Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Egos
Er ikke uenig UB, men har stadig en mistanke om at Poch er den bedre manager.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, vi må jo heller ikke glemme, at Pochettino ikke ligefrem er ledig på markedet. Han er under en lang kontrakt med Tottenham og overfor Levy har vi tidligere fejlet med umiddelbart nemmere opgaver end at købe deres succesmanager fri.

Jeg ser det på ingen måde som sikkert, at Pochettino er en reel mulighed. I det lys gør det bare tingene uendeligt meget nemmere, hvis Solskjær bare fortsætter. Der er ingen grund til at træffe nogen beslutninger endnu - og i særdeleshed ikke før vi har set Solskjær i modgang, men han står som en stærkere og stærkere kandidat for hver uge der går.

Skrevet af Mr. Pink
Tak for tippet, u_b. Tænker måske også, at der er ret anderledes stemning til en CL-kamp Vs PL-kamp, eller?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Egos
La Pioche

Men hvad er din vurdering af Poch kontra Ole?

Jeg synes godt nok det er vildt hvordan han har forvandlet Spurs til hvad jeg ønskede united skulle være.
Skrevet af uden_benskinner
pinky, de pl-kampe jeg har set på old trafford er ved at være en del år siden, men jeg husker at stemningen er meget den samme som til pl-kampe: at det primært er stretford end der bærer stemningslejet igennem, og det kun er relativt sjældent at sangene forplanter sig hele vejen rundt.

jeg husker, at man engang forsøgte at oversætte alle sangene til 20 sprog, så turister kunne forstå og deltage, men det var ikke særligt vellykket.

uanset hvad så god kamp! og husk at syng med.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Jeg synger og klapper altid med. Det bliver altid sjovere, når man selv deltager - præcis som Jytte Hilden udtalte.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men hvad er din vurdering af Poch kontra Ole?

Tja.. Som sagt synes jeg det er svært rigtigt at danne sig en vurdering af Solskjær før vi har set ham i modvind. Mourinho var jo også en fantastisk manager så længe vi vandt. Så var hans en banter-konge, alle spillerne var glade og journalisterne godt underholdt. Men når vi tabte ...

Jeg er måske lidt mere tilbageholden overfor Pochettino end de fleste. Jeg synes stadig han er den stærkeste kandidat, men jeg kan altså også godt finde huller i osten ved ham. Særligt synes jeg Spurs har været slået taktisk lidt for mange gange i store kampe uden han har kunnet ændre det fra bænken. Det mener jeg også er en vigtig årsag til, at han endnu ikke har formået at føre Spurs til et trofæ - hvad vi trods alt har fået et par stykker af selv i nogle år, hvor vi spillemæssigt har været under Spurs´ niveau. Så kan det godt være, at han selv og Spurs udadtil taler betydningen af små trofæer ned, men den køber jeg altså ikke. En United-manager er her for at vinde - og det gælder alt fra CL til FA Cuppen.

Jeg anerkender fuldt ud, at han har opbygget en enormt stærk enhed, og Spurs spiller - til tider - noget af det mest underholdende fodbold i ligaen og han har gjort det uden de store transferressourcer men derimod ved at udvikle spillere.
Skrevet af Egos
Tak for svar.

Det har jeg også bemærket, men slår det måske for ofte hen for en manglende bredde, hvilket ikke er tilfældet i United.

Er enig med at han skal vise sig mere i visse kampe, men har dog en del under skalpen bla Real Madrid.

Og Mourinho gravede selv sin egen grav. det skulle vise sig at han var et totalt misfit. Alle hans udtalelser i lang tid var direkte skadelige.
Skrevet af Egos
Og hvis du har ondt af Mourinho så skal du vide han stadig bliver godt betalt af United selvom han har skabt splid og fjendskab igennem en periode.

Jeg sætter holdets indsats over respekten til en tidligere manager, som var roden til fjendtlighederne.
Skrevet af fedefynboen
Egos

Guderne skal vide du har ret i dine betragtninger vedr. Mou
Men jeg synes nu ikke man skal underkende Woodwards ansvar. Det var han, som først ansatte van Gaal, siden Mou forså ikke at gå all in på deres ønsker/krav

Alt efter om man betragter det som utidig indblanding, eller direkte benspænd, så har det medført berettiget frustration. Van Gaal var så bare bedre til at bære det.

Derfor mener jeg heller ikke at du havde ret, da du for et par indlæg siden skrev at det sidste ord vedr. kommende manager bliver revisorens
Al snakken om sportschef er næppe en medieand og alt andet lige må det tyde på, at Woodys indflydelse søges begrænset.
Det er der rigtig megen fornuft i. Der må være en skarp adskillelse mellem økonomisk og sportsligt ansvar. Ingen manager skal igen hænges til tørre fordi en forretningsmand uden begreb om fodbold, skal manifestere sin magt.

Så ja. Mou var en klovn og også reelt uduelig. Men det har Woody så sandeligt også været.
Mit tip er at han får lov at underskrive kontrakten på næste manager, men ingen indflydelse har på valget, andet end sin stemme i bestyrelsen.
Der er nok god grund til at tro at der lyttes andægtigt til Ferguson på direktørgangen. Valget af Solskjær og genkomsten af Phelan bærer skottens aftryk.
Han har ikke vetoret, men hans argumenter vil spille en kæmpe rolle.

Omkring både Solskjær og Poch, er der de ubekendte spm LaPioche skitserede. Der er lighedspunkter imellem begges taktiske tilgang og beslutningen er derfor ganske umulig at tage lige nu. Ansættelsen af en sportschef vil formentlig være det næste nye vi hører
Fortsætter Solskjærs stime og vi lander en top4, plus når langt i CL, vil han være umulig at komme uden om og sportschefen skal derfor være kompatibel Det sparer så også en givet voldsom overgangssum til den gode Levy. En sum, der helt sikkert kan bruges fornuftigt andre steder også.
Et par relevante indkøb og yderligere satsning på akademi til eksempel
Skrevet af Inuk.
Al snakken om sportschef er næppe en medieand og alt andet lige må det tyde på, at Woodys indflydelse søges begrænset.

Det tror jeg nu ikke bliver tilfældet. Den brokkende manager er væk, truppen er glad igen, nøglespillere som Martial har skrevet under på lange kontrakter. Hvorfor fikse noget der fungerer?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Jeg synes godt nok det er vildt hvordan han har forvandlet Spurs til hvad jeg ønskede united skulle være.
Hvad har han da udrettet i spurs som United burde have? De sidste 5sæsoner har spurs været marginalt bedre end United i PL. De har intet vundet under poch. Vi har trods alt nogle trofæer. Vi bruger flere spillere af egen avl. Og spillestilsmæssigt har OGS forvandlet det hele så vi rent faktisk også spiller underholdende. Poch ligner mest af alt bare en nutidig moyes klon. For ikke at snakke om at det vil være fuldstændig latterlige penge der skal på bordet for at få ham løst fra sin kontrakt i spurs.

I øvrigt da jeg var på OT sidste sæson var Stretford End godt nok tavs. Til gengæld kunne jeg rigtig godt lide den singing section man forsøgte i hjørnet af south og east stand.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ligner efterhånden et rimeligt amputeret PSG-hold, vi skal møde i næste uge, så måske vi faktisk kan give dem kamp til stregen. Det havde jeg ellers ingen forventninger om, da lodtrækningen fandt sted. Ingen Neymar og ingen Verratti. Cavani og Meunier udgik begge med skader i dag.

Vi fik til gengæld sparet Rashford, Lingard og Lindelöf i dag, samt givet Martial og Pogba fri før tid. Der er lidt forskel på den optakt vi hver især har haft.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad har han da udrettet i spurs som United burde have? De sidste 5sæsoner har spurs været marginalt bedre end United i PL. De har intet vundet under poch.

Yep, lad os endelig følge den tanke til ende - vi bør gå efter de mest vindende tilgængelige aktive trænere - Ståle Solbakken, Mourinho og van Gaal bør være dem vi ser efter - de har da om nogen vist, at de kan vinde titler en masse, endda med færre midler, end United.

De har intet vundet under poch. Vi har trods alt nogle trofæer.

Men igen, hvis det er trænere med trofæer vi skal gå efter, bør vi jo gå efter dem der er tilgængelige, som har flest trofæer. Uden at kende statistikkerne, er det vel Ståle, Mourinho og van Gaal.

Spillemæssigt har Spurs altså vist meget under Pochettino - endda med meget få midler, og ved at udvikle de spillere han havde til rådighed.

For ikke at snakke om at det vil være fuldstændig latterlige penge der skal på bordet for at få ham løst fra sin kontrakt i spurs.

Hvis vi kan lære lidt af Amerikansk fodbold (og af Ferguson), må det da være, at den rette træner betyder alt for et sportshold. Det burde være umuligt, men New England Patriots har altså været i 9 Super Bowls over de seneste 18 sæsoner, og vundet 6 af dem. Èn mand har gjort det muligt - Bill Belichick.
Hvis de bedste spillere koster 1,5-2 mia. og vi selv er oppe og betale tæt på 1 mia. for talentfulde spillere, mener jeg at prisen for den rette manager er totalt underordnet, hvis det er en man regner med vi kan beholde i mange år ud i fremtiden.

Når vi gladeligt betaler £80m for Lukaku, og var villige til at betale £70m for en reservespiller fra Real Madrid, og betalte tæt på £40m for en aldrende Matic, kan jeg slet ikke se at en høj pris for den rette manager bør kunne afskrække.

Jeg er dog enig med LaPioche i, at Pochettino kan være tæt på umulig at lokke væk - men hvis han selv kan overbevises, og han kan overbevises til at gå til Levy med sit ønske, og LEvy for et eller andet sindsygt beløb vil lade ham gå, mener jeg det er en chance vi ikke må lade gå fra os.
Solskjær er absolut ved at tegne sig som et godt alternativ - jeg kan bare ikke lige vurdere, hvad der vil ske, hvis han sidder på posten fra starten af en sæson, og alt presset vælter ned over ham, og han render ind i en stime af nederlag og dårlige resultater.

Indtil videre er han den perfekte interim manager vi kunne have ønsket os. Han siger og gør alt rigtigt, og det har været med til at få en feel good stemning tilbage omkring klubben, og har ført til en rigtigt god stime af gode resultater, og ofte godt spil.

Jeg kunne dog godt snart tænke mig, at se nogle nye hoveder præsenteret til at styre det sportslige setup i klubben.
Skrevet af Toggle
Kære crazy nu hedder den (diskussionen altså) poch vs OGS. Capiche?

LUHG
Skrevet af Inuk.
Jeg kunne dog godt snart tænke mig, at se nogle nye hoveder præsenteret til at styre det sportslige setup i klubben.

Der er for mig tre mulige scenarier. Det første er at Ole for jobbet permanent, Phelan og resten af staben bliver. Der bliver ikke ansat en sportsdirektør. For det fungerer nu, ingen grund til at fikse noget der virker.

Det andet scenarie er at Poch bliver ansat, han tager sine 8-10 tætte medarbejdere med sig fra Spurs. Der bliver heller ikke ansat nogen sportsdirektør. Fordi Poch vil under ingen omstændigheder acceptere at skulle spille andenviolin når han har det som blommen i et æg i Spurs. Og fordi Poch, hans folk og hans metoder virker jo, det har han vist i Spurs og det er i virkeligheden hovedgrunden til at Woodward gerne vil have ham til Man United. Woodward vil have Poch-metoden til Man United, og den virker jo. Så igen, hvorfor fikse noget der virker?

Og det tredje scenarie er at der ansættes en sportsdirektør. I så fald er næsten alle muligheder åbne, lige med undtagelse af Poch, og måske, måske ikke, OGS.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kære crazy nu hedder den (diskussionen altså) poch vs OGS. Capiche?

@Toggle:
du bliver ved med at falde tilbage på, at Pochettino ikke har vundet noget - det har Solskjær altså heller ikke i PL. Det er og bliver bare en skidt sammenligning.
Men skal vi blive ved den, kunne man spørge sig selv - hvor mange hold har Solskjær bygget op i PL?
Pochettino har nu bygget to op - IMO ret succesfuldt.


Btw. du kommer ikke til at fremstå mere sympatisk, når du starter en sætning med "kære" og slutter af med Capiche til sidst holder niveauet dernede.
Så når du har en oneliner, hvor du starter med Kære og slutter med Capiche, får det mig altså bare til at tænke, at du ikke rigtigt har noget at argumentere med mere, og derfor tyer til "perfiditeter", som Fynboen ynder at kalde dem.
Du kommer til at fremstå som Donald Trump ved hans indsættelsesceremoni, hvor han blev ved med at påstå, at der var flere tilskurere til hans, end der var til Obamas.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er for mig tre mulige scenarier. Det første er at Ole for jobbet permanent, Phelan og resten af staben bliver. Der bliver ikke ansat en sportsdirektør. For det fungerer nu, ingen grund til at fikse noget der virker.

Det andet scenarie er at Poch bliver ansat, han tager sine 8-10 tætte medarbejdere med sig fra Spurs. Der bliver heller ikke ansat nogen sportsdirektør. Fordi Poch vil under ingen omstændigheder acceptere at skulle spille andenviolin når han har det som blommen i et æg i Spurs. Og fordi Poch, hans folk og hans metoder virker jo, det har han vist i Spurs og det er i virkeligheden hovedgrunden til at Woodward gerne vil have ham til Man United. Woodward vil have Poch-metoden til Man United, og den virker jo. Så igen, hvorfor fikse noget der virker?

Og det tredje scenarie er at der ansættes en sportsdirektør. I så fald er næsten alle muligheder åbne, lige med undtagelse af Poch, og måske, måske ikke, OGS.

Jeg håber godt nok ikke du har ret i de første to. Hvis han stopper nu, fordi det virker, er han jo en helt håbløs leder.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro lige i øjeblikket - men jeg vælger at håbe, at stadig bliver arbejdet hårdt for at finde de rette best-in-class "head of recruitment" og "sporting director" - de positioner er langt vigtigere, end manageren er lige nu.
Skrevet af Egos
Fedefynboen.

Jeg er og har altid været enig i, at Woodward er en katastrofe som sportschef. At ansætte Sanchez som den niende bedste betalte spiller i verden taler sit tydelige sprog.

Jeg ville gerne se Poch som long time manager for United, men Oles fantastiske stime er svær at se bort fra. Pochs arbejde hos Spurs er dog forbilledligt og jeg foretrækker stadig ham.

Og så skal folk som Phelan selvfølgelig fortsætte. Fergie havde et godt setup også gerne den tidligere Brøndby træner.
Skrevet af Toggle
Crazy. Beklager at du synes mine indlæg mangler kvalitet og ikke finder dem seriøse. Jeg mener bare at diskussionen handler om poch vs solskjær derfor ser jeg ingen grund til at begynde at blande andre ind i den diskussion. Jeg mener da heller ikke at der er den helt store forskel på hvordan poch har grebet tingene an i spurs og så hvad vi ser som det rette match i United. Til gengæld er det sådan det fungerer i spurs og dermed ingen garanti for at han kan videreføre det koncept i United. Ligesom moyes i sin tid også virkede som det rette match. Nu har vi solskjær. Han er her af helt andre årsager men det ser tilsyneladende ud til at fungere rigtig godt. Han kender klubben bedre end nogen anden kandidat til jobbet (udover giggs) og ved hvad der er af krav i en klub som United - det ved poch ikke. Solskjær har i øvrigt vundet en del trofæer som spiller i England og ved der indirekte også hvad der skal til og som træner i molde hvorfor det ser ud til at han også ved det ledelsesmæssigt. De næste 3 kampe kommer for mit vedkommende til at afgøre om solskjær er den helt rette og her snakker jeg ikke kun resultatmæssigt. Vi spillede under moyes to fremragende kampe i CL mod real Madrid men røg ud alligevel og ser vi sådanne 3 kampe men ender med nul og niks så kan jeg sagtens acceptere det. Vores trup er heller ikke til mere end måske en sejr over chelsea i fa cup.
LUHG
annonce
0