Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lingard var vores klart bedste presspiller forleden (og er det ofte når han er med). Og PSG fik ikke meget ro på bolden i egen zone i 1. halveg. Det blev markant anderledes i 2.
Jeg kender ikke meget til Ndombele, ud over hvad Toggle skriver herinde.
Men vi har ikke haft en rigtigt god defensiv midt, siden Keane. Carrick var god, men ham ser jeg mere som dyb playmaker der var rigtigt god til at placere sig defensivt og til at intercepte bolden.
Det kunne være rart med en sindsygt dygtig defensiv midt med bold i fødderne igen.
Skrevet af Mr. Pink
"Men vi har ikke haft en rigtigt god defensiv midt, siden Keane. Carrick var god, men ham ser jeg mere som dyb playmaker der var rigtigt god til at placere sig defensivt og til at intercepte bolden.
Det kunne være rart med en sindsygt dygtig defensiv midt med bold i fødderne igen."

Fuldstændig enig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Det var egentlig kampen mod manchester city i slut november hvor jeg først lagde mærke til ham. Der er highlights med alle hans aktioner fra den kamp.
https://youtu.be/bRe_gxXO6yM
Så har jeg set ham i 4-5 andre lyon kampe efterfølgende. Han er virkelig interessant.
LUHG
Skrevet af Pindhunden
Tak for videoen. Hans fremadrettede afleveringer ser ud til at være på et højt niveau. Og så har han en fysisk robusthed, som fx Fred helt klart mangler i PL. Men lad os nu se, hvem vi overhovedet har i transferkikkerten.
Skrevet af fedefynboen
Jeg er glad for at så mange af jer også har opfattelsen af at netop 6´eren er den vigtigste plads at nybesætte.
Det giver håb om at United når den samme konklusion
Skrevet af Mr. Pink
Mon ikke alle med lidt fodboldindsigt kan se det, fynbo? Dels hænger de ikke på træerne, og dels virker United nærmest forbandet på den position, forstået på den måde, at Keane og SAF er meget meget svære at erstatte, og United har ledt efter de to positioner lige siden
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Hvis det er sandt at OGS sendte en skadet Sanchez i kamp så er det simpelthen en brøler af rang. Man fristes til at tro han ønskede at tabe.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
united skal finde en ny klasse-6´er, hvis klubben skal gøre sig forhåbning om at komme helt til tops. selv om det virker urealistisk, så ville jeg gå efter kanté - især nu hvor der går rygter om, at mange af de etablerede cjelsea-spillere ønsker at forlade klubben. og spræng gerne banken om nødvendigt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Inuk

Vidste ikke Sanchez var skadet og jeg synes da heller ikke han virkede til at være det

Men du har ret i at det var en brøler at spille ham (og Mata), uden samtidig at ændre taktik. Ingen af d´herrer truer noget bagrum, som var tilfældet før pausen.
Derfor blev PSGs midtbanedominans nærmest foræret dem. Og når Pogba så tilmed blev låst, så er det nærmest en selvfølgelighed at vi blev ufarlige.
Så en blunder af OGS & co. var det, hvad enten Alexis var skadet eller ej.

For chileneren må vi håbe at det var hans sidste kamp. Intet tyder på at han kan ændre hverken tilgang eller form. Lad os i stedet se om ikke Lukaku kan blive et aktiv.
Er det heller ikke tilfældet, må begge ombyttes.

Personligt ser jeg gerne Lingard rykket lidt tilbage. Hans presspil og løbepensum, vil efter min mening gøre sig fint på Herreras plads. Han kan også være en af de plus11 spillere, United tidligere har haft så stor succes med at have.
Så to nye til midtbanen og et offensivt es (gerne Griezmann) vil være fint som start. Han er en intelligent spillende angriber, der gerne er fleksibel med midtbanefolkene. Det mener jeg er vigtigt.

Det er rigtigt at back4 heller ikke er i top, men dels har jeg tiltro at Dalot med en velfungerende midtbane kan blive et stort aktiv og dels tror jeg også at Shaw kan udvikle sig yderligere. Især hvis Pogba "vandrer" lidt mere.
Forsvaret får så meget lettere en opgave, hvis offensivt pres og spil foregår på den anden banehalvdel. Derfor tænker jeg at det handler om at gå all in på angrebet.
I første omgang
Skrevet af Slettet(100838201910)
Martial og Lingard ude i 2-3 uger. Det var da lige godt det værst tænkelige tidspunkt. Jeg kan simpelthen ikke have, hvis vi taber til Liverpool to gange på en sæson.

Pis også, altså.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Forhåbentlig åbner det op for Greenwood. Nøj, hvor vil jeg gerne se ham få 20min på førsteholdet!

Men ja, skidt tidspunkt.

Det betyder nok også at Rashford ryger på kanten og Lukaku fast starter igen........
MUFC
Skrevet af Slettet(591633201312)
Greenwood er desværre også skadet siger OGS
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, det er helt klart Lukakus chance nu. Jeg har ikke givet op på ham - men nu skal der altså leveres.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Kunne man forestille sig en 3-5-2 med Linde/Smalling/Bailey i bagkæden, Dalot/Shaw som de fremskudte kanter og Rashford/Lukaku fremme? Spillere som Young, Jones, Mata og Alexis har jeg virkelig ikke lyst til at se mod hverken Chelsea eller Liverpool, men vores bænk ser sgu lidt tynd ud lige nu
Skrevet af Muggedreng2
Nej det kunne man da ikke eftersom Bailey spiller i Leverkusen


Jeg ville nok med vores nuværende skadessituation in mente spille en 4-4-2

Dalot - Bailly - Viktor - Shaw

Young - Matic - Herrera- Pogs

Rashford - Sanchez

Midtbanen i en diamant med Matic som den defensive og Pogs som den fremskudte..

Hvis Alexis så stadigt ikke slår til må vi smide Lewkarku ind selvom jeg mener den mand er totalt overvurderet og ikke kan slå en bule i en blød hat
Skrevet af Slettet(591633201312)
Fedt du går op i stavning Mugge, gider du så ikke lige fortælle mig hvem Viktor er?
Skrevet af Mr. Pink
Thihi.

Nå, men hvis man skal være positiv omkring Uniteds nederlag, får vi nu at se, hvordan OGS reagerer, og hvordan spillerne reagerer på nederlaget
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
GGMU73

Jeg kunne sagtens forestille mig den 3-5-2 du foreslår. Eller for den sags skyld 3-6-1
Mange vil tænke det er mindre offensivt, men det er et spørgsmål om tilgang.
Står man højt og er backs indstillet på at løbe mange meter, kan det være endog meget offensivt.
Fordelen er selvfølgelig at midtbanen styrkes og bagdelen at forsvaret er uvant med det.
Det vil altså være et sats, at lave den ændring mod Chelsea. Men omvendt er situationen til anderledes tankegang
Spændende at se hvordan OGS griber det an
Skrevet af uden_benskinner
med de gea som bagerste skanse kan en 3-mands bagkæde godt forsvares, men så skal united også opgradere mindst én af de sidste tre i forsvaret.

at ønske sanchez på banen frem for en talentfuld angriber fra u-holdene forstår jeg ganske enkelt ikke.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Nokia41
Hvad sker der hvis vi taber til Chelsea ,Liverpool og PSG igen ?

Vi må jo en gang for alle få de forstærkninger der skal til som Mourinho også ønskede : en klasse center back , en midtbane forstærkning der kan forsvare og spille bold samtidig og så kan vi vil lige så godt bide til bollen og skifte Sánches og Mata
annonce
0