Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Iskoldere
@Mugge.

Præcis hvorfor, at Young løber tilbage, er lidt svært at forklare. Måske fordi det kun er Young, der ved det. Måske fordi De Gea lige inden frisparket bliver taget kalder ham tilbage. Måske fordi Young mener, at der skal dækkes op ved stolpen, eller at han er bange for, at Leicester-manden trækker fri i højre side af feltet.
Uanset hvad, så træffer Young beslutningen i sidste øjeblik, hvorfor han ender med at stå fejlplaceret. Hvorvidt det er hans egen hjerneblødning, en underlig taktisk disposition eller De Gea der kalder ham tilbage må vel være uvist.
Men du kan sagtens klandre ham for det!
Men han står bestemt ikke bare og glaner, som du beskriver det.

Skrevet af fedefynboen
Meget enig Iskoldere

Hvad enten det var en "hjerneblødning" af Young eller ej, så synes jeg det meget godt illustrerer at selv de mest erfarne kan stresses.
Young har nu i mange kampe skullet gøre halvanden/to mands arbejde i den højreside oven i at han er anfører. Det er sgu en uriaspost og i virkeligheden et udtryk for tillid at man udsætter ham for det igen og igen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg vil gerne sige det så der ikke er tvivl om hvad jeg mener.

Young hører ingen steder hjemme på et United hold og da SLET ikke som defensiv. Manden har ikke for 2 potter pis fodboldhjerne og står meget meget ofte helt forkert placeret, ligesom han meget ofte bliver udspillet fordi han læser og løser sine opgaver alt andet end prangende. Læg dertil at manden skal bruge 800 (overdrivelse fremmer forståelsen hehe) indlæg for bare at ramme en medspiller ....

Desuden mener jeg bestemt jeg har forholdt mig til hvorfor vores midtbane ikke kan linke op. Vores forsvar går i panik da Leicester ligger pres på dem med 4 mand og smider derfor lange bolde opad banen.

Derudover har Lingard en decideret offday og Alexis har vi allerede været inde på, deltager overhovedet ikke på nogen form for positiv måde...Det gør det unægteligt noget svært for Matic, Herrera og Pogba at spille bold.

Man kan sige Leicester havde held med at gøre kampen fysisk og det passede os sindsygt dårligt

Slutteligt er jeg ikke overraskende uenig i at der ikke kan handles i et transfervindue blot fordi der står januar på datokortet. Arsenal var tæt på at lave 2 handler, Tielemans ryger til Leicester, Chelsea forstærker sig med Milans bedste angriber der bare IKKE vil af med...det er kun et spørgsmål om at smide den sum penge der kræves for at sikre de spillere man vil have ind...

Vi har tidligere hentet Vidic og Evra i januar vinduet og Liverpool hentede Van Dijk..
Skrevet af Muggedreng2
Sidder for øvrigt og tjekker Barclays side ud og kan se at en spiller som Billing er på alle de defensive lister stort set.

Han er i top10 i premier league både med antal tacklinger og interceptions...

Kunne han være et frækt bud på en ny CDM?
Skrevet af Geddar , moderator
"Arsenal var tæt på at lave 2 handler"

Vi fik en halvlunkent lejemål med en marginalspiller i stand, og var tæt på én af to skuffende kanter. Til gengæld var vi milevidt fra dét holdet havde allermest brug for.

"Chelsea forstærker sig med Milans bedste angriber der bare IKKE vil af med."

Higuain var en gigantisk skuffelse i Milan.

Der er altså en grund til at man ser så få stærke handler i januar.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Paul Ince er nok den største tåbe på de britiske øer i denne tid: https://www.bbc.com/sport/football/47111521

Hvis man havde noget til overs for manden i forvejen (jeg havde ikke), så må det i hvert fald være væk nu.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

"Slutteligt er jeg ikke overraskende uenig i at der ikke kan handles i et transfervindue blot fordi der står januar på datokortet."

Nu var det ikke tidspunktet (januar) som gør at jeg finder det en god idé ikke at bringe nye folk nu.
Det er snarere Uniteds situation, som lige så vel kunne være om sommeren.
Solskjær er lige kommet til og ingen af os har endnu et billede af om han er langtidsholdbar. Desuden udestår det at finde den sportslige chef, hvad gør et indkøb af en dyr spiller nu at desavouere vedkommende før han er begyndt.
Vi har set hvilke problemer den slags kan medføre.
Der er så også den vinkel, at alle nu har chancen for at bevise sig (eller det modsatte) på en forholdsvis gratis facon.
Jeg hører at de fleste så gerne vil have en fødekæde fra akademiet til førsteholdet, hvad jeg også selv bifalder. Derfor er det så vigtigt kun at investere i etablerede spillere de helt rigtige steder.
Steder som dette halvår vil åbenbare og især også hvor det er vigtigst

Nej lad os håbe at der arbejdes i kulissen og at det intensiveres frem mod sommer.
Så næste sæson starter med det helt rigtige set-up og gerne også med de vigtigste tilføjelser.
Sanchez og før ham Di Maria fortæller vel alt om hvor galt det kan gå, hvis der ikke er linje i tingene. Måske Lukaku også vil vise sig at være en fejlinvestering, men her synes jeg dog fortsat at han kan implementeres, hvis det gøres rigtigt
Skrevet af uden_benskinner
lapioche,

ja det er ikke småting som paul ince får fyret af i sin iver efter at snakke sig ud af sit vrøvl. hvorfor han kategorisk ikke ønsker solskjær, men en tottenham træner som har gjort det godt uden dog at være prangende, er mig lidt af en gåde. men munden står aldrig stille på ham, og han er ofte svær at finde ud af, fordi han af og til roder sig ud i selvmodsigelser, gentagelser og andet bluff, så man til sidst er mere forvirret end afklaret, efter man har læst al hans pseudovidenskabelige vrøvl.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Muggedreng2
Måske Lukaku også vil vise sig at være en fejlinvestering, men her synes jeg dog fortsat at han kan implementeres, hvis det gøres rigtigt

Så skal det da max væres som bænkevarmer, jeg har eddermame svært ved at se hvordan man under nogen former kan plædere for at Lukaku spilles ind i start 11 eren..
Skrevet af Inuk.
Tempoet skal da skrues gevaldigt ned hvis Lukaku med sin ringe førsteberøring skal følge med.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det kommer meget an på, hvordan man gerne vil bruge ham, synes jeg. Som target man, ja, der bliver det op af bakke med den størrelse 47, men hvis han fortrinsvis skal rende i dybden som mod Arsenal, ser jeg ham som et kæmpe aktiv.

Men jeg mener så også alle dage det har været misforstået at kalde Lukaku for en target man.

Nøj, hvor jeg håber, der er lagt i kakkelovnen til en Liverpool-lussing, når de kommer på Old Trafford inden længe. Vi skylder en syngende en af slagsen efter sidste kamp, vil jeg nok mene.
Skrevet af Morten5500
Sad lige og tænkte det samme. Om Liverpool eller City får mesterskabet er pest eller kolera, men det kunne være fedt at slå hårdt tilbage efter sidste udmygelse - især nu når de lader til at have fået lidt gummiben.

Jeg smiler stadig, når jeg tænker på hvordan vi sidste april kom tilbage efter 0-2 mod City og udskød deres mesterskabsfejring. Hvilken fryd :D
Skrevet af fedefynboen
Helt enig omkring Lukaku LaPioche

Skal han kunne fungere, er det på højre kant. Og helst i en 4-4-2. Han er ikke stort bevendt defensivt og vel nærmest en risiko længere bagude. Derfor er 4-3-3 ikke særligt velegnet for ham.
Nej han skal løbe dybt i højre med bold og bruge sin fysik til at komme til skud, eller skære ind sent hvis bolden føres op i venstre.
Så kan han blive en gevinst.

Men passer det med de øvrige? Jeg synes det, men indtil videre foretrækkes åbenbart samme 4-3-3, som Mou spillede med.
Det synes jeg er ærgerligt. Solskjær vil gerne have pladsskifter blandt de forreste og det er ingen god idé for Lukaku.
Det ser altså lidt sort ud for belgieren lige nu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Belgien spillede også 4-3-3 ved VM, og der gjorde Lukaku jo en ganske udmærket figur.
Skrevet af fedefynboen
Det er rigtigt Crazy

Fødekæden til de forreste fra midten var dog af en anden karaktér end hvad United lige nu kan byde på. Vi har hverken Witsel eller De Bruyne.
Spillede Belgien ikke også mere hollandsk? Med wings og indlæg.
Må indrømme jeg ikke husker det præcist
Skrevet af stofferc
Belgien spillede også 4-3-3 ved VM, og der gjorde Lukaku jo en ganske udmærket figur.

Saa vidt jeg husker spillede Belgien som udgangspunkt med en 3-4-3 formation.
-
Skrevet af Muggedreng2
Uanset hvad så kan jeg slet ikke finde plads til Lukaku i en dynamisk spillestil og da slet ikke når vi taler pres fodbold. Han kan ikke spille link-up og han er luddoven når det kommer til det defensive arbejde...

Jeg kan kun se at Lukaku kan være plan b eller en del af den, men vil han tage til takke med at sidde på bænken?

Skrevet af Slettet(100838201910)
Om Liverpool eller City får mesterskabet er pest eller kolera,

Jeg må indrømme, jeg ser det mere som hhv. pest og en omgang influenza. Lad for Guds skyld ikke Liverpool få brudt med deres mesterskabstørke.

@Lukaku
Jeg synes Belgien spillede enormt meget i længderetningen og med fuld fart på omstillingerne. Og der er det altså genialt at have Lukaku uanset om han spiller centralt eller på kanten som mod Brasilien. Jeg tror ikke der er ret mange forsvarsspillere, der har lyst til at løbe om kap med den mand. Han er ganske hurtig, og hvis du forsøger at komme på kroppen af ham, bliver du viftet væk. Skal han derimod søge ned i banen og lægge bolden af eller lignende, så er han bambi på glatis. Lukaku er en kontraspiller i min bog.
Skrevet af Inuk.
Lukaku må være den nye rambuk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Mugge

"Jeg kan kun se at Lukaku kan være plan b eller en del af den, men vil han tage til takke med at sidde på bænken?"

Ja, sådan ser det bestemt ud lige nu. Solskjær vil have bevægelige og flexible angribere og kommer Pochettino er der ingen grund til at tro at det ændrer sig.
Kunne måske være en fin idé at lade ham indgå i en byttehandel med en mere alsidig højrekant
annonce
0