Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Haha, den fik jeg jinxet godt og grundigt. 1,5 på PSG - et fremragende odds!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er jo ingen United fans, der er glade for Glazers. Og de poster ikke milliarder i klubben. Det er jo dét der er den store forskel. United tjener selv sine penge, og er ikke nødsaget til at lave kreativ bogføring for at hente spillere for 2 mia på et vindue og stadig overholde FFP.
Den slags er PSG jo ude i.

Personligt er jeg lidt ligeglad - hvis PSG underholder i CL ser jeg gerne deres kampe og holder også ofte med dem. Men man kan ikke sammenligne deres, Citys og Chelseas situation med Uniteds.
Skrevet af Pindhunden
Bare lige en kommentar til Lukaku. Han viser, at han er en målscorer, men var han ikke også markant bedre i selve spillet i dag, end han har vist længe? Måske blev jeg bare revet med...
Og Fred, han lignede jo pludseligt en midtbanespiller med en funktion.
Skrevet af Toggle
Crazy, tror du ikke bare bosse er en bitter mand? Han kan i ramme alvor ikke finde en eneste united fan der synes glazers er fantastiske. De har købt vores klub for lånte penge og hiver store overskud ud af klubben år efter år for at dække deres lån. Fy for fanden. Og de penge vi smider afsted på transfers år efter år er fandme nogle vi selv tjener, til forskel på plastikklubberne.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes det var en fantastisk præstation og vi kæmpede røven ud af bukserne med reserverne til reserverne.

Jeg kunne bare godt tænke mig at vinde på anden vis end på et straffe, der aldrig skulle have været fløjtet.
Skrevet af Don_Millionaire
@Toggle

Bitterheden drypper af hans indlæg hver gang det omhandler United.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg kunne bare godt tænke mig at vinde på anden vis end på et straffe, der aldrig skulle have været fløjtet.


Jeg synes heller ikke at den er tydelig, men den kan dømmes, og hvis man ser på de sociale medier, så er der også stor uenighed.

Synes ikke det skal tage noget af glæden ved sejren. Der vil altid ske fejl i fodbold - fejl eller ej. Christ, Real Madrid har gjort en kunst ud af at gå videre på fejl.
Skrevet af Pally
Fred spillede rigtigt godt, synes jeg. Smalling og Lindeløf det samme. Det var jo ret klart, at vi ikke kunne tage til Paris og dominere på bolden. På den præmis, synes jeg sgu, at indsatsen helt generelt viste et hold med en stærk karakter. PSG svømmede jo på ingen måde i chancer.

Naturligvis var vi heldige, men det skal man vel nærmest være, hvis man skal vende 0-2 på udebane mod et stærkt hold med 10-11 skader i truppen og den ene teenager efter den anden på bænken. Jeg ville have været lige så tilfreds med en meget koncentreret indsats (minus Bailly, det var skidt), hvis det var blevet ved 2-1.
Skrevet af Toggle
Lapioche
Vi mangler 10mand - faste starter og reserver, og så skal vi ind og finde reserver til reserverne. Vi smadrer en af favoritterne til at vinde CL på et korrekt dømt straffespark i øvrigt. Han hopper jo ind i bolden med kalkuleret risiko men med fuld bevidsthed om at afslutningen skal blokeres. Armen er ude fra kroppen da den bliver blokeret for at gøre kroppen bredere = straffespark

I øvrigt har rashford lige smidt op: Ole´s at the wheel - mon der er noget skjult i det?
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Fred spillede rigtigt godt, synes jeg.


Enig. I en kamp hvor der egentlig var meget få gode præstationer, så leverede han ok, og forhåbentlig får han bygget på. Synes han var bedre end McTominay og Pereira, men det skal han vel også være med det prisskilt.
Skrevet af Toggle
Men i kan vel ikke rigtig sammenligne fred og bigmac da de har 2 forskellige roller. Bigmac var i øvrigt den spiller med flest erobringer i kampen og næstflest succesfulde afleveringer af alle spillere. Han spillede en solid 6er rolle og gjorde det svært for PSG at komme igennem på midten. Absolut en fremragende præstation. Sammen med flere andre...
LUHG
Skrevet af Bosse1983
@Toggle

United har net spend på £302 mio., alene under Mourinho. I forhold til at købe sig til succes, klinger det således ganske hult når der peges fingre ad andre. Om man så mener skattely og andet traditionelt amerikansk "håndværk" er mindre suspekt end PSG´s statsfinansiering, er vel smag og behag. Måden man prøver at få succes på banen på er dog ganske 1:1. I forhold til egne talenter og spillere fra nationen man repræsenterer, er PSG vel endda lidt foran.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Toggle
I forhold til egne talenter og spillere fra nationen man repræsenterer, er PSG vel endda lidt foran
Og hvordan er de så det? Er det 5 spillere af egen avl psg bruger i aften? Var det 6 franskmænd der var på banen for psg i aften?

Smag og behag. Jo sikkert. Men at pumpe penge kunstigt ind i fodboldverdenen som psg, city og chelsea har gjort er usmageligt. Tjen jeres egne penge og tag den derfra - chelsea forsøger men ville aldrig være der uden kunstigt åndedræt ligesom psg og city i øvrigt heller ikke ville være det. Og at man forsøger at snyde sig til at omgås reglerne er bare ligeså usmageligt - og så er det sådan set uanset om det er psg, united, city, bayern etc etc
LUHG
Skrevet af Inuk.
United har net spend på £302 mio., alene under Mourinho. I forhold til at købe sig til succes, klinger det således ganske hult når der peges fingre ad andre.

Tag dog og fej din egen dør før du kommer herind og beskylder os for at pege fingre af andre. Der er ingen her der har kritiseret PSG. Det er fans af andre klubber der er kommet herind og klappet os på skulderen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
inuk,

det var mig der startede med at pege fingre af den nyrige olieklub. og jeg gør det gerne igen. skønt at se uniteds b-hold smide oliemilliardærerne ud.

ole at the wheel.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har lige haft et par timer i en lufthavn til at falde ned og fordøje oplevelsen.

Vildt at Fred hiver sådan en kamp op. Han har været pivringe i så mange kampe, men viste sgu klasse her til aften. Erobrede så mange bolde, havde mange flotte og præcise lange afleveringer (apropos vores diskussion op til kampen) og indskød en masse energi til midtbanen. Det var selvfølgelig først og fremmest kollektivet, der vandt kampen for os, men det ville jeg alligevel lige nævne, når Fred måske var den mest overraskende klassepræstation i aften. Vi har alligevel fået noget for de mange penge, han kostede.

Jeg holder stadig på, at det aldrig skulle have været et straffespark, men så tager vi lidt held i sprøjten. Når det nu skulle være, så er det selvfølgelig også meget passende, at det blev "begået" af Kimpembe, der skulle have afsonet karantæne sammen med Pogba efter den første kamp.
Skrevet af Inuk.
Og når denne kamp skal genfortælles så vil man starte med at lægge et tryk på ordene: Der VAR engang..
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
https://www.youtube.com/watch?v=jaqMqreaPWs

Synes den her er pisse sjov jeg ser altid fan cams efter kampene da jeg mener mange af dem rent faktisk er ret gode i deres analyser.

Men den her er sku sjov det er vores talentfulde målmand der invaderer fancams efter i går og synger med :))))))

Hvor tit sker det lige?.

HOLD KÆFT jeg er stadigt helt oppe og støde

Det er derfor jeg elsker den her klub, vi ved aldrig hvornår næste magiske aften kommer, men kommer det gør den altid...
Skrevet af Toggle
Inuk
... og hvordan ender et eventyr der starter med:der var engang? ;)

Min kammerat der er en del af dfu Talent gruppe siger der var klart straffespark og han er alt andet end United fan.

Hvor er fynboen? Håber ikke sådan en sejr var alt for hård ved en ældre herre?
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
"Han viser, at han er en målscorer, men var han ikke også markant bedre i selve spillet i dag, end han har vist længe? Måske blev jeg bare revet med...
Og Fred, han lignede jo pludseligt en midtbanespiller med en funktion."

Lukaku var en kølig og cool målscorer i går, og det var herligt at opleve. Ufatteligt så meget selvtillid betyder. Han har i øvrigt scoret flere mål de sidste to kampe end Sanchez i alle hans united-kampe. Jeg synes dog stadig han mister for mange bolde. Flere gange kan han end ikke holde på bolden eller laver en god dribling men pisser så en aflevering væk. Tænk på RvN, Yorke, Cole, Saha og Van Persie. De havde et andet niveau, når bolden blev slået op på dem.

Fred var virkelig god i går, men til det prisskilt er det vel netop sådan, man forventer, han spiller hver gang?

Big Mac var pisse god i går, synes jeg!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0