Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Fynboen -

Så hvis jeg synes Messi går godt i spænd med Hazard, så vil det være ret åbenlyst at bringe ham i spil som en mulig forstærkning i Chelsea? Det ræsonnement forstår jeg ganske enkelt ikke, men hver sin lyst såfremt FM er vejen frem - jeg havde nok bare forventet mere realisme blandt de modne United fans.

Kante kommer aldrig i fare på landsholdet uanset om han spiller 6´er eller 8´er - dertil er han for god. Jeg satser derimod på at Pogba kommer til Chelsea, han er god sammen med Kante ;) - den ligger lige til højrebenet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så hvis jeg synes Messi går godt i spænd med Hazard, så vil det være ret åbenlyst at bringe ham i spil som en mulig forstærkning i Chelsea? Det ræsonnement forstår jeg ganske enkelt ikke

Du har da også misforstået ræsonnementet, så det hjælper naturligvis heller ikke på det. Hvad han skriver er, at Kanté ikke spiller på sin bedste position under Sarri, fordi Jorginho har lagt beslag på den. Det har jeg da også flere gange set jer selv diskutere i Chelsea-tråden.

Personligt har jeg det sådan, at for hvert 1 argument, der er for at Kanté skulle skifte, kan vi nok finde omkring 10 stk. imod det, så jeg køber den heller ikke og gider egentlig ikke bruge tid på at drømme. Kan ikke se det ske.
Skrevet af Toggle
.Men hvordan kan man bringe Kantes navn i spil til
United når han netop har forlænget sin kontrakt ... det virker da en smule søgt eller mere noget med bare at trække et navn op af hatten?


Og i tillæg til dette også svar til lapioche. Man har samme forestilling om poch der også lige har forlænget. Jeg kan næsten også finde 10 argumenter mod for hvert argument for. Fx dagens mega flop mod burnley. Poch bliver mere og mere bare en lige ved og næsten imo.
LUHG
Skrevet af Wise1964
Vi er helt enige LaPioche :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis vi skal smide navne på bordet, nu hvor jeg opfordrede os til at drømme om næstøverste hylde i stedet for stjerner i de største klubber, så er der jo Ruben Neves, som har været nævnt mange gange og også kædet sammen med City. Jeg spiller ikke hverken FIFA eller FM, og jeg medgiver at det her kommer til at lyde som en midtbane taget ud af et managerspil, men kan vi hente Ruben Neves og Ndombele og i øvrigt holde på Pogba på den lange bane (det er næsten det mest urealistiske), så har vi i min optik en fantastisk midtbane, der kan holde i mange, mange år. Der er teknik, overblik, fysik og alt, hvad man har brug for derinde.

Men altså, selv fra næstøverste hylde er det nok to spillere, der hver især kommer til at koste en halv milliard.
Skrevet af fedefynboen
I kan nu godt tælle mig med, når I bli´r enige om at det skifte virker usnadsynligt

Der er også en anden side af sagen.
Lige nu er der en hierarkisk balance i United (som Chelsea synes at mangle!)
Forestiller mig at Solskjær ser det på samme måde
Gør han, så vil det ikke være en super god idé, at købe etablerede, dyre stjerner.

Kan United spotte up-and-coming spillere på de nødvendige pladser, så vil hierarkiet udvikle sig naturligt og det er i mine øjne en langt bedre idé

I United har parolen altid været teamspirit, garneret med en enkelt stjerne
Ham har vi, så muligheden er der nu for at sammensætte et hold med lang holdbarhed
Det er altså ikke kun økonomisk den bedste løsning synes jeg

Der er primært 3 pladser som trænger til at nybesættes. Man kan sige at sker det, vil også bredden være tilstede og så vil United være en alvorlig contender i en del år
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bare for lige at fuldende mit eget indlæg:

Hvis vi leger med et budget på 2 mia., som tabloidaviserne skriver, vi har til rådighed til sommer (nogen der sagde WARCHEST?) og vi endvidere leger med tanken om, at Solskjær får lov til at arbejde videre med sin 4-4-2 diamant eller 4-3-3 falsk 9´er, eller hvad vi nu skal kalde den, så ville jeg forvalte dem på tre spillere: Neves, Ndombele og Koulibaly. Det tager sig sådan ud:

http://lineupbuilder.com/?sk=hx1m8

Nej, vi er ikke de eneste, der er interesserede i de spillere og vi har formentlig ikke 2 mia. klar til brug, men nu leger vi bare, ikke?
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Fine bud vil jeg sige, selv om Koulibaly næppe kan betragtes som up-and-coming
Han er dog det monster mange finder en nødvendighed i PL og har rutinen som også er vigtig

Vel dog også spillere som mere tegner en 4-3-3 end 4-2-2
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, han er en stjerne - uden tvivl. Men hans klub er velsagtens på næstøverste hylde, hvorfor pengene stadig kan blive for store til at takke nej.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Ser stærkt ud LaP, jeg ville måske have et håb om at Lukaku kunne finde målformen fra Everton og Belgien via højrekanten og med Rashford på toppen. Jeg tror ikke en fronttrio med Rashford, Martial og Lingard bliver dem der vinder PL og får os langt i CL - der er for meget nice guys og for lidt vildskab i de 3 på samme tid. Tror vi skal have en pure goal getter ligesom vores konkurrenter har Kane, Aguero, Salah - der er pt. ingen af vores 3 der er i top-15 på PL topscorer-listen (det er Pogba til gengæld).
Skrevet af Mr. Pink
Ser virkelig stærkt ud, LaP. Meget spændende. Synes at Rabiot ville klæde holdet!

https://youtu.be/et7w1KYHp0k
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
@GGMU73
Der skal selvfølgelig kunne justeres ift. den enkelte kamp, og der vil være kampe, hvor Lukaku er et bedre kort at have i angrebet end de andre. Ligesom Herrera på midtbanen også vil få sine kampe, selv hvis vi skulle lave ovenstående handler. Man kommer ikke langt i dag på bare at have en stærk start-11´er. Der skal gerne være i hvert fald en 14-15 spillere, der hele tiden kæmper om at komme på holdkortet + en række spillere, der kan træde til i tilfælde af skader og lignende.

@Pink
Jamen Rabiot er også et godt forslag - og formentlig noget billigere end både Neves og Ndombele.
Skrevet af Don_Millionaire
Koulibaly er en no-brainer, men den har jeg svært ved at tro på. Pengene bliver simpelthen så store, at jeg har svært ved at se os gøre det, og når der er et billigt alternativ som Alderweireld, så tror jeg enten at det bliver ham, eller at vi kører videre med dem vi har.

6´er positionen er også et sted vi skal kigge, men synes næsten at højreback er ligeså presserende. En aldrende Young, og en wingback i Dalot, er ikke ligefrem noget der kan bringe os tættere toppen. Jeg tror det bliver et problem, hvis ikke vi henter en spiller til den position, der i det mindste kan give de andre konkurrence. Wan-Bissaka er stadig meget ung og uprøvet, men i dagens marked, så skal vi slå hurtigt til med sådan en spiller, inden en af de andre top 6 hold tager ham. Han kan blive stor.

Har vi helt afskrevet Fred med alt den midtbane snak? Ikke at jeg selv ser det store lys i ham, men ville være synd at en så dyr spiller viser sig at være endnu et flop.
Skrevet af fedefynboen
"og en wingback i Dalot, er ikke ligefrem noget der kan bringe os tættere toppen."

Det er rigtigt at han endnu er lidt grøn Don_M

Men jeg synes at det er helt forkert at sige vi ikke kan nå toppen med en angrebsback

For det første har angreb alle dage været det bedste forsvar
For det andet vil en 4-4-2 skabe en helt anderledes solid midtbane, hvor backens primære defensive opgave bliver at dække deres wing. Ikke som hidtil hvor der både har været back og wing at forholde sig til

Jeg tror han med det rette setup bli´r en vigtig spiller og Young kan så gardere
Skrevet af Don_Millionaire
Men jeg synes at det er helt forkert at sige vi ikke kan nå toppen med en angrebsback


Det var så heller ikke det jeg sagde. Jeg tror bare ikke på at han allerede fra næste sæson, og på det stadie vi vil være på, er klar til at præstere på det niveau der forventes. Hans defensive færdigheder ser slet ikke gode nok ud lige nu, og tvivler på at det rykker sig meget det næste halve år med tanke på den sparsomme spilletid han sandsynligvis vil få.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke, om jeg har afskrevet Fred, men altså.. Jeg ville ikke ligefrem regne med ham, heller. Der er jo ikke rigtigt nogen af os, der er sindssygt kloge på ham, fordi han kommer fra den ukrainske liga og stort set ikke er kommet på græs i England. Så er det svært at have en mening om ham.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, men det kan så være, vi får ham at se i morgen. Udover ingen Martial, er der heller ingen Matic på hotellet her til aften ifølge MEN´s paparazzier (de har før taget fejl, men trods alt). Lingard er til gengæld med. Han kan sagtens blive afgørende, som jeg ser det, hvis han er klar til at spille fra start.

Det gør den jo altså lidt lakrids inde på midten, hvor Pogba, Herrera og Matic har set godt ud sammen, men hvor der har været et pænt dyk i kvalitet, når vi har prøvet andre folk, om det har været McTominay, Pereira eller netop Fred. Jeg ville ikke være tryg ved at skulle hive nogen af de tre ind i Matic´ fravær - uanset hvor meget stick vi så har givet ham det sidste års tid.
Skrevet af Battlegoat
det er lidt bekymrende med fred, han har lidt af en første berøring ala lukaku, det dur bare ikke rigtig og da slet ikke på midten.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ville dog tage en dyb indånding indtil nu. Det er trods alt ikke nogen officiel liste, hvem fotografen kan se med sin linse. Kan være Matic og Martial har været der i god tid, eller kommer senere.
Skrevet af uden_benskinner
de få gange jeg har set fred spille, så tænker jeg altid lidt på sanchez: en mand som forgæves render rundt, med høj energi og fart, men uden at få bolden og uden at indgå i et reelt sammenspil med de andre. som om han ikke rigtig kan integreres i uniteds spillestil for alvor - som en slags "usynlig mand". så i min optik er fred en smule overflødig, selv om jeg er sikker på, at han har kvaliteten helt overordnet.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0