Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er enig Pink med al den stick jeg giver McT må jeg sige han spillede en afsindig god og disciplineret kamp i går og Fred steppede op også Perreira også.

Derudover er det andet end bare selvtillid der har gjort Lukaku skarp igen

Hvis du lægger mærke til det så er han helt anderledes bygget og buff på den fede måde igen end han var i starten af sæsonen.

Jeg tror han har været på en muskel descimerende kur,hvilket også ville forkare hvorfor han i nogle kampe har set direkte træt og doven ud efter 10 minutter på banen...

Jeg tror vi har fået den Lukaku tilbage vi købte i Everton og det er endnu en pind i Ole´s kasse.

Se kampen i går han har en gameplan der hedder 3-5-2 han ser den ikke virker og at især Bailly slet ikke virker som højre mand i en tremandsforsvar og hvad gør han...

han skifter ud og ændrer til 4-4-2 og bum så får vi straks kontrol over defensiven..

Ja vi spillede ikke en offensivt god kamp i går, men det kan man fandme heller ikke forvente med det hold vi smed på banen...
Skrevet af John de Wolf
Stort tillykke med sejren gutter. Det var stort!
Nu tænker jeg godt I kan smide hele reserveholdet på mod os om halvanden uges tid i pokalen, så de bedste sparer kræfterne lidt...:)
Skrevet af Slettet(520335202712)
Stort tillykke, det var virkelig en mandfolke insats,når man spiller disse kampe skal man også være lidt heldig og i forfuldte jeres held og vandt.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af badazz
Jeg holder stadig på, at det aldrig skulle have været et straffespark, men så tager vi lidt held i sprøjten.

Jeg er helt på linie med dig her LaP, men stort tillykke alligevel med sejren :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af uden_benskinner
nu ville det faktisk være rart med en præcis udmelding fra den store lazaret, hvor langt de respektive spillere er i deres genoptræning.

heldigvis er der endnu lidt tid til næste runde af champions league, men det ville ikke gøre noget at få bare nogle tilbage på midtbanen og klar til at spille mod arsenal.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Bosse1983
Smag og behag. Jo sikkert. Men at pumpe penge kunstigt ind i fodboldverdenen som psg, city og chelsea har gjort er usmageligt. Tjen jeres egne penge og tag den derfra - chelsea forsøger men ville aldrig være der uden kunstigt åndedræt ligesom psg og city i øvrigt heller ikke ville være det. Og at man forsøger at snyde sig til at omgås reglerne er bare ligeså usmageligt - og så er det sådan set uanset om det er psg, united, city, bayern etc etc

Det er en noget historieløs udlægning. Langt de fleste professionelle klubber har på et eller andet tidspunkt fået et rygstød af ejere. United er som sådan ikke en undtagelse.
Videre, hvad er "kunstig" indsprøjtning? En mand som Abramovich gør det af sportslig interesse, andre af økonomisk, mens Qatar og andre vil have eksponering. Reklame for Qatar er vel ikke mere kunstig end Apollo eller Aon. Glazers´ interesse virker mere til at trække penge ud af sporten.
Hvad angår FFP, er rundhåndede ejere jo ikke nyt i fodbold, eller noget Abramovich har opfundet. Regelsættet er der dog primært for at skærme udsatte klubber og reducere underskud hos dem. Det fungerer. Der virker ikke til at være en oplagt risiko for at hverken Quatar, City Football Group eller Abramovich pludselig trækker stikket, så hysteriet går vel mest på at "gamle penge" ikke kan lide den nye konkurrence.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det gik ikke helt så godt for Monaco, da deres rige ejere trak stikket - de arbejder stadig med efterdønningerne fra det.
Skrevet af Bosse1983
Det er sgu da noget vrøvl. Økonomisk har Monaco absolut ingen problemer, og har vel siden skilsmissen haft bedre net spend end stort set alle andre på kontinentet. Monaco sadlede om, satsede på scouting og akademi og har gjort det glimrende. Som udviklingsklub går det dog typisk op og ned, og dette er den første sæson det ser skidt ud. Om noget er Monaco kommet styrket ud af det. Det er udelukkende sportslig man sejler lidt for tiden. Der har United også være adskillige gange, og med en økonomi der fulgte det sportslige.
Rybolovlev er oplagt en møghund, men Monaco lå i røven af Ligue 2 da han købte dem. Selv efter hans skilsmisse har det set positivt ud, med et mesterskab og glimrende spil i Champions League.

Og ja, der er naturligvis klubber der har brændt sig ved at leve over evne, men pointen er jo netop at FFP afskrækker de som ikke har råd.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er vildt nok, at Lukaku og Dalot har gjort det så godt i de sidste par kampe, at jeg ikke rigtigt kan finde ud af, om jeg ville ofre nogen af dem for Martial, hvis han er klar. Altså ift. Arsenal-kampen. Men okay, det er selvfølgelig også en fin supersub, at kunne sætte ind.

Skrevet af YouKnowIt
Det er svært ikke at elske Lukaku.

Præstationerne er ikke altid i toppen, men han virker bare til at være en gennemsympatisk mand, der nærmest også vil give sin højre arm for at spille for United.

Jeg håber virkelig, at han får en lang United-karriere.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Og ja, der er naturligvis klubber der har brændt sig ved at leve over evne, men pointen er jo netop at FFP afskrækker de som ikke har råd. "

Gør det virkelig Bosse?

Der er sikkert flere klubber, men både Inter og især Milan har jo købt massivt ind de sidste mange år. Og de er vel ikke ligefrem blevet straffet?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Bosse1983
Du kan jo eventuelt se på udviklingen hvad angår underskud i klubber i de større ligaer i Europa, Disco. Så kan du altid vælge to eller tre og pege på dem, men tendensen er ret tydelig. Videre fattes Inter og Milans ejere ikke just penge. Der er forskel på dårlig økonomi og dårlig FFP-regnskab. Milan og Inter er trods alt i bedre forfatning post FFP-implementering end før. De tidligere ejere havde jo ingen form for mådehold, hvorfor det sejlede over nærmere to årtier, med hvor eksempelvis Berlusconi måtte til lommerne. Der er en vis forskel på at investere og at være et plaster. PSG, City og Chelsea er jo i udgangspunktet ikke dårlig drevne klubber og der er investeret tungt i alle aspekter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Du kan jo eventuelt se på udviklingen hvad angår underskud i klubber i de større ligaer i Europa, Disco. Så kan du altid vælge to eller tre og pege på dem, men tendensen er ret tydelig. Videre fattes Inter og Milans ejere ikke just penge. Der er forskel på dårlig økonomi og dårlig FFP-regnskab. Milan og Inter er trods alt i bedre forfatning post FFP-implementering end før. De tidligere ejere havde jo ingen form for mådehold, hvorfor det sejlede over nærmere to årtier, med hvor eksempelvis Berlusconi måtte til lommerne. Der er en vis forskel på at investere og at være et plaster. PSG, City og Chelsea er jo i udgangspunktet ikke dårlig drevne klubber og der er investeret tungt i alle aspekter. "

De er selvfølgelig på vej frem ja, Bare for at holde sig til Serie A, så er det da også et problem, at Milan kan bruge så mange penge og ikke mærke nogen form for straf. Mens klubber som Sampdoria eller Fiorentina kører med overskud, men stadigvæk ikke kan komme helt op.

Det kan godt være det er mig som er pladderromantisk, men det er lidt en lukket klub for de store og rige klubber.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/TelegraphDucker/status/1103668238343376896?s=20

Den kamp, og det faktum at Ole Gunnar tydeligvis prioriterer de unge spillere, vil helt sikkert have en enormt positiv effekt på den fremtidige rekruttering. Alt hvad den mand rører ved lige nu bliver simpelthen til guld!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jep, det eneste der undrer mig er, at Angel Gomes ikke ser græs. Synes sågar Chong har været skidt kørende, når han er kommet ind i stort set alle kampe siden pre-season. Ikke at jeg forventer han sætter PSG-spillere på røven, men han havde satme mange boldtab i slutminutterne. Chong skal passe på, han ikke bliver overhalet af Greenwood.
Skrevet af Inuk.
Chong er venstrebenet og blev i første omgang placeret som venstremidt. Det var en taktisk udskiftning.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg siger heller ikke Gomes skulle have været på banen i går. Det er svært at sætte en finger på noget, når vi fik det resultat, vi gjorde.

Generelt er jeg bare lidt overrasket over, at han ikke får minutter i det her skadeshelvede.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er vel slet og ret bare fordi det er en sværere position som han spiller, og derfor skal den helt rigtige kamp vælges, så han ikke bliver kvast. Der er det alt andet lige lettere at smide en kantspiller ind, da de ikke har en ligeså stor betydning for selve spillet.

Enig i at Chong generelt har haft mange bold tab, men i det mindste er han ikke bange for at få bolden. Mon ikke det bliver bedre når noget af nervøsiteten forsvinder.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jah, det er nok derfor. Jeg kan ikke komme på en bedre forklaring i hvert fald.

https://streamja.com/qzQG

Her er lige lidt gåsehud leveret af BT Sports, hvis man har brug for at genleve i går.
annonce
0