succes end i klubbens.
I Real blev han jo også gået, selv om han dér vandt titlen.

Det kedelige, defensive spil var i United mindst lige så vigtigt, som det var i Real og sådan må det være i klubber med historie og kultur.
Det er muligt at et mesterskab med United ville have gjort revisoren tilfreds, men for fans skal der mere til. Vi spiller på drømmenes teater og det forpligter
Skrevet af Unicef
Det er muligt at et mesterskab med United ville have gjort revisoren tilfreds, men for fans skal der mere til. Vi spiller på drømmenes teater og det forpligter


Personligt tror jeg ikke Mourinho var røget ud af trænersædet, hvis han havde gjort United til mester sidste år.. Mourinho var kendt for at vinde titler, men United/Mourinho er historie nu.

Jeg kan godt se Mourinho vende tilbage til Real Madrid, desværre kan jeg ikke se ham tilbage i United.

Hvis valget var mellem en gratis Zidane, Ole til ca 60 millioner kroner? eller Poch til 45 millioner pund, tror jeg havde gået efter Ole ? Han har historie med klubben/fansene, han har været med i deres storhedstid, og Ferguson tror jeg også er bag ham.

Men det er woodward der har det sidste ord....
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af fedefynboen
Tror nu heller ikke Real bliver aktuel for ham igen Unicef.

Der er den store forskel på Real og United, at hovedparten af tilskuerne på Bernabeu også er medlemmer af klubben.
Dvs. de vælger en given formand. Jeg tror ikke nogen formand vil risikere sit sæde på den manøvre. Tænker der vil blive udsolgt af hvide lommetørklæder i Madrid omgående og så kan formanden godt vinke farvel til genvalg.

Skal du igen se ham på topplan, er Inter vel det bedste bud. Eller måske Porto
Skrevet af Unicef
ser ingen problemer hvis Mourinho vendte tilbage til Real Madrid... Inter,PSG,Porto eller Chelsea er alle en mulighed i mine øjne
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er hverken for eller imod Pochettino eller Solskjær. Jeg synes at sætte Solskjærs resultater i Norge op imod Pochettinos manglende resultater i England, som manager for Southampton og Tottenham er meget søgt. Det kvalificerer ikke Solskjær som topmanager, at han har vundet i Norge, når Pochettino intet har vundet i England eller europa med et engelsk top-6 hold. I så fald burde United ansætte Ståle Solbakken, da han har vundet mere i Danmark, der er en bedre liga.

@Braume

Nu er gentagelse jo selvfølgelig ikke en forudsætning for fortståelse men jeg skal gerne forsøge. Jeg siger at når dem der IKKE vil have Ole får jobbet peget på hans manglende resultater i Galehuset i Cardiff, så er det vel også fair nok at påpege både Pochs manglende evner til at vinde en skid samt pege på at Ole trods alt har vundet titler.

For øvrigt aner du da ikke hvor stor en præstation det er at vinde det norske mesterskab og pokaltitel, eller du fulgte simpelthen så godt med at du bare vidste med sikkerhed at Molde havde den i særklasse bedste trup i forhold til Rosenborg der havde vundet hvad 15 år i træk?
Skrevet af Muggedreng2
Jeg læste det som om at ingen af vores 2 største trænere kendte the United way før de kom til klubben, hvilken fik mine røde lamper til at blinke i og med det var Busby der definerede den :)))

Så igen undskyld hvis jeg læste det indlæg forkert..

hov og her fandt jeg så det indlæg jeg reagerede på det var sørme fra dig selv TCG

Skal vi ikke blive enige om at vores 2 største trænere nogensinde alstå ikke vidste noget om "the United way" (hvadend det så må indikere, andet end at man har et tidligere forhold til klubben), før de startede i klubben

Med andre ord NEJ det skal vi så absolut ikke blive enige om, den ene af dem definerede sku da The United Way, for øvrigt mener jeg han og Bill Shankly har været de 2 mest afgørende personligheder nogensinde i Engelsk fodbold.
Skrevet af Nokia41
Lidt sjovt at se Poul Ince i UK på BT sport : de spørger ham om han som manager kunne gøre det samme som OGS har gjort hvortil han svarer - yes absolutely.
Så forklarer de Ince hans stats for hans sidste 9 kampe som manager : 8 tabte 1 uafgjort 0 sejre og sætter det om mod OGS stats Ince kommentar: No Comments thats irrelevant. Og hans smart smile forsvandt og så var han sur.....
Skrevet af fedefynboen
Synes det kunne være interessant at afdække hvad vi hver især egentlig mener med "The United Way".
Findes den reelt og hvad består den af?
Skal vi forstå hinanden, må noget så fluffy nok præciseres

Men lige nu er jeg langt mere optaget af en anden sag. Leicesterkampen
Hvordan griber Solskjær den an? Ingen tvivl om at en sejr er nødvendig for at hænge på top 4 og stimen skal vel også fortsætte for at hverdagen ikke bliver lidt grå igen.
Leicester har vist sig stærke mod gode hold og jeg mener vi bliver udfordret i begge ender.
Har vi lukket højresiden?
Spiller vi det ene eller det andet system?
Er hurtig boldomgang nøglen, eller bliver det en mere afventende taktik?
Hvad er opstillingen?

Vil mene at i dag er en nøglekamp for Solskjær. Næsten en make-or-brake kamp
Hvordan ser I andre det?
Vi håber naturligvis alle at det bliver en sejr. Sker det, er måden så vigtig?
annonce
0