Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Godt oplæg af Shaw, og fint at vi i det mindste kommer på tavlen. Bare ærgerligt at den ikke kom 5 min før.
Skrevet af Battlegoat
man of the match, Lindelof assist for begge wolves mål
Skrevet af Pindhunden
Wolves kan være rigtigt gode, men det var så meget en Mourinho-optræden. Ingen penetration, dybdeløb og bolde i banens længderetning. Og antallet af fejlafleveringer og forsvarsfejl var højt.
Hvor var ærgerrigheden. Meget skuffende, og pilen peger lige nu mod en sæson uden resultater eller top 4.

Skrevet af Muggedreng2
Spank mig blå og tæv mig gul det her var eddemermame som at se United værre end det værste under idioten fra Portugal...

Hvad har Ole sagt til dem før kampstart...bare tag trøjen på så har i vundet???

er det dig Jose???

En helt igennem rædselfuld indsats uden nogen former for bare minimalt højdepunkt
Skrevet af Inuk.
Ingen penetration,

Ren narref*sse.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nøj, det var skidt her til aften. Dette var eneste turnering vi reelt havde en chance for at vinde i denne sæson, og så leverer vi sådan noget l... det er bare ikke godt nok.

Mit bud er at vi ryger ud til barca og ender på 5. Eller 6. Pladsen i PL
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg så ikke fodbold i går, må jeg indrømme. Der kom andre ting i vejen.

Men det lyder heller ikke til, at det var værd at se. Solskjær er muligvis den mest positive mand, jeg nogensinde har set. Han synes ligefrem det er en fordel at spille på udebane i returopgøret mod Barcelona, og hvis han blev bedt om at spille i åbent skybrud, ville han vel sige, at det var godt vejr til glidende tacklinger og flade afslutninger.

Når han siger, at det var noget lort, så tror jeg på det. Øv.
Skrevet af Toggle
Evra hygger sig vist lige rigeligt
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
jeg kunne godt frygte lidt, at denne røvsyge landsholdspause bare sender united ud i endnu flere skadesproblemer. eller er der nogenlunde styr på skades-situationen igen?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har set en hel håndfuld af spillere, der enten har meldt afbud til landsholdet eller er taget hjem allerede. Lukaku er i sidstnævnte kategori fx. Luke Shaw i den første. Om det så er et godt eller et skidt tegn, er svært at svare på.

--
https://twitter.com/AndyMitten/status/1108463392661086208?s=20

Først Sevilla, så Valencia og nu Barca.. Hvornår lærer de spanske klubber, at de kun straffer deres egne fans med de priser?
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(412248201408)
@LaPioche

Barcas billetter er rigtig dyre, forklaringen er, at saesonkortene er billige (ned til 170 euro mens Uniteds gaar ned til 530 pund) - praecis som det bliver naevnt i kommentarsporet som du linker til.

Det synes jeg sgu er meget fair, at man paa den maade tjener en masse penge paa tilrejsende turister mens man har billige saesonkort til de fans som bor i omraadet. Efter min mening er det bedre end Uniteds model som goer, at det ikke er alle de lokale der har raad til at tage paa stadion. Ikke at der er faerre turister paa Camp Nou end paa Old Trafford dog.
Skrevet af Inuk.
Har nævnt ham før. Var det noget?

Går på natklub efter et nederlag.

Det er måske ikke så underligt han er røget i kulden hos PSG.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af JuveFella
Går på natklub efter et nederlag.


Man læser vel hvad man gerne vil læse. Nu han er ude for jeres rækkevidde.

Har i overhovedet brug for ham?
Skrevet af Mr. Pink
Øh, ja. United er tyndt besat nå midtbanen.

https://youtu.be/aUJky6vCOtY
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
det er svært at forestille sig, at solskjær gider selvfede og krukkede primadonna-spillere fra oliemilliardærklubben psg. uanset hvor gode de så end måtte være.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det synes jeg sgu er meget fair, at man paa den maade tjener en masse penge paa tilrejsende turister mens man har billige saesonkort til de fans som bor i omraadet.

Du synes ikke det er så vigtigt at beskytte udeholdets fans? I PL arbejder man jo eksempelvis med et loft for, hvor mange penge en klub må tage for udeholdets fans´ billetter. Jeg kan afsløre, at det loft er en tredjedel af Barcas billetpris her. Vi kan sagtens blive enige om, at det er en ærgerlig udvikling mod, at foldboldkampe simpelthen bliver for dyre at gå til for helt almindelige mennesker. Det er en skam hvis der er flere turister end Mancs på tribunen på Old Trafford. Men det er eddermame også ærgerligt at malke udeholdets fans på den måde, som Barca gør her. Og resultatet er jo bare, at det er Barcas egne udefans i det første opgør, der kommer til at betale for, at Uniteds fans får en mere spiselig pris. Så det er jo et selvmål.
Skrevet af YNWA"96"
@LaP

Er man ikke blevet enige om en fast pris på £30 for fansene når man spiller ude i PL ? Synes jeg har læst at Levy var stiktosset over man vedtog dette....;-)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Bosse1983
Hvad er det der gør Rabiot krukket? Ja, det er ikke skide smart at gå på natklub. Det sagt, der er tale om en spiller der ikke har været i kamp siden starten af december, som er blevet tvunget til at træne alene eller med U-spillere og som ikke var en del af truppen til nederlaget. Alt det fordi han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, noget PSG var klar over allerede i sommers.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/thcoast/status/1108412742388592641?s=20

Så kører det...

Pogba er simpelthen en idiot. Han ved udemærket hvad der sker når han går ud og udtaler det der, og så er det sådan set ligegyldigt, at han siger han er glad, hvor han er.
annonce
0