Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412248201408)
@LaPioche

? Du lader ikke til helt at forstaa. Der er ingen grund til, at traekke offerkortet. Barcelona "malker" ikke specifikt Uniteds fans, det havde kostet det samme for alle andre og det koster det samme (nok mere) hvis jeg ville paa Camp Nou som Barcelonafan. F.eks. betalte jeg 85 euro for plads til en kamp mod Valencia i februar.

Jeg synes prisen er for hoej ja, men det er nu engang saadan de har prissat billetterne der bliver koebt enkeltvis - rigtig hoejt, saaledes saesonkortene kan holdes ret billigt.

Og jo, naturligvis skal udeholdets fans beskyttes, men Barcelona og andre spanske klubber som koerer efter samme princip, skal vel ikke aendre hele deres prissaetning bare fordi Englaenderne har det lige praecis omvendt? (monsterdyre saesonkort, lidt billigere enkeltkampsbilletter.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ville absolut ikke have noget imod Rabiot i United.

Jeg synes det er fair, at United hjælper egne fans, ved at donere noget af indtægten fra udeholdets fans i hjemmekampen til egne fans i udekampen.
Det er da at værne om egne fans til en CL kamp.

Men det er klart, at billetpriser mm. bliver monsterdyre, når rimelige spillere koster ½ mia eller mere, og skal have over 100 mio. i løn om året.

Sporten er ved at bevæge sig væk fra den almene befolkning.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg og så ender det som med Tennis, fuldstændig ligegyldig og uinterresant sport med alt for mange kampe..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Var fodbolden mindre intererssant for 10, 20 eller 30 år siden, da priser for biletter, lønninger og priser for spillere var lidt mere normale?
Skrevet af Slettet(100838201910)
@YNWA
Jo, præcis.

@Moderat
Så det koster altid 120 euro?
Skrevet af Bosse1983
Hvilket er 1/5 af et sæsonkort i United, hvortil der kommer fly, hotel og typisk 2 feriedage og risikoen for en dårlig paella.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Lynild
LaPioche,

Nå, nu er City begyndt at røre sig ift. Saul. Spændende om han er ledig på markedet.

EDIT: Ja okay, rygterne er fra de spanske aviser, og kun samlet op af tabloid-pressen i England. Og det er jo landsholdspause.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, jamen, hvad skal man ellers bruge alle sine penge på, hvis ikke det er at købe spillere fri af livdtidskontrakter?

--
En hel del franske medier melder, at Ander Herrera forhandler med PSG. ESPN afviser. Jeg ville være ked af at se ham smutte, og jeg håber det er en agent, der prøver at få sat skub på Woodward i forhandlingerne med United. Sjældent skadet, bundsolid, spiller med indersiden af hovedet og gennemsyret klubmand. Så lever vi med de teatralske fald.

--
Sancho tager jeg gerne - også til 85 mio. Den højrekant har været svag alt, alt for længe, og han ville give os en øjeblikkelig opgradering derude samtidig med at være en spiller med fremtiden foran sig. Homegrown gør det kun endnu mere attraktivt. Det ville være et klassekøb.
Skrevet af Slettet(591633201312)
800 mio for en 18-årig med en god halvsæson i Bundesligaen? Så er jeg lidt bange for priserne på 6´eren, højre backen og CB´en som vi virkelig mangler
Skrevet af Toggle
Jeg ville hellere satse på chong end at hente sancho for 85mio. Han har jo ikke bevist noget som helst?
LUHG
Skrevet af Slettet(591633201312)
Bare så vi lige er enige om valutaen går jeg udfra vi snakker 85 mio pund / 800mio DKK niveau for Sancho (vores højre kant shiner måske ikke men vi har trods alt lukaku, lingard, greenwood, gomes, chong som muligheder)....ellers er næste step vel at Glazers sælger til olie sheikerne
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ville hellere satse på chong end at hente sancho for 85mio. Han har jo ikke bevist noget som helst?

Chong har ikke bevist noget som helst. Sancho har erobret en fast plads på Dortmunds hold, en plads i den engelske landsholdstrup og er en af de mest spændende unge spillere i verden.
Skrevet af Pindhunden
Jeg elsker også at give unge chancen, men jeg har altså ikke set Chong levere noget som helst, som skulle indikere,at han har potentiale til at blive absolut verdensklasse. Det har Sancho altså. Om det så er ham, klubben skal bruge 800 mio kr på, er et godt spørgsmål.

Jeg ville nok hellere bruge pengene på De Ligt, men jeg aner intet om, hvem klubben har mulighed for at få, og hvor mange penge der skal bruges.
Skrevet af Toggle
Du kan vel reelt set ikke sige noget som helst om hvordan spillere under 20år ender ud med at blive, men vi kan konkludere at de fleste verdensklasse spillere fik deres førsteholdsdebut inden de fyldte 20. Jeg siger ikke at vi absolut skal satse på chong, men at jeg hellere vil gøre det end at smide ubeskrivelig mange penge efter sancho som har gjort det fornuftigt i nogle få mdr.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi taler om en spiller, der var det største talent i sin generation i England som ungdomsspiller, og som bare leverer fra første fløjt i den første klub, der gav ham chancen i voksenfodbold. Og det er vel at mærke en af de største klubber i Europa, der var med i CL og toppen af bundesligaen. Det er ikke så overbevisende som Mbappé i sin debutsæson i Monaco, men det er noget af den samme fornemmelse, man sidder med. Nogle gange er der simpelthen bare så meget klasse, at man ikke behøver mere end en kort rum tid for at se det.

Sådan har jeg det med Sancho, og det gætter jeg på, der også er rigtigt mange scouts der har det.

At han så også er en kreatør, som han fodre nogle af vores mange afsluttere, hvad vi i den grad mangler, at han gør sig på en position, som vi ikke har kunnet besætte i mands minde, at han er HG og på god fod med vores unge engelske spillere gør mig endnu mere sikker på, at vi bør tage en chance her. Det ville give så god mening, synes jeg. Største problem for mig at se, er Dortmund.

Skrevet af Battlegoat
Chong har godt nok ikke set særlig godt ud i de chancer han har fået.
Prisen på Sancho er måske er lidt dyrt, men at sige nej tak og bare lade glazer familien æde penge er endnu mere utilfredsstillende.

Herrera, meh Psg kan få ham...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu har jeg ikke set nok til Sancho til at kunne vurdere ham. Og landsholdsdebut for England siger ikke så meget. De er vilde med at give de nye skud debut på det hold, og der har været masser af missere imellem.
Men jeg vil påpege, at det var ret evident, at Mbappé kunne blive sindsygt god efter bare at have spillet 1/2 sæson på højeste niveau for Monaco.
Hvis Sancho er the shit, kunne det jo være fedt, hvis vi i United kunne gøre lidt som Bayern og Barca og Real, at samle en masse spillere fra eget land, som vinder titler med landsholdet.
Som jeg ser det, har england ikke haft bedre muligheder og samlet talentmasse i den tid jeg har fulgt fodbold. Jeg tror de snart bytter 66 ud med et nyere år.
Rashford, Lingard, Sancho, Shaw kunne godt være en del af et VM vindende hold. Gerne suppleret med en Greenwood eller Gomes - men de har endnu ikke vist noget på højeste niveau
Skrevet af Inuk.
Chong er venstebenet mens Sancho er højrebenet. Derfor mener jeg ikke man kan stille det op som om de vil være direkte konkurrenter. Der bliver brug for dem begge i den nærmeste fremtid.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af låggedvd
Overhovedet at forsøge at sammenligne Chong og Sancho er en hån imod sidstnævnte. Man signalerer en ekstrem mangel på sportslig indsigt, hvis man mener, at der er den mindste lighed i niveau. Sancho emmer af potentiale. Gør Chong det? Jeg ved i hvert fald, hvem der får spalteplads, hvilket der jo er en åbenlys årsag til. Jeg håber ikke for hans karrieres skyld, at han skifter til United til sommer, men hvis han gør, så er det en satans spændende spiller, som kommer i folden.
annonce
0